eitaa logo
فاطمی
423 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
168 فایل
تاسیس : ۹۹/۰۳/۲۷ ارتباط با مدیر کانال 👈 @farezva
مشاهده در ایتا
دانلود
عاقبت وطن فروشی 🔺کیان عبداللهی: 🔹اینکه کاخ سفید هم ازمصی علینژاد خواسته هویتش رو تغییر بده معانی خیلی مهمی داره: 🔹۱-آمریکا هم علیرغم هارت و پورت ظاهری، فهمیده به این جریان ضدایران هیچ امیدی نباید بست، بلکه بهتره در پستو پنهانش کرد! 🔹۲-کسی که مملکت و ملت خودش روبه بیگانه میفروشه، عاقبت باید هویت خودش رو هم رایگان بده بره! 🔹‏۳- دولت بیگانه‌ای که بهت میگه نمیتونه ازت در خاک خودش حفاظت کنه، چطوری میخواد بهت کمک کنه یک نظام بزرگ ریشه دار رو براندازی کنی؟! ظاهراً هر دوتاتون به هم دروغ می‌گفتید! 🔹۴- احتمال اینکه دولت آمریکا مصی علی نژاد رو سر به نیست کنه و بعد مدعی بشه هویتش تغییر کرده و پنهان شده، نیست؟! ✅ fatemi_ar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیت الله جوادی آملی: اگر کسی توفیقی پیدا کرد که مشکل دیگری را حل کرد یا دیگری را راضی کرد، اگر بیماری درمان شد و خوشحال شد، اگر جاهلی عالِم شد و یا اگر گرفتاری آزاد شد، به وساطت رضاست!💌 🌟 رضا مظهر رضای الهی است، یعنی هیچ خشنودی در عالم پیدا نمی ‌شود الا به وساطت امام رضا (صلوات الله علیه)
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مگه شما زیارت نمیرین؟! 🎙 🌹🌹🌹🌹🏴🏴🏴🏴 امدم ای شاه سلامت کنم عرض ارادت به‌مقامت کنم هرچه که دارم توبه من داده ای هیچ ندارم که به نامت کنم 🏴🥀االسلام علیک یا علی ابن موسی الرضا 🌹شهادت هشتمین خورشید امامت برتمام مسلمانان‌جهان تسلیت باد 🥀🥀🥀🏴🏴🏴
. السلام علیک یا امام الرئوف ای امام مهربانی ها فدای نام تو ای ملائک مست مست از جرعه های جام تو با نگاه مهربانت تا خدا بالا رود هر دلی افتاده از حسن القضا در دام تو نامداران جهان هستند از مهر شما این کبوترهای بی نام و نشان بر بام تو رمز اطمینان عاشق غمزه ی یار است و بس ای همه آرامش ما از دلِ آرام تو هر چه داریم از تو داریم ای همه لطف و کرم می شود آیا کسی توهین کند بر نام تو ؟ هر چه گویند انبیا از مصحف فیض شماست جبرئیل آورده از سوی خدا پیغام تو بهجت حق عارف واصل چنین فرموده بود : شد مسیحا زائر همواره ی ایام تو تو رضای حقی و حق در رضای تو ولی مردمان از تو رضا ، به به از این ایهام تو راه قرب و وصل حق تنها تمسک بر شماست یعنی این که قاب قوسین است زیر گام تو واسطه ی فیض رحمانی و هم نور خدا همچو وحی حق بوَد یک چشمه از الهام تو زائر تو زائر وجه خدای عالم است کعبه می بندد به قصد معرفت احرام تو هر ملَک بالی به زیر پای تو انداخته تا مگر گردد نصیبش از کرم اِنعام تو می نشستی بر سر یک سفره با جمعی غلام اهل جنت ریزه خوار سفره ی اطعام تو دشمن خیره سرت یک عمر مانده منتظر زَهری از اندوه را ریزد میان کام تو از چه این گونه عبا بر سر کشیدی وای من سبز از زهر جفا شد چهره ی گلفام تو ؟ بند بند پیکرت گردید مسموم از ستم از چه گشته بی رمق از زهر غم اندام تو گاه از داغ مدینه گاه از کرببلا ناله کردی و شد آخر وصل حق فرجام تو دشمنت می خواست قبرت پشت هارون باشد و شد زمین سخت و ، سر افکنده عدوی خام تو در قیامت هر گروهی با امامش می رسد ما به دنبال تو می آییم با اعلام تو تا به دل قصد شفاعت می کنی دیگر خدا اهل محشر را ببخشد پیش از اقدام تو گفته ام از عمق جان و باز گویم بارها : ای امام مهربانی ها فدای نام .
♦️بازداشت سرشبکه‌ها گروهک ضدانقلاب در کردستان 🔹تروریست‌ها قصد ایجاد ناامنی داشتند معاون استاندار کردستان:‌ 🔹عده‌ای از عوامل وابسته به تروریست‌های تجزیه‌طلب در شهرهای مریوان و بانه که قصد ایجاد آشوب و تهیه خوراک رسانه‌ای برای تجزیه‌طلبان در ساعات ابتدایی صبح را داشتند‌ دستگیر شدند. 🔹این تروریست‌ها اقدام به تهیه فیلم و عکس از مغازه‌ها و اماکن تجاری و صنعتی کرده بودند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و دستگیر شدند. 🔹این گروهک‌های ترویستی دنبال عملیات و ایجاد ناامنی در سطح استان بودند که با بازداشت سرشبکه‌ها و عناصر وابسته آنان، همه توطئه‌ها و نقشه‌ها خنثی و شاهد هیچ‌گونه اقدامی نبودیم. 🔹از این عوامل وابسته به تروریست‌ها تعداد قابل توجهی سلاح و مهمات کشف و ضبط شده است.
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از تشرف حاج قاسم سلیمانی به داخل ضریح امام رضا(ع) 🏴 انتشار به‌مناسبت سالروز شهادت حضرت ثامن‌الحجج(ع)
دستگیری یک فرد دوتابعیتی در کرج 🔺 سازمان اطلاعات سپاه یک فرد دوتابعیتی را امروز در کرج و در پی تلاش برای ساماندهی اغتشاش و خرابکاری دستگیر کرده است. 🔹وی چندین گوشی هوشمند و سیم‌کارت و مقادیر قابل توجهی دلار به همراه داشته است. ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصبانیت براندازان از آزادسازی پول‌های ایران
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰چه طوری شیطان یکی را بی نماز می کند ؟ ‌‌‌‌ ‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ببینید چقدر غربیها پیشرفت کردند از درجه‌ادمیت پیشرفت کردند به عقب حیوان شده اند
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | دفاع مقدس به روایت آمار 🍃🌹🍃 |