331K
آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
54.5K
طرح صیانت چقدر درموازات مطالبات حضرت آقا دربحث فضای مجازی قراردارد؟
موضوع کنفرانس:
🕎زنان دربنــــی اسرائــــــیل🔯
باحضور و روشنگری استاد ارجمند :
سرکار خانم مسعودنیا
💠متخصص صهیونپژوهی
🕙 ساعت گفتگو: ۲۲
🗓 زمان دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱
🌍 مکان:
#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
⬅️لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع کنفرانس را به آیدی مدیر گروه @HASAN_1524 ارسال فرمائید ➡️
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس ها
@Fedayeen
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض ادب خدمت همه بزرگواران ،پیشاپیش سالروز اثبات حقّانیت اهل البیت،عصمت و طهارت توسط خداوند عّزوجل رو بر تمامی اَدیان و مذاهب جهان و بر تمامی شیعیان و مُحبّین آنحضرت تبریک و تهنیت عرض میکنم
با مبحث زنان بنی اسراییل و اهمیت حضور اونها در ارتش اسرائیل درخدمت شما بزرگواران هستم
پیامبر گرامی اسلام(ص) به مهمترین عامل فساد زنان بنیاسرائیل اشاره کرد که نیاز است مردان از آن ماجرا عبرت بگیرند
👇👇👇👇👇👇👇👇
.اهمیت به جایگاه همسر در خانواده منحصر در مسائل مالی نیست بلکه چه بسا نیازهای عاطفی از اولویت بالاتری برخوردار باشد؛ زیرا در پرتو بر آورده کردن نیاز عاطفی قدرت تحمل بر تنگی معیشت برای همسران بالا میرود.
از سوی دیگر بسیاری از اختلافاتی که بین زوجین اتفاق میافتد، به دلیل نادیده گرفتن این امر مهم در مسأله زناشویی است.
۱
دین اسلام نیز نسبت به این مسأله حساسیت بالایی خرج داده تا جایی که حجم عمدهای از روایات اهلبیت(ع) به موضوع روش برخورد با همسر اختصاص یافته است و در این روایات، به جزئیترین مسائل مربوط به زناشویی پرداختهاند. به عنوان نمونه پیامبر گرامی اسلام(ص) در روایتی فرمود: «ﻟﺒﺎسﻫﺎی ﺧﻮد را ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﯿﺪ و ﻣﻮﻫﺎی ﺧﻮد را ﮐﻢ ﮐﻨﯿﺪ، ﻣﺴﻮاک ﺑﺰﻧﯿﺪ و آراﺳﺘﻪ و ﭘﺎﮐﯿﺰه ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻨﯽ اﺳﺮاﺋﯿﻞ ﭼﻨﯿﻦ ﻧﮑﺮدﻧﺪ ﺗﺎ زﻧﺎﻧﺸﺎن ﺑﻪ ﻓﺴﺎد ﮐﺸﯿﺪه ﺷﺪﻧﺪ.» (نهجالفصاحه)
در این روایت شریف، پیامبر(ص) لباس تمیز، اصلاح مو، مسواک کردن و در صورت کلی آراستگی و پاکیزگی را از ملزومات مردان در زندگی زناشویی بر شمردند و علت انحراف زنان بنیاسرائیل را در عدم رسیدگی مردانشان در این امورات معرفی کردند.
۲
همچنین حضرت در روایتی دیگر با تأکید بر آرایش مردان برای همسرانشان فرمود: «همان گونه که مردان دوست دارند زینت و آرایش را در زنانشان ببینند، زنان نیز دوست دارند زینت و آرایش را در مردانشان ببینند؛ النّساءُ یُحبِبنَ أن یُرینَ الرجل فی مِثلِ ما یُحبّ الرجل أن یُری فِیه النّساء مِنَ الزّینة»
👈استثمار و بهره کشی از زنان بنی اسرائیل ، قتل پسران و زنده نگه داشتن زنان بنی اسرائیل پس از کشتار فرزندان آنان از سوی فرعونیان، آزمایشی بزرگ برای بنی اسرائیل بوده است.
👈قرآن کریم در مورد استثمار و بهره کشی فرعونیان، از زنان بنی اسرائیل می فرماید: «واذ نجینـکم من ءال فرعون... ویستحیون نساءکم...» و (نیز به خاطر بیاورید) آنزمان که شما را از چنگال فرعونیان رهائی بخشیدیم ... زنان شما را (برای کنیزی) زنده نگه میداشتند... . (زنده نگه داشتن زنان بنی اسرائیل برای بهره کشی از آنان بوده است.
۳
✅قرآن در این آیه به یکی دیگر از نعمتهای بزرگی که به قوم بنی اسرائیل ارزانی داشته اشاره میکند و آن نعمت آزادی از چنگال ستمکاران است که از بزرگترین نعمتهای خدا است. به آنها یادآور میشود که : 👇👇
بخاطر بیاورید زمانی را که شما را از دست فرعونیان نجات بخشیدیم، همانها که دائما شما را به شدیدترین وجهی آزار میدادند، پسرانتان را سر میبریدند، و زنان شما را برای کنیزی و خدمت، زنده نگه میداشتند، و در این ماجرا آزمایش سختی از سوی پروردگارتان برای شما بود. قرآن مخصوصا برای مجسم ساختن عذاب فرعونیان نسبت به بنی اسرائیل تعبیر به یسومون کرده
(یسومون فعل مضارع از ماده سوم است که در اصل به معنی دنبال چیزی رفتن میباشد و از آنجا که فعل مضارع معمولا معنی دوام واستمرار را میبخشد، در مییابیم که بنی اسرائیل به طور مداوم تحت شکنجه فرعونیان بودهاند).
با چشم خود میدیدند که پسران بیگناهشان را سر میبرند، و از سوی دیگر دخترانشان را به کنیزی میبردند، و از این گذشته خودشان نیز دائما تحت شکنجه بودند، بردگان و خدمتگزاران و کارگران قبطیان و دار و دسته فرعون محسوب میشدند.
۴
مهم این است که قرآن، این جریان را یک آزمایش سخت و عظیم، برای بنی اسرائیل میشمرد (یکی از معانی بلاء آزمایش است) و به راستی تحمل اینهمه ناملایمات، آزمایش سختی بوده است. این احتمال نیز وجود دارد که بلاء در اینجا به معنی مجازات باشد، زیرا بنی اسرائیل پیش از آن، قدرت و نعمت فراوان داشتند، و کفران کردند، و خدا آنها را مجازات کرد. احتمال سومی در تفسیر این جمله نیز از سوی بعضی از مفسران ذکر شده است که بلاء به معنی نعمت باشد، یعنی نجات از چنگال فرعونیان نعمتی بزرگ برای شما بود. به هر حال روز نجات بنی اسرائیل از چنگال فرعونیان یک روز مهم تاریخی بود که قرآن کرارا روی آن تکیه کرده است
۵
بردگی دختران در آن روز و امروز
👈قرآن زنده گذاردن دختران و سر بریدن پسران بنی اسرائیل را عذاب میخواند، و آزادی از این شکنجه را نعمت خویش میشمارد. گویا میخواهد هشدار دهد که انسانها بایست سعی کنند آزادی صحیح خویش را بهر قیمت که هست بدست آورند و حفظ نمایند. ولی دنیای امروز با گذشته این فرق را دارد که در آن زمان فرعون با استبداد مخصوص خود پسران و مردان را از جمعیت مخالفش میگرفت، و دختران آنها را آزاد میگذارد، ولی در دنیای امروز تحت عناوین دیگری روح مردانگی در افراد کشته میشود و دختران به اسارت شهوات افراد آلوده در میآیند.
۶
استثمار و بهره کشی از زنان بنی اسرائیل، فرمان فرعون، هامان و قارون بوده است: «ولقد ارسلنا موسی بـایـتنا وسلطـن مبین• الی فرعون وهـمـن وقـرون... • فلما جاءهم بالحق من عندنا قالوا اقتلوا ابناء الذین ءامنوا معه واستحیوا نساءهم...» ما موسی را با آیات خود و دلیل روشن فرستادیم• به سوی فرعون و هامان و قارون...• هنگامی که حق از سوی ما برای آنها آمد گفتند: پسران کسانی را که با موسی ایمان آوردهاند به قتل برسانید، و زنانشان را (برای اسارت و خدمت) زنده بگذارید، اما نقشه کافران جزء در گمراهی نیست (و نقش بر آب میشود). ❌
۷