🖊سیستم آب و فاضلاب؛ حل یکی از بزرگترین معضلات بهداشتی دوران حاکمیت رژیم پهلوی بعد از انقلاب اسلامی
در سال 1357 تنها 5/1 میلیون نفر (4%) از جمعیت ایران، تحت پوشش آب و فاضلاب که رابطه زیادی با سلامتی و بهداشت جامعه دارد، قرار داشتند روستاهای ایران به طور مطلق از هیچ سیاستی در رابطه با آب و فاضلاب پیروی نمیکردند و از این جهت مستقیما در مقابل خطر ابتلا به انواع بیماریها قرار داشتند اما هم اکنون حدود 23 میلیون نفر (40%) از جمعیت تحت پوشش سیستم آب و فاضلاب قرار دارند.
🖊 در طول حاکمیت رژیم پهلوی یکی از معضلات مناطق روستایی، عدم دسترسی به آب سالم و بهداشتی بود؛ بر اساس آمارهای مرکز آمار ایران، در سال 1355، از حدود 9/2 میلیون واحد مسکونی روستایی، در حدود 3/2 میلیون یا به عبارتی 79% از جمعیت روستایی فاقد تأسیسات لوله کشی لازم بودهاند.
🖊 در آمارهای سرشماری سال 1355، از 2.927.952 مسکن روستایی، 2.297.430 واحد مسکونی فاقد لوله کشی آب بودهاند و از کل واحدهای مسکونی روستایی 534.794 واحد (18%) از طریق مخزن عمومی، 745.477 واحد (26%) از طریق چاه، 830.934 واحد (28%) از طریق قنات، 352.052 واحد (12%)از طریق رودخانه، 830.934 واحد (28%) از طریق چشمه و 26.245 واحد (009/0 %) از سایر منابع آب تأمین میشد.
۷
🖊اکنون ایران بالاترین درصد دستیابی به آب آشامیدنی سالم را در خاورمیانه دارد؛ تخمین زده شده که ۹۲ درصد از جمعیت به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند (نزدیک به ۱۰۰ درصد در مناطق شهری و ۸۰ درصد در مناطق روستایی)
🖊اگر طبقه بندی بیماریهای عفونی ناشی از آب مثل بیماریهای حصبه، وبا، بیماریهای کبدی، تراخم، زخمهای پوستی، اسهال خونی، کرمهای رودهای، بیماری خواب تب زرد و دهها بیماری دیگر را که ناشی از مصرف آبهای آلوده است در نظر آوریم، مشخص خواهد شد، چگونه رژیم مشروطه سلطنتی به جای استفاده درآمدهای کلان فروش نفت ایران در بهبود زندگی مردم، آن را به جیب سرمایه داران امریکایی و تولید کنندگان سلاحهای کشتار جمعی و یا صرف عیش و نوش خاندان سلطنتی و جشنهای مضحک 2500 ساله پادشاهی میکرد.
۸
🖊بهبود وضعیت تغذیه بعد از انقلاب اسلامی
در دورانی که شاه کار طبخ اغذیه جشنهای 2500 ساله را به رستوران ماکزیم پاریس محول کرد، بر اساس آمارهای موجود در سال 1351، مصرف کالری 16 میلیون نفر یعنی 52% جمعیت ایران کمتر از حداقل نیاز، 4 میلیون نفر از این عده یعنی حدود 13% جمعیت به شدت دچار سوء تغذیه بودند.
🔺 شاخص "امید به زندگی" نیز در مقایسه با قبل از انقلاب از ٥٠ به ٧٥ سال رسید.
🖊قبل از پیروزی انقلاب حدود ٧ دانشکده پزشکی در دانشگاهها ایجاد شده بود اما در حال حاضر حدود ٤٠ دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور به فعالیت میپردازد.
سال 57، تعداد کل پزشکان دارای کارت نظام پزشکی حدود ١٧ هزار نفر بود، در حالی که طی این سال های گذشته، حدود140 هزار پزشک در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تربیت شدهاند...
۹
🖊در حال حاضر حدود ٩٧ درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید میشود و در بیمارستانهای کشور حدود ٩٠ هزار تخت وجود دارد درحالی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تعداد تختهای بیمارستانی در کشور در مجموع ١٥ تا ٢٠ هزار تخت بود.
اذعان مخالفان جمهوری اسلامی ایران به وضعیت بد بهداشت و درمان ایران در دوره حکومت پهلوی
یرواند آبراهامیان از تاریخ نگاران و نویسندگانی که جزو مخالفین انقلاب اسلامی است در خصوص وضعیت معیشت مردم در دوران حکومت پهلوی می نویسد چهارده سال پس از انقلاب سفید، هنوز در ایران نسبت پزشک به بیمار بسیار اندک، میزان مرگ و میر کودکان بالا و نسبت تختهای بیمارستان به جمعیت بسیار پایین بود؛ با وجودی که ایران در این دوره یکی از ثروتمندترین و پردرآمدترین کشورهای خاورمیانه بود اما از لحاظ نسبت تخت بیمارستانی به جمعیت، از پایینترین کشورهای خاورمیانه به حساب میآمد.
۱۰
🖊طبق اما در سال ۱۳۵۵ کمتر از نیمی از مردم ایران سواد نوشتن و خواندن داشتهاند؛ و تنها حدود یک سوم از زنان ایرانی میتوانسته اند نوشته ای را بخوانند. در سالهای بعد تا حدود سال ۱۳۷۰ تقریبا بالای ۷۰ درصد ایرانیان باسواد شدهاند.
🖊با ادامه این روند در سالهای بعد شاهد این بودهایم که تا سال ۱۳۹۰ حدود ۸۷ درصد از مردم توانایی خواندن و نوشتن پیداکردهاند.
آنچنانکه گزارش وضعیت تحصیلات تکمیلی زنان ایران نشان میدهد، نهتنها در سطح سواد بلکه در سطوح بالاتر دانش و آموزش عالی نیز زنان ایرانی توانستهاند دستاوردهای بسیاری داشته باشند.
🖊نکته دیگر آن است که ۸۵ درصد مربوط به سنین ۶ به بالا هست و در آماری دیگر که برای سنین ۱۰ به بالا اندازهگیری صورت گرفته است، شاهد آمار ۹۵ درصدی باسوادی در ایران هستیم.
۱۱
🖊آموزش عالی هم در این سالها دستاوردهای قابل توجهی داشته ، بویژه این که از دهههای آخر50 تاکنون بودجه آن حتی دو برابر هم نشده است و از 5/1 به 3/2 برابر رسیده است. اما در تمامی مولفههای خود رشدهای30 برابری،60 برابری و ... را داشته است.
🖊 از دیگر نکات مهم اینکه ما در سالهای پیش از انقلاب حتی در مقطع کاردانی نیز به اعزام دانشجو به خارج از کشور نیازمند بودیم، اما در سالهای اخیر اعزام دانشجو نه از روی نیاز، بلکه به جهت مراودات علمی و فرهنگی با سایر دانشگاههای جهان بوده است و آموزش عالی امروز در تمامی رشتهها و مقاطع تحصیلی در خودکفایی تقریباً صد درصدی قرار دارد.
🖊هر چند ما در بهترین نقطه ممکن نیستیم، اما با توجه به امکانات و بودجه و با توجه به بستر تاریخی کشور در این بخش موفق بوده است.
۱۲
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
منابع کنفرانس فوق :
مرکز آمار ایران
بانک جهانی
صندوق بین المللی پول
اوپک
ان شاالله با تشکیل دولت جوان انقلابی در سال آینده بصورت قدرتمندی به اهداف والای گام دوم انقلاب هم خواهیم رسید
باتشکر از همراهی شما بزرگواران
ارادتمندتان قریش حسین پور
🍃بسم الله الرحمن الرحیم 🍃
امام خامنهای:
«دولت جوان حزباللهی یعنی دولت #آماده و #بانشاط علاج مشکلات کشور است» ۹۹/۲/۲۹
🌹باعرض سلام و تبریک سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خدمت اعضای محترم گروه🌹
💠 موضوع کنفرانس:
#دولت_جوان_و_حزباللهی
📆 زمان : دوشنبه ۹۹/۱۱/۲۲
⏰ ساعت : ۲۲:٠٠
📝 ارائه کننده کنفرانس :
#جناب_استاد_دایی
#ابرگروه فداییان امام خامنه ای عزیز
🌹🌹🌹
با عرض سلام و تحیت
🌹🌹🌹
دهه فجر مبارک
🌹🌹🌹
امید است که حلول بهار جدید انقلاب ، مقارن باشد با استقرار دولت جوان و حزب اللهی
🌹🌹🌹
🌹🌹🌹 شاخص ترین ویژگی دولت حزب اللهی ،
اهتمام در بهبود سیستم ها و روش های حکمرانی می باشد :
_ علمی ترین روش ها برای مدیریت و برنامه ریزی
_ مردمی ترین روش ها برای خدمتگزاری
_ معنوی ترین روش ها برای تعالی و تربیت جامعه
_ قوی ترین روش ها برای مبارزه با دشمنان
_ حکیمانه ترین روش ها در عالم دیپلماسی
_ جذب حداکثری و دفع حداقلی در نحوه اداره فضای مجازی و رسانه ای