سواد انتخاب و کلاه های گشاد!.mp3
4.67M
🌸💫بسم الله الرحمن الرحیم 💫🌸
🍃🌸🍃🌸🍃🍃🍃🍃🍃🍃
💫ثمره دادن راهنمایی خدا به گزینش راه خدا وابسته است
🤔چرا بسیاری از مردم بعد از انتخاب یک چیز به انتخاب خود معترضند؟
🔔سواد انتخابات چیست؟
😂آزمایش های دقیق کشف هندوانه ی رسیده!
👈پله ی اول سواد انتخاب دردشناسی و آسیب شناسی است
🔔تادرد شناخته نشود کشف درمان محال است
🔷درد فعلی کشور ماچیست؟
😔نمونه ای از فریب در دردشناسی
💫اللهم انا نرغب الیک فی دوله کریمه تعز به الاسلام واهله 💫
🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الشریف 🌸🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🌟 بِسْمِاللّهالرَّحْمَٰنِالرَّحِيمِ 🌟
🌺باعرض سلام خدمت اعضای محترم
♻️ موضوع کنفرانس:
#تحلیل_بیانات_رهبری
در خصوص #وحدت_و_همدلی نیروهای انقلابی
📆 زمان : یکشنبه۱۴٠٠/۲/۲۶
⏰ ساعت : ۲۱
📝 ارائه کننده کنفرانس:
#جناب_امیرعباس_سیدی
🍃از اعضای محترم دعوت میشود زمان برگزاری کنفرانس حضور فعال داشته باشید.
از همراهی شما سپاسگزاریم.🍃
امام خامنه ای عزیز🌹:
ما باید خود را برای #سربازیامامزمان🕋ارواحنافداء آماده کنیم...
ادرس #ابرگروه_فدائیان_امام_خامنهای_عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
آدرس آرشیو کنفرانس ها
@Fedayeen
ارتباط با مدیریت گروه
@HASAN_1524
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب خدمت دوستان انقلابی امیدوارم بحث مفیدی رو در ارتباط با وحدت و همدلی داشته باشم
و مورد توجه دوستان قرار بگیرد
✍#استادامیرعباس
مقدمه
مشکلات کشور کم نیست، بسیاری از مردم دغدغه های اقتصادی و معیشتی دارند، بسیاری از شاخص ها از بیکاری و تورم گرفته تا برخی از شاخص های اجتماعی و فرهنگی، وضعیت خوبی را نشان نمی دهد؛ همه اینها بر میگردد به مقامات اجرایی و نا کار آمدی دولت در طول چند دهه گذشته تا به حال اکنون مملکت نیاز به یک دولت مقدر انقلابی دارد که ایجاد این دولت تنها با وحدت و همدلی نیروهای انقلابی میسر خواهد شد در این جلسه جهت حفظ وحدت نیروهای انقلابی بیانات رهبر معظم انقلاب را تحیل و بررسی مینمایم امیدوارم مورد توجه قرار بگیرد
دشمن با تولید فضای مختلط در شبکه های مجازی و جذب جوان و نوجوانان آینده ساز مملکت و خط دهی مخالف با اصول اسلامی و انقلابی سعی در نفوذ فرهنگی و اعتقادی را دارد .
همچنین با تولید شایعات متناسب باموضوعات روز جامعه سعی در تشویش اذهان عمومی و دور کردن مردم از واقعیات هست وظیفه انقلابیون ابتدا حفظ وحدت و همدلی است چرا که دشمن هدفش ایجاد تفرقه و جدا کردن مردم از انقلاب اسلامی میباشد
✍#استادامیرعباس
آنچه مشخص است اينکه، در مقطع کنوني و نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری اين وحدت راهبردي است که خواهد توانست مشکلات کشور را حل کند و جبهه مردمي نيروهاي انقلاب نيز چنين وحدت عميقي میبایست دنبال کندموضوعي که رهبر معظم انقلاب اسلامي نيز بر آن چنين تأکيد دارند: «نبايد به وحدت به چشم تاكتيك نگاه كرد؛ وحدت يك اصل اسلامي است.»
✍#استادامیرعباس
ص۱
در طول تاريخ، جريان حق با وجود تمام مشقتها، خفقانها و حربههاي مختلف تبليغاتي، ضمن قلت نفرات نسبت به جريان باطل، ماندگار بوده و به تعبير امام خامنهاي مانند آبي زلال هميشه در جريان بوده است. گاهي اوقات اين جريان، وسيع و گاهي کمعرض ميشده تا از موانع و سنگلاخها عبور کند؛ اما هيچگاه اين جريان زلال متوقف نشده است. رهبر حکيم انقلاب اسلامي در پاسخ به اين پرسش که با وجود تمام تهديدها و فشارها، چگونه اين جريان ماندگار شده است؟ رمز ماندگاري جريان حق را در ولايت و اتحاد اعضاي جبهه حق حول محور «ولايت» مطرح ميکنند. معظمله در سلسله مباحث خود در تشريح بحث فوق میفرمايند، رابطه با جريان غير حق نبايد به گونهاي باشد که آنها بر جريان حق تسلط يابند. واژه ولايت دقيقاً اينجا معنا مييابد. اگر قرار بود در جريان حق هر کسي که سابقهاي در اسلام دارد نظر خود را داشته و به آن عمل کند، قطعاً در جريان حق تشتت به وجود آمده و تفکرات متفاوتي که در بين خواص جريان حق وجود داشت، به بدنه اين جريان سر ريز ميکرد و جبهه حق نميتوانست يک موضع واحد داشته باشد و همين تشتت به چند پارگي اين جبهه منجر شده و اين جريان در طول تاريخ تحت سلطه جريان باطل قرار ميگرفت و محو ميشد؛ اما اتحاد جريان حق حول نقطه مرکزي آن که امام فقيه، عادل و زمانشناس است سبب شده که با وجود تمام مشکلات اين جريان در طول تاريخ داراي موضع واحد در برابر جبهه باطل متناسب با زمان وقت باشد و تا به امروز ادامه مسير بدهد و روز به روز بر قدرتش افزوده شود
✍#استادامیرعباس
ص۲
لذا ميتوان گفت که وحدت بايد حول منويات امام امت صورت گيرد. بديهي است که اين به معناي بيتأثير بودن نقش خواص و نياز به وحدت آنها نيست؛ بلکه به اين معناست که موضوعي که براي جريان انقلابي، راهبرديتر است، نه منافع گروهي و حزبي و تشکيلاتي، که اولويتها و ضرورتهايي است که رهبر معظم انقلاب آن را ضمن تشخيص و تعيين، تبيين کرده است و نيروهاي انقلاب تحقق آن را وظيفه خود ميدانند.
وحدت نيروهاي انقلاب دستاوردهاي مختلفي را در عرصههاي گوناگون کشور خواهد داشت که دستيابي به آنها در مقطع کنوني به ضرورت و فوريتي بدل شده است که برخي از مهمترين آنها را ميتوان چنين برشمرد
✍#استادامیرعباس
ص۳
براي تحقق اهداف متعالي فوق، معظمله سالهاست که برای حفظ روند حرکت در ریل اصلی، اولويتهايي را در عرصههاي مختلف کشور تبيين و هدفگذاري کردهاند. يکي از ضرورتهاي لازم برای تحقق اهداف و حفظ دور حرکت، وحدت همه نيروهاي انقلاب و معتقد به اهداف و آرمانهاي نظام اسلامي بوده است. به واقع، بدون همافزايي حاصل از وحدت نيروهاي انقلابي چنين حرکتي براي رسيدن به همه آرمانهاي انقلاب ممکن نخواهد بود.
✍#استادامیرعباس
ص۴
از نگاه معظمله اينک در مرحله دشوار تلاش براي تحقق دولت جوان انقلابی قرار داريم و بيشک تداوم راه نيازمند ارادههايي است که با توکل به خدا، اميد به موفقيت، پشتکار و همت بلند و تدبير و برنامهريزي اين مسير را ادامه دهند و اين همه در انسانهاي انقلابي جمع خواهد آمد. امام و راهنماي جامعه و رهبر نهضت تحقق تمدن اسلامي در پاسخ به پرسشگري که پرسيده بود؛ «راه برافراختن پرچم تمدّن نوين اسلامي چيست؟» ميفرمايند: «راهش تربيت نسلي است با يک خصوصياتي که آن خصوصيات اينها است؛ يک نسلي بايد به وجود بيايد شجاع، باسواد، متدين، داراي ابتکار، پيشگام، خودباور، غيور؛ - البتّه خوشبختانه ما امروز در نسل جوان بسياري از اين خصوصيات را داريم؛ امّا اين بايستي گسترش پيدا کند- چنين نسلي لازم داريم. بايستي ايمان داشته باشد، سواد داشته باشد، غيرت داشته باشد، شجاعت داشته باشد، خودباوري داشته باشد، انگيزه کافي براي حرکت داشته باشد، توان جسمي و فکري حرکت داشته باشد، هدف را در نظر بگيرد، چشم را به اهداف دور متوجّه بکند و به تعبير اميرالمؤمنين «اَعِرِ اللهَ جُمجُمَتَک»؛ زندگي خودش و وجود خودش را بگذارد در راه اين هدف و با جدّيت حرکت کند؛ در يک کلمه يعني يک موجود انقلابي؛ معناي انقلابي اين است.
بيشک تربيت چنين نسلي، تنها از مسير همدلي و همگرايي و وحدت بين جريان انقلابي ميسر خواهد بود و افتادن در گرداب اختلاف و واگرايي، تنها مسير تحقق تمدن اسلامي را ناهموار کرده و زمان دستيابي به آن را به تأخير مياندازد.
✍#استادامیرعباس
ص۵
کشور امروز در حوزههاي مختلف اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي با مشکلات عديدهاي روبهرو است. مشکلاتی چون؛ رکود اقتصادي، فساد اقتصادي، رانتخواري، گراني و تورم، بيکاري، افزايش سن ازدواج، اعتياد، فقر و محروميت، تهاجم فرهنگي، شيوع بيبندوباري، پديدآمدن نوعي اشرافيت دولتي و شکلگيري طبقه نوکيسهها با دستاندازي به بيتالمال و... معضلاتي نيستند که با تفرق نيروهاي انقلابي امکان مرتفع کردن آنها وجود داشته باشد. به واقع، بايد اذعان داشت که حل مشکلات موجود تنها با وحدت همهجانبه نيروهاي انقلاب ممکن خواهد بود و اين يکي از ضرورياتي است که وحدت نير وهای انقلابی را میطلبد
✍#استادامیرعباس
ص۶
به فرموده رهبر حکيم انقلاب اسلامي؛ «علاج مشکلات اين کشور - چه مشکلاتي که امروز داريم، چه مشکلاتي که بعدها خواهيم داشت، چه مشکلاتي که هر کشوري و هر ملّتي دارد؛ بالاخره هيچ کشوري که بدون مشکل نيست - و حلّ اين مشکلات، در گرو جوشيدن اراده و استقامت از درون ملّت است؛ از درون ملّت بايستي اراده، استقامت، عزم راسخ، ايستادگي بجوشد؛ چشمها، باز؛ روحيهها با توکّل به خدا و اعتمادبهنفس، قوي.»و اين همان شاخصههاي روحيه انقلابي است.
حيات و استمرار هر نظام سياسي، به کارآمدي آن نظام بستگي دارد. سطح کارآمدي هر نظام سياسي، به ميزان توانايي آن نظام در پاسخگويي به نيازهاي کشور و مردم و حل مشکلات آن برميگردد. نظام کارآمد، از اعتماد عمومي، رضايت مردم و سرمايه اجتماعي لازم براي بقا و ادامه حيات برخوردار خواهد بود
✍#استادامیرعباس
ص۷
اما سوق دادن تمامي جهتگيريهاي کشور به سوي پيشرفت کشور و تجميع همه توانها و انرژيها براي تعالي جامعه نيازمند پيشفرضها و الزاماتي است که بدون آنها چنين رسالت عظيمي به ثمر نخواهد رسيد. يکي از مهمترين اين پيشفرضها، وحدت و همدلي نيروهاي انقلابي است.
✍#استادامیرعباس
ص۸
حقيقت آن است که اقدامات بزرگ در کشور محصول تجميع ارادههايي محکم است که در مسير دين و انقلاب دچار انحراف و تزلزل نشدهاند. آثار نقشآفريني اين ارادههاي بزرگ را ميتوان در تاريخ اين سرزمين و در عرصههاي مختلف سياسي، امنيتي، اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي مشاهده کرد؛ لذا براي رفع مشکلات کشور بايد امور را به جرياني سپرد که از روحيه انقلابي برخوردار است و با همه وجود به آرمانهاي انقلاب و ملت معتقد است. از اولويتبخشي به جريانهاي غربگرا و متزلزل در راه انقلاب بايد حذر کرد. البته جرياني که در درون خود از وحدت راهبردي برخوردار است، اين توانايي را خواهد داشت که همه نيروی خود را صرف پيشرفت کشور کند.
✍#استادامیرعباس
ص۹
.بيشک تضعيف اين روحيه، عزت و اقتدار کشور را ضعيف خواهد کرد و طمع دشمن را براي چنگاندازي به ثروتهاي اين کشور بيشتر خواهد کرد. اختلاف و تنازع از جمله اين عوامل است. اين موضوع از آنجا اهميت مييابد که يادآور شويم، انقلاب اسلامي همواره در معرض تهديد دشمنان انقلاب اسلامي بوده و است، آنان سالهاست که مترصد فرصتي هستند تا با تضعيف نظام اسلامي و سستي در ارکان قدرت جمهوري اسلامي، تهديدات خود عليه نظام اسلامي را عملي کنند. اما اين رؤياي وهمآلود، تاکنون به برکت حضور ملت در صحنه و غليان روحيه انقلابي در ميان اقشار مختلف جامعه ناکام مانده است.
✍#استادامیرعباس
ص۱۰
به همين دليل است که امروز دشمن روحيه انقلابيگري و وحدت و همدلی جريان انقلابي را نشانه رفته است و به ويژه تلاش دارد تا نسل جوان و آيندهساز کشور را از گفتمان انقلابي دور کند. رهبر معظم انقلاب اسلامي با درک صحيح از ريشههاي قدرت ملت ايران ميفرمودند: «بزرگترين اشتباه براي ملت و دولت اسلامي ايران اين است که خداي نخواسته اين پشتوانه عظيم، يعني روحيه انقلابي و وحدت و همدلی را از دست بدهد؛ زيرا جوشش و حضور انقلابي و تمسک به انديشههاي انقلابي است که اين نظام را عظمت ميبخشد و قدرت ميدهد، احترام ديگران را برميانگيزد و راههاي ناهموار را بر روي ايران اسلامي هموار ميکند.»
معظمله در کلامي ديگر سه عامل مهم اقتدار ملي را چنين برميشمرند: «سه عامل اساسي اقتدار ملّي اينها است؛ اقتصاد قوي و مقاوم، علم پيشرفته و روزافزون و حفظ روحيه انقلابيگري در همه به خصوص در جوانها؛ اينها است که ميتواند کشور را حفظ کند؛ آنوقت دشمن مأيوس خواهد شد.»
در حقيقت، حفظ روحيه انقلابي بدون وحدت جريان انقلابي ممکن نخواهد بود.
✍#استادامیرعباس
ص۱۱
جمهوري اسلامي ايران در طول حيات پربرکت خود بخاطر دولت بی تدبیر جریان لیبرال هر روز در معرض تهديدات بيگانگان و دشمنان اسلام و انقلاب قرار داشته است. موضوع تهديدات از هر سه نوع سخت، نيمهسخت، نرم براي ملت ما موضوع جديدي نيست! چرا که انقلاب اسلامي از همان ابتداي شکلگيري در تضاد با منافع استکبار جهاني بود؛ لذا تلاشها براي براندازي و سرنگوني اين نظام مقدس آغاز شد. در اين ميان عوامل متعددي چون نصرت الهي، هوشياري رهبري، ملت ايران و نهادها و مسئولان ذيربط، توان دفاعي جمهوري اسلامي، توانمنديهاي جمهوري اسلامي مانع از آن شد که اين تهديدات ثمري براي دشمن داشته باشد. اما بيشک رکن اساسي اين قدرت در وحدت همه تودههاي ملت و انسانهاي مؤمن و انقلابي است که پاي دفاع از کشور در برابر بيگانگان ايستادهاند. به يقين وجود چندپارگي و تشتت و صفآرايي نزد جريان انقلابي، موجب تضعيف قدرت ملي خواهد شد.
✍#استادامیرعباس
ص۱۲
مفاسد اقتصادي يکي از مهمترين موانع پيشرفت و آباداني کشور به شمار ميآيند؛ لذا مبارزه با مفاسد اقتصادي و مظاهر آن از جمله رانتخواري، يکي از اولويتهايي است که در صدر مطالبات مردمي قرار دارد. حقيقت آن است که مبارزه با فساد تنها با دولت انقلابي ممکن خواهد بود. انقلابيگري است که در ماهيت خود ضديت با فساد را پرورانده است و جريانهاي غير انقلابي از فقر ذاتي در مبارزه با فساد برخوردارند!
✍#استادامیرعباس
ص۱۳
ان شالله دولت جوان انقلابی يکي از اولويتهاي خود در عرصه اقتصاد را تلاش براي برقراري عدالت و مبارزه با مفاسد اقتصادي ميدانند. اين جريان در طول سالهاي اخير پرچمدار اين مبارزه بوده و همواره با بغض و کينه مفسدان اقتصادي مواجه شده است. فساد يکي از ارکان عقبماندگي و ناکارآمدي نظامهاي سياسي است و انقلابيون که دغدغه نظام اسلامي را دارند، نميتوانند نسبت به آن بيتفاوت باشند. به همين دليل بخش عمدهاي از توان انقلابيون در طول سالهاي اخير مصروف مبارزه با فساد شده است. مسئله مبارزه با حقوقهاي نجومي از عرصههای مهم مبارزه با فساد اين جريان بود که به شدت دنبال شده است. تحقق اين امر مهم نيز با وحدت همهجانبه نيروهاي انقلاب، هم در سطح تودههاي اجتماعي و هم نخبگان انقلابي و همچنين انقلابي عمل کردن نهادها و مسئولان ممکن خواهد بود که متاسفانه دشمن با نفوذ در دولت روحانی در این ۸ سال مانع بزرگی بوده است و به یاری حق دولت نا کار آمد روحانی با عزم و اراده انقلابی بر کنار خواهد شد و بعد از بکار آمدن دولت انقلابی ولایی بطور حتم تمامی عوامل این دولت محاکمه و به سزای اعمال خود خواهند رسید
✍#استادامیرعباس
ص۱۴
در مقطع کنوني يکي از معضلات پيش روي انقلاب اسلامي رشد و ترويج تفکرات غيرانقلابي است که با توجه به بسترهايي فراهم شده، در تلاشند خود را بسط داده و جريان انقلاب را در محاق قرار دهند. اين جريان که ميتوان از آن به جريان غربگرايان ياد کرد، در طول سالهاي اخير تلاش کرده ارکان قدرت را به تدريج در دست گيرد و متأسفانه نفوذ خود را در دو قوه مجريه و مقننه گسترش داده است. موفقيت در انتخابات رياست جمهوري و تسلط بيشتر بر قوه مجريه و فتح کرسي شوراهاي شهر و روستا و تسلط بر شهرداريها، مهمترين سناريوي پيش روي اين جريان در اين ايام است که اختلاف در اردوگاه جريان انقلابي، هموارکننده آن خواهد بود. بیشک تداوم قدرت جریانی که حل مشکلات کشور را در تعامل و انفعال در برابر غرب ميبيند و در تلاش است تا با بازي در زمين دشمن، سناريوي برجام 2 و 3 و 4 و ... را با هدف عاديسازي رفتار جمهوري اسلامي در مقابل با دشمن دنبال کند، اگر مجدداً به قدرت برسد، عوارضي براي کشور و انقلاب خواهد داشت که جبرانناپذير خواهد بود.
✍#استادامیرعباس
ص۱۵
داستاني قديمي و پرسابقه به طول عمر انقلاب اسلامي دارد و دشمن همواره تلاش کرده در سطوح مختلف حاکميت در جمهوري اسلامي نفوذ کند. در سالهاي اخير و پس از شکلگيري فرآيند تصويب برجام مرحله جديدي از پروژه نفوذ کليد خورده و در دو سطح نفوذ فردي و نفوذ جرياني دنبال شده است. اولين و سادهترين نوع نفوذ، نفوذ موردي و انفرادي است. در اين شيوه، قدرتهاي متخاصم تلاش ميکنند نيروهای خود را با بهرهگيري از رخنههاي موجود در طرف مقابل، وارد خانه حريف کنند تا به اهداف مورد نظر خود برسند. اهداف اين نفوذگران ميتواند از سادهترين مسائل ممکن همچون کسب اطلاع و جاسوسي گرفته تا پيچيدهترين هدفگذاريها، يعني وارد کردن نفوذی در بدنه تصميمگيري و تصميمسازي سازمان حريف باشد. نفوذیها که هدف دخالت و جهتدهي در مسير تصميمسازي را دارند، يا در بدنه نظام تصميمگيري رخنه کرده و در فرايند کارشناسي، جايگاه خود را ارتقا ميدهند، يا با بهرهگيري از تعاملات شخصي با برخي از شخصيتهاي مؤثر، فرايند تصميمسازي را به دلخواه هدايت کرده و راهبرد خود را بر اساس عمليات «مديريت ادراک» نخبگان بنا ميکنند.
✍#استادامیرعباس
ص۱۶
ديگر مسير نفوذ که بسيار پيچيدهتر و زيانبارتر از روش اول است، «نفوذ جرياني و شبکهاي» است که در آن جريان انساني گسترده، ولي پنهان از نيروهای نفوذگر که داراي ارتباط وسيعي ميان خود هستند، وارد محيط حريف شده و با بهرهگيري از بسترهاي موجود سعي ميکند مسير جامعه را تغيير دهد. اگر نفوذ انفرادي، به دنبال جهتدهي به معدودي از نخبگان بود، نفوذ شبکهاي، عموم جامعه را هدف قرار داده و فرايندي فراگير را تعقيب ميکند. ويژگي مهم اين نوع از نفوذ، چندلايه و فرابخشي بودن آن است، به اين معنا که در همه حوزههاي سياسي، اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و امنيتي، نيروهای نفوذی وارد محيط نفوذپذير شده و هر يک بدون آنکه حساسيتبرانگيز باشند، پشتيبان فرايند ديگري هستند و در نتيجه اين همافزايي شبکه نفوذ، موجي سهمگين از پيامدهاي نفوذ در محيط ملي بروز و ظهور مييابد. بناي عمده اين روش بر دو مؤلفه تأثيرگذار نفساني، يعني «پول» و «جاذبههاي جنسي» پيريزي شده است و عمليات آن بر مبناي «جنگ نرم» است که با هدف تغيير آرمانها، باورها و سبک زندگي جامعه آماج دنبال ميشود.
✍#استادامیرعباس
ص۱۷
يکي از مهمترين آفات اختلاف و واگرايي و عدم دستيابي به وحدت را ميتوان فشل شدن و انفعال نيروهاي انقلاب در جامعه دانست. نيرويي که بايد به مثابه موتور تحول و تحرک در کشور عمل کند، اگر از درون درگير اختلافات شود، طبيعي است که بخش عمدهاي از توان خود را صرف اين درگيريها کرده و از خدمت به جامعه باز خواهد ماند. همچنين در مسير موفقيت در مقاطع حساس مختلف همچون انتخابات نيز با شکست مواجه خواهد شد. آخرين نمونه از اين ناکامي را ميتوان در انتخابات رياست جمهوري مشاهده کرد که چطور تشتت و رقابت درونگفتماني بستر را براي پيروزي رقيب فراهم آورد. واگرايي و اختلافي که به اجماع اکثريت کارشناسان، اگر با وحدت و همگرايي قرين ميشد، ميتوانست نتايج انتخابات را به نحو ديگري رقم بزند.
✍#استادامیرعباس
ص۱۸
رهبر حکيم انقلاب اسلامي با صراحت در اين باره اعلام ميدارند: «قرآن به ما تعليم ميدهد «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ريحکم» اگر منازعه کنيم، سر مسائل گوناگون - مسائل سياسي، مسائل اقتصادي، مسائل شخصيتي - دست به يقه شويم، دشمن ما جري ميشود. يک مقدار از جرئتی که دشمن در سالهاي گذشته پيدا کرد، به خاطر اختلافات بود.»
نمونه ديگري از بهرهبرداري دشمن از وجود اختلافات داخلي، تنازعات و درگيريها و تنشهاي حاصل از ماجراي فتنه 88 بود که دشمن را براي براندازي جمهوري اسلامي ايران از طريق افزايش فشارهاي مختلف اقتصادي، امنيتي و فرهنگي اميدوار کرد و پروژه افزايش تحريمها و نفوذ و ساماندهي ايادي داخلي را مجدد در دستورکار خود قرار داد!
البته لازن به ذکر است در فتنه ۸۸ مجری این فتنه جریان لیبرال و اصلاح طلب بود
✍#استادامیرعباس
ص۱۹
نکته مهمي که در بررسي پديده نفوذ - چه از نوع انفرادي و چه جرياني – بايد به آن اشاره شود، ماهيت تدريجي و پنهان پيشبرد اين امر است که همين دو ويژگي سبب ميشود در بسياري از موارد فرد يا محيط نفوذپذير در مواجهه با آن سهلانديشانه و سادهانگارانه برخورد کند و حتي دلسوزاني را که به او در خصوص مخاطرات نفوذ هشدار ميدهند، به برخورد جناحي و دشمني شخصي متهم کنند.
نفوذ، اين امکان را به دشمن ميدهد تا در صورت لزوم، تصميم رفتاري و گفتاري خود را به سادگي از داخل محيط خودي محقق کند که در اين صورت به طور ناخودآگاه مطمئنترين نيروهای خودي به پيادهنظام دشمن تبديل ميشوند، چنانکه در فتنه 88 غفلت يا تغافل برخي از خواص سبب شد دشمن اميدوار شود. در واقع، آنها نقش پياده نظام دشمن را ايفا کردند.
✍#استاد سیداحمدرضوی
ص۲۰