#نشست_تخصصی
#مکتب_فقهی_امام_خمینی
سری نشستهای مدرسه فجرانه
مکتب روح الله (امام ره)
با موضوع: تورم و راه برون رفت از آن با توجه به نظر مرحوم حضرت امام خمینی ره (با نگاه به کتاب «در اسلام پول نباید کار کند» اثر آیت الله حائری شیرازی ره)
باحضوراستاد: حجت الاسلام و المسلمین قائمینیک
•┈┈••••📝📚📝•••┈┈•
💐 با پژوهش همراه باشید.🌹
🔗لینک کانال رسمی پژوهش👇
eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🆔@howzehpajohesh
👇👇👇
#نشست_تخصصی
چکیده:
انقلاب اسلامی ایران، که بهعنوان یک جریان تمدنی در عصر آخرالزمان شناخته میشود، هدف اصلی خود را زمینهسازی برای ظهور امام زمان (علیه السلام) قرار داده است. یکی از ارکان مهم این تمدن، اصلاحات اقتصادی مبتنی بر اصول اسلامی است. امام خمینی (ره) در پی انقلاب، بر ضرورت ریشهکن کردن ربا و اجرای بانکداری اسلامی تأکید کردند. این مسئله در ادامه با مشکلاتی مانند پول اعتباری، خلق پول بیپشتوانه و عدم تطابق سیستم بانکی با اصول فقهی مواجه شد.
در عین حال، فتوای امام خمینی (ره) در مورد سلمان رشدی، دفاع مقدس و اجرای احکام اسلام در شرایط بحرانی، نشاندهنده پویایی و توانمندی فقه اسلامی در مواجهه با مسائل روز است. اجرای فتوای رهبری و اصلاح ساختار اقتصادی و بانکی کشور از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا تمدن اسلامی به اهداف خود دست یابد.
نظام بانکی کشور با مشکلاتی همچون ربا، خلق پول بیپشتوانه و ناترازی بانکها روبهرو است. این مشکلات بهویژه در خلق پول و تورم تأثیرگذار است. از سوی دیگر، برای رسیدن به اقتصاد اسلامی، اصلاحات اساسی در نظام بانکی ضروری است، که شامل طراحی عقود جدید بانکی و استفاده از پشتوانههای واقعی همچون طلا و نقره بهجای پول اعتباری میباشد.
نتیجهگیری: برای دستیابی به تمدن اسلامی، باید نظام بانکی کشور اصلاح شود و از سیستمهای اعتباری و غیرواقعی پرهیز گردد. همچنین باید ساختار اقتصادی و فقهی کشور با تکیه بر اصول اسلامی و نظارت دقیق علما، اصلاحات ضروری را در جهت تحقق عدالت و برکت اقتصادی در جامعه پیادهسازی کند.
#پژوهش_مدرسه_فقاهت_سلیمانیه
📣 نرمافزار « فیشنگار 4 » منتشر شد 📣
🔸ویژه پژوهشگران، اساتید و دانشجویان
🔸 با امکانات بسیار کاربردی فیش برداری
🔸فیشهای موضوعی، کلیدواژهای و صوتی
🔺مخصوص ویندوز
🔺استفاده تا ۴۰ فیش رایگان
🔺 خرید درون برنامهای به نصف قیمت (تا ۲۲ بهمن)
دانلود از طریق لینک زیر 👇
https://fish-negar.ir/
https://fish-negar.ir/
🎙 ویدیو مربوط به معرفی اجمالی برنامه میباشد ✅
💐 با پژوهش همراه باشید.🌹
🔗لینک کانال رسمی پژوهش👇
eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🆔@howzehpajohesh
🌐تارنمای اختصاصی پژوهش 👇
🌐http://pajuhesh.hozehkh.com
#پژوهش_فقاهت_سلیمانیه
پژوهش مدرسه تخصصی فقاهت سلیمانیه
منزلت طلاب - درس اخلاق مدرسه سلیمانیه - جلسه 1.mp3
19.08M
استاد باقری کیا
موضوع: تبیین ادله ولایت مطلقه فقیه در نگاه حضرت امام خمینی ره
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد
📌معرفی کتاب
در دهه اخیر شاهد کنشگری های متفاوت برخی روحانیون، در عرصه های مختلف اجتماعی در بستر فضاهای حقیقی و مجازی هستیم.
کنشگری هایی که فارغ از برخی فواید آن (مانند استفاده از امکانات جدید برای رشد و ارتقای معرفتی و مهارتی مخاطبین ) آفت هایی نیز داشته است.
سه کتاب حاضر به خوبی، توصیفی همراه با تحلیل از این مساله را به مخاطبین ارائه می دهد.لازم است در کنار بررسی سیره علمی و عملی روحانیون گذشته و بررسی سیر تطور فکری و اقدامات عملی آنها در قالب مروج دینی، به بررسی وضعیت موجود طلاب و روحانیون معاصر،از زوایای مختلف نیز پرداخته شود.
#معرفی_کتاب
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد
در مشهد زادگاه موسس انجمن حجتیه رونمایی شد؛ افشاکنندهترین کتاب پیرامون انجمن حجتیهٔ بعد از انقلاب!
🔹آیین رونمایی از کتاب «من اطلاعاتی بودم» (خاطرات یک افسر اطلاعاتی از دوران تعقیب و مراقبت سپاه تا مسئولیت میز انجمن حجتیه و معاونت حراست مجلس) امروز در هتل آفتاب ولایت برگزار شد. این کتاب خاطرات شفاهی یک افسر اطلاعاتی است که زندگی و کار پرتنش او در سالهای ۱۳۵۸ تا ۱۳۹۲ را روایت میکند. او ابتدا در واحد تعقیب و مراقبت سپاه فعالیت میکرده و از بدو تأسیس وزارت اطلاعات به این وزارتخانه میپیوندد.
🔹این اثر، اولین کتابی است که خاطرات یک افسر اطلاعاتی را منتشر میکند. راوی کتاب به فعالیتهای انجمن حجتیه مشکوک بوده و گزارشاتی تهیه میکند که منجر به تشکیل یک واحد اختصاصی برای پیگیری این پروندهها شده و خود نیز مسئول میز انجمن در وزارت اطلاعات میشود.
🔹هرچند بهدلیل ملاحظات اخلاقی و امنیتی، بخشهایی از حقایق و مستندات تاریخی منتشر نشده، اما کتاب ناگفتههای بسیاری را درباره پشت پرده این انجمن افشا میکند. چرا که پای افراد مهمی به این موضوع باز میشود و حتی ممکن است برخی از آنها به دادگاه کشیده شوند.
@ferghenews_com
#معرفی_کتاب
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد