فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌ایران کشور عاشقان است، نه کشور عاقلان!
🔹#صدای_بهشتی را از سرچشمه می شنوید...
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تهدید ضمنی چند فرمانده سپاه پاسداران توسط شبکه تلویزیونی اسرائیل: دور از ذهن نیست که آنها در تیررس باشند.
♦️سردار محمدرضا زاهدی، سردار عبدالرضا مسگران، محمدسعید ایزدی، عبدالرضا شهلایی
❌اقاي رييس شورای عالی امنیت ملی جناب رئيسی و مسئولين ذيربط
اگر با اين تسامح و تساهل شما در زمينه انتقام سخت شهادت سردار سيدرضي، شهداي كرمان و شهداي اطلاعات سپاه خدای ناكرده دشمن طمع بكند شما مسئول خواهيد بود.
📍امرفرمانده ميدان امام خامنه اي درباب انتقام سخت صادرشده است چرا دستور ايشان را عملياتی نمی كنيد و همچنان شاهد ترور جگرگوشه های اين ملتيم!!
#پاسخ_سخت
#مطالبه_انتقام
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
دو ایالت تگزاس و پنسیلوانیا، با تشدید اختلافات و ناسازگاری با ایالات متحده آمریکا به دنبال جدایی و استقلالطلبی خود هستند...😂
میخواستند ایران رو تجزیه کنند ولی خودشون بهش مبتلا شدند😁
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
🔴 احتمال #تجزیه_آمریکا جدی است!
👈 نیویورک تایمز :
“دولت بایدن هرگونه قرارداد جدید صادرات گاز مایع كه تگزاس بسیار به درآمد آن وابسته آست را به کلی ممنوع کرد”
و بعد از تگزاس هم نوبت پنسلوانیا است!
⬅️ زنده باد تجزیه طلبان آمریکایی✌️
به امید آمریکایی چند تکه و تجزیه شده، هیپ هیپ هوراااا🥳
#افول_آمریکا
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
🔴 مسئولینِ محترم فرهنگی
طراح مد و لباسِ ایرانی اسلامی، اگر به حدود و شرایط شرعی و فرهنگیِ ما قائل نباشد چگونه می تواند در این عرصه برای ما الگو طراحی نموده و به جامعه عرضه نماید؟
❌ بالفرض که در یک فضای انتزاعی و فارغ از اعتقاد چنین کاری هم انجام دهد، آیا شایسته است که جزء تقدیر شوندگان در میان هنرمندانی باشد که می توانند این بار را به دوش گرفته، متعهدانه آن را اجرا نمایند در حالیکه قطعا ما بانوی معتقد و ملتزم به حجاب و پوشش کم نداریم که هنر طراحیِ خلاقانه هم دارند.
⁉️وقتی طراح مد و لباسِ ما با کت و شلوار یا موهای بیرون ریخته شده برای تقدیر شدن مقابل شما ظاهر می شود آیا باور کنیم که دغدغه تان به راستی فرهنگسازی و پاسخگویی به نیاز جدی در عرصه ی پوشاک اسلامی است؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رهبر انقلاب در تاریخ ۱۱ مهر ۱۴۰۱ با اشاره به فایل صوتی افشا شده از مسیح علینژاد بیان کردند:
🔍 وقتی عنصر سیاسی امریکایی این قضایا(حجاب) را به دیوار برلین تشبیه می کند باید بفهمید (خطاب به خواص) قضیه چیست و اگر نفهمیدید حالا بفهمید و صریحاً موضع گیری کنید.
#فایل_صوتی #افشا_شده از #مسیح_علینژاد: #حجاب یکی از #ستون های اصلی #جمهوری_اسلامی است که اگر آن #دیوار را فرو بریزیم باقی کار #براندازی آسان خواهد بود.
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
✍ امام سجاد علیه السلام:
گفتار نیک، ثروت را زیاد و روزى را فراوان مىکند، مرگ را به تأخیر مىاندازد، انسان را در خانواده محبوب مىکند و به بهشت وارد مىنماید.
📚 خصال: ص 317، ح 100
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬پیامدهای بی حیایی و روابط و نگاه های حرام
🎙حجت الاسلام #ماندگاری
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
لا تُصاحِبْ إلّا مُؤمنا
با كسى جز مؤمن، همنشينى مكن
📚بحارالأنوار ج77 ص 84
══════🇮🇷═════
@For_Strong_Iran
══════🇮🇷═════