🔴 آیا زمان آن نرسیده گشت ارشاد مسئولان فرهنگی را فعال کنیم؟
◾️چندی پیش سردار رادان در سخنرانی خود از کوتاهی نهادهای فرهنگی در مساله حجاب گلایه کردند اما آیا نهادهای فرهنگی فقط در مساله حجاب کوتاهی میکنند؟ ایا مساله زن و خانواده بسیار ایدهال است و فقط حجاب را کوتاه امدهاند؟ به راستی چه شده است که نهادهای فرهنگی ما منفعلانه در برابر تمدن غرب عمل میکنند؟ و در این بین آنچه که ما را نگران میکند وجود نیروهای انقلابی در مناصب تصمیم گیری کشور است.
🔺امروز بعد از سه سال از گذشت دولت انقلابی با دستاوردهایی که در حوزه نظامی، اقتصادی داشته است اما در شاخصهای فرهنگی اولا شاخص قابل اتکا در دست نیست. ثانیا آنچه که در کف جامعه میبینیم خبر از وضعیت آشفته فرهنگی میدهد.
🔺اگر بخواهیم فقط در حوزه زن و خانواده صحبت کنیم، تجرد قطعی دههی شصتیها، ترس از ازدواج دههی هفتادیها به خاطر ازدواجهای شکست خورده، روابط متعدد دوستی در دهههای پایینتر به یک نگرانی عمومی تبدیل شده است. آمارهایی مثل مصرف سیگار و الکل دختران نوجوان بسیار بحرانی است. کاشت ناخن و مصرف هزاران نوع لوازم آرایشی برای ما هم بحران طهارت نسل آینده را رقم زده و هم بحران سلامتی .
خبرها حاکی از آن است خشونت علیه زنان زیاده شده است. متاسفانه در مجلس شورای اسلامی بستری برای حضور زنان متدین انقلابی برای تصمیم گیری در حوزه زنان فراهم نشد. زنان شاغل از اینکه از زن اثرگذار به زن درآمدزای خانه تنزل کردهاند گلایه میکنند. آمار ازدواج افت کرده و طلاق هم که در بعضی از شهرها بالاست. برای ازدواج نوجوانان هنوز تدبیری اندیشیده نشده است و نیازهای عاطفی روحی این نسل زیر ابهام کودک همسری گم شده است.
🔺در این بین بیشتر از هر چیزی آنچه که نالهی ما را در آورده رسانهای است که از هر روز بیشتر شاخصهای شرعی ما را میشکند یا به جای فرهنگ سازی به سلبریتهای معلوم الحال روی آورده است. متاسفانه تصمیم گیری و عملیات در مجموعههای مرتبط با زنان صرفا به فعالیتهای خیریهای آن هم جهت تحکیم سرپرستی زنان و بیشتر شدن مسئولیت های بانوان و سلب مسئولیت از مردان میرود. از این طرف هم ساخت کلیپهای آوازه خوانی دختر بچهها و فاصله گرفتن از مداحی سنتی به سمت مداحی پاپ حتی اساتید بزرگ را نگران کرده است.
🔺در این بین خدمات فرزنداوری به گونهای است که ایجابی و در جهت رفع موانع نیست. بلکه موانع برای کسانی رفع میشود که فرزندآوری کردهاند که این نوع ورود خود جای بررسی دارد.
🔺از طرفی فرهنگ کره و کرهزدگی خود یکی از چالشهای خانوادهها در تربیت نوجوان شده است که از زبان تا پوشش و حتی اهداف آینده نوجوان را تحت الشعاع قرار داده است. قبلا یادداشتی نوشتیم که حتی بی بی سی هم نگران این معضل در ایران شده است.
🔺به راستی وقت آن است که گشت ارشاد مسئولین به درستی فعال شود تا بدانیم چه بر سر فرهنگ ما میآید؟
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
#حجاب
#زن
.
♨️ توییت جالب یک فعال رسانه ای آمریکایی در وصف رهبر ایران:
🔹 پارسا
🔹 فروتن
🔹 مهربان
🔹عاقل
🔹باهوش
🔹 قوی
📌#آقا
⚠️ افتخار به اقدامی تأسفآور از سوی شهرداری تهران!
🔹 اینکه حمل و نقل عمومی در تهران سالهاست در مرز حالت بحرانی قرار گرفته و همه مردم شاکی هستند شکی در آن نیست.
🔹 اما به این بهانه واردات سنگین از خارج به بهانه گران بودن و کمکیفیت بودن مشابه داخلی، اصلاً مورد پذیرش نیست. مگر همین الان قیمت و کیفیت هیوندایی و تویوتا با خودروها داخلی یکسان است که مردم را توصیه به خرید آنها میکنید اما خود از خارج وارد میکنید؟
🔹 شاید عدهای بپرسند اقدام درست چیست؟
پاسخ این است که در حد رفع بحران وارد شود و مابقی با افزایش توجه به تولیدکنندگان داخل باعث افزایش توان تولید، افزایش کیفیت و کاهش قیمت تمام شده در داخل شود تا در سالهای آینده مجبور به واردات نشوید.
🔹 مهمتر از همه گفتمان سازی «چرا خارجی خریدیم؟» برای کسی که مدعی انقلابی بودن و اجرای سیاستهای کلی نظام را دارد، جای تأسف دارد.
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکری که برکات همه ذکرها در آن هست
به بیان حجت الاسلام فرحزاد
21.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷توضیحاتی جالب و مفید در رابطه با نقشه ایران
♨️حضور بدون تشریفات پسر رهبر معظم انقلاب در جلسه اولیاء و مربیان مدرسه فرزندشان
به تازگی تصویری از حجتالاسلام سیدمسعود خامنهای فرزند سوم حضرت آیتاللّه خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در فضای مجازی منتشر شده که واکنش مثبت کاربران فضای مجازی را به همراه داشته است.
در این تصویر فرزند رهبرمعظم انقلاب بدون هیچ تشریفاتی در جلسه اولیاء دانش آموزان مدرسه فرزندش شرکت کرده و انتهای سالن مانند دیگر والدین دانش آموزان نشسته است.
گفتنی است؛ رهبر انقلاب 6 فرزند دارند؛ دو فرزند دختر با نامهای بشری و هدی و چهار فرزند پسر با نامهای سیدمصطفی, سیدمجتبی, سیدمسعود و سیدمیثم خامنهای.
🔺افزایش «تجرد قطعی» زنان
🔶کاظمیپور، جمعیتشناس:
🔹۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار دختر زیر ۳۰ سال در کشور وجود دارد.
🔹در بازههای اخیر تجرد قطعی زنان در حال افزایش بوده است.
🔹تجرد قطعی مردان دهه پنجاه ۲ درصد و تجرد قطعی زنان نزدیک به ۵ درصد است.
🔹این درصد تجرد قطعی برای زنان دائمی نیست و این آمار در زنان دهه ۷۰ از بین میرود.
🔹تعداد مردان مجرد دهه ۶۰ یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و تعداد زنان مجرد دهه ۶۰ حدود ۵۵۰ هزار نفر است.
🔹اکثر مردان دهه ۶۰ تا مرز ۵۰ سالگی ازدواج میکنند، چراکه آنها الزاما با خانمهای دهه شصتی ازدواج نمیکنند و ممکن است با دهههای ۷۰ و حتی ۸۰ ازدواج کنند
🔹همسرگزینی برای خانمهای دهه شصتی محدودتر است
🔹۳۰ درصد دختران دبیرستانی مدرسه نمیروند. | ایسنا
🔺این آمار عجیب و غریب تجرد قطعی متعلق به کشوری است که در فرهنگ آن حتی پیرزنها هم به ازدواج تشویق میشوند. متعلق به فرهنگی هست که معتقدند زمین از خواب مجرد ناله میکند. این آمار متعلق به کشوری است که راه جز #ازدواج برای پاسخ به نیازهای عاطفی و ...وجود ندارد. متعلق به کشوری است که چندین نهاد و وزارتخانهی فرهنگی و معاونت #زن و خانواده دارد اما در این کشور تجرد قطعی برای دختران و پسران رقم میخورد.
به راستی چه کسی میداند تجرد قطعی یعنی چه حجم از غم و نگرانی برای دخترانی که هر روز با وحشت تنهایی در جوانی و پیری سپری میکنند.
🔺هر جور هم بررسی کنیم تجرد هفت درصدی برای یک جامعه دینی رقم بسیار بزرگی است.
✍عالیه سادات
.
♨️ این زن فلسطینی را با این وضعیت دارن از زیر آوار درش میارن از شدت خونریزی و ورم اصلا چیزی از سر و صورتش مشخص نیس بازم نایلون مشکی کشیده سرش حجابش حفظ بمونه!
قطعا رمز پیروزی اینملت بزرگ ایمانشون هست
#حجاب