eitaa logo
جوان‌آینده.حیدریون
191 دنبال‌کننده
492 عکس
53 ویدیو
201 فایل
📩به نام خدا 🎓 #کانال‌جوان‌آینده محل ارائه و نشرگاه کنفرانسهای روزانه با موضوعات سیاسی؛مذهبی؛و... برای افرادی که برای فرصتهای کمی جهت مطالعات تخصصی دارند... 🇮🇷جبهه‌سایبری‌حیدریون #ایتا https://eitaa.com/Ftr_Youth
مشاهده در ایتا
دانلود
با یاد و نام خدا و با رمز برای شناسایی هرچه بیشتر چهره ی خبیث آمریکا و صیهیونیزم،در ، انجام یک سری برنامه هایی رو در پیش رو داریم، که مرحله به مرحله خدمت شما عرض میکنیم. اولین مرحله: مطلب بالا
🔴نکاتی مختصر درباره ی و :⬇️⬇️
🔴اتحادیه جمهوری میانمار کشوری است؛ در آسیای جنوب شرقی. میانمار با مساحت 678500 کیلومتر مربع دومین کشور بزرگ آسیای جنوب شرقی است. در سال 1824 برمه توسط بریتانیا اشغال و ضمیمه حکومت هند، مستعمره بریتانیا شد. در سال 1937 بریتانیا برمه را به همراه منطقه "آراکان" که اکنون به آن راخین نیز می‌گویند، مستعمره ای جدا از حکومت هند خواند و آن را برمه بریتانیا نام نهاد. تا اینکه در سال 1948 بریتانیا اجازه داد تا برمه استقلال یابد و از آن زمان به میانمار تغییر نام یافت. نظامیان پس از کودتای سال 1962که منجر به سرنگونی دولت غیر نظامیان شد، حکومت را در دست گرفتند. . این شرایط تا سال 2011 ادامه داشت، زمانی که شورا به دنبال انتخابات سال 2010 منحل شد مراسم تحلیف ریاست جمهوری دولت غیرنظامی برگزار شد.
🔴ورود اسلام به : تاریخ ورود اسلام به میانمار به قرن اول هجری بر می گردد. دریانوردان عرب و ایرانی در مسافرت های دریایی خود به میانمار به تبلیغ دین اسلام پرداختند. بعدها بازرگانان مسلمان از مسیرهاى زمینى که از منطقه غربى میانمار و ایالت آراکان این کشور مىگذشت به مناطق غربى چین سفرمىکردند. بسیارى از این افراد در منطقه حاصلخیز و مستعد ساحلى آراکان، اقامت کردند و اولین مناطق مسلمان نشین را ایجاد کردند.
🔴سابقه ظلم و خشونت علیه مسلمانان : تقریبا تا سال ۱۷۷۴ میلادی مسلمانان در آنجا مشکلی نداشتند، در آن مقطع یک بودایی به نام بوداپایا در آن منطقه به قدرت می‌رسد و با مسلمانان بنای ناسازگاری می‌گذارد و اجرای قوانین اسلامی را ملغی می‌کند. از آن زمان به بعد اختلافات مسلمانان میانمار با دولت شروع می‌شود. از آن زمان است که حقوق مسلمانان نادیده گرفته می‌شود، تبعیض‌ها تشدید می‌شود و مسئله مسلمانان به تدریج به عنوان یک معضل مطرح و کشورهای منطقه متوجه این موضوع می‌شوند و حتی به سطح بین المللی نیز می‌رود و تا امروز نیز از موضوعات حقوق بشری در سطح بین الملل است. در این مدت تعدادی از مسلمانان گروه‌های چریکی تشکیل دادند و مبارزاتی هم داشتند و برخی برای اینکه از این وضعیت‌‌ رها بشوند، به کشورهای هند و بنگلادش مهاجرت کردند و در آنجا زندگی می‌کنند.
🔴علل و ریشه های بحران در : ۱- تبعیض نژادی ۲- منافع آمریکا، چین و ... ۳- شرایط سیاسی داخلی ویژه ۴- اسلام هراسی جهانی ۵- سیاست تلافی جویانه بودایی ها
🔴دولت از زمان استقلال این کشور، یک سیاست حذفی را در قبال مسلمانان بکار گرفته تا کشوری را براساس تشکیل دهد. در این زمینه سایر مذاهب و گروه‌های قومی یا مجبور به همسان شدن با بودائیان شده‌اند و یا آنکه به اجبار دست به مهاجرت زده‌اند. این سیاست با هدف کاهش نفوذ گروه‌های مختلف دینی در میانمار انجام شده است.
🔴آمریکا ولع سرمایه گذاری در را دارد و بقیه مسائل حاشیه‌ای محسوب می‌شوند، هرچند پای کشتار فجیع هزاران انسان در میان باشد. میانمار همچنین منابع طبیعی مهمی دارد در نتیجه سیاست‌های آمریکا و چین در میانمار درگیر هستند. و هر دو یعنی پکن و واشنگتن به دولت میانمار چشم دوخته‌اند. سیاست آمریکا در مورد میانمار (و دیگر کشورهای جنوب شرق آسیا) این است که خود کنترل اقتصادی و سیاسی این کشور را در دست بگیرد و میانمار را در مقابل چین قرار دهد. ضمن اینکه پاکسازی و سرکوب مسلمانان به نفع آمریکا هم هست و کاخ سفید در نبود آن‌ها می‌تواند موقعیت خود را در میانمار بهتر تثبیت کند.
🔴مسلمانان قربانی یک شرایط سیاسی ویژه شده‌اند. در ماه مه سال ۱۹۹۰ دولت پس از حدود ۳۰ سال نخستین انتخابات آزاد را برگزار کرد و در این انتخابات حزب «اتحاد ملی برای دموکراسی» تحت رهبری خانم «آنگ سان سوچی» توانست ۳۹۲ کرسی از مجموع ۴۸۹ کرسی مجلس را تصاحب کند. اما دولت نظامی پس از مشاهده شکست حزب خود، این انتخابات را باطل کرد. در سال ۲۰۱۱ دولت میانمار تحت فشارهای داخلی و خارجی مجبور شد که به برگزاری انتخابات آزاد تن دردهد. نیز پس از ۲۱ سال از حبس خانگی آزاد شد
🔴در این سرزمین نه چندان وسیع ۱۳۵ اقلیت قومی و مذهبی زندگی می‌کنند که مسلمانان با چهار درصد جمعیت بعد از بودایی‌ها قرار می‌گیرند و پس از مسلمانان نیز مسیحی‌ها قرار دارند. به هر حال تا یک سوم جمعیت این کشور را اقلیت‌ها تشکیل می‌دهند. برخی از آن‌ها سال هاست که با ارتش می‌جنگند و شماری از این اقلیت‌ها هم درگیر تولید موادمخدر هستند. نظامیان خود را ضامن وحدت ملی می‌دانند و طی دهه‌های اخیر از این طریق سلطه خود را بر مردم توجیه می‌کنند.
🔴پشت پرده ای از و سکوت جامعه جهانی⬇️
🔴آن‌ها همسو با غربی‌ها، در چارچوب یک سیاست جهانی هدفمند، را در همه جا تبلیغ می‌کنند و در اصل، یکی از محصولات همین اسلام هراسی است.