من انقدر دوست دارم که؛
سمت پنجره ی اتوبوس واسه تو
همه چیپس ها واسه تو
پتوم واسه تو
هندزفریم واسه تو
ته دیگ سیب زمینیم واسه تو
همه ی گوشت های خورشت هم واسه تو
کنترل تلویزیون واسه تو
سیوش کن"C8H11NO2"🤍
فرمول شیمیایی دوپامین هورمونی که باعث ایجاد حس شادی میشه، این ماده بر اثر مصرف مواد مخدر توی بدن ترشح میشه و اعتیاد آوره. استعاره از کسی که وقتی کنارشی وقتی باهات حرف میزنه و هست خوشحالی کسی که نیاز داری باشه و وقتی نیست به هم میریزی.
-امیرنوشت
سیوش کن “あゆみ”به معنای امید توی قلب. ستاره ای توی تاریکی. اشتیاقی که با فکرش بیدارمیشی و با تصورش به خواب میری.دلیلی برای انجام کار ها، ادامه ی زندگی، ژاپنیا بهش میگن آیومی. به معنی دلیل زیبا.
من از صداها فراریم ولی حاضرم انقدر با هندزفری به ویسات گوش بدم که از گوشام خون بزنه بیرون، از درد و غم بدم میآد ولی اگه از طرف تو باشه بازم برام زیباست، از بیرون و شلوغی بیزارم ولی اگه تو باهام باشی چرا که نه؟ هرروز میریم. دوست ندارم زیاد با کسی حرف بزنم یا پی ام بدم ولی برای تو تا همیشه وقت دارم. من از خیلی چیزا متنفرم ولی وقتی تو با منی دقیقاً همون چیزا برام جذاب و قشنگ میشن. میبینی؟ در واقع تو تنها کسی هستی تو یک چشم بهم زدن کل قانونای منو زیر سوال میبره :))
تفلی پسرع
پسرا اگر واقعا ی دختر ولشون کنه براشون مهم نباشه زنک نمیزنن ولی اگر مهم باشه براشون زنگ ک هیچ فکسم میدن➕
سه نشانه عاشقی :
۱. پیامشو دوباره میخونی
۲. وقتی بهش فکر میکنی
لبخند میزنی و قلبت میلرزه
۳. وقتی داشتی این دو مورد رو میخوندی
فقط یک نفر اومد تو ذهنت