🔺روزنامه عبری زبان معاریو:
۳۸ هزار ساختمان در نوار غزه بمباران شد.
#طوفان_الاقصی
@GANDO_ZE
🔺 پارلمان بلژیک خواستار تحریم کالاهای تولید شده در شهرک های اسرائیلی واقع در سرزمین های قانونی فلسطین شده است.
@GANDO_ZE
🔺سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: از آغاز جنگ تا این لحظه ۳۴۸ نظامی و افسر ارتش، ۵۹ نیروی پلیس و ۱۰ نفر از نیروهای سازمان اطلاعات این رژیم در درگیریها با مقاومت فلسطین کشته شدند.
@GANDO_ZE
🔺 قاهره نیوز: مصر به آتشبس بشردوستانه در غزه و تبادل اسرا نزدیک است.
@GANDO_ZE
🛑حمله ی وحشیانه ی صهیون به غزه/ زنده شبکه خبر ۲
#طوفان_الاقصی
@GANDO_ZE
🛑پایگاه ائتلاف آمریکایی در منطقه الشدادی واقع در استان حسکه هدف حمله گروههای مقاومت قرار گرفت.
#طوفان_الاقصی
@GANDO_ZE
🔺️رزمندگان قسام در منطقه شیخ عجلین تعدادی از تروریست های داعشی ارتش اسقاطیل را در کمینی قرار دادند و از اون ها تلفات گرفتند
@GANDO_ZE
🔺️بیانیه نیروهای مسلح یمن:
بسم الله الرحمن الرحيم
پدافند هوایی کشورمان با استعانت از خداوند متعال توانست یک فروند پهپاد MQ۹ آمریکایی را در حالی که در حریم هوایی آبهای سرزمینی یمن و در چارچوب حمایت نظامی آمریکا از رژیم صهیونیستی در حال انجام فعالیتهای خصمانه، نظارتی و جاسوسی بود، به یاری خدا با سلاح های مناسب سرنگون کند.
نیروهای مسلح یمن بر حق مشروع خود برای دفاع از کشور و مقابله با همه تهدیدات خصمانه تاکید می کنند.
تحرکات خصمانه، نیروهای مسلح یمن را از ادامه عملیات نظامی علیه رژیم صهیونیستی در حمایت از ظلم و ستم بر مردم فلسطین باز نخواهد داشت.
@GANDO_ZE
🔺️رویترز: مذاکرات با میانجیگری قطر برای آزادی 10 تا 15 زندانی که توسط حماس در غزه نگهداری می شوند، در ازای آتش بس بشردوستانه.
@GANDO_ZE
🔺 نسبت ناروای نفوذ اشخاص در انتصابات مقام معظم رهبری، اظهار نظر بی ادبانه و نابخشودنی است و این شخص باید از محضر مردم و جان فدایان رهبر حکیم و فرزانه عذرخواهی و طلب عفو نماید.
محمدعلی برزگر
@GANDO_ZE
🔴فوری
گروه های مسلح عراقی حمله جدیدی به پایگاه الشدادی(پایگاه آمریکایی) در شهر الحسکه سوریه انجام دادند.
@GANDO_ZE