ژانوس سیاست
روح الیگارشی در کالبد دموکراسی
دموکراسی، مکتب دست ساخته ای که می خواست زیر سایه پرچمِ لیبرالیسم، آزادی و برابری و برادری را برای بشریت به ارمغان آورد.
اندبشه ای که می خواست غرب را پس ازسالها و پا زدنِ از نظام اربابانِ سالاری فیودالیسم و استبدادِ پادشاهان و سلاطین برهاند و نقطه آغازینی شود برای عصر روشنگری.
شاید آن روز که قطارِ دموکراسی به راه افتاد و بوق آزادی خواهی را سرداد، مسافرانی که به شوق شهر آرزوها بر آن سوار شدند، باورشان نمی شد که روزی همین قطار در بن بست آزادی از ریل برابری خارج خواهد شد و به عقبگردِ استبداد دچار خواهد شد. و باز در نظام دموکراسی، همان فئودال ها دوباره بر اریکه قدرت نشسته اند اما این بار به نام اربابان به نام آزادی سوار بر گُرده بردگان خود شده اند.
گویی لیبرالیسم تنها بهانه ای شد برای مشروع خواندن طبقه الیگارشیسم و صاحبان قدرت و ثروت. لیبرالیسمی که می خواست بشر را به بهشت خوشبختی برساند، جهان را به جهنم استبداد کشاند.
چرا که جنایات و فجایعی که علیه بشریت و انسانیت به نام دموکراسی و لیبرالیسم صورت گرفت، در طول تاریخ استعمار کهنه اینچنین روی نداد.
در عصر مدرنیته باهمه پیشرفت ها و نوآوری ها، هرچند بشر توانست به اوج آسمان ها و اعماق دریاها برود اما نتوانست روی زمین انسانیت گام بردارد.
شاید آن روز که مسافران دموکراسی بر این ارابه سواردمی شدند،نمی پنداشتند بزودی باید در ایستگاه پشیمانی پیاده شوند.
شاید اگر آن روز که ایده پردازان دموکراسی و لیبرالیسم می دانستند قدرت ،معرکه هوس بازی اهل ثروت وقدرت خواهدشد و این ژانوس دوچهره به نامِ آزادی جهان را در اسارت بردگی می برد، از گفتن ایده خود پشیمان می شدند.
پایانِ دموکراسی،به معنای مرگ مکاتب بشری است چرا که تاریخ پس از تجربه های نافرجام جهان بینی مادی( اومانیسم) هیچ راهی برای سعادت ندارد جزء پیوستن به اندیشه های الهی.
_یک معلم
✍قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
با کسی که از تو خیرخواهی میجوید، نیرنگ مکن.
📚تصنیف غرر/۹۹۹۵
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
یادش بخیر در دوره شهید رئیسی
بدون FATF همیشه برق داشتیم
بدون FATF ده هزار کارخانه احیا شد
بدون FATF درياچه ارومیه احیا شد
بدون FATF کلی ماهواره به فضا پرتاب کرد
بدون FATF درمان کودکان زیر ۷سال رایگان شد
بدون FATF بدهی های دولت قبل پرداخت شد
و...
🖊️Maryam
• • • • • • • • • • • • • • • • • •
💌 @twitt_resaan
• • • • • • • • • • • • • • • • • •
محمدرضا جلاییپور از محکومین فتنه۸۸ که سال ۸۸ و ۸۹ سه بار بازداشت و ۹۷ و ۱۴۰۱ هم دو بار به زندان محکوم شده بود؛ با حکم ظریف ، قائممقام معاونت راهبردی ریاست جمهوری شد!
✍محکومیت امنیتی که هیچ؛ شما یه سوءسابقه کوچیک هم داشته باشی حتی نمیتونی آبدارچی یه شرکت دولتی کوچیک بشی!
از حق نگذریم یکی از خوبی های دولت پزشکیان اینه خیلی از مدیرانش نیاز به ارائه نامه سوء سابقه ندارن، کافیه توی اینترنت سرچ ساده کنی و تمام مشخصاتشون و با میزان محکومیت هاشون رو میشه درآورد🙂
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا سروش
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 وفاق -- نفاق -- چماق-- شقاق.
https://eitaa.com/harffe_hesab
3.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*برای خدا داره نامه مینویسه* 🤍
1.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆ترامپ جلوی همه خبرنگارها در حالی که کنار نتانیاهو نشسته میگه: «ایران خیلی قدرتمنده»
خبرنگار:
«ایران ضعیف است. آیا اکنون زمان مناسبی برای وارد آوردن ضربهای نهایی به تأسیسات هستهای ایران است؟»
ترامپ:
«شما میگویید ایران ضعیف است، اما ایران ضعیف نیست.
آنها در حال حاضر بسیار قدرتمند هستند. ما به آنها اجازه داشتن سلاح هستهای را نمیدهیم. بسیار ساده است.»
خبرنگار:
«نخستوزیر (نتانیاهو) میخواهد که شما به ایران حمله کنید.»
ترامپ:
«شما نمیدانید که او چه میخواهد.
شما از چیزی اطلاع دارید؟»
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ خطر فضای دوقطبی در جهاد تبیین!
در مسئلهای مثل مذاکره با آمریکا، مردم باید به این نتیجه برسند که مذاکره فایدهای ندارد.
💢 آگاه شدن مردم حتما نباید با تجربه حاصل شود کما اینکه دهه 90 دهه عبرت بود!
✅ اگر فضای دوقطبی از بین برود و فضا، فضای عقلانی شود به نفع جبهه حق است.
🎥 حجت الاسلام علی مهدیان
#مذاکره
#غرب