📸 زمان اعلام کابینه به رییس جمهور منتخب؟!
رسماً دارند میگن ظریف داره کابینه رو تشکیل میده!!
بیچاره ترک هایی که فکر کردند به یه ترک رای دادند، در حالی که ظریف داره کابینه رو آماده میکنه!
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اخطار شدید طرفداران پزشکیان به رئیس جمهور منتخب خودشان
دولت سایه
الیگارش های یقه بسته
((تحلیلی بر اندیشه برخی از ااعضای شورای راهبری))
از زمانی که پای تکنوکرات های لیبرال صفت و غربگرا در جاده اقتصاد بازشد و چرخ ِبازار و صنعت به دستان نامرئی اینان افتاد و به اسم نظام سرمایه داری، سرمایه سالاری شکل گرفت، جریان عدالتخواهی به مضحکه افتاد.
پیروان این تفکر به رهبری رئيس جمهور عصر به اصطلاح سازندگی ،سوار بر ماشین پیشرفت شدند و پرچم اقتصاد لیبرالیستی را به دست گرفتند.
طبقه ای مرفه وبی درد،از برخی مسولان اشرافی به پشتوانه تئورسین ها و روشنفکران غربزده برانباشتی از ثروت و قدرت تکیه زدند و بر سیستم اقتصاد چنان نفوذ کردند که هنوز هم که هنوزاست ابن جریان مخوف بر اقتصاد سایه افکنده اند.
روحیه برتربینی اینان چنان است که در آشکار و نهان قدرت نفوذ کرده اند و با قدرت نمایی به مردم ریشخند می زنند و با تکیه بر کرسی قدرت رنگ و لعاب اشرافیت (الیگارشییسم) را به نمایش می کشانند.
و رهیافت الیگارش ها مانور تجمل گرایی شد که نه تنها ارزش های انقلابی و دینی نادیده انگاشته شود بلکه دود بی عدالتی فضای جامعه را بگیرد.
بی شک در یک واکاوی فرهنگی و اجتماعی در فهم علت یابی بسیاری از آسیب های و انحراف ها که امروزجامعه ما دچار آن شده است، باید به این سوال پاسخ داد که نقش دار و دسته اُلیگارش ها که هم از آبشخور تفکر غرب می نوشند و در ساختار سیاست و اقتصاد و فرهنگ نفوذ دارند چه بوده است؟!
یک معلم
امام جمعه فردیس،حجه السلام دکترحسینی
خواص عافیت طلبی کردند، عاشورا اتفاق افتاد
(( عافیت طلبی، آفت انقلاب است.))
یکی از آسیب ها و آفت هایی که جامعه را دچار انحراف و انفعال می کند، عافیت طلبی و راحت طلبی است که موجب ترویج فرهنگ بی تفاوتی و حتی مرگ جامعه می شود و مصیبت آنجاخواهدبود که خواصِ جامعه دچار این آفت شوند.
و آنگاه که عافیت طلبی به یک مذهب تبدیل شود عدالت و شریعت اولین مفهوم هایی هستند که نه تنها فراموش و پایمال می شوند بلکه کار را به آنجا می رساندکه حسین علیه السلام در قتلگاه نفاق به شهادت می رساند و برخی سر از بالین مصلحت برنمی دارند و انگار نه انگار سَر فرزندان پیغمبر به نیزه رفته است.
انگار نه انگار که شِمرها نعره می کشند و یزیدیان بی حیایی می کنند و حسین(علیه السلام) ندای ((هل من ناصر ینصرنی )) را ندا می کند اما خود را بخواب زده ای.
و به قول شهید بهشتی: وای بر آن انقلاب و انقلابی که دربامداد پیروزی بخواهد به محیط آرام و آرمش دهندهِ انقلابِ پیروزشده دل ببندد و با شهادت و مبارزه و پیکار خداحافظی کند.
قرارگاه فرهنگی شهید بهشتی
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🆘 باور کنیم که پهبادهای ایرانی همان الفقار مرتضی علی در دست شیعیان است./همان چیزی که معادلات دنیا را بهم زده😍
بفرما.. اینم شاهد..!
‼️شاهکار مقاومت یمنیها (ایرانیها)، پهپاد یافا که پس از طی ۲۰۰۰ کیلومتر و رد کردن تمامی سامانه ها خورده تو ملاج ساختمان بیت ال عال در تلاویو😍
https://eitaa.com/aazhir_khabar