eitaa logo
قرارگاه سایبری حاج قاسم
1.8هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
10.2هزار ویدیو
71 فایل
حاج قاسم سلیمانی: «جمهوری اسلامی ایران حرم است». 🟨 ما هم مثل او مدافع حرم باشیم.✌️🇮🇷 ✔️ گلچینی از بهترین مطالب و کلیپهای صوتی و تصویری در عرصه جنگ رسانه‌ای 📱🎙🎞✍📗 راه ارتباطی : @ho_rezaei
مشاهده در ایتا
دانلود
🛑 هشدار سازمان بسیج مستضعفین ⚠️برخی از افراد با عنوان ماموران سپاه و بسیج و نیروهای انتظامی به درب منازل مراجعه کرده و به بهانه حمله هوایی و برای تشویش اذهان عمومی، هشدار به تخلیه منازل یا کسب و کار می‌دهند. ⚠️از ملت شریف ایران خواستاریم ضمن مطالبه کارت شناسایی و اسناد هویتی این افراد و تماس با ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴، هرگونه اخبار و اطلاع رسانی‌های عمومی را از مراجع و رسانه‌های رسمی دریافت کنند.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ داگلاس مک گرگور، سرهنگ بازنشسته ارتش ایالات متحده: دوران هژمونی ما در خاورمیانه به پایان رسیده. به نظرم ما کاملا از خلیج فارس بیرون رانده خواهیم شد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔴 عراقچی: مذاکره با آمریکا دیگر در دستور کار نیست. شلیک موشک‌ها ادامه دارد. وزیر‌ امور خارجه: فکر نمی‌کنم موضوع گفت‌وگو یا مذاکره با آمریکایی‌ها دوباره در دستور کار ما قرار بگیرد، زیرا تجربه بسیار تلخی از مذاکره با آمریکا داریم. شلیک موشک‌ها ادامه دارد و ما آماده‌ایم هرقدر لازم باشد و هر زمان که لازم باشد به حمله موشکی علیه آنها ادامه دهیم.
11.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیان برخی از ویژگی‌ها و امتیازات برجستهٔ رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای از زبان آیت‌الله میرباقری: ▫️اجتهاد و فقاهت ▫️رزمندگی و شجاعت ▫️قدرت بر تصمیم‌گیری‌های مهم ▫️بالاترین درجه زهد و تقوا ▫️آگاهی کامل به زمان و شرایط اجتماعی و بین‌المللی ▫️سال‌ها همراهی و مشورت و همکاری با قائد شهید انقلاب اسلامی ▫️اشراف کامل بر امور نظامی، ساختارها و اشخاص و... این محبت و علاقه مردم به آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای (حفظه الله)، نتیجه هدایت قلوب توسط خداوند متعال و طبیعتِ رابطۀ امت و امام است.
1.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رذالت سگ زرد (در مورد ناو دنا در آبهای اقیانوس هند که بیش از صد نفر ملوان ایرانی شهید شد): «گفتم چرا کشتی را نگرفتیم که ازش استفاده کنیم؟ چرا اصلاً غرقش کردیم؟ جواب داد: غرق کردنش بیشتر حال می‌دهد. این‌ها اصولاً بیشتر دوست دارند همه‌چی رو غرق کنند.»
🔴 دولت تایلند به دلیل بحران سوخت ناشی از جنگ ایران کارمندان اکثر سازمان‌های دولتی را دورکار کرد. ‌ همچنین ویتنام هم اعلام کرد به دلیل بحران سوخت ناشی از جنگ ایران کارمندها از خانه کار کنند.
♦️تعطیلی تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در بنگلادش به دلیل صرفه‌جویی در مصرف انرژی 🔹بنگلادش تمام دانشگاه‌های دولتی و خصوصی را به دلیل اثرپذیری از جنگ ایران تعطیل کرده و تعطیلات عید فطر را جلو انداخته است تا در مصرف برق و سوخت صرفه‌جویی کند. 🔹این کشور حدود ۹۵٪ از نیاز انرژی خود را از کشورهای خلیج فارس وارد می‌کند و به همین دلیل در برابر کمبود و افزایش قیمت‌ها آسیب‌پذیر است. 🔹همچنین دولت محدودیت روزانه برای فروش سوخت وضع کرده است. 🔹تعطیلی دانشگاه‌ها نیز با هدف کاهش مصرف برق و کاهش ترافیک انجام شده است.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ⭕️ تصاویر منتشر نشده از بیمارستان گاندی ⚠️ مسئول بیمارستان: 5 میلیون جنین (بصورت فریز شده) در بیمارستان گاندی نگه‌داری می‌شده است😱 ای مردم! ببینید ما با چه جنایت‌کارانی می‌جنگیم 📣 برای بیداری ایران 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
‌اپستین که خودش تو کار قاچاق کودکان برای سوء‌استفاده جنسی و فجیع‌ترین کثافت‌ها بود، راجع به ترامپ اینطوری می‌گفت: «هیچ کس تو دنیا به کثافتی ترامپ ندیدم» «حتی یک سلول خوب هم در بدنش نیست» «خطرناک» «وحشی باورنکردنی» «احمق» «دیوانه» این شد «عمو ترامپ» این‌ها و وقتی وطنشون رو نابود کرد براش رقصیدند. 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
به نقل از آقای یامین پور: از اهل معنا پیام آمده که آثار قرائت سوره فتح توسط مردم در ملکوت ظاهر شده و موانعی معنوی چند بار در برابر اقدامات تجاوزکارانه بعدی سد ایجاده کرده است ✅+همچنان خواندن سوره فتح رو جدی بگیرید 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
🔴 لاریجانی خطاب به ترامپ: ملت عاشورایی ایران، از تهدیدات پوشالی شما نمی‌ترسند 🔹بزرگتر از شما هم نتوانستند ملت ایران را حذف کنند. مراقب خود باشید حذف نشوید!