eitaa logo
قرارگاه سایبری حاج قاسم
1.8هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
10.2هزار ویدیو
71 فایل
حاج قاسم سلیمانی: «جمهوری اسلامی ایران حرم است». 🟨 ما هم مثل او مدافع حرم باشیم.✌️🇮🇷 ✔️ گلچینی از بهترین مطالب و کلیپهای صوتی و تصویری در عرصه جنگ رسانه‌ای 📱🎙🎞✍📗 راه ارتباطی : @ho_rezaei
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 دولت تایلند به دلیل بحران سوخت ناشی از جنگ ایران کارمندان اکثر سازمان‌های دولتی را دورکار کرد. ‌ همچنین ویتنام هم اعلام کرد به دلیل بحران سوخت ناشی از جنگ ایران کارمندها از خانه کار کنند.
♦️تعطیلی تمامی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در بنگلادش به دلیل صرفه‌جویی در مصرف انرژی 🔹بنگلادش تمام دانشگاه‌های دولتی و خصوصی را به دلیل اثرپذیری از جنگ ایران تعطیل کرده و تعطیلات عید فطر را جلو انداخته است تا در مصرف برق و سوخت صرفه‌جویی کند. 🔹این کشور حدود ۹۵٪ از نیاز انرژی خود را از کشورهای خلیج فارس وارد می‌کند و به همین دلیل در برابر کمبود و افزایش قیمت‌ها آسیب‌پذیر است. 🔹همچنین دولت محدودیت روزانه برای فروش سوخت وضع کرده است. 🔹تعطیلی دانشگاه‌ها نیز با هدف کاهش مصرف برق و کاهش ترافیک انجام شده است.
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ⭕️ تصاویر منتشر نشده از بیمارستان گاندی ⚠️ مسئول بیمارستان: 5 میلیون جنین (بصورت فریز شده) در بیمارستان گاندی نگه‌داری می‌شده است😱 ای مردم! ببینید ما با چه جنایت‌کارانی می‌جنگیم 📣 برای بیداری ایران 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
‌اپستین که خودش تو کار قاچاق کودکان برای سوء‌استفاده جنسی و فجیع‌ترین کثافت‌ها بود، راجع به ترامپ اینطوری می‌گفت: «هیچ کس تو دنیا به کثافتی ترامپ ندیدم» «حتی یک سلول خوب هم در بدنش نیست» «خطرناک» «وحشی باورنکردنی» «احمق» «دیوانه» این شد «عمو ترامپ» این‌ها و وقتی وطنشون رو نابود کرد براش رقصیدند. 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
به نقل از آقای یامین پور: از اهل معنا پیام آمده که آثار قرائت سوره فتح توسط مردم در ملکوت ظاهر شده و موانعی معنوی چند بار در برابر اقدامات تجاوزکارانه بعدی سد ایجاده کرده است ✅+همچنان خواندن سوره فتح رو جدی بگیرید 🚩 قرارگاه سایبری حاج قاسم @GHGhasem
🔴 لاریجانی خطاب به ترامپ: ملت عاشورایی ایران، از تهدیدات پوشالی شما نمی‌ترسند 🔹بزرگتر از شما هم نتوانستند ملت ایران را حذف کنند. مراقب خود باشید حذف نشوید!
🔴 رسانه‌های اسرائیلی گزارش می‌دهند که ایتامار بن گویر وزیر جلاد و حیوان صفت صهیونیستی در یک «تصادف رانندگی» کشته شده است، در حالی که در واقع او در اثر حمله موشکی ایران به خانه‌اش از بین رفته است.
محمد ثانی تحلیلگر بین‌المللی: او زمانی که تنها ۱۷ سال داشت به عنوان پسر رییس‌جمهور و به صورت داوطلبانه به جبهه رفت و برای کشورش جنگید. آیا بارون پسر ترامپ هم حاضر است اکنون به جنگ ما بیاید؟
مدیری قویّ و شبیه‌ترین به رهبر شهید ❇️ در این آلبوم محتوایی می‌خوانید: 🔸 مدیری قویّ و "اشبه‌الناس" به رهبر شهید 🔸 کارنامه و برنامه؟! 🔸 موروثی بودن رهبری!! 🔸 اگر کسی بهتر از ایشان سراغ دارد معرفی کند! 🏷