eitaa logo
قرارگاه سایبری حاج قاسم
1.9هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
10هزار ویدیو
69 فایل
حاج قاسم سلیمانی: «جمهوری اسلامی ایران حرم است». 🟨 ما هم مثل او مدافع حرم باشیم.✌️🇮🇷 ✔️ گلچینی از بهترین مطالب و کلیپهای صوتی و تصویری در عرصه جنگ رسانه‌ای 📱🎙🎞✍📗 راه ارتباطی : @ho_rezaei
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 پزشکیان: ‌در ایران ما تندرو و میانه‌رو وجود ندارد 🔹همهٔ ما «ایرانی» و «انقلابی» هستیم و با اتحاد آهنین ملت و دولت، با تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد. 🔹یک خدا، یک ملت، یک رهبر و یک راه؛ آن هم راه پیروزی ایران عزیزتر از جان.
🔴وحدت سران قوا در پاسخ به اختلاف‌افکنیِ ترامپ 🔹رئیس مجلس پیامِ منتشرشده توسط رئیس‌جمهور را منتشر کرد. 🔹قالیباف: در ایران ما تندرو و میانه‌رو وجود ندارد. 🔹همهٔ ما «ایرانی» و «انقلابی» هستیم و با اتحاد آهنین ملت و دولت، با تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب متجاوز جنایتکار را پشیمان خواهیم کرد. 🔹یک خدا، یک ملت، یک رهبر و یک راه؛ آن هم راه پیروزی ایران عزیزتر از جان.
🔴معاون اول رییس جمهور و شهردار تهران هم پیام مشترک و اعلام اتحاد و یکپارچگی در داخل کشور را به اشتراک گذاشتند.
📝 دراثر وحدت عجیب ایجادشده بین هموطنان، در دشمن شکستگی بوجود آمده. با شکر عملی این نعمت، انسجام بیشتر و پولادین‌تر شده و دشمنان خوار و خفیف‌تر خواهندشد. ⚠️ عملیات رسانه‌ای دشمن بانشانه‌گیری ذهن و روان مردم، قصد خدشه در وحدت و امنیت ملی دارد؛ مبادا باسهل‌انگاری ما این قصد شوم محقق شود. ✍️ بخشی از پیام نوروزی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب 📲 @rahbar_enghelab_ir
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
💚 یک خدا 🤍 یک ملت ❤️ یک رهبر من ایرانی هستم من انقلابی هستم 🇮🇷✌️
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ‌خبرنگار: خطاب به مردم آمریکا که می‌پرسند این وضعیت تا کی ادامه خواهد داشت، چه می‌گویید؟ واضح است که می‌دانید آن‌ها با قیمت‌های بالاتر بنزین دست‌وپنجه نرم می‌کنند. 🔹 رئیس‌جمهور آمریکا: تو واقعاً مایه ننگی. شنیدی همین الان چه گفتم؟ جنگ ویتنام چند سال طول کشید؟
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترامپ درباره ایران: آنها نزد ما آمدند و گفتند «ما موافقت می‌کنیم تنگه را باز کنیم» و همه مردم جهان خوشحال شدند. همه خوشحال بودند—به جز من. من گفتم «یک دقیقه صبر کنید. اگر این تنگه را باز کنیم، یعنی آنها روزانه ۵۰۰ میلیون دلار درآمد خواهند داشت.» من نمی‌خواهم آنها روزانه ۵۰۰ میلیون دلار درآمد داشته باشند تا وقتی این موضوع حل شود، بنابراین من کسی بودم که آن را بسته نگه داشتم.
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯پایان دادن به نبرد تاریخی میان حزب خدا و حزب شیطان: رسالت الهی انقلاب اسلامی ایران | | | منبع مستند انقلاب اسلامی (تحلیل قرآنی و روایی) 🔻قرارگاه سایبری حاج قاسم https://eitaa.com/joinchat/1294073917C33092a728e