8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤امام #حسین (علیه السلام)
🦋⃟📸
دارمـ امید، وقٺـــــِ نفس هاے آخرمـ 🥀
بر چشمهاے خود بڪِشمـ خاڪِ مَقدمٺ...
#یاسیدالشهــــداء💔
❤️|↫ #اݪلهمالࢪزقناڪࢪبلا
حُبُّ الحُسـ❤ــیـن هُویَّتُنا...
─┅═ೋ❅ೋ═┅─
https://eitaa.com/GOOLLEYAS
مجیدی:
یکشنبه ۱۴ شهریور
بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم
۱۴۰۰/۰۶/۰۶
البتّه جوانسازی هم خیلی مهم است. یکی از کارهای مهم در دولت، جوانسازی دولت است؛ شما در بدنهی دولت و مدیریّت میانی از جوانهای زبده که الحمدللّه کم نداریم، هر چه میخواهید استفاده کنید؛این کار، هم احساس انسداد را در کشور از بین میبرد و وقتی که جوانها ببینند میتوانند وارد میدان کار بشوند و حرکت کنند و تصمیمگیری کنند، در کشور احساس انسداد به وجود نمیآید، هم شما یک ذخیرهی ارزشمندی برای آینده برای مدیران ارشد کارکشته و مجرّب دارید فراهم میکنید. این جوانی که امروز وارد میدان کار میشود، ده سال دیگر یک مدیر مجرّب و کارآزموده است که برای کشور یک ذخیرهی بسیار مهمّی است؛ این مدیران باکفایت حقّاً و انصافاً یکی از ذخیرههای [ارزشمند خواهند بود].
یک نقطهی مهم در باب تحوّل، استفادهی از خِرد جمعی است و تکیهی بر عقلانیّت که استفاده بشود. از نخبگان خارج از دولت استفاده کنید؛ هر جایی که میتوان از نظر یک نخبهای [استفاده کرد] -بحث جناحهای سیاسی و امثال اینها را بکل در این قضیّه کنار بگذارید- از نظر نخبهها هر چه میتوانید استفاده کنید، و نگاه نکنید به اینکه حالا او وابستهی به یک جناحی است که شما قبول دارید یا ندارید؛ حالا در داخل دولت که از اینها قهراً استفاده میشود؛ استفاده از نظر نخبگان.
اینها توصیههای عمومی است؛ البتّه برای اینها باید برنامهی عملیّاتی درست کرد. اگر چنانچه به همین اندازهای که بنده بگویم و شما هم در ذهن شریفتان اینها را نگه دارید یا یادداشت کنید، اکتفا بشود، فایدهای ندارد؛ جنبهی نصیحت پیدا کردنِ این گونه حرفها فایده ندارد. اینها باید به برنامه و برنامهی عملیّاتی تبدیل بشود؛ وقتی برنامه شد، آن وقت طبعاً اینها [عملی میشود].
اولویّتهایی هم در کار کشور هست که من یک اشارهای میکنم که این اولویّتها را بایستی به اولویّت بودنش توجّه داشت و دنبال کرد، که شاید مهمترینش مسئلهی اقتصاد است و بعد مسئلهی فرهنگ و رسانه و علم است که اینها اولویّتهای اساسی کشور است. ولی خب یک مسئلهی فوری داریم که مسئلهی کرونا است؛ مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید. البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛ حالا شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ غالباً بیاعتبار است؛ کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛ هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری -غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است- که اینها باید حتماً انجام بگیرد.
واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد. و قرنطینهی هوشمند. من شنیدم که بعضی از کشورهای غربی که توانستهاند کنترل کنند تلفات را و خب تلفاتشان نسبت به ما کمتر است -ابتلائشان هم کمتر است- در عین حال آن چنان مرز را محکم بستهاند که به [کشور] همسایهشان، که آن هم یک کشور پیشرفتهای است لکن خب ابتلاء در آنجا زیاد است، هیچ امکان رفت و آمد نیست، یعنی مراقبت میکنند. ما خب در زمینهی رعایت مرزهای کشور و دقّت در ورود انواع جدید بیماری به کشور -این بیماری یا بیماریهای دیگر- بایستی خیلی مراقبت بکنیم و این مسئله خیلی مهم است.
البتّه مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند: یکی مسئلهی ماسک، یکی مسئلهی فاصله، یکی مسئلهی تهویه، یکی مسئلهی صابون زدن دست؛ اینها که کارهای مشکلی نیست، اینها همه کارهای آسانی است؛ [اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء، و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.
#دولت_سیزدهم
#مقرری
#صفحه_پنجم
🔴 شمر کیست؟
مردی که شانزده بار پای پیاده به حج رفت اما حسین(ع) را کشت.
یکی از افراد مقابل امام حسین، شمر بن ذی الجوشن است.
از فرماندهان سپاه امام علی در جنگ صفین و جانباز امیر المومنین!
کسی که در میدان جنگ تا شهادت پیش رفت. این چنین کسی حالا در کربلا شمر می شود.
با ورودش به کربلا همه چیز عوض می شود.
شمر آدم کوچکی نیست اگر نیایش های شمر را برای شما بخوانند و به شما نگویند که این ها مال شمر است شما با آن ها گریه می کردید.
هیچ گاه گفته نمی شود که وقتی شمر دستش را به حلقه خانه خدا می زد چگونه با خدا زمزمه می کرد!
این آقایی که ما صحبتش را می کنیم (شمر) شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است.
فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانی پینه بسته داشتند!! بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند.
در کربلا هر روز بيست هزار نفر در فرات غسل می کردند. غسل قربة الی الله که حسین را بکشند و می گفتند: غسل می کنیم تا ثوابش بیشتر باشد!!
در ظهر عاشورا وقتی ابا عبدالله برای نماز خواندن، اذان می گفتند فکر نکنید در آن طرف کسی نماز نمی خواند.
آن ها هم نماز می خواندند! برخی از این افراد به ابا عبدالله علیه السلام می گویند که نماز شما قبول نیست!
و حبیب به آن ها می گوید: "نماز شما قبول است؟!"
درگیری می شود .حبیب به شهادت می رسد. حبیب پیش از نماز ظهر ابا عبدالله به شهادت رسیدند.
ما در کربلا به کلاس شمر شناسی نیاز داریم. یک کلاس به عنوان تحلیل شخصیت شمر.
شمری که شانزده بار به مکه رفته، جانباز امیر المومنین بود، کسی که در کنار مولا زخمی شده بود؛ چه شد که فرمانده جنگ حضرت علی علیه السلام به این جا رسید؟
⚠️ این هشدار و اندرزی است برای امروز و فردای ما
حساب خودتان را بکنید پس....
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سرنوشت بسیار جالب «ژمی براون»، بانویی که در هالیوود تلاش داشت همکار مسلمانش را مسیحی کند، ولی خودش مسلمان شد!
ببینید! بسیار الهام بخش و جالب!
https://eitaa.com/GOOLLEYAS
🔰ماه صفر نحس نیست
⛔️معمولا در آغاز ماه صفر بعضی ها در فضای مجازی مطلبی را پخش می کنند که ماه صفر نحس است فلان دعا را بخوانید و تخم مرغ بشکنید و صدقه بدهید و...
👌در صورتی که مطلبشان هیچ سندیتی ندارد و ماه صفر هم نحس نیست. اگر نحسی بود عمل بنی امیه و یزیدیان بود که نحس بود نه شب و روز و ماه، در قرآن کریم هم اگر روز عذاب برخی اقوام را نحس خوانده منظور عمل آن قوم است و الا روز و شب که ظرف زمانی بیش نیست. اگر در این ظرف کارهای خوب پر کنی مبارک است و اگر کارهای بد پر کنی شر و نحس می شود.
🛑ضمنا اگر کسی مدام تلقین کند که فلان ماه نحس است ممکن است به خاطر این منفی بافی ها اثر بد ببیند❗️ چرا برخی ها با القاء منفی روح و روان خود و دیگران را به هم می ریزند و آرامش خود و بقیه را به هم می زنند؟!
کسی که بنده ی خدا باشد هیچ روز و ماهی برایش سنگین نیست و کسی که خودش نحس نباشد و عمل نحسی نداشته باشد هیچ روزی برایش نحس نخواهد بود و بلکه طبق فرموده آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام کل یوم لایعصی الله فیه فهو عید، هر روزی که در آن گناه نشود عید است، یعنی مبارک و گرامی است. پس این خود ما هستیم که لحظه هایمان را می سازیم، یا زیبا می سازیم یا زشت، به همین جهت امام هادی علیه السلام فرمودند: به روزگار بد نگویید که گرداننده روزگار خداست، آنچه بدگویی دارد عمل بد خود شماست.
🌹🌹جالب اینجاست که لقب ماه صفر، صفرالخیر و صفرالمظفر است ولی به عکس آن را نحس و شر می خوانند. به هر حال ماه صفر قطعا نحس نیست و مرحوم شیخ عباس قمی نیز نفرموده نحس است بلکه نوشته معروف است به نحوست، که این فقط به خاطر اعمال زشت بنی امیه و یزیدیان در این ماه است.
✅البته صدقه و نماز و دعای اول ماه در هر ماهی خوب است و مخصوص ماه صفر نیست.
اما تخم مرغ شکستن خرافات و اسراف و گناه است.
✅سعی کنیم عقل خود را در مسیر دین به کار بیندازیم میزان اعتقاد و باورمان را اهل بیت علیهم السلام قرار دهیم و هر مطلبی را پخش نکنیم.
https://eitaa.com/GOOLLEYAS
💢 دعای هر روز مـــــاه صفـــــر
" یَا شَدِیدَ الْقُوَى وَ یَا شَدِیدَ الْمِحَالِ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ
ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمِیعُ خَلْقِکَ
فَاکْفِنِی شَرَّ خَلْقِکَ
یَا مُحْسِنُ یَا مُجْمِلُ یَا مُنْعِمُ یَا مُفْضِلُ یَا لا إِلَهَ اِلّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَ نَجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ
وَ صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ. "
التماس دعا ••✾🌻🍂🌻✾••