🔥می خواستند زینب دوباره اسیر شود
🔻حسن روحانی اخیرا تلویحا از اینکه نظام بخاطر وعده ترامپ برای بازگشت به برجام، سوریه را معامله نکرده ابراز تأسف کرده است.
🔸۱- این میزان اعتماد به جنایتکاری مانند ترامپ واقعا مشکوک است. مگر همین ترامپ نبود که از همین برجام خارج شد؟
🔸۲-با کدام منطق به طرفی که در یک قرارداد بدعهدی می کند، امتیاز بیشتر می دهند؟ آیا طرف مقابل به بدعهدی بیشتر تشویق نمی شود؟ این را کاسب سرکوچه هم می داند پس چرا غربگراهای تحصیل کرده این را نمی دانند؟
🔸۳- برجام زمانی که زنده بود چه فایدهای مهمی برای اقتصاد و سرمایه گذاری خارجی در کشور داشت که حالا احیای آن یک رویای شیرین باشد؟
🔸۴-معنای حرف روحانی این است که به دولت سوریه که در دوران دفاع مقدس همه امکاناتش را بر علیه صدام در اختیار ما گذاشت از پشت خنجر بزنیم؛ آن وقت از این بعد کدام دولت و جریان در دنیا به ما اعتماد خواهد کرد؟
🔸۵-معنای دیگر حرف روحانی این است که باید اجازه می دادیم مار داعش در سوریه تبدیل به افعی شود و بعد از مدتی خود ما را هم ببلعد. مگر تا نزدیک مرزهای ما نیامدند؟
🔸۶- معنای دیگر حرف روحانی اینست که با طمع واهی به اینکه چند دلار از دست یزید امروز یعنی ترامپ به ما برسد حرم حضرت زینب و رقیه را در میانه گرگ های صهیونیستی داعش تنها بگذاریم. این اندیشه با تفکر کسانی که بخاطر گندم ری یا کیسه های زر امام حسین را تنها گذاشتند چه فرقی می کند؟
🔻پ.ن:فکر می کردند با معامله حرم زینب با ترامپ، مشکل اقتصادی ملت امام حسین حل می شود!! خدا را شکر رهبری حکیم و سرداری مثل حاج قاسم داشتیم
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no
🔥واکسن مهسا❗️
🔻در شهریور ۱۴۰۰ حدود یکماه از روی کار آمدن دولت سیزدهم می گذشت که تیترهای عجیبی بر برخی روزنامههای غربگرا ظاهر شد که خلاصه حرفشان این بود «مسایل معیشتی چندان مهم نیست، مسائل اجتماعی مهم است!!»
🔻 گویا تحلیل برخی جریانات سیاسی این بود که دولت سیزدهم بر مشکلات اقتصادی و کرونا فائق خواهد آمد بنابراین باید بر تنور #مسائل_اجتماعی دمید!
🔻بتدریج پس از فروکش کردن کرونا و حدودا در بهار ۱۴۰۱ جریانی خودنمایی کرد که یکی از نمادهای آن پوشیدن لباس #صورتی توسط سلبریتی های زن بود.
🔻در ادامه در تابستان ۱۴۰۱ مسأله حجاب و گشت ارشاد بسیار داغ شد و بسیاری از سایت های خبری و روزنامههای غربگرا مستقیما به مسأله الزام حجاب و #گشت_ارشاد حمله می کردند. تصویر صفحه اول ۳۰ تیر۱۴۰۱ روزنامه سازندگی یکی از مهمترین نمونه های آن است که مفهوم کامل آن با شروع اغتشاشات روشن شد(پیوست).
🔻به نظر نگارنده بر اساس تحلیل رخدادها، قضیه #مهسا_امینی یک سناریوی طراحی شده توسط سرویس های جاسوسی برای «سقوط نظام، کشتار وسیع مردم و تجزیه ایران» بود هر چند «ممکن است» مسأله مرگ مهسا مدنظر نبوده یا حداقل خود او از آن مطلع نبوده باشد.
🔻بدین ترتیب، چیزی شبیه جنگ احزاب شکل گرفت و دشمن تمام توان داخلی و خارجی خود را وارد میدان کرد.
🔻اما عظمت الهی مردمی نظام اسلامی «زهر» دشمن را تبدیل به #واکسن کرد و با برجسته شدن خلاءهای فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیاری از آنها در مسیر اصلاح و درمان قرار گرفتند و شهریور۱۴۰۲ جمهوری اسلامی بسیار قویتر از شهریور ۱۴۰۱ است و دشمنانش بی آبرو تر و پراکنده تر!
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥توسل خاص به #امام_رضا
🔻وقتی که ششم شهریور ۱۴۰۱، رسانهها تصاویر غبارروبی ضریح حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام را منتشر کردند، ممکن است خیلیها، متوجه توسل متفاوت و خاص #رهبر عزیز انقلاب در جوار مضجع امام رضا علیه السلام شدند...
🔻شاید رمز آن توسل، درخواست عنایت حضرت رضا علیه السلام برای عبور از طوفانی بود که احساس میشد شیاطین عالم بر علیه اسلام و ملت ایران تدارک دیده بودند...
🔻وقتی امسال در ۲۵شهریور ۱۴۰۲ بجای آتش و خون و #اغتشاش در خیابانهای شهرهای ایران، میلیونها نفر پرچم ارادت به اهلبیت را برافراشتند و عظیم ترین مراسم سینه زنی تاریخ در حرم رضوی شکل گرفت؛ میشد عنایت امام رضا بر ملت ایران را با تمام وجود، حس کرد.
🔻عنایتی که از ابتدای محرم و به ویژه در #اربعین امسال جلوهای خاص داشت.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥خطر #مسمومیت_عاطفی برای انقلاب
#مهم
🔻شاید با افرادی مواجه شده باشید که بدترین اخبار، شایعات کاملا دروغ و غیرعلمیترین ادعاها را بر علیه اسلام و انقلاب، به راحتی قبول میکنند اما در برابر اخبار خوب و معتبر و دلایل دقیق عقلانی مقاومت میکنند و بدون هیچ دلیلی از پذیرفتن آن طفره میروند...
علت چیست؟
🔻اصلیترین دلیل این وضعیت مسمومیت عاطفی بخشهایی از جامعه است.
🔻به عبارت دیگر دشمنان ملت با استفاده از روشهای پیچیده روانشناسی و نبرد شناختی در قالب #رسانه و #سرگرمی، عاطفه برخی اقشار اجتماعی را تخریب نموده و آن را طوری بازسازی می کنند که تنفر از انقلاب و اسلام و معتقدان به اینها، در درون مخاطب شان کاملا نهادینه شود.
🔻با وجود اینکه دشمن تمرکز عجیبی بر تسخیر ومسموم سازی عواطف اجتماعی و خصوصا در جوانان و دختران نوجوان نموده است؛ اما گویا این تنگه احد کمتر شناخته شده است و مدافعان اسلام و انقلاب عنایت لازم را به این سنگر حساس ندارند.
🔻این در حالی است که اسلام با همه مبانی عمیق عقلی و نظری، محبت اهلبیت را محور و دیواره اصلی حفظ دین قرار داده است.
🔸پ.ن: رهبر حکیم انقلاب مانند امام راحل بارها به این نقطه حساس تاکید نمودند...اما ...👇
🔻اتكاء جمهوری اسلامی و اقتدار جمهوری اسلامی به دلهای مردم است، به عواطف و احساسات مردم است، به خرد و اندیشه و بصیرت مردم است۱۳۹۲/۲/۱۶
🔻«نظام ما نظامی است متّکی به ایمانها و عواطف و علایق مردم۱۳۷۴/۱۱/۱۴»
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥#نگاشت_اجتماعی(۱)
🔻سه شنبه شب،به مسجد جمکران رفته بودم؛ باوجود اینکه سه روز از پایان صفر و شروع #ربیع_الاول گذشته بود، پرچم های #عزاداری در صحن و داخل مسجد وجود داشت.
🔻همانطور که عزاداری در محرم و صفر مورد تاکید است اما توسعه ایام عزاداری با هر توجیهی، صحیح نیست خصوصا در مجموعه های منصوب نظام اسلامی
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥#نگاشت_اجتماعی(۲)
🔻مصوبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ #مجلس پیرامون تغییرات #کنکور ، هر چند با نیت دلسوزی و گویا رفع دغدغه برخی مراجعین مردمی انجام شده؛
اما مخالفت مستدل دستگاه های تخصصی نظام مثل وزارت آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی و ... با تصویب آن، نباید نادیده انگاشته میشد.
🔻هرچند احتمالا، این مصوبه در شورای نگهبان تایید نشود؛ اما خبر تغییرات برای نظام آموزشی و خانواده ها ایجاد سردرگمی می نماید.
🔻بهتر بود نمایندگان، کاستی مدنظر را در تعامل با دستگاههای تخصصی رفع نموده یا حداکثر در قالب لایحه به جای طرح پیگیری می کردند.
🔻ضمنا هرگز نباید از جوسازی برخی موسسات کنکوری غافل شد
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥زمان هجوم به خانه وحی
🔻هجوم به خانه وحی و مضروب و مجروح شدن حضرت زهرا سلام الله علیها و شهادت ایشان بدین دلیل، یک حقیقت مسلم و دردناک تاریخی که بعد از رحلت پیامبر اعظم صلی الله علیه وآله وسلم اتفاق افتاده است.
🔻اما باید توجه داشت که به لحاظ تاریخی، #هجوم به بیت وحی و آتش زدن درب و ... در هفته اول ربیع الاول اتفاق نیافتاده بلکه در سومین مراجعه برای بیعت گرفتن و در حدود ۴۰ الی ۵۰ روز بعد از رحلت پیامبر ص حادث شده است.
🔻ممکن است نقل های متعدد و متفاوتی وجود داشته باشد که میبایست توسط متخصصان و مجتهدان تاریخ اهلبیت بررسی و جمع بندی شوند.
🔻جهت استناد، نظر علمی مدرس درس خارج تاریخ، آیت الله محمدهادی یوسفی غروی که مولف موسوعه یا دانشنامه هشت جلدی «التاریخ الاسلامی» نیز هستند پیرامون «تاریخ هجوم به خانه حضرت زهرا س» تقدیم می گردد:
B2n.ir/e55721 👈
🔻همچنین مطالعه کتاب ارزشمند «بازپژوهی تاریخ ولادت و شهادت معصومان» نوشته حجتالاسلام والمسلمین یدالله مقدسی از منشورات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی می تواند عمیقأ مفید باشد.
🔻لازم به تذکر نیست که تخصص و اجتهاد در برخی زمینه های علوم اسلامی حتی فقه، لزوما به معنای تخصص در حوزه تاریخ اسلام نیست.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥ترور پدر جوان ۲۸ ساله
🔻پدر، فقط ۲۸ سال سن داشت و در بستر بیماری سختی افتاده بود.
اما این بیماری عادی نبود، بلکه تروری بود که از طریق مسمومیت توسط عوامل «معتمد» رخ داده بود.
🔻پدر، کاسهی دارو که آب و مصطکی در آن ریخته شده بود را نزدیک دهان کرد، اما سم چنان اثر کرده بود که دست آنقدر لرزه داشت که پدر نتوانست آن را بنوشد.
در این لحظه، پدر، سراغ پسر پنج سالهاش را گرفت. وقتی سراغ پسر رفتند دیدند در سجده نماز است...خبر دادند که بیاید
🔻افراد حاضران دیدند که کودکی پنج ساله با صورتی بسیار زیبا و همچون ماه نورانی که موی سرش به هم پیچیده و مجعد است و نزد پدر آمد، سلام کرد...
🔻همین که چشم پدر به فرزند خود افتاد، گریست و به او فرمود: ای #سید_اهلبیت خود، مرا آب بده، که من به سوی پروردگار خویش میروم.
🔻کودک، ظرف آب جوشانیده را با دستان خود به پدر خورانید و بعد به پدر کمک کرد برای نماز وضو بگیرد
🔻پدر پس از نماز رو به فرزندش کرد و فرمود: «پسرم بشارت باد بر تو که تویی مهدی و حجّت خدا بر روی زمین و تویی پسر من و منم پدر تو
🔻تویی (م ح م د) بن الحسن بن علی بن محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن حسین بن علی بن ابیطالب و پدر توست رسولخداص
🔻تویی خاتم ائمه طاهرین و نام تو همنام رسول خدا است و این عهدی است به من از پدرم و پدران طاهرین تو ...»
و #امام_حسن_عسکری علیه السلام، مظلومانه در همان هنگام در سحر جمعه به شهادت رسید.
#یا_صاحب_الزمان
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
#قاب_جمکرانی
🔻حضور کم سابقه اقشار گوناگون مردم در مسجد جمکران در #روز_شهادت امام حسن عسکری علیه السلام برای عرض تسلیت به محضر حجت بن الحسن (عج)
📸حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
#قاب_جمکرانی
🌸 هم اکنون مراسم باشکوه شب آغاز ولایت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف در مسجد مقدس جمکران با حضور بسیار اقشار مردم از سراسر کشور و کشورهای اسلامی
📸حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
🔥چرا جشن آغاز امامت ولی عصر؟
🔻امام حسن عسکری(ع)، در لحظات شهادت به حضرت ولی عصر(عج) چنین بشارت دادند:
اى فرزندم! به تو مژده ميدهم كه صاحب الزمان و مهدى هستی ...
«أَبْشِرْ يَا بُنَيَّ فَأَنْتَ صَاحِبُ الزَّمَانِ وَ أَنْتَ الْمَهْدِيُّ...»
🔻شاید ریشه گرامیداشت آغاز امامت زمان(عج) همین اشاره و بشارت امام حسن عسکری باشد.
🔻زیرا ویژگی خاص آغاز امامت امامزمان، ورود عالم به دورانی است که آرزو و هدف همه پیامبران و اوصیای آنان بوده و آن، تحقق وعده بزرگ خداوند برای حاکمیت کامل دین و نابودی کامل ستمگران و محو همه ساختارهای مادی و معنوی شیطانی است.
🔻سید ابن طاووس از عالمان برجسته شیعه قرن هفتم است که گزارشهای معتبری از ملاقات وی با امام زمان (ع) ذکر شده است و حتی برخی دعاهای حضرت مهدی در سرداب مقدس را خود شنیده و نقل کرده است.
🔻یکی از کتابهای او کتابی است به نام اقبال الاعمال که شرح اعمال و ادعیه در ماههای سال است که مورد توصیه اکید عالمان و عارفان است.
🔻وی در جلد۳ صفحه ۱۱۳ در اعمال ماه ربیع الاول می گوید:
🌸«اکنون که زمان شهادت مولای ما امام حسن عسکری(ع) در روز هشتم ربیع الاوّل رخ داده است، آغاز ولایت و امامت حضرت مهدی(عج) بر امّت، روز نهم ربیع الاوّل خواهد بود و شاید تعظیم این روز به لحاظ این مناسبت برتر و برای توجّه به آن مولای بزرگ و کامل باشد.
🔻ایشان ضمن رد زمان قتل خلیفه دوم در نهم ربیع (که منابع تاریخی آن را از ۱۸ ذیحجه تا دوم محرم نقل کرده اند) می گوید «من با جستجوی در کتابها تا کنون مستندی که موافق آن باشد و بتوان بر آن اعتماد کرد نیافتم»
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no