🔹 انتخابات و راهبرد اصلاح طلبان
💠 با نزدیک شدن به انتخابات مجلس در اسفند ماه سال جاری اظهار نظرات مختلف ازجبهه اصلاحات از یک طرف نشان ازآشفتگی جدی در این اردوگاه دارد و از یک طرف نشان از عزم طیف تند رو و ایدئولوگ های این جریان فکری برای برهم زدن کل انتخابات .
به همین منظور به دلیل اقدامات صورت گرفته در قوه قضائیه و حرکت سپاه درساقط کردن پهپاد آمریکائی و توقیف کشتی انگلیسی ،بسیاری از مردم وحتی برخی از عناصری که دل خوشی از انقلاب نداشته را چنان به وجد آورده که می توان نشانه های از بازگشت امید و سرحالی پس از شش سال تحقیر و وادادگی جریان حاکم بر دولت و مجلس را در چهره مردم مشاهده کرد .
💠 وا دادگی در مقابل غرب ،فساد اقتصادی در طیف های سیاسی خصوصا گسترش آن در این دولت ، تورم حاصل از افزایش پایه پولی بدون پشتبانه و فشار آن به مردم ،پیاده کردن سیاستهای اقتصادی منسوخ شده دهه هفتاد و دستورات نهادهای بین المللی ، پی گیری اهداف نرمالیزاسیون در چهار منبع از،منابع پنج گانه قدرت (سیاست،اقتصاد،فرهنگ و اجتماع به غیر از نیروهای مسلح) و از همه مهتر شکست مهمترین پروژه این جریان یعنی برجام درسیاست خارجی که زمینه تحقق دیگر اهداف این طیف سیاسی در گام های دیگر به اصطلاح خودشان برجام های ۱،۲،۳و...بود وهمچنین شکست طرح سلامت در سیاست داخلی که در سکوت خبری کنار گذاشته شد و باعث حاکمیت نظام بیمار محوری و تسلط بیشتر پزشکان نجومی بگیر شد ، و تحریم های آمریکا و سیاست چانه زنی از درون وفشار از بیرون با منشأ خارجی به جای استراتژی فشار از پائین و چانه زنی از بالا در دوران اصلاحات که داخلی بود همگی طی یک ساماندهی به دلیل دو مؤلفه سوء مدیریت و نفوذ می رفت که به زعم دشمنان انقلاب طی یک تابستان داغ وزمستان سخت خصوصا درسال گذشته مردم را وادار به واکنش کرده و نهایتا موجبات فروپاشی نظام اسلامی را فراهم آورند. در این اوضاع بی شک مردم آسیب دیده از این خباثت ها که بیشترآنها همان طیف اصلی و یکی از ستونهای خیمه حمایت از انقلاب در چهار دهه از،عمر این نظام بودند باید در یک فرآیند طبیعی حاکی از این توطئه ها دچار يأس از انقلاب شده و خسته از،ناکارآمدی حاکمیت الله ( ولایت فقیه) و دین تن به تغییر سیاسی داده و به تعبیر دیگر رژیم چنج (Regime change) را تنها گزینه پیش رو بپذیرند .و در این میان جریان اصلاحات با دوقطبی سازی حاکمیت و غیریت سازی با دولت درسایه و کم بودن اختیارات دولت و....از این دست بازیهای سیاسی به عنوان قهرمان مردم، سوار بر اریکه احساسات مردمی شده و نهایتا به آرزوی دیرینه خود دست پیدا کرده و پروژه ای را که سی سال برای آن زحمت کشیده اند را به موفقیت مبدل نمایند .
💠 اما اراده الهی ، درایت و هدایت رهبری امام خامنه ای (مدظله) وصبر فعال ایشان و روشنگریهای عناصر انقلابی در تبیین مسببان وضع موجود علی رغم محدودیتهای شدید در فضائی کاملا امنیتی و پلیسی (که حجم پرونده های تشکیل شده در محاکم قضائی که به تنهایی ثابت خواهد کرد که چگونه طی ۴۰ سال گذشته این عناصر هیچ گاه مناصب خدمتگذاری مردم را در عرصه های اجراي پیدا نکرده و این ضعفها و کاستی ها نشان از تفکرات لیبرالی و کاملا فریز شده غربی بوده ) شرایط را به همراه حماقتهای ترامپ و اروپا که بدون روتوش خود را نمایان کردند عوض کرده و ضمن ایجادیک انسجام داخلی گفتمان انقلاب به عنوان یک گفتمان تمدن ساز در حال گسترش فراگیر بوده و به یک پدیده " الهام بخش " برای انقلابیون جهان مبدل شده و این دقیقا همان نکته ای است که باعث تزلزل و وحشت در اردوگاه صهیونیزم و ایادی داخلی آن شده و روی گردانی مردم از آنها در دو راهپیمائی ۲۲بهمن سال گذشته و روز قدس سال جاری واین اقدامات اخیر سپاه و حرکت امید بخش قوه قضائیه آنها را به کلی نا امید ساخته که تحکیم پایه های انقلاب موجبات تقویت جبهه مقاومت در جهان اسلام را فراهم خواهد ساخت و این شرایط از هر دوره دیگر شرایطی استثنائی را برای جبهه انقلاب در داخل و خارج مهیا کرده است .
💠 در این شمه از یک فضای کلی که بیان شد نباید دچار یک خطای محاسباتی شد که این دقیقا خواست آمریکا و غرب عموما و ایادی داخلی آن خصوصا است ، به مدد حجم انبوه رسانه های مختلف و پول هنگفتی که طی دوسال گذشته به مدد شرایطی مشکوک (بخوانید پول پاشی ارزی ) بدست آورده اند از این قدرت مالی و رسانه ای قدرتمند هر حرکت انقلابی و روشنگرانه در راستای عدالت اجتماعی و مطالبه گری را که خواست رهبری انقلاب هست را بشدت مورد هجمه قرار داده و در پشت پرده شعار وحدت و اینکه شرایط شرایط حساسی است و نباید به اختلافات دامن زد مطالبه گری و انتقاد به سیاستهای کاملا متضاد با اهداف انقلاب و رهبری را به اختلاف سیاسی فروکاست داده و به دنبال القاء چند مطلب هستند:
ادامه 👇👇👇
ادامه از قبل 👆👆👆
✅ در آخر باید به ذکر یک نکته توجه جدی کرد و آن اینکه چه جریان اصلاحات وچه اعتدالیون حاکم بر مناسبات قدرت تا این لحظه حاضر به پذیرش اشتباهات فاحش خود در سیاست داخلی وخارجی نشده (اگر خوش،بینانه آنرا اشتباه فرض کنیم )،بنابراین برخورد آنها با منتقدان خود هم چنان خصمانه بوده و کماکان معتقدند در بر همان پاشنه ای می چرخدکه آنها می گویند وبا فریب کاری و آنچه که ذکرآن رفت بجای پرداخت بدهکاری خود مطالبه گرشده و بهترین دفاع را حمله می دانند و با قائم شدن پشت کلمه فریب دهنده وحدت و کلماتی چون شرایط حساس مملکت و بازی با کلمات به دنبال چند هدف در این عرصه هستند :
🔻 یکی مهار جریان انقلابی در نهضت روشنگری
🔻 دوم سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدیهای خود
🔻 نسبت دادن تمام ناکامی ها به حضور شخص ترامپ نه لزوما آمریکا
که نمونه واضح وآشکار آن اشتباهات عدیده وعمده این جریان نسبت به پروبال دادن به نفوذی های دوتابعیتی در نقاط حساس تصمیم سازی برای تصمیم گیران حاکمیتی همچون جاسوسان محیط زیستی وهسته ای و دیگر موارد مشابه بوده که علی رغم آشکار شدن مأموریت این عناصر نفوذی همچنان از پذیرش اشتباه خود داری می نمایند . نوع برخورد با سریال گاندو که مبتنی بر واقعیت غیر قابل انکار ساخته شده بود را مشاهده کردیم که حتی وقتی خود آمریکا نتوانست آنرا انکار کند چگونه از سوی دولت و جریان لیبرال داخلی وخط خارجی آن بجای عذر خواهی و پذیرش خطا و تلاش برای جبران مافات بودجه نهادهائی چون صدا وسیما و سپاه را کاهش داده و آنرا ضد دولتی و مقابله با دولت خطاب کردند. در حالی که ندیدن این واقعیات و نپرداختن به آن زمانی قابل اغماض خوشبینانه است که اول اشتباه خود را بپذیرند و دوم درصدد جبران برآیند که اینگونه می توان در راستای وحدت گام برداشت ولی زمانی که با بازی با کلمات و فریبکاری در ظاهر برای همراه کردن مردم وحاکمیت خود را مبرا از خطا محسوب کرده و بخشی از بدنه حاکمیت راکه نقش قانونی آنها درقانون اساسی به تصریح و مفصل مشخص شده را مقابل خود پنداشته و مانع سیاستهای خود بپندارند وهمچنان در محافل پنهانی به دنبال اجرای سیاستهای خودباشند دیگر محلی از اعراب نمی ماند که سکوت کرد و اجازه داد بیش ازپیش مصرانه به دنبال سیاستهای با مسامحه غلط خود ادامه دهند.
💠 می توان نتیجه گرفت همه خواص اهل فکر،اندیشه،قلم وصاحب تریبون انقلابی باید ضمن حفظ وحدت مطابق چهارچوب مشخص و امید دادن به مردم و نقد وضع موجود با توجه به نزدیک شدن به انتخابات این فرصت مناسب را که می توان به فرصتی تبدیل کرد برای حقایق ناگفته از این جریان از کاندیداهای جریان منتسب انقلابی خواست به هیچ عنوان در دام رسانه ای این طیف قرار نگرفته و شجاعانه اجازه این مطلب را ندهند که صدای مردم را دیگران ونامحرمان بیان کنند و بر آن سوار شوند ،دیگرانی که خود عامل این وضع موجودند.
مرتضی وحیدی
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
🔴 فقیه عالیقدر اما سادهلوح
▫️به بهانه سالروز عملیات مرصاد و شکست منافقینی که در قامت جلاد، سی سال بعد با انتشار فایل صوتی محرمانهی مرحوم منتظری، جایشان با شهید عوض شد!
🔻منتظری، نماد تجدیدنظرطلبی بعد از اتقلاب / مخالفت با اعدام منافقین و چسباندن وصلهی «جنایت» به نظام
✍️ «تجدیدنظرطلبی» امری رایج در انقلابهاست و انقلاب اسلامی نیز در چهل سال گذشته از این قاعده مستثنا نبوده است. و باید گفت، ریزشها و رویشها در انقلابها، از همینروست.
☑️ ترکیب انقلابیون در دهه پنجاه، ترکیب متجانسی نبود، بنابراین دور از انتظار نبود که عدهای بعد از انقلاب، #تغییر کنند. انقلاب که شد، همه گروهها از نهضت آزادی گرفته تا مجاهدین خلق و مارکسیستهای مسلمان و لیبرالهای مسلمان، همه زیر یک بیرق جمع شدند؛ برخی از این گروهها، اداره امور کشور را به دست گرفتند اما آرامآرام فهمیدند که با امام راحل اختلاف عقیده دارند پس از او زاویه گرفتند.
🔺در این میان، اسلامگراها در مقابل مارکسیستها و لیبرالها متحد بودند ولی وقتی آن دو گروه کنار رفتند، اسلامگراها هم در خودشان دچار تفرقه شدند. نپذیرفتن نظر و عقیده امام به عنوان کسی که ویژن و چشمانداز اصلی را نشان میداد، موجب شروع شدن #تجدیدنظرطلبی شد.
🔘 شاخصترین تجدیدنظرطلب پس از انقلاب، مرحوم منتظریست؛ او بود که تجدیدنظرطلبی را میان انقلابیون پایه گذاشت. تجدیدنظرطلبی انقلابیون، به سمت لیبرالیسم بود. و امام خمینی به درستی، به نفوذ در روحانیت و تسلیم انقلاب و کشور به لیبرالها مرتباً هشدار میدادند.
🔴 میراث منتظری
❓چرا لیبرالهای داخلی و یا خارجی از منتظری دفاع میکنند و زیر بیرق او سینه میزنند؟
۱- منتظری، نماد #انقلابیون_پشیمان است و پرچمدار تجدیدنظرطلبی محسوب میشود به همین دلیل انقلابیون پشیمان او را مرجع خود میدانند.
۲- تئوری «حاکمیت دوگانه» (مشروعیت-مقبولیت) نخستینبار توسط منتظری داده شد. تئوری حاکمیت انتخابی-انتصابی چنان در جریان اصلاحات نهادینه شد که از آن روز تا به امروز چماقش را به هر بهانه بر سر نظام میکوبند.
۳- برگرداندن تهمت «جنایت» به کشور. منتظری، روی اقدامات جنایتکارانهی برادر دامادش، مهدی هاشمی صحه میگذاشت. رسوایی جنایات «مهدی هاشمی» وجههی بدی برای بیت منتظری بود؛ او بعدها در ماجرای اعدام منافقین پس از عملیات مرصاد، تلاش کرد تا «برچسب جنایتکاری» را از بیت خود پاک کند و به نظام اسلامی بچسباند! غافل از آنکه این وصلهی ناجور، به مظلومترین و مقتدرترین نظام جهان نمیچسبد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
کدام اشتغال؟
قریب به دو هفته پیش بود که آقای حسن روحانی رئیسجمهور در نشست موسوم به «ایران هوشمند» با طرح این ادعا که امروز یک استارتآپ قادر است، اشتغال عظیمی برای کشور ایجاد نماید، گفت: «اینکه یک #استارتآپ بتواند یکمیلیون و ۶۰۰ هزار شغل طی چهار سال ایجاد نماید، افتخار بزرگی برای نسل جوان و تحصیلکرده و همچنین رفاه اجتماعی مردم است.»
به نظر میرسد هم در این ارزیابی ایشان و هم در پایههای تحلیلی آن خطاهای فاحشی وجود دارد که بهسادگی نمیتوان از کنار آن گذشت.
از قرائن جملات و گزارههای این عبارات پیداست که مقصود رئیس دولت از استارتآپی که طی چهار سال یکمیلیون و ۶۰۰ هزار شغل ایجاد کرده، یکی از تاکسیهای اینترنتی شناختهشده است. خوب است که آقای روحانی به اعضای کابینهشان دستور دهند جهت روشنتر شدن موضوع، مستندات ایجاد این مقدار شغل «جدید» را طی بازه زمانی یادشده منتشر نمایند.
اما برای روشن شدن بحث میتوان تا حدودی حدس زد که مقصود وی از این حجم از اشتغال چیست؟ عمده کسانی که طی مدت چهار سال اخیر به جرگه رانندگان تاکسی اینترنتی مذکور و یا استارتآپهای مشابه پیوستهاند از سه دسته خارج نیستند. نخست کسانیاند که پیشتر بهوسیله تاکسیهای رسمی و یا وسایل نقلیه شخصی به #حملونقل مسافر و امرارمعاش میپرداختند؛ دسته دوم کسانیاند که شغلی دیگر داشته و به دلیل نیاز مالی همزمان به امرارمعاش پارهوقت با مسافربری از طریق این کارافزارها اقدام میکنند و دسته سوم کسانیاند که بهرغم داشتن #تحصیلات عالیه و بعضاً تخصصهای گوناگون به دلیل رکود حاکم بر بازار یا شغل مناسب با تخصصشان نیافتهاند و یا شغل پیشین خود را ازدستدادهاند و بهناچار به رانندگی در این شبکه میپردازند.
بهوضوح پیداست که دسته اول و دوم از قبل شاغل بودهاند و این شرکت تاکسی اینترنتی آنها را به جرگه شاغلان اضافه نکرده و تنها نقش تسهیلگری در بازاریابی و تعامل با مشتری برایشان ایجاد کرده است. بنابراین، بخش عمدهای از آماری که اینچنین ارائه میشود بههیچعنوان ایجاد #شغل نیست، صرفاً نوعی ساماندهی جدید است. در خصوص دسته سوم نیز روشن است که قصور و تقصیر دولت در تداوم #رکود موجب شده این گروه به شغلی غیرمتناسب با تخصص و توانمندیهایشان رویآورند و این اولاً موجب میشود که نگاه این دسته به این شغل و رسته آن موقتی باشد و ثانیاً بهاحتمالزیاد از این وضعیت رضایت چندانی ندارند.
در نگاهی کلانتر اصرار عجیب و بیپایه برخی مسئولان اجرایی به افتخار ایجاد شغل در کسبوکارهای مبتنی بر فضای مجازی جای تأمل بسیار دارد. اولاً همگی میدانیم که بخشی از این کسبوکارها اصطلاحاً #خانگی تلقی شده و فاقد پروانه رسمی و یا ثبتشده در مرجعی مشخص است، پس این آمارهای ادعایی در خصوص این مشاغل بر چه اساسی ادعا میگردد؟ ثانیاً همانگونه که اشاره شد به نظر میرسد در آمارهایی که در خصوص این مشاغل ارائه میشود، مغالطه بزرگی اتفاق میافتد و آن اینکه همه افرادی را که در ذیل این کسبوکارهای مبتنی بر فضای مجازی در حال فعالیت هستند بهعنوان شاغل جدید محاسبه میکنند. ثالثاً حتی اگر آمارهای ادعایی برای اشتغال مجازی صحت داشته باشد، بهواقع سهم واقعی حمایتهای دولتی از این کسبوکارها چقدر است؟ اگر از مخالفت با #فیلترینگ که مرتباً به رخ کشیده میشود، بگذریم کدام کسب کار خرد مبتنی بر فضای مجازی مورد حمایتهای معمول دولتی از اشتغال همچون #تسهیلات ارزانقیمت بانکی، تسهیل صدور #مجوز و ... قرارگرفته است؟
نکته دیگر آن است که در شرایطی که حجم قابلتوجهی از #فرار_مالیاتی در کشور وجود دارد، تعطیلی کسبوکارهای سنتیای که فرایند اخذ و اظهار #مالیات روشنی دارند، در مقابل رشد کسبوکارهای بینظارت، بی مجوز و بدون پرداخت مالیات در عمل به کاهش درآمدهای عمومی میانجامد و باید خیلی زود برای #شفافیت کسبوکارهای نوپا تدبیر کرد.
بهطورکلی باید گفت تلخترین قسمت ماجرا آنجاست که بهرغم آنکه سیاست کلان کشور بر مبنای اشتغال در بخش #تولید بود، عملاً برخی دستگاههای اجرایی اولویت را بر پایه تولید شغل در بخش #خدمات قراردادند که میدانیم بسیاری از مشاغل موجود در این بخش فاقد جنبه #مولد بودن است و نیز در مسیر اشتغال «پایدار» تعریف نمیگردد. همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند، پایه اصلی ایجاد #اشتغال_پایدار در رونق تولید است و اگر دولت برای رونق تولید گامهای بلندی برمیداشت، اثرات مثبت آن در حوزه اشتغال نیز مشاهده میشد. بااینحال عدم علاج جدی وضع تولید و تداوم و تعمیق تولید، نهتنها موجب حل معضل بیکاری نشد، بلکه به جمعیت #بیکاران نیز افزود و کار را پیچیدهتر کرد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
📌"تهران-بغداد-دمشق-بیروت" مسیری استراتژیک که دست ایران از آن کوتاه بود و امروز با تلاش بلندهمتان و بعد از چندین #قرن دوباره ایران با اقتدار خود، راهی زمینی به سمت دریای مدیترانه باز کرده است......این همان مسیر مهمی است که صدای فیصل قاسم مجری مطرح ضد ایرانی را درآورده بود...
سربلند باد ایران و ایرانی
البته ان شاالله بزودی تحلیلی در این باره ارائه خواهم داد.
مرتضی وحیدی (جهاد تبیین)
📌"تهران-بغداد-دمشق-بیروت" مسیری استراتژیک که دست ایران از آن کوتاه بود و امروز با تلاش بلندهمتان و ب
✴️ زنده شدن جاده ژئو استراتژیک ابریشم
🔸 شاید تا کنون کمتر به ابعاد اقتصادی ،فرهنگی ، اجتماعی وسیاسی حضورایران در سوریه صحبت شده باشد کا متأسفانه به دلیل خیانت خط داخلی که بیشتر از سوی جریان اصلاحطلب و کوتاهی دولت صورت پذیرفته این اهداف مغفول مانده ، شاید بتوان گفت که توانمندی ایران در مدیریت و راهبری جبهه مقاومت که توانست پای روس و چین را نیز باز کند و به نوعی معادلات را برهم زند یکی از شاه کارهای جریان انقلابی از آن یاد کرد از زمانی که روسها به درخواست مقامات عالیرتبه ایرانی وارد سوریه شدند، با طرحها و نقشههای ایران پیش رفتند و این همکاریها هم در اوج خود قرار گرفت و این سرآغاز بازی رسانه ای در داخل شد که ایران را ذیل روسیه ترسیم کردند که حرکتی خیانت بار بود و هر از چند گاهی نیز در آن می دمند.
🔸 باید دانست که تلاش برای درگیر نشان دادن ایرانیها و روسها بخشی از کار رسانهای و روانی اتاق فکر منطقهای در تلآویو بود که تلاش دارد به هر شکل ممکن میان این دو متحد در سوریه اختلافافکنی کرده و به باور غلط خود باعث شود تا طرف ایرانی از سوریه با فشار روسها خارج شود. این اتفاق هیچ وقت روی نخواهد داد و با اطلاع کامل عرض میکنم که تهران و مسکو در عالیترین سطوح، در عین رقابت برای جذب امتیازات بیشتر و نفوذ حداکثری در سوریه، اما همکاری جدی در سطوحی دارند که هیچکس حتی نمیتواند فکرش را هم کند.
🔸چون قرار نیست که همه مسائل گفته شود، اما قرارمان بر شفافسازی است به چند نکته در این زمینه به صورت گذرا اشاره میکنم. تنها موضوع محل اختلاف تهران و مسکو، رژیم صهیونیستی است. سران روسیه ارتباطات بسیار خوب و حسنهای با رژیم صهیونیستی دارند و از همان روزهای ابتدای حضور هم تلاش کردهاند خودشان را از این اختلافات کنار بکشند، با این حال روسها به هیچ عنوان حاضر به فشار وارد کردن برای خروج ایران از سوریه نیستند، چرا که این برگهای راهبردی در اختیار سران کرملین است تا با آن با غربیها بازی کرده و از آنها امتیازات بیشتری بگیرند.
🔸 سال گذشته خبری منتشر شد که روسها موفق شدهاند که بندر طرطوس را برای 49 سال اجاره کنند. به همین شکل خبر رسید که ایرانیها هم در بندر لاذقیه امتیازاتی به دست آوردهاند، اما واقعا ماجرا از چه قرار است؟ چرا سوریها هر دو بندر خود را به ایران و روسیه داده و قرار است این دو کشور دست به توسعه این بنادر بزنند؟ اینجاست که مشخص میشوند همکاریهای دو طرف در عالیترین سطح قرار دارد. روسها خواستار اجاره طرطوس شدند، ایرانیها هم چند بارانداز و اسکله را در لاذقیه برای توسعه اقتصادی و مبادلات تجاری گرفتند.
🔸بهنظر میرسد که نشستهای دو طرف در این مساله کاملا به نتیجه رسیده باشد. از آنجایی که حضور روسها در طرطوس یک سابقه دیرینه نظامی دارد، بنابراین آنها به این بندر بسنده کردند اما ایرانیها نیز با حضور در لاذقیه باعث شدند تا احیانا طرف سومی به سراغ مقامات دمشق نیاید و خواستار در اختیار گرفتن بنادر این کشور شود. تهران و مسکو، با این تقسیم کار خود راه را بر بسیاری از طرفها و کشورها بستند، چه بسا برخی از این کشورها متحد و دوست هم بودهاند، اما حالا در نهایت کار با عمل انجام شده مواجه و نمیدانند که باید چه کنند.
🔸یکی از این طرفها کشور چین است. همانگونه که مشخص است ، چینیها در تلاش برای ساخت مسیرهای تجاری برای دسترسی بهتر و سریعتر به بازارهای هدف خود هستند تا فارغ از نظارت امریکاییها، تجارت خود را ادامه دهند. یکی از بنادر هدف چینیها، همین طرطوس و لاذقیه بود. اما حالا این دو بندر در اختیار ایران و روسیه است. چینیها در پایان جاده ابریشم خود دچار یک مشکل اساسی شدهاند...و حالا ایران و روسیه دست متحد خود را برای وارد کردن چین به معادلات منطقه در پوست گردو گذاشتهاند.
🔸چینیها قرار است با همکاری ما، در بازسازی سوریه مشارکت کنند، هر چند خودشان هم روابط بسیار گستردهای با سوریها دارند و در همه دوران جنگ کمکهای بیشائبهای به سوریها از وتوی قطعنامههای متعدد پیشنهادی اروپا، امریکا و برخی از طرفهای عربی تا کمکهای اقتصادی و نظامی کردند، اما در این زمینه فعلا عقب افتادهاند و باید دید که آنها چه خواهند کرد. چینیها یک بندر کامل در ساحل مدیترانه میخواهند، بایددید آنها سراغ کدام کشور خواهند رفت. بدون شک این کشور ترکیه نخواهد بود، سوریها هم چیزی برای عرضه ندارند، این وسط میماند بندر طرابلس لبنان که چند وقتی است پچپچهایی در این مورد شنیده میشود که ممکن است چینیها بخواهند این بندر را بدست آورند.
ادامه 👇👇👇
ادامه ازقبل 👆👆👆
🔶به هر حال آنچه قابل توجه است، این است که سه کشور ایران، روسیه و چین علاوه بر آنکه منافع مشترکی با هم در برابر زیادهخواهی امریکا دارند، در سوریه نیز میتوانند روی این منافع مشترک کار و سرمایهگذاری کنند. چینیها باید در سوریه از زیرساختهایی که توسط ایران در مسیر تهران به مدیترانه تدارک دیده میشود و از عراق عبور میکند و امنیت آن را هم محور مورد حمایت ایران بر عهده دارد، استفاده کند. در حال حاضر شرکتهای ایرانی و چینی در سوریه در حال ایجاد زیرساختهای لازم برای ساخت خودروهایی مانند برلیانس هستند، هر چند که دوستان ایرانی لیبرال مسلک خودرویی و سایپا پس از شروع جنگ در سوریه، وحشتزده دنبال خارج کردن خطوط تولید خود بودند.
در بالا اشاره شد که چینیها به سوریه کمکهای بیشائبهای کردند و حالا هم این کمکها ادامه دارد و آنها میتوانند با سرمایهگذاری سالی 5 میلیارد دلار، در ایجاد صنایع مختلف در سوریه کمک شایانی به بهبود اوضاع اقتصادی این کشور کنند. تهران و پکن در تصمیمی که دمشق هم از آن مطلع است، قرار بر این است که شهرکهای صنعتی متعددی را ایجاد کنند که بخشی از هزینههای آن را هم خود سوریها بهعنوان شریک پرداخت خواهند کرد. به هر حال در مسیر بازسازی سوریه، اولویت با دوستان است. چینیها تامینکننده بسیار مهم برخی تجهیزات نظامی مانند مهمات توپهای 130مم، انواع راکت، بهسازی برخی از تانکهای سوری، تحویل سامانههای جنگال، تامین مواد غذایی مورد نیاز سوریها بودند و در خفا حتی از کمکهای مالی هم دریغ نمیکردند.
ادامه 👇👇
ادامه 👆👆👆
🔺در مورد این جاده مهم باید گفت چینیها به تازگی در طرحهای چندصد میلیاردی خود نیمنگاهی به سمت مسیرپیش روی داشته و آن را تا آلمان ترسیم کرده اند و باید گفت آنها از مسیر دریایی در تنگه مالاکا و همچنین مسیری که به بندر کراچی یا گوادر در پاکستان میرسد، مطمئن نیستند، هر چند مسیر دریایی به دلیل تناژ بالای انتقال مواد و کالاها و هزینههای پایین حمل و نقل دریایی بسیار به صرفه است، اما همه میدانند که در روزهای سخت و تا به امروز و روی کاغذ امریکاییها میتوانند در هر دو مسیر چینیها را خفه کنند.
🔺در مورد مسیر روسیه نیز باید گفت در روز تنگ، این امریکاییها هستند که به اوکراین یا لهستان بهعنوان تنها مسیرهای دسترسی زمینی به اروپای شرقی، مرکزی و در نهایت اروپای غربی اجازه همکاری با طرف چینی را نخواهند داد، کما اینکه این مسیر فقط تجارت به کشورهای اروپای شرقی و شمالی را در بر میگیرد و چینیها را از بازار پرسود کشورهای آسیای غربی و شمال آفریقا دور خواهد کرد. هزینه ساخت این مسیرها روی هم بالغ بر 500 میلیارد دلار است و سران پکن احساس میکنند در مقابل امریکا چارهای جز این هزینه هنگفت را ندارند.
🔺اینکه شما میبینید امریکا عراق را اشغال میکنند، سپس به سراغ سوریه میروند و میخواهند به هر شکل ممکن ترکیه را از محور روسی جدا کنند، ناشی از این مساله است که اجازه گسترش قول اقتصادی چین را نداده و آن را مهار کند . شایدیکی از دلایل اصلی حضور امریکاییها در آسیای مرکزی و پایگاه ماناس در قرقیزستان در سالهای اشغال افغانستان زیر نظر داشتن همین مسیر بود. امریکاییها به خوبی از طرحها و نقشههای چینیها خبر داشتند که چه میخواهند. حالا هم سران واشنگتن از هر طیفی که باشند بر آن هستند تا به هر قیمتی که شده در افغانستان بمانند، تلاش کنند پاکستان را جذب و مانع از همکاری اسلامآباد و پکن شوند.
🔺حضور امریکاییها در اوکراین صرفا مقابله با طرف روسی نیست، آنها از روسها نمیترسند آنها جز بمب اتم و یک سرزمین وسیع، مقداری نفت و کلی گاز و یک حق وتو به باور امریکاییها چیزی برای عرضه کردن نداشنه و ندارند. این اژدهای زرد است که خطر اصلی به شمار رفته و میخواهد دنیا را ببلعد. بنابراین به سراغ اوکراین رفته و میخواهند به هر شکل ممکن آنها به محور خود درآورند. سیل کمکهای بدون چشمداشت به سمت کیف، ناشی از همین تفکر است وگرنه امریکاییها نه دلشان برای مردم این کشور سوخته و نه اینکه میخواهند سر به تن یک اوکراینی باشند.
🔺فشاری را هم که هم مستقیم وهم ازطریق شبکه همکار داخلی در کشور به ایران وارد میکنند، دقیقا به همین سبب است. سیاست مستقل تهران باعث شده تا چینیها امیدوار باشند که این مسیر برای مدتی روی آنها باز باشد. هر اتفاقی در تهران و چرخشی که ایران به سمت امریکا و غرب صورت بگیرد، بزرگترین ضررش را طرف چینی خواهد کرد حالا با یک حساب دو دو تا چهار تا دلیل بسیاری از جنگها را خواهیم فهمید. تحریم و فشار بر ایران صرفا برای تسلیم شدن در برابر خواست امریکاییها است، آنها ایران را به هر شکل ممکن میخواهند و در این مورد حاضرند هر هزینهای را بدهند، بله «هر هزینهای» . به باور تصمیمگیران پشت پرده در واشنگتن، حالا هم خیلی دیر شده است... واین رفتار ترامپ ناشی از این مطلب است ولی فرای ازبعد اقتصادی تشکیل جبهه مقاومت دراین مسیر را باید به نفع جهان اسلام خصوصا تشیع و بقای قلب آن ایران ارزیابی کرد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
🔹 غرب گرای و غرب گرایان
📝 جریانی که بیشتر نشأت گرفته از تفکرات فرهنگی_سیاسیِ رنسانس و دوران انقلاب صنعتی در اروپا است.
📝 "لیبرالیسم" مبنای نگاه سیاسی، فکری، عقیدتی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی غربگراها است.
📝لزوماً با مذهب مشکلی ندارند و حتی بعضاً به دستورات مذهبی نظیر نماز ، روزه ، حج و... به شدّت مقیّد هستند ولی تقیّد غربگراها به مذهب صرفاً در انجام مناسک است و قائل به ابعاد اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی آن نیستند. خلاصه اینکه برای مذهب به عنوان یک دکور در زندگی شخصی جایگاه قائل هستند، مثلاً در مناسبات بین المللی برای آیه مهم"نفی سبیل(غالب نکردن کفّار بر سرنوشت مسلمانان) وجهی قائل نیستند! و با توجیه قدرتمند بودن دشمن، مسلّط کردن دشمن بر ملت خود را توجیه میکنند!
📝 در ادامه حتی میبینیم که علی رغم ظواهر مذهبی در مقام عمل بخصوص در عرصه سیاسی و اقتصادی معتقدند که"هدف وسیله را توجیه میکند!" و بر این اساس بسیاری از ظلم ها، تبعیض ها، شکاف های طبقاتی، تَکاثر ها ، اشرافیّت مسئولان، کوتاه آمدن از حقوق ملٌت و... را توجیه میکنند.
📝 سردادن شعارهای آرمانی نظیر آزادی ، برابری و... از جمله شاخصه های آنهاست هرچند درعمل رفتارهای دیگری از خود بروز میدهند.
📝 جریان غربگرا در ایران، یک جریان ریشه دار و البته متنوعی است که اواخر دوره قاجار در جامعه ایران ظهور و بروز یافت.
📝 علی رغم تنوع غربگرایان، عمده آنها در این نگاه اساسی مشترک هستند که نمیتوان یک کشور را بدون نگاه به مغرب زمین(بخصوص آمریکا و یا اروپا) اداره نمود!
📝 این جریان، تمدّن غرب(بخصوص آمریکا) را سرنوشت محتوم و نهایت رشد بشر میداند! و تمام فرآیندهای جهان را در بستر تمدّن غرب(و با محوریت لیبرالیسم) تحلیل میکند. حتی انقلاب اسلامی ایران را خرده فرهنگی دربرابر هژمونی غرب دانسته و لذا درتلاش برای تغییر ماهیّت، شعارها و رویکردهای انقلاب هستند هرچند برای بسیاری از غربگرایان "حفظ ظواهر انقلاب و ساختارهای شکلی" بسیار اهمیّت دارد!
اغلب جماعت غربگرا اگر اقدامات مدنظر خود را حتی برخلافِ"شعارهای مردم در انقلاب اسلامی" انجام دهند اما درکنارش بر "حفظ ظواهر" هم تأکید ویژه دارند!
📝غربگرایان را نمیتوان جزء جریان اپوزسیون در کشورمان برشمرد بلکه این جریان بخشی از بدنه جریانات سیاسی و فرهنگی ایران و حتی حاکمیّت هستند.
📝 البته خود غربی ها و رسانه های آنها، غالباً از "غربگراهای ایرانی" با عنوان "میانه رو" یاد میکنند!
📝غربگرایان ایران در فضای فرهنگی خواهان قانونمند شدن ارزش های غربی(بخصوص آمریکایی) در ایران هستند. از این جهت است که مشاهده میشود علی رغمِ حفظ کاراکترِ مذهبیِ خود توجیه گر بسیاری از اباحه گری ها میشوند! حتی گاهی برنامه ریزی میکنند برای این امور و بودجه هم اختصاص میدهند.
📝در عرصه اقتصاد پیگیر ارتباط شدید با اقتصاد آزادجهانی هستند و لذا از این جهت بسیاری از شکاف های طبقاتی، بی عدالتی و اشرافیّت مسئولان را به راحتی توجیه میکنند.
📝در مسائل سیاسی متأثر از تفکّر لیبرال_دموکراسی هستند. سیاست ازجمله عرصه هایی است که برای غربگراها"هدف وسیله را توجیه میکند." مثلا شما در ایّام انتخابات شعارهای بسیار زیبا و جذّاب و نیز سخنان فراوانی در دفاع از حقوق اقشار ضعیف جامعه میشنوید ولی کافی است که با جلب اعتمادمردم قدرت و مدیریت امور را به دست بگیرند، آنجاست که در بسیاری از برنامه های اجرایی آنها شاهد یکّه تازی سرمایه سالاران بخصوص در عرصه اقتصادی(و لِه شدن اقشار ضعیف تر جامعه) هستیم.
ادامه 👇👇👇
ادامه از قبل 👆👆👆
📝 در این برهه حساس گفتمان جریان غرب گرا بشدت معنی و مفهوم خود را از دست داده و امکان زیست برای آنان نامشخص است ،خصوصا پس از برجام و البته با روی کار آمدن ترامپ که چهره آمریکا عریان و نمایان شد و شعارهای دولت مستقر تدبیر و امید در مواجهه با غرب که به شدت به دنبال نرمالیزاسیون در همه ابعاد برای پذیرش نرم های جهانی بود ، به یکباره به مانند آوار بر سر آنها خراب شد و از آنجائیکه همه داشته های خود را به میدان آورده بودند وحتی آماده انتقال قدرت با تعلیق انقلاب بودند ، معادلات تغییر کرد و با رفتارهای آمریکا و صبر فعال و راهبردی نظام و رهبری مردم متوجه بسیاری از اتفاقات شده و اکنون جریان غرب گرا وضعیت خود را بسیار بسیار شکننده و متزلزل ارزیابی کرده و در آستانه انتخابات مجلس هم دچار یک خلاء جدی گفتمانی هستند و هم آینده سیاسی خودرا بشدت در خطر می بینند .بنابراین برآورد درستی از کف صحنه و اجتماع نداشته و از هم اکنون دوباره با حمله به شورای نگهبان با استفاده از همان روش کند کردن لبه تیز قانون درصددند برای خود هم وقت خریداری کرده و هم ماندن در قدرت را حفظ کنند .حتی با فعالیتهای آنارشیستی و جرزنی های سیاسی .
📝 باید در عرصه سیاسی جدید در آستانه انتخابات آنرا فرصت مناسبی دید جهت بیان حقایق جاری کشور و تبیین آن برای مردم که یک دلیل عمده که می تواند ما را به این سمت سوق دهد نکته کلیدی امید و امیدواری به آینده است که این جریان دقیقا با قصد ایجاد ناامیدی در مردم با اجرای سیاستهای بعضا مشکوک در ابعاد مختلف قصد ناامیدسازی مردم از انقلاب و نظام اسلامی را داشته که در سالها وخصوصا ماههای اخیر درسخنان رهبر انقلاب از این واژه امید و امیدواری بسیار استفاده شده که باید ابعاددآنرا برای مردم باز کرد .
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
4_5985711868201666040.pdf
327.7K
🔴📣 اطلاعیه مهم
💌 «نامه استاد حسن عباسی قبل از بازگشت به زندان»
✍️ انگیزه من از نوشتن این نامه، ابتدا تشکر و سپاسی اندک، بابت محبت برادران و خواهران گرامی جامعه انقلابی است که در این ایام، به این برادر کوچک خود لطف نمودند.
اما دلیل دوم نگارش این نامه، ...
▫️متن کامل نامه - نسخه PDF
🔴 حسن عباسی به عنوان یک استراتژیست به کدام استراتژی دشمن حمله کرده؟
🔺یکی از تاکتیکهای مهم در عملیات روانی در جنگ شناختی، تئوری رسانههای بازتابی یا Reflective Media Theory میباشد
🔹در RMT هر جناحی که در نقش اپوزیسیون حرفهای رادیکال خودش را نمیتواند در جامعه مطرح کند آنها را به اپوزیسیون خارجنشین ارسال میکند و آنها به داخل بازتاب میدهند. به این ترتیب یک چتر رسانهای ایجاد میشود که حالا اپوزیسیون داخل میتواند حرف خودش را در این اتمسفر بیان کند
🔹قویترین تاکتیک انجام شده تا به امروز توسط دستگاه قدرت نرم آمریکا با بازیگری لیبرالهای داخلی طراحی شده است. جناح سیاسی لیبرال در چهار موج و طی ۲۰ سال این تاکتیک رسانهای را اجرا کرده است. در ادامه به نمونههای عینی رسانههای بازتابی (RMT) در جمهوری اسلامی ایران میپردازیم.
1️⃣ موج اول: در سال ۱۳۷۸ و پس از فتنهی کوی دانشگاه.
در این سال، لیبرالها تعدادی از عوامل و مهرههای سوختهی خود را از کشور خارج کردند و در آمریکا از طریق رسانههای ضدانقلاب، برای آنها تریبون ایجاد کردند.
🔸این افراد اعزامی، اغلب روزنامهنگار بودند که جذب رادیوها و تلویزیونهای ضد انقلاب و عمدتاً سلطنتطلب شدند.
2️⃣ موج دوم: در سال ۱۳۸۲ و با شکست لیبرالها در شورای شهر و مجلس هفتم، موج دوم تاکتیک رسانهای بازتابی اصلاحطلبان شروع شد که گروهی با ادعای عبور از خاتمی، رویهی رادیکال در پیش گرفتند و از کشور خارج شده و در اروپا و آمریکا عملیات بازتابی رسانهای خود را آغاز کردند.
🔸در این مقطع بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر فکری و سیاسی و رسانهای و هنری جناح لیبرال جمهوری اسلامی، در رسانههای جدیدالتأسیس به سخنپراکنی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان مشغول شدند. این گروه اعزامی دوم، عمدتاً وبلاگنویس بودند و از ظرفیت فضای سایبر در وبلاگنویسی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان استفاده میکردند.
3️⃣ موج سوم: در سال ۱۳۸۵ آمریکا این ظرفیت را در چنگ خود گرفت و با راه اندازی تلویزیون فارسی یک تریبون جامع برای جناح لیبرال درون جمهوری اسلامی فراهم آورد و عملاً اینها را ذیل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه آمریکا تعریف کرد.
🔸انگلیس هم از قافله عقب نماند و در سال ۱۳۸۷ تلویزیون بیبیسی فارسی را راهاندازی کرد و اصلاحطلبان ایرانی اروپای غربی را به کار گرفت. البته رادیو فردا و رادیو آزادی هم فعال شدند.
4️⃣ موج چهارم: با شکست فتنهی سال ۱۳۸۸ در مراسم ۹ دی، لیبرالها به سوی رسانهی جدید رفتند و از ظرفیت شبکههای اجتماعی برای مقاصد سیاسی خود بهره بردند؛ ابتدا در توئیتر و فیسبوک، و بعداً به مرور در واتساپ و اینستاگرام و از همه مهمتر در تلگرام.
🔺اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تلویزیون VOA و BBC فارسی محمل رسانهای اصلاحطلبان بود، در انتخابات ۱۳۹۲، ۱۳۹۴، ۱۳۹۶ این شبکههای اجتماعی و به ویژه در این اواخر، تلگرام بود که بسیار نقشآفرین بود.
🔺در این بیست سال از ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۸ لیبرالها در این چهار موج رسانهای، با بهرهگیری از ظرفیت رسانهای در بیرون مرزها، به تخریب نظام جمهوری اسلامی و تقویت جناح اصلاحطلبان پرداخته و همزمان از مواهب درون نظام هم بهرهمند بودهاند.
🔺این رویهی لیبرالها، وجه مهمی از فساد سیاسی است که بخش کوچکی از آن در قالب آمدنیوز جلوه میکند. جناح لیبرال در تعامل با این رسانه، و تغذیهی آن از درون کشور، بیش از پانزده هزار پست تخریبی علیه نظام، رهبری، سپاه، قوه قضائیه و ... رفته است، بدون این که مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
🔺امروز که این راز بر ملا شده است و رئیس جمهور حسن روحانی در هیأت دولت از آمدنیوز دفاع کرده و جملهی معترضهی معروف خود، یعنی «مگر آمدنیوز از کدام خط قرمز عبور کرده است؟» را ایراد نموده است، جناح لیبرال نمیتواند منکر رابطه با اینگونه رسانهها شود.
🔺پرسش جدی این است: نقش رسانههایی مانند VOA و BBC فارسی و آمدنیوز و … در بیرون مرزها، در تخریب موضع جناح مقابل، و تقویت جناح لیبرال اصلاحطلب و اعتدالگرا، چقدر بوده و هست؟
🔺پاسخ مثبت به این پرسش، هر قدر که باشد، این همان وجوهی از فساد سیاسی جناح لیبرال است که از رانت ضد انقلاب و اپوزیسیون و حتی دشمن این ملت بهره میبرد تا موضع خود را در درون کشور و نظام تقویت و تثبیت کند.
#رسانه_های_بازتابی
#فساد_سیاسی
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
♦️دوباره محرم ،دوباره هجمه به ارباب وبی غیرتی
🔸 چندسالی است که با شروع محرم عده ای به یاد محرومان و عده ای باغیرت می شوند و شروع به افاضاتی می کنند که از دهان ناپاکشان بوی تعفن دیگ و دیگچه همان سفارت معروف بیرون می آید ولی اینبار نه در غالب چلو وپلو بلکه در غالب شبکه های مجازی با هدف گرفتن فرهنگ و آداب ورسوم هویتی و دینی تا با قاعده عرفی سازی برخی مسائل را جا انداخته و سپس کم رنگ نمایند ،شیوه کار ابتدا تست جامعه از طریق نوع واکنش سنجیده شده واگر واکنش مناسبی دیده نشد رفته رفته با حمله به دیگر ارکان اصل یک حرکت را زیر سوال برده و جای حق و باطل را از نظر شناختی عوض کرده و خرافه را جایگزین می کنند، همانگونه که با پدید حجاب و نوع پوشش طی یک برنامه سی ساله صورت پذیرفته و در حال اجراهست.
🔸 این جنگ شناختی( Cognitive warfare) که یکی از ابعاد آن عاشورا وفلسفه آن است بی شک سازماندهی وطراحی آن در خارج از مرزها صورت می پذیرد ولی ابزاراجرایی آن در داخل تأمین شده و این عده همان عمله های هستند که آگاهانه و با غمض عین نفوذی های برخی مراکز مسئول شروع به فعالیت کرده و با راحتی و آرامش به منظور تخریب یکی از مراسمات و اعتقادات مسلم و مهم شیعه خصوصا محرم وصفر می پردازند.
🔸 امام خمینی ( رحمت الله علیه ) فرمودند؛ که این محرم وصفر است که اسلام را زنده نگاه داشته و پیروزی این انقلاب را مرهون همین مسأله می دانستند .بنابراین این دکترین انقلاب اسلامی که عامل حرکت وپویایی جامعه و تشیع بوده وبه یک الگو تبدیل شده و چند سالی است با مراسم اربعین نمود آن فراملیتی و بین الملی شده و نوید انقلابی فراتر وجهانی را می دهد وتمرینی است برای روز موعود که صدای اناالمهدی (عج) طنین انداز خواهد شد.ان شاالله
🔸 قاعدتا جنود جنی وانسی ابلیس چه در داخل و چه در خارج کشور در طول ۴۰ سال گذشته ،خصوصا سالهای اخیر باحمله به این استراتژی امام (ره) تلاش وافری کرده و دارند تا مانع جهانشمولی این پدیده رهای بخش بشریت شوند ،ولی این نور خاموش شدنی نیست :
الصف
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻧﻮﺭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻫﺎﻥ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻛﺎﻣﻞ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺖ ، ﮔﺮﭼﻪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ .
🔶 مگر نه اینکه در،طول تاریخ فرقه ها وحکومتهای زیادی آمدند و با زنده نگه داشتن یاد ونام عاشورا به مقابله برخواستند و راه به جای نبردند و مگر نه اینکه فلسفه وجودی بهائیت اعلام ختم عاشورا به عنوان عامل تحرک تشیع و ختم ظهور به عنوان غایت تلاش شیعه بود و یا فرقه انحرافی وهابیت که تلاش فیزیکی زیادی کرد تا این نشانهای مظلومیت و حقیقت انسانیت و سعادت را تخریب کند آیا توانست وهم اکنون علی رغم سیطره میدانی خود جرأت اینکار را دارد ؟؟؟یا در جنگ نیابتی خود توسط داعش توانست ؟ (در اینجا یاد شهدای حرم را گرامی میداریم )
🔸اینک باید یک سؤال سخت پرسید که: ماهییت مخالفان فیزیکی و جدی با نهضت عاشورا و انتظار با ماهییت تشکیک کنندگان آن را می توان یکی دانست ؟؟؟و شاید بتوان طور دیگر طرح پرسش کرد و آن اینکه آیا تفاوتی میان مخالفان خارجی و داخلی نهضت اباعبدالله (ع) وجود دارد؟
🔸 مهمترین عامل قیام اباعبدالله که همان اصلاح امت جدشان بود زمانی رخ داد که بدعتها وانحرافات به حدی بود که اساس اسلام را زیر سؤال برده بود واین قیام و نهایتا شهادت مظلومانه حضرت ثارالله واصحاب ویارانش و حوادث پس از آن عاملی شد که مانع سقوط دین محمدی(ص)شد واین حرکت الهام بخش نسخه رهایی بخش حزب الله در مقابل حزب شیطان بوده وخواهد بود تا زمان ظهور آخرین ذخیره الهی و امروز می فهمیم که اگر گفته اند «الاسلام محمدی(ص) الحدوث و حسینی(ع) البقاء» است سخنی درست و منطبق با واقع است.
🔸 نکته دیگر اینکه حساب کارهای خیر جدا است و هزینه در مراسم حضرت سیدالشهدا(ع) هرچه قدر باشد، باز هم کم است و اصلا زیاده روی نیست. چون حیات اسلام به قیام حضرت امام حسین(ع) است و این قیام باید برای همیشه تاریخ با همه ابعادش زنده بماند و می ماند. اگرچه این سنت نذر و نذورات فقط مختص به تشیع نیست وقدمتی دیرینه دارد ولی بعد از شهادت ابا عبدالله این سنت دیرینه و تاثیرگذار در میان ما جاافتاده و نذری امام حسین(ع) برای مردم حرمت و برکتی خاص دارد اما غافلان و کوته بینان که باید گفت هیچ اعتقاد وشناختی نسبت به فلسفه این آئین ها و حتی احکام نذورات و مراسمات دینی ندارند از هر چیز دستاویزی برای خالی کردن افکار پوچ و بی ریشه خود استفاده می کنند، وقتی از شبهه افکنی درباره فلسفه قیام حسینی و اهداف و آرمان ها و دستاوردهای آن به جایی نمی رسند به نذروات گیر می دهند و به بهانه اینکه باید پول این نذورات خرج امور عام المنفعه شود به آن می تازند، اما همین ها وقت سفرهای گرانقیمت به خارج از کشور و خرید اجناس به قول خودشان مارک و یا بریز وبپاشهای مراسمات جشن وپایکوبی های اشرافی و کنسرتها که بلیط آنها سرسام آور بوده و یا خرید لوازم آرایش که مصرف کنندگان ایرانی شگفتی ساز هستند و....را می بینند زبان به کام گرفته و یاد فقرا و خیریه نیستند!!
🔸🔸🔸شگفتی وقتی مضاعف می شود که در چند روز اخیر در شهرستان گلپایگان دارالمؤمنین که پیشنه ای به قدمت تاریخ علم وفقاهت دارد یکی مراسمات را با عرض پوزش ازساحت حضرت ولی عصر(عج) محل چشم چرانی وتجدید فراش مردان خطاب کرده و دیگری نذورات را تخطئه کرده و بقیه هم کیشان خود آنرا ترویج داده و همچنان سکوت همراه با بی .... دستگاههای عریض وطویل مسئول حکم فرما است تا روز به روز شاهد پرده دری های جدیدی باشیم ،امت حزب الله و متدین تا کی باید شاهد چنین وضعی باشند؟؟؟؟
💠🔸نباید قایم شدن این افراد پشت سر فلان کاندید یا نامزد انتخابات خاص ، مانع اجرای قانون شود ، رأی آوری و ماندن در قدرت و حفظ آن به هرقیمت شایسته جامعه ایمانی ما نیست .
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
📘📗📕بدانیم🧐
📜 روزنامه آمریکایی"واشینگتن پست" درتاریخ 24فروردین1394 طی مقاله ای به قلم "جکسون دیل" نیروهای غربگرا در ایران را سرمایه اصلی آمریکا دانسته و درمورد مذاکرات و توافق با ایران چنین مینویسد: "پیش فرض اصلی مذاکرات و توافق با ایران این است که این توافق در 10سال آینده ازطریق فعال کردن یک سلسله نیروهای میانه رو(غربگرا) در ایران، محیط داخلی این کشور(ایران) را به سود آمریکا تغییر خواهد داد.
📜 وقتی مواضع متعدد کاخ سفید را بررسی میکنیم نیک درمی یابیم که برخلاف آنچه در ایران راجع به فواید مذاکرات و ثمرات آن بیان میشد و بعبارتی"مردم مهم جلوه داده شدند"، آنطور که تجربه و واقعیت نشان میدهد "تقویت جریان غربگرا در ایران به سود منافع آمریکا" مهم بوده و هست.
البته چه چیز از این بهتر که با شعار"تأمین منافع ملّت ایران" بتوانند "اهداف و منافع غرب بخصوص آمریکا" را دنبال کنند؟!
📜 "فریدمن" نویسنده معروف روزنامه آمریکایی"نیویورک تایمز" در اسفندماه1393 با تأکید بر اینکه"مذاکرات و توافق نهایی باید زمینه فروپاشی را در ایران فراهم کند" چنین مینویسد: "تنها روش تأمین امنیت درازمدت اسرائیل...باید از داخل ایران اتفاق بیفتد... به نظر من توافقی که باراک اوباما با ایران بر سر مسئله هسته ای انجام میدهد امکان تغییرات(فروپاشی) در داخل ایران را فراهم میکند."
📜 "دیوید فروم" که از تندروهای آمریکا به شمار میرود و عبارت "محور شرارت" نیز برای نخستین بار، ازسوی او مطرح شده به ارتباط برنامه هسته ای و تقویت غربگرایان در ایران پرداخته است. اوایل دسامبر سال2012 درمحافل سیاسی و رسانه ای غرب این احتمال مطرح شد که ممکن است ایران برای اعتمادسازی غنی سازی 20درصدی اورانیوم را متوقف و غرب هم درقبال آن برخی تحریم ها را لغو کند. درپی این احتمال، "دیدید فروم" با همه تندرو بودنش طی مقاله ای در سایتCNN نوشت: "اگر پرونده هسته ای ایران به نقطه پایان برسد، غرب برای حفظ پرستیژ خود چاره ای جز لغو برخی از تحریم ها ندارد. تحریم ها با دوهدف پلّکانی تعریف شده اند؛
اول_ تغییر رفتار سیاسی ایران.
دوم_ تغییر ساختار نظام."
📜باراک اوباما در مصاحبه با روزنامه "الشرق الاوسط" بر اهمیت مذاکرات و توافق با ایران تأکید کرد. وی یکی از ثمرات این مذاکرات را "تقویت موضع رهبران میانه رو ایران" دانست که سبب خواهد شد ایران "همگرایی مطلوبی با آنها" داشته باشد.
📜 "ولی رضا نصر" مشاور سابق اوباما در امور ایران راجع به مذاکرات هسته ای، تقویت میانه رو های ایران(غربگراها) و انتخابات خبرگانِ سال94 در مقاله ای نوشت:
"انتخابات دسامبر2015 در ایران برگزار میشود...این مجلس رهبر آتی ایران را تعیین میکند. دولت آمریکا از این موضوع مهم(انتخابات و غربگراهایی که در ایران باید رأی بیاورند) نباید غافل بشود چون زمان توافق(هسته ای) تعیین کننده نتیجه انتخابات خواهد بود."
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
http://eitaa.com/joinchat/2482634772Cb05c43566d
♦️ یک پیشنهاد
🔹این روزها با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس یازدهم و اهمیت آن باز با تعدد کاندیداهای طیف انقلابی مواجه شدیم که از یک جنبه بسیار خوب و نوید بخش هست ،که نشان می دهد افراد توانمند و با اعتماد به نفس و پای کار برای انقلاب همواره وجود دارد ، ولی از جنبه دیگر زمانی که جریان اصلاحات واعتدالیون به دلیل عملکرد بسیار ضعیف خود ،بابی را باز کرده اند تا سند تمام ناکامی های چهل ساله را که حاصل دیدگاه لیبرالی و کج اندیشانه و غرب گرایانه آنها است به نام شان زد ، بدین روی این تعدد کاندیدا به هیچ وجه به صلاح نبوده و نیست .
🔹 همانگونه که قبلا تشریح کردم جهت فعالیت سیاسی در عرصه انتخابات سه مؤلفه مهم وجود دارد :
1⃣ پایگاه اجتماعی
2⃣ پایگاه حاکمیتی
3⃣پایگاه ایدئولوژی
در کنار این سه مؤلفه پایه ، تسلط بر فضای سایبر(مجازی) و داشتن سواد رسانه و شناخت رسانه به منظور ارتباط گیری با عوام و مردم از جمله سازو کارهای مهم و سرنوشت ساز انتخاباتی است که یک کنشگر باید برآن مشرف باشد .
🔹 جریان اصلاحات و تمام شاخ و برگهای آن درطول ۲۲ سال گذشته به دلیل نداشتن پایگاه حاکمیتی وایدئولوژیک خود تمام دارایی خود را صرف تقویت پایگاه اجتماعی ازطریق ایجاد شعارهای ساختارشکنانه وبعضا براندازانه کرد که حاصل آن دو فتنه ۷۸ و۸۸ شد و ایضا فریب افکارعمومی در انتخابات ۹۲،۹۴،۹۶ .اینک در آستانه انتخابات مجلس یازدهم به دلیل از دست دادن بخش عظیمی از پایگاه اجتماعی خود و به خاطر عملکرد دولت ومجلس مستقر خود را در مقابل شکست سهمگین و سرنوشت سازی می بیند .
🔹 ان شا الله این شکست مقدمه شکل گیری فضای سیاسی جدیدی در کشور خواهد شد که نمونه آن هم اینک با حرکت جدید قوه قضائيه آغازشده و مجلس و دولت هماهنگ با مبانی انقلاب می تواند گام دوم انقلاب را محکم تر واستوار تر بردارد .
🔹البته جریان نفوذی و فتنه گر و غیر انقلابی درون نظام به این راحتی فرآیند تغییر سیاسی از مجرای قانونی و طبیعی خود را همانند سال ۸۸ نخواهد پذیرفت ، کما اینکه از هم اینک از اتاق فرمان فتنه گران نشانه های در یافت می شود که نگذارند مردم با انتخاب درست در یک فرآیند کاملا قانونی و مردم سالارانه سرنوشت خود و کشور را رقم بزنند.
دو قطبی سازی های حجاب و معیشت ،اختیارات دولت سایه و دولت مستقر ، مقاومت یا آزادی ( با شعار من می خواهم زندگی کنم ،که اشاره به کمک و همراهی با جبهه مقاومت یا پذیرش مذاکره مجدد و زندگی کردن دارد ) را در کنار همراهی دولت مستقر با این طیف شرایط خاصی رابوجود آورده که شش ، هفت ماه آینده از لحاظ زمانی به دلیل شرایط دولت و محور مقاومت و شرارت های آمریکا ، انگلیس،رژیم صهیونیستی و شیوخ مرتجع منطقه بسیار حائز اهمیت است .
🔹 زمان شناسی و شناخت فضای سیاسی یک مسأله مهم است که کاندیدهای محترم که خواستگاه فکری آنها ریشه در اصول انقلاب و مبانی آن و صیانت ازقانون اساسی انقلاب اسلامی است و حاکمیت الله را در حفظ ولایت فقیه می دانند باید حفظ وحدت را سر لوحه اقدامات خود قرار دهند .
🔻هم افزایی و تکریم واحترام به یکدیگر
🔻پرهیز از ایجاد دوقطبی در میان کاندیداهای این جریان
🔻مردم داری ومردم یاری وپرهیز از کار چاق کن های انتخاباتی
🔻ساده زیستی و درک معیشت مردم به دلیل فضای سخت اقتصادی
🔻معرفی اصولی و منطقی مسببان وضع موجود به مردم بااستفاده ازفرصت انتخابات
👇👇👇ادامه
👆👆👆ادامه
🔻تقویت جایگاه انقلاب و موفقیت های حاصل از گفتمان انقلابی
🔻 نقد لیبرالیسم اقتصادی وسیاسی وفرهنگی به دلیل گفتمان غالب جریان اصلاحات
🔹 به عنوان مؤلفه های مهمی است که باید در دستور کار این عزیزان قرار گیرد ، البته دم زدن از ائتلاف و نهایتا رسیدن به یک گزینه برای تمرکز آراء امر مطلوب و پسندیده ای است که برای آن سازوکار منطقی و علمی وجود دارد .یکی از بهترین نوع روش انتخاب یک گزینه استفاده از روشهای علمی افکار سنجی در مراکز علمی است که می توان نزدیک انتخابات از آن استفاده کرد به شرطی که همه کاندیدهای مطرح انقلابی آنرا پذیرفته و تمکین نمایند که در صورت مشخص شدن نتایج این نظر سنجی ها به نفع گزینه برتر کناره گیری نمایند .
🔹ازجمله محاسن این نوع اقدام بی طرفی و عاری بودن از هرگونه شائبه دخالت این گروه یا آن فرد هست ، و احترام همه طرفهای درگیر در امر انتخابات محفوظ خواهد ماند و جلوی بهره برداری فریب دهندگان افکار عمومی را خواهد گرفت .بنابراین تنها را رسیدن به این مطلوب به عقیده نگارنده پیاده کردن چنین سازوکاری است .در غیر این صورت هم ظرفیت سوزی کرده ایم .
🔹 بهر حال حق طبیعی افراد هست که در صورت دیدین توانمندی های ویژه ای در خود قدم در این عرصه مهم بگذارند ،بنابراین نباید ازاین فرصت بجای تمرکزبر گفتمان انقلاب و رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (مدظله) رقابت درون گروهی را عمق بخشید و به جای هم افزایی ایجاد افتراق کرد و میدان را برای رقبای نا اهل فراهم نمود و دلخوری های عمیقی را بین برادران و دوستان انقلابی بوجود آورد .
مرتضی وحیدی
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
جفری ساکس تئورسین مکتب شوک درمانی، همکار و مشاور ویژه جورج سوروس، پدر انقلاب های رنگی در جهان، در خردادماه 95 با عنوان مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور آرمان های توسعه پایدار وارد ایران شد و با معصومه ابتکار و سید عباس عراقچی دیدار کرد و در دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم سخنرانی با موضوع «دستور 2030 و اهداف توسعه پایدار» انجام داد که با واکنش انتقادی دانشجویان انقلابی مواجه شد.
دستور کار توسعه پایدار 2030 که جفری ساکس در ایران ارائه کرد، شامل 17 سند از جمله سند 2030 یونسکو برای آموزش و پرورش و همچنین توافقنامه اقلیمی پاریس می شد.
حالا مجددا قرار است جفری ساکس به عنوان مهمان ویژه در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریم ها» به میزبانی مرکز مطالعات و همکاری های علمی وزارت علوم سخنرانی کند.
* جفری ساکس کیست؟
دکتر جفری ساکس استاد دانشگاه هاروارد و مشاور ویژه دبیر کل های سازمان ملل از سال 2000 میلادی تا کنون در امور توسعه پایدار و البته بیشتر به عنوان نظریه پرداز اقتصادی در کنار میلتون فریدمن به عنوان مدافعان مکتب شوک درمانی در اقتصاد نئولیبرال شناخته می شود.
شوک درمانی در اقتصاد یا همان اصلاحات سرمایه داری به اقداماتی مانند دست کشیدن دولت از کنترل قیمت ها، حذف یارانه ها و آزاد سازی تجارت با دیگر کشورها و خصوصی سازی های گسترده دارایی های عمومی آن هم بدون فوت وقت و با فشارهای سخت و همراه با سرکوب معترضان، گفته می شود به گونه ای که امکان مقاومت طرف مقابل را بگیرد.
جفری ساکس با تحمیل این نسخه مشغول طراحی اقتصادهای کشورهای مختلف پس از کودتا شد و زمینه روی کارآمدن غرب گرایان را مهیا کرد، نسخه اقتصادی که در تمام آنها با فروپاشی گسترده اقتصادی، فساد مالی و به حراج گذاشته شدن دارایی های عمومی کشورها و سرکوب مردم همراه بوده است.
جفری ساکس با طراحی اقتصادهای کشورهایی چون بولیوی، آرژانتین و کشورهای اروپای شرقی بعد از فروپاشی شوروی و همچنین روسیه بعد از فروپاشی شوروی نه تنها عامل مهمی در تثبیت سلطه غرب بر آنها شد، بلکه باعث بیکاریهای گسترده و فروپاشی
اقتصادی آنها نیز شد. https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
♦️زم و چندتن از همکارانش که ادمین کانال و سایت آمدنیوز هستند، به یکیاز کشورهای همسایه ایران سفر داشتهاند و سازمان اطلاعات سپاه او را از فرانسه زیر نظر داشته و در فرصت مناسب به تور سازمان اطلاعات سپاه افتادند
♦️زم و همراهانش به همراه تبلت، تلفن هوشمند، رایانهها و نیز همه اطلاعاتیکه از سوی افراد داخل ایران برای این رسانه ضد انقلاب فرستاده میشده، بازداشت شدهاند.
♦️ ♦️روحالله زم چندروز است در اختیار مامورین امنیتی است و امروز خبر بازداشتش منتشر شده
🔹تمامی منابع خبری، مرتبطین و کسانی که اخبار و گزارشات خود را برای شبکه معاند آمدنیوز ارسال می کردند، هم اکنون کلیه آن اطلاعات ارسالی در دستان مامورین اطلاعاتی قرار گرفته است.
🔹پس از به دام افتادن روح الله زم توسط نيروهاي امنيتي سپاه پاسداران، وي خطاب به آنها مي گويد: قطعا شما از سپاه هستيد... هيچ كس به جز سپاه پاسداران توان و قدرت دستگيري مرا نداشت!
🔹زم مستقيما از سوي سرويس هاي امنيتي غرب حمايت و پشتيباني ميشد.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا تقدیم می گردد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
✡ تقویت جریانه میانهرو! (اعتدال و اصلاحطلبی) نقطه امید دشمن برای تغییر در ایران
📡 اندیشکده آمریکایی رند در تحلیل شاکله و ساختار تصمیمسازی در جمهوری اسلامی ایران آورده است:
🔸 مقامات و کارشناسان حوزه ایران در واشنگتن باید ماهیت واقعی سیاستگذاری در تهران را درک کرده و دو دیدگاه در ایران را مورد توجه قرار دهند:
👈 اردوگاه حامیان آرمانهای جمهوری اسلامی
🔹 که برای نیل به آن مبارزه میکنند؛
👈 اردوگاه حامیان روابط ایران با آمریکا
🔹 که برای آینده این روابط فعالیت میکنند؛
🔸 بر اساس این ادراک و توجه، واشنگتن برای مقابله با ایران تنها به راههایی برای تقویت موقعیت میانهروها! نیاز خواهد داشت.
👉 https://www.rand.org/blog/2019/10/iran-the-unitary-state.html
🔴انتخابات والزامات
♦️به جای نفی دیگران خود را اثبات کنید
🔹🔹درک و احساس حضور خداوند در محدوده زندگی انسان، سازنده اندیشه سبز و پاکی است که انجام عمل صالح و تقید به خدمت رسانی را به همراه دارد. ایمان به خداوند آدمی را متصف به اوصاف الهی می گرداند؛ در نتیجه، معرفت و اتصاف بنده به اوصاف الهی، زندگی را شکوفا و سازنده در جهت محبت و خدمت به دیگران می نماید.
چرا خدمت رسانی، به عنوان نمونه و مصداقی والا از عمل صالح، مقیّد به ایمان و خداشناسی است؟
🔹🔹اولاً خدمت رسانی، به عنوان یک صفت عالی نفسانی که نقش هدایتگری را در حیات آدمی ایفا می کند، فی نفسه سازنده اندیشه پاک آسمانی است و با ایجاد انگیزه و هدف والا و ارزشی او را به سوی پاکی ها سوق داده و از زندگی او آثار و برکات فراوان معنوی به جای می گذارد و عمل را خالص و پاکیزه می گرداند. در نتیجه، عوامل و اسبابی که به تدریج موجبات تنبلی و بی مبالاتی، بی مهری و بی دقتی، کم لطفی و بی احساسی و عدم احساس وظیفه و قبول مسئولیت و نهایتاً نگرش انتفاعی و منفعت جویی را فراهم می آورد، از اندیشه و انگیزه او رخت می بندد؛ عواملی همچون عجب و ریا و تظاهر، خودبینی و خودخواهی، تقلب و منت گذاری و خودمحوری.
🔻به همین دلیل، شاید انجام عمل صالح و تقید به خدمت رسانی ملازم و همراه با ایمان است. در آیات زیادی، این موضوع ذکر شده است؛
🔻از جمله: سوره مبارکه آل عمران (آیه 57)، سوره مبارکه مائده (آیه 69)، سوره مبارکه بقره (آیه 62) و موارد بسیار دیگر.
🔻به دلیل این که ایمان به مؤمن جهت می دهد، در ازای کار و خدمتی که انجام می دهد، توقع مزد و پاداشی از غیر خداوند ـ به جز آنچه در قبال وظیفه، به عنوان لازمه معیشت و زندگی خود، اخذ می کند ـ ندارد. این باور موجب می شود بی مهری ها و احیاناً ناملایمات و قدرناشناسی هایی که از ناحیه مخدومین صورت می گیرد، در روند حرکت نفّاع و سازنده انسان مؤثر نباشد و هیچ گاه تحت تأثیر این عوامل، از عمل ارزشی خویش دست برندارد.
🔶💠این روزها با باز شدن پای نامزد های مختلف ونزدیک شدن به انتخابات بی شک حجم اخبار مربوط به این روی داد سیاسی را مشاهده می کنیم گمانه زنی ها،یار گیریهای سیاسی،ووزن کشی ها ،رفت و آمدها از یک طرف بر زیبای کار می افزاید و از طرف دیگر نوع نگاه برخی کاندیدها که بجای رقابت سالم روی به تخریب و هجو رقبای خود می آورند جلوه نا زیبای را تداعی می کند که هم کام مردم را تلخ می کند وهم باغلبه این نگاه بر سایر ابعاد حاشیه را بر متن غالب می کند ولی موضوعی که باید به آن نگاه ویژه داشت اینکه ما در چه جامعه ای تنفس می کنیم و مکتب ومذهب و دین ما در این باره چه نگاهی دارد.
🔸💠آیا ما به بیان شهید بزرگوار بهشتی شیفته خدمتیم یا تشنه قدرت ، اگر پذیرفته ایم مسلمانیم و در مرحله بعد در عالم تشیع سیر می کنیم آنگاه نوع نگاه و هدف ما به قدرت و حکومت داری تفاوت پیدا می کند ، ویا نه اگر در صورت و ظاهر مسلمانیم ولی در سبک وسیاق مشی لیبرالی و دیگر مکاتب که بر پایه و محور اومانیستی است باید بدانیم که قطعا دچار خسران خواهیم شد.
🔸💠اساسا در نگاه انسان غربی که بر پارادایم اومانیسم استوار است نگاه کالائی پنداشتن پدیده ها «کاپیتالیستی » و سود محوری و کسب منفعت « مرکانتیلیسم mercantilism » از هر کاری ؛ دقیقا برخلاف قواعد سیره و روش انبیاء و نهایتا در زمان حاضر امام راحل(قدس سره) و مقام معظم رهبری (حفظه الله) بوده و زاویه گرفتن از این اصول همان می شود که به غیر از مناسبات انتخاباتی و سیاست در دیگر منابع قدرت ازجمله فرهنگ،اقتصاد،علوم اجتماعی رسوخ کرده و این روزها گرفتاریهای عدیده جامعه به دلیل نداشتن نگاه قرآنی و توصیه های قرآن در دشمن شناسی از جمله موارد ناکامی های جامعه است که قرآن کریم در آیات زیادی نسبت به نفی سلطه کفار و بیگانگان بر مسلمانان تأکید میکند. مهمترین این آیات، آیه ۱۴۱ سوره مبارکه نساء است که میفرماید: «وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً»؛ یعنی خداوند هرگز برای کافران، بر اهل ایمان راه تسلط را باز نگذاشته و باز نخواهد گذاشت.
🔸💠افزون بر قرآن کریم در حدیث نیز اشاره صریح به قاعده نفی سلطه یا نفی سبیل داریم. پیامبر اکرم(ص) در حدیث مشهور به حدیث «اعتلا» میفرمایند: «الاسلامُ یعلو ولا یعلی عَلَیهِ والکفّارُ بِمَنزِلَةِ المُوتی لا یحجِبونَ ولا یورِثون»؛ یعنی اسلام نسبت به سایر مکاتب و ملل، همواره برتری دارد و هیچ چیزی بر آن برتری ندارد و کافران به منزله مردهها هستند، مانع از ارث دیگران نمیشوند و خودشان نیز ارث نمیبرند.
💠🔸در کنار این قاعده آیات و روایات زیادی هم وجود دارد که مسلیمن را نفی می کند که حتی به غیر از این مساله حتی در سیره و روش نیز پیروی از کفار را پیشه خود نسازید ،بنابراین چگونه ممکن است مسلمان باشیم،در جامعه ای زیست کنیم که سمت و سوی
آن الهی باشد آنگاه در بدیهیات از اوامر و نواهی حق تعالی پیروی نکنیم .
پیامبر اکرم (ص) سودمندی و خدمت به مردم را در کنار ایمان به خداوند، معیار و ملاک ارزشمندی انسان دانسته و می فرماید:
«خصلتان لیس فوقهما من البرّ شیء: الإیمان بالله والنفع لعباد الله...»؛ (تحف العقول، ص 35) ایمان به خدا و نفع رساندن به بندگان او، دو خصلت نیک است که برتر از آن چیزی نیست.
💠🔸در جهان بینی اسلام، از یک سو، مسأله خدمت به خلق، مقدمه قرب الهی و نوعی عبادت تلقی شده است و از سوی دیگر، به هر اندازه که انسان در بعـد شناخـت و معرفت حـق تعالی رشـد و تکامل پیدا کند، عاشقانه تر به مردم خدمت می کند؛ زیرا شیفته حق، خدمت به خلق را جدای از بندگی خالق نمی بیند.
🔻پس می توان به سادگی نتیجه گرفت کسانی که به جای اثبات خود به نفی دیگران می پردازند و بجای استفاده صحیح از منابع و امکانات شیوه و سبک تبلیغات انتخاباتی خود را طوری پیش می برند که گویا در جوامعی چون آمریکا سیر می کنند که پرده دری و هتک حیثیت رقیب از شیوه های رایج آن دیار است واین عده ضمن اینکه دچار گناه های متعددی چون تهمت زنی ،دروغ گویی،وهتک حرمت دیگران در رقابت انتخاباتی می شوند هیچ آورده و برنامه مشخصی برای جلب مخاطبین و مردم نداشته ودر مرحله اول صلاحیت اعتقادی وی زیر سؤال خواهد رفت چه رسد به دیگر فاکتورهای مصرح در قانون و در آخر بجز تشنگی قدرت برداشت دیگری نمی توان داشت این نظریه ناظر بر این احادیث است که پیامبر اکرم(ص) درباره اهمیت این موضوع میفرمایند: "همه چیز مسلمان، از مال، آبرو و خونش بر مسلمان دیگر حرام است. هرگاه مومن برادر دینی خود را متهم نماید، ایمان او آب میشود و از بین میرود همان طوری که نمک در آب حل میشود و از بین میرود".
امام صادق(ع) نیز در جایی به نقل از رسول خدا فرمودند، خداوند تبارک و تعالی امر کرده است: "هر کس دوستی از دوستان مرا خوار کند، در کمین جنگ با من نشسته است.
در کتاب خصال روایت عجیبی آمده است که میفرماید: مقدسترین سرزمین کعبه مکرمه (قبله گاه مسلمانان و نمازگزاران ) است به گونهای که بدون توجه به آن نماز باطل است و حیوانی که به آن سو ذبح نشود حرام است. تکریم و احترام کعبه بر همه واجب و اهانت به آن حرام و گناه بزرگی است، بنابراین همان طور که تخریب و اهانت به کعبه حرام است تخریب مومن و اهانت به او نیز حرام است. به راستی چه کسی به خود جرات میدهد کعبه را خراب یا به آن اهانت کند؟ آیا جز ستمکارانی مانند یزید که حکم تخریب و آتش زدن کعبه را صادر کرد؟ کسی چنین جسارتی را دارد؟ پس چگونه است که با وجود بالاتر بودن حرمت مومن از حرمت کعبه به آسانی مورد تخریب و توهین و جسارت قرار میگیرد و آبروی مسلمان به سادگی ریخته میشود؟
🖋🖋🔸پیشنهاد می شود کاندیداهای محترم نسبت خود را با شعارها و اصول نظام وانقلاب ، قانون اساسی ، ولایت فقیه ، عدالت و برنامه خود برای تحقق آن ، ساده زیستی مسئولان و شفافیت و نسبت خود با کانون های زر و زور و تزویر ، و نوع مواجهه آنها با کار چاق کن های انتخاباتی ، منابع مالی تبلیغات انتخاباتی ، و... مشخص کرده و نوع رابطه خود با مردم را تعریف نمایند و همچنین ثابت نمایند تشنه قدرتند یا شیفته خدمت قائل به کسب قدرتند به هر روش اند و یا نه از اصولی پیروی می کنند بنابراین اثبات وجود خود قطعا با نفی دیگران حاصل نخواهد شد .البته این موارد برای اهالی رسانه نیز صادق است .
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg