🔷 به همت تعدادی از جوانان یک مجموعه جهادی راه اندازی شده که خدمات قابل توجهی تاکنون داشته اند به تازگی مومنی آبرومند گرفتار بیماری شده و نیازمند دستگیری و یاری رسانی فوری است که دوستان در تلاش برای رفع حاجت این عزیز هستند .
🔷از مومنینی که توانایی دارند ویا خییری را میشناسند که توانایی مساعدت دارد دعوت میشود در این امر خیر مارا یاری رسانند.
♦️عکس تزئینی
آقازادگی !!! متاسفانه وقتی از آقا زادگی حرف میزنی معمولا نگاهها به سمت مفاسد اقتصادی سوق داده میشه ولی فساد سیاسی مهمتره چون بستر ساز هرنوع فسادی است.
https://www.instagram.com/p/CTpoKBrAMYs/?utm_medium=share_sheet
⭕️تفاوت مدیریت رسانه با سواد رسانه
🔴مدیریت رسانه، جنبه "عرضه" (Supply) را در فضای رسانه مورد توجه قرار میدهد اما سواد رسانه، بخش "تقاضا" (Demand) را مورد توجه قرار میدهد.
🔴به عبارتی، عرضهکنندگان محتوا و مدیران رسانهها باید مدیریت رسانه بدانند و مخاطبان باید #سواد_رسانهای را بیاموزند تا در دام فعالیتهای غیرعلمی و غیراخلاقی رسانهها گرفتار نشوند.
مرتضی وحیدی
♦️به عنوان یک اندیشه جوی کوچک و کم سواد در علم حکم رانی رویه و سو گیری دولت #رئیسی برای تولید سرمایه اجتماعی را غلط و در دراز مدت آسیب زا برای کشور ارزیابی میکنم .
♦️بی توجهی به نظام اندیشکده ای (آنچه که در غرب به آن Think Tankمی نامند ) و رو آوری به اقدامات صرفا social capital و کراهتا" پوپولیستی به مانند مسکنی خواهد بود که نهایتا بیمار را از پای خواهد انداخت .
♦️در کنار اقدامات کوتاه مدت لازم است ظرفیت کارشناسی را دولت به صحنه وارد کند .
https://www.instagram.com/p/CTzc4P6sbl4/?utm_medium=share_sheet
این چندمین بار در سال جاری است که امام جامعه نسبت به اهمیت فضای مجازی و در سطح کلی تر توجه ویژه به رسانه را تذکر می دهند .
♦️اصولا جریانی در درون جبهه انقلاب وجود داره که از وضع موجود راضیه یعنی بنا به تعریف علم سیاست محافظه کارند بنابراین علاقه ای به رونق گرفتن رسانه به مفهوم واقعی ندارن علت چی میتونه باشه؟
⬅️: خیلی راحته اگه رسانه قدرت بگیره اولین نفراتی خواهند بود که باید در مقابل افکار عمومی پاسخگو باشند .
#اشراف_سیاسی_قبیله_اصولگرا
❇️آیا دولت آقای رئیسی موفق خواهند شد .⁉️
این سوالی است که مدت ها است ذهن نگارنده را درگیر کرده که با نگاهی عمیق به وضعیت کنونی مملکت سه مساله هست که نوع مواجه با آن شاید بتواند کمک کند به این سوال که آیا این دولت موفق خواهد شد یا خیر.
پرسش اول اینکه حجم خسارت های وارده توسط دولت قبل چقدر بوده ؟ و آواره برداری از محل مخروبه های آن چگونه و با چه سازو کاری خواهد بود!؟ دوم اینکه با وجود فرسوده بودن نظام بوروکراتیک کشور و سیستم اداری و ساختارهای خراب چگونه می توان تغییرات ایجاد کرد و موفق شد ؟وپرسش آخرومهم تراین هست که نحوه مواجهه دولت باوجود طیف پدر خوانده ای در دامان جبهه انقلاب که خود را محق می داند که از یک طرف خود را تنها مرجع تفسیر دیدگاههای رهبری و امام راحل جلوه دهد و از طرف دیگر با تشکیل یک ساختار الیگارشیک هرگونه حرکت انقلابی و اصیل برخواسته از آرمانهای امامین انقلاب را که در دامان خود شهدای چون شهید سلیمانی ها و امثالهم را پرورش داده تحت کنترل و انقیاد خود در آورده و به نوعی خود را مرجع فکری درتصمیم سازی وسپس تصمیم گیری قرار دهد چگونه خواهد بود ؟!
اینکه دولت سیزدهم موفق خواهد شد یا خیر در گروه مواجهه با این سه نوع مساله و نحوه پاسخگویی به آن است .به عقیده نگارنده از بین این سه مساله دو مساله اول را تا حدودی می توان با تعامل بین سه قوا حل کرد ولی اگر مساله سوم را که می توان به آن لقب #اشراف_سیاسی_قبیله_اصولگرا داد را نتوانیم مهار کنیم و با جهاد تبیین و کار تمیز فرهنگی طبق فرمایش حضرت آقا که در روز اربعین مطرح نمودند این جریان خطرناک را از دامان جبهه انقلاب ازاله کنیم نه تنها دولت موفق نخواهد شد بلکه چنان ضربه ای خواهد خورد که جبران آن دیگر میسر نخواهد بود .
اگر بخواهیم بیشتر با منظومه فکری این جریان آشنا بشویم باید ابتدا آنها را خوب شناخت و نوع مواجهه آنها را با مسائل و مشکلات کشور دید و تحلیل کرد . از آنجائیکه جریانات معارض با آرمانهای انقلاب و امامین به طور اعم و جریان اصلاحات و اعتدال به طور اخص به دلیل ضعف در ساختارها و گفتمان و کارنامه ای پر از خطا واشتباه وخیانت دیگر امکان برگشت به صحنه سیاسی کشور را پیدا نخواهند کرد و به احتمال زیاد استراتژی خود را بر چند بسترطراحی و تنظیم خواهدنمود .
اولین بستر برجسته سازی خطاها و اشتباهات دولت ومجلس و دومین بستر ایجاد تفرقه و انشقاق در جبهه انقلاب با نزدیک شدن به همان جریان فکری اصولگرا مسلکی که در ادبیات سیاسی به آنها #محافظه_کار می توان لقب داد . در ادبیات سیاسی محافظه کار به کسی یا کسانی تلقی می شود که حفظ وضع موجود برای آنها پسندیده تراست تا ایجاد تغییر .
و این نگاه با نگاه رهبری کاملا متضاد بوده و رهبری محافظه کاری را قتل گاه انقلاب می داند و در تعبیری کاملا واضح می فرمایند :" محافظهکاری و اکتفای به آنچه که داریم و نداشتن همت و بلندپروازی در همهی زمینههای فکر و فرهنگ، قتلگاه انقلاب است."
این جریان محافظه کار را می توان با شاخصه های چون مواجهه با حقوق های نجومی ، عدالت خواهی و عدالت طلبی ( نمونه واضح نحوه برخورد با امام جمعه لواسان) ، مقابله با پدیده آقازادگی و فامیل گرایی ، شیوه برخورد با منتقدین و مصلحین جامعه ، سکوت درقضیه کرونا و همراهی بادستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی و بی توجه به نظرات کارشناسی منتقدین وشیوه فعالیت های اقتصادی رانتی و از همه مهمتر هزینه ندادن برای آرمانهای انقلاب و نظام شناخت . از جمله شاخصه های مهم این طیف اهمیت ندادن به افکار عمومی و کارکرد #رسانه و بی توجه به تولید سرمایه اجتماعی برای نظام وانقلاب و فراری دادن سرمایه ها و بی اعتنابه اصول صحیح کنشگری سیاسی در حکمرانی و استفاده از جایگاه قدرت برای تحمیل آراء و نظرات خود می توان نام برد . (کارنامه یک بخشی از این جریان را در نوع مواجهه با برجام وهمراهی با آن دیدیم و نیازی به طول تفسیر ندارد) ولی در مورد تولید سرمایه اجتماعی و نداشتن #سواد_رسانه باید ساعت ها نشست هم گریه کرد و هم غصه خورد که یکی از خطاهای فاحش این جریان بیخیالی به مقوله رسانه و تولید سرمایه اجتماعی است ، چیزی که امسال چندین نوبت امام جامعه نسبت به آن هشدار داد حداقل سه بار طی دو ماه گذشته یکی در مراسم تنفیذ دولت یکی در دیدار با هئیت دولت و سومین بار روز اربعین در دیدار با دانشجویان عزادار حسینی .
متاسفانه این طیف با اشغال برخی از مناصب حکومتی برای خود حرمت قانونی و شرعی واجتماعی قائل شده و بجای تحکیم مواضع انقلاب و توجه به منویات امامین انقلاب بیشتر به دنبال تئوریره کردن آراء و نظرات این بزرگواران بر اساس دیدگاههای شخصی و قبیله ای خود هستند و به نوعی خود را لاحق در تفسیر انقلاب و دیدگاههای امام جامعه دانسته تا از این طریق کنترل بدنه اصلی جریان انقلابی را بدست بگیرند .
مطلبی که باعث شده این طیف جایگاهی دربدنه جبهه انقلاب نداشته باشند نوع زیست اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی است که دارند . زیست #اشرافی با طعم انقلابی گری مساله ای که کاملا همدیگر را نقض می کند.
در اینجا ودر مقدمه طولانی بخشی از واقعیت وضع موجود را ترسیم شد ولی اگربخواهیم بسمت وضع مطلوب حرکت کنیم چه باید کرد به نظر باید با طرح پرسش های صحیح و پیدا کردن جواب ها مسیررامشخص کنیم اصطلاحا باید مشخص کنیم چه می خواهیم و چه نمی خواهیم بنابراین برای اینکه بتوانیم هم به دولت کمک کنیم و هم این منظومه فکری و جریان خطرناک #اشراف_سیاسی_قبیله_اصولگرا را به حاشیه برانیم بایدباطرح پرسش های ذیل هم ازدولت مطالبه گری کرده و پای مطالبه آن با یک کار تمیز رسانه ای مد نظر امام جامعه که روز اربعین تبیین فرمودند ایستاد و هم آنرا به گفتمان تبدیل کنیم به همین دلیل باید :
1⃣ تلقی و تعریف دولت از عدالت و مبارزه با فساد و هموار کردن مسیر تحقق عدالت مشخص شود و دولت چهارچوب نظری خود از عدالت را تعریف کند و بگوید چه سازوکاری برای آن در نظر دارد.
2⃣ شیوه تولید سرمایه اجتماعی در دولت از چه الگویی پیروی می کند و نحوه مواجهه دولت با منتقدین سیاست ها و اقناع سازی مردم چگونه خواهد بود ؟ آیا شیوه بی تفاوتی و هیچ انگاری منتقدین را درپیش خواهد گرفت یا خیر با یک هم افزایی و بکارگیری نخبگان فکری انقلابی سیاست های کلی نظام را به پیش خواهدبرد.(که متاسفانه درقضیه #کرونا از سوی وزارت بهداشت و نحوه انتصابات در دولت خلاف آن مشاهده می شود )
3⃣ شیوه #شفاف_سازی و سازوکارهای آن در دولت چگونه خواهد بود . مساله ای که در مجلس انقلابی تاکنون محقق نشده و همان نگاه محافظه کارانه مانع اجرای آن شده و در بدو شروع دولت نیز شاهداستفاده از همان شیوه های مرسوم وغلط گذشته در روش انتصابات ونحوه پاسخگویی به افکار عمومی هستیم ویانگاه امنیتی و پلیسی بر دیگر مسائل ارجحیت دارد .
4⃣ برنامه دولت در معرفی و شکایت از ترک فعل ها و فعل های که باعث خسارت محض به کشور و مردم توسط دولت مردان سابق شده چگونه خواهد بود . نمونه اخیر محکوم شدن ایران در پرونده کرسنت وخسارتهای وزیر سابق نفت . و دیگر دولت مردان دولت یازدهم و دوازدهم . که متاسفانه در تودیع و معارفه برخی وزرا و مسئولان سابق ، برخی دوستان دولتی چنان از مسئولان قبلی تعریف و تمجید نمودند که گویا مملکت گل وبلبلی را تحویل گرفته اند ، بی توجهی به این مساله و در میان نگذاشتن مردم نسبت به آنچکه دولت قبل بر سر آنها آورده و برخورد نکردن با جرایم و تخلفات دولتمردان گذشته عنقریب جای شاکی و متهم را با برخورداری طیف فاسد از رسانه های متعدد عوض خواهد کرد .
5⃣ درسیاست خارجی نحوه مواجهه دولت با کشورهای متخاصم چگونه خواهد بود ؟ آیا درزمین دشمن با قواعد او خواهد جنگید یا خیر یک باز طراحی درست و اصولی با یک زمین بازی جدید وقواعد مشخص عمل خواهد کرد . آیا دولت برای بالفعل سازی عمق استراتژیک وژئوپلیتیک خود در شبه قاره و آسیایی میانه و استفاده از این ذخیره ژئوکالچر ایران بزرگ راه کاری دارد.
6⃣ دربعد اقتصادی خصوصا ربای در بانک ها و بانک سالاری دولت چه استراتژی و نگاهی در عرصه اقتصاد دارد آیا از شیوه های مرسوم نظام اقتصادی شکست خورده استفاده خواهد کرد و از افرادی امتحان پس داده که زمانی در دوره خود نتوانستند تغییراتی ایجاد کنند استفاده خواهد کرد یا خیر جرات تغییر را داشته و پایه های یک اقتصاد سالم بر مبنای شریعت را رقم خواهد زد .
7⃣ سیاست دولت در بعد فرهنگی چیست ؟ به دلیل نداشتن یک نظام یکپارچه رسانه ای و هماهنگ دولت چگونه می تواند سیاست های انقلاب را به پیش ببرد ؟ تشکیل یک قرارگاه رسانه ای و داشتن یک سیاست مدون رسانه ای با مفهوم عام آن در حوزه دیداری و شنیداری بر بستر رسانه های سنتی و دیجیتال و شبکه های اجتماعی در فضای سایبری یکی از الزامات جدی و مطالبه همه دلسوزان انقلاب هست بنابراین نگاه دولت در این خصوص چگونه است ؟
با عنایت به مطالب فوق دریک نتیجه گیری کلی می توان گفت برای فائق آمدن دولت انقلابی بر مشکلات دولت باید یک برنامه مدونی را تهیه و منتشر نموده و برای تضمین موفقیت توجه به افکار عمومی و منتقدین دلسوز را سرلوحه قرار داده و با تقویت رسانه های انقلابی و فعالین این عرصه اولا راه را بر اعمال نظرات شخصی#اشراف_سیاسی_قبیله_اصولگرا بسته و سپس موانع مطالبه گری صحیح واصولی را برداشته و با حمایت از مصلحین اجتماعی ضعف ها را شناسائی کرده و نسبت به ترمیم آن اقدام نماید شاید یکی از محاسن این کار این باشد که وقتی مدیران دولتی خود را در منظر و مرئای افکارعمومی و پاسخگویی مشاهده نمودند قطعا راندمان آنها بالاتر خواهد رفت و درصد خطاها کاهش پیدا کرده و کارآیی بالاتر رفته وخود به خود سرمایه اجتماعی تولید خواهد شد و مفسدین به حاشیه رانده خواهند شد .
مرتضی وحیدی
در مرزهای شمال غربی چه خبراست !
https://instagram.com/stories/vahidi.m_ir/2675315821066099297?utm_medium=share_sheet