🔴 حسن عباسی به عنوان یک استراتژیست به کدام استراتژی دشمن حمله کرده؟
🔺یکی از تاکتیکهای مهم در عملیات روانی در جنگ شناختی، تئوری رسانههای بازتابی یا Reflective Media Theory میباشد
🔹در RMT هر جناحی که در نقش اپوزیسیون حرفهای رادیکال خودش را نمیتواند در جامعه مطرح کند آنها را به اپوزیسیون خارجنشین ارسال میکند و آنها به داخل بازتاب میدهند. به این ترتیب یک چتر رسانهای ایجاد میشود که حالا اپوزیسیون داخل میتواند حرف خودش را در این اتمسفر بیان کند
🔹قویترین تاکتیک انجام شده تا به امروز توسط دستگاه قدرت نرم آمریکا با بازیگری لیبرالهای داخلی طراحی شده است. جناح سیاسی لیبرال در چهار موج و طی ۲۰ سال این تاکتیک رسانهای را اجرا کرده است. در ادامه به نمونههای عینی رسانههای بازتابی (RMT) در جمهوری اسلامی ایران میپردازیم.
1️⃣ موج اول: در سال ۱۳۷۸ و پس از فتنهی کوی دانشگاه.
در این سال، لیبرالها تعدادی از عوامل و مهرههای سوختهی خود را از کشور خارج کردند و در آمریکا از طریق رسانههای ضدانقلاب، برای آنها تریبون ایجاد کردند.
🔸این افراد اعزامی، اغلب روزنامهنگار بودند که جذب رادیوها و تلویزیونهای ضد انقلاب و عمدتاً سلطنتطلب شدند.
2️⃣ موج دوم: در سال ۱۳۸۲ و با شکست لیبرالها در شورای شهر و مجلس هفتم، موج دوم تاکتیک رسانهای بازتابی اصلاحطلبان شروع شد که گروهی با ادعای عبور از خاتمی، رویهی رادیکال در پیش گرفتند و از کشور خارج شده و در اروپا و آمریکا عملیات بازتابی رسانهای خود را آغاز کردند.
🔸در این مقطع بیش از ۲۰۰ نفر از عناصر فکری و سیاسی و رسانهای و هنری جناح لیبرال جمهوری اسلامی، در رسانههای جدیدالتأسیس به سخنپراکنی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان مشغول شدند. این گروه اعزامی دوم، عمدتاً وبلاگنویس بودند و از ظرفیت فضای سایبر در وبلاگنویسی علیه نظام و دفاع از اصلاحطلبان استفاده میکردند.
3️⃣ موج سوم: در سال ۱۳۸۵ آمریکا این ظرفیت را در چنگ خود گرفت و با راه اندازی تلویزیون فارسی یک تریبون جامع برای جناح لیبرال درون جمهوری اسلامی فراهم آورد و عملاً اینها را ذیل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه آمریکا تعریف کرد.
🔸انگلیس هم از قافله عقب نماند و در سال ۱۳۸۷ تلویزیون بیبیسی فارسی را راهاندازی کرد و اصلاحطلبان ایرانی اروپای غربی را به کار گرفت. البته رادیو فردا و رادیو آزادی هم فعال شدند.
4️⃣ موج چهارم: با شکست فتنهی سال ۱۳۸۸ در مراسم ۹ دی، لیبرالها به سوی رسانهی جدید رفتند و از ظرفیت شبکههای اجتماعی برای مقاصد سیاسی خود بهره بردند؛ ابتدا در توئیتر و فیسبوک، و بعداً به مرور در واتساپ و اینستاگرام و از همه مهمتر در تلگرام.
🔺اگر در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تلویزیون VOA و BBC فارسی محمل رسانهای اصلاحطلبان بود، در انتخابات ۱۳۹۲، ۱۳۹۴، ۱۳۹۶ این شبکههای اجتماعی و به ویژه در این اواخر، تلگرام بود که بسیار نقشآفرین بود.
🔺در این بیست سال از ۱۳۷۸ تا ۱۳۹۸ لیبرالها در این چهار موج رسانهای، با بهرهگیری از ظرفیت رسانهای در بیرون مرزها، به تخریب نظام جمهوری اسلامی و تقویت جناح اصلاحطلبان پرداخته و همزمان از مواهب درون نظام هم بهرهمند بودهاند.
🔺این رویهی لیبرالها، وجه مهمی از فساد سیاسی است که بخش کوچکی از آن در قالب آمدنیوز جلوه میکند. جناح لیبرال در تعامل با این رسانه، و تغذیهی آن از درون کشور، بیش از پانزده هزار پست تخریبی علیه نظام، رهبری، سپاه، قوه قضائیه و ... رفته است، بدون این که مسئولیت آن را بر عهده بگیرد.
🔺امروز که این راز بر ملا شده است و رئیس جمهور حسن روحانی در هیأت دولت از آمدنیوز دفاع کرده و جملهی معترضهی معروف خود، یعنی «مگر آمدنیوز از کدام خط قرمز عبور کرده است؟» را ایراد نموده است، جناح لیبرال نمیتواند منکر رابطه با اینگونه رسانهها شود.
🔺پرسش جدی این است: نقش رسانههایی مانند VOA و BBC فارسی و آمدنیوز و … در بیرون مرزها، در تخریب موضع جناح مقابل، و تقویت جناح لیبرال اصلاحطلب و اعتدالگرا، چقدر بوده و هست؟
🔺پاسخ مثبت به این پرسش، هر قدر که باشد، این همان وجوهی از فساد سیاسی جناح لیبرال است که از رانت ضد انقلاب و اپوزیسیون و حتی دشمن این ملت بهره میبرد تا موضع خود را در درون کشور و نظام تقویت و تثبیت کند.
#رسانه_های_بازتابی
#فساد_سیاسی
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
♦️دوباره محرم ،دوباره هجمه به ارباب وبی غیرتی
🔸 چندسالی است که با شروع محرم عده ای به یاد محرومان و عده ای باغیرت می شوند و شروع به افاضاتی می کنند که از دهان ناپاکشان بوی تعفن دیگ و دیگچه همان سفارت معروف بیرون می آید ولی اینبار نه در غالب چلو وپلو بلکه در غالب شبکه های مجازی با هدف گرفتن فرهنگ و آداب ورسوم هویتی و دینی تا با قاعده عرفی سازی برخی مسائل را جا انداخته و سپس کم رنگ نمایند ،شیوه کار ابتدا تست جامعه از طریق نوع واکنش سنجیده شده واگر واکنش مناسبی دیده نشد رفته رفته با حمله به دیگر ارکان اصل یک حرکت را زیر سوال برده و جای حق و باطل را از نظر شناختی عوض کرده و خرافه را جایگزین می کنند، همانگونه که با پدید حجاب و نوع پوشش طی یک برنامه سی ساله صورت پذیرفته و در حال اجراهست.
🔸 این جنگ شناختی( Cognitive warfare) که یکی از ابعاد آن عاشورا وفلسفه آن است بی شک سازماندهی وطراحی آن در خارج از مرزها صورت می پذیرد ولی ابزاراجرایی آن در داخل تأمین شده و این عده همان عمله های هستند که آگاهانه و با غمض عین نفوذی های برخی مراکز مسئول شروع به فعالیت کرده و با راحتی و آرامش به منظور تخریب یکی از مراسمات و اعتقادات مسلم و مهم شیعه خصوصا محرم وصفر می پردازند.
🔸 امام خمینی ( رحمت الله علیه ) فرمودند؛ که این محرم وصفر است که اسلام را زنده نگاه داشته و پیروزی این انقلاب را مرهون همین مسأله می دانستند .بنابراین این دکترین انقلاب اسلامی که عامل حرکت وپویایی جامعه و تشیع بوده وبه یک الگو تبدیل شده و چند سالی است با مراسم اربعین نمود آن فراملیتی و بین الملی شده و نوید انقلابی فراتر وجهانی را می دهد وتمرینی است برای روز موعود که صدای اناالمهدی (عج) طنین انداز خواهد شد.ان شاالله
🔸 قاعدتا جنود جنی وانسی ابلیس چه در داخل و چه در خارج کشور در طول ۴۰ سال گذشته ،خصوصا سالهای اخیر باحمله به این استراتژی امام (ره) تلاش وافری کرده و دارند تا مانع جهانشمولی این پدیده رهای بخش بشریت شوند ،ولی این نور خاموش شدنی نیست :
الصف
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻧﻮﺭ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻫﺎﻥ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻛﺎﻣﻞ ﻛﻨﻨﺪﻩ ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺖ ، ﮔﺮﭼﻪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ .
🔶 مگر نه اینکه در،طول تاریخ فرقه ها وحکومتهای زیادی آمدند و با زنده نگه داشتن یاد ونام عاشورا به مقابله برخواستند و راه به جای نبردند و مگر نه اینکه فلسفه وجودی بهائیت اعلام ختم عاشورا به عنوان عامل تحرک تشیع و ختم ظهور به عنوان غایت تلاش شیعه بود و یا فرقه انحرافی وهابیت که تلاش فیزیکی زیادی کرد تا این نشانهای مظلومیت و حقیقت انسانیت و سعادت را تخریب کند آیا توانست وهم اکنون علی رغم سیطره میدانی خود جرأت اینکار را دارد ؟؟؟یا در جنگ نیابتی خود توسط داعش توانست ؟ (در اینجا یاد شهدای حرم را گرامی میداریم )
🔸اینک باید یک سؤال سخت پرسید که: ماهییت مخالفان فیزیکی و جدی با نهضت عاشورا و انتظار با ماهییت تشکیک کنندگان آن را می توان یکی دانست ؟؟؟و شاید بتوان طور دیگر طرح پرسش کرد و آن اینکه آیا تفاوتی میان مخالفان خارجی و داخلی نهضت اباعبدالله (ع) وجود دارد؟
🔸 مهمترین عامل قیام اباعبدالله که همان اصلاح امت جدشان بود زمانی رخ داد که بدعتها وانحرافات به حدی بود که اساس اسلام را زیر سؤال برده بود واین قیام و نهایتا شهادت مظلومانه حضرت ثارالله واصحاب ویارانش و حوادث پس از آن عاملی شد که مانع سقوط دین محمدی(ص)شد واین حرکت الهام بخش نسخه رهایی بخش حزب الله در مقابل حزب شیطان بوده وخواهد بود تا زمان ظهور آخرین ذخیره الهی و امروز می فهمیم که اگر گفته اند «الاسلام محمدی(ص) الحدوث و حسینی(ع) البقاء» است سخنی درست و منطبق با واقع است.
🔸 نکته دیگر اینکه حساب کارهای خیر جدا است و هزینه در مراسم حضرت سیدالشهدا(ع) هرچه قدر باشد، باز هم کم است و اصلا زیاده روی نیست. چون حیات اسلام به قیام حضرت امام حسین(ع) است و این قیام باید برای همیشه تاریخ با همه ابعادش زنده بماند و می ماند. اگرچه این سنت نذر و نذورات فقط مختص به تشیع نیست وقدمتی دیرینه دارد ولی بعد از شهادت ابا عبدالله این سنت دیرینه و تاثیرگذار در میان ما جاافتاده و نذری امام حسین(ع) برای مردم حرمت و برکتی خاص دارد اما غافلان و کوته بینان که باید گفت هیچ اعتقاد وشناختی نسبت به فلسفه این آئین ها و حتی احکام نذورات و مراسمات دینی ندارند از هر چیز دستاویزی برای خالی کردن افکار پوچ و بی ریشه خود استفاده می کنند، وقتی از شبهه افکنی درباره فلسفه قیام حسینی و اهداف و آرمان ها و دستاوردهای آن به جایی نمی رسند به نذروات گیر می دهند و به بهانه اینکه باید پول این نذورات خرج امور عام المنفعه شود به آن می تازند، اما همین ها وقت سفرهای گرانقیمت به خارج از کشور و خرید اجناس به قول خودشان مارک و یا بریز وبپاشهای مراسمات جشن وپایکوبی های اشرافی و کنسرتها که بلیط آنها سرسام آور بوده و یا خرید لوازم آرایش که مصرف کنندگان ایرانی شگفتی ساز هستند و....را می بینند زبان به کام گرفته و یاد فقرا و خیریه نیستند!!
🔸🔸🔸شگفتی وقتی مضاعف می شود که در چند روز اخیر در شهرستان گلپایگان دارالمؤمنین که پیشنه ای به قدمت تاریخ علم وفقاهت دارد یکی مراسمات را با عرض پوزش ازساحت حضرت ولی عصر(عج) محل چشم چرانی وتجدید فراش مردان خطاب کرده و دیگری نذورات را تخطئه کرده و بقیه هم کیشان خود آنرا ترویج داده و همچنان سکوت همراه با بی .... دستگاههای عریض وطویل مسئول حکم فرما است تا روز به روز شاهد پرده دری های جدیدی باشیم ،امت حزب الله و متدین تا کی باید شاهد چنین وضعی باشند؟؟؟؟
💠🔸نباید قایم شدن این افراد پشت سر فلان کاندید یا نامزد انتخابات خاص ، مانع اجرای قانون شود ، رأی آوری و ماندن در قدرت و حفظ آن به هرقیمت شایسته جامعه ایمانی ما نیست .
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
📘📗📕بدانیم🧐
📜 روزنامه آمریکایی"واشینگتن پست" درتاریخ 24فروردین1394 طی مقاله ای به قلم "جکسون دیل" نیروهای غربگرا در ایران را سرمایه اصلی آمریکا دانسته و درمورد مذاکرات و توافق با ایران چنین مینویسد: "پیش فرض اصلی مذاکرات و توافق با ایران این است که این توافق در 10سال آینده ازطریق فعال کردن یک سلسله نیروهای میانه رو(غربگرا) در ایران، محیط داخلی این کشور(ایران) را به سود آمریکا تغییر خواهد داد.
📜 وقتی مواضع متعدد کاخ سفید را بررسی میکنیم نیک درمی یابیم که برخلاف آنچه در ایران راجع به فواید مذاکرات و ثمرات آن بیان میشد و بعبارتی"مردم مهم جلوه داده شدند"، آنطور که تجربه و واقعیت نشان میدهد "تقویت جریان غربگرا در ایران به سود منافع آمریکا" مهم بوده و هست.
البته چه چیز از این بهتر که با شعار"تأمین منافع ملّت ایران" بتوانند "اهداف و منافع غرب بخصوص آمریکا" را دنبال کنند؟!
📜 "فریدمن" نویسنده معروف روزنامه آمریکایی"نیویورک تایمز" در اسفندماه1393 با تأکید بر اینکه"مذاکرات و توافق نهایی باید زمینه فروپاشی را در ایران فراهم کند" چنین مینویسد: "تنها روش تأمین امنیت درازمدت اسرائیل...باید از داخل ایران اتفاق بیفتد... به نظر من توافقی که باراک اوباما با ایران بر سر مسئله هسته ای انجام میدهد امکان تغییرات(فروپاشی) در داخل ایران را فراهم میکند."
📜 "دیوید فروم" که از تندروهای آمریکا به شمار میرود و عبارت "محور شرارت" نیز برای نخستین بار، ازسوی او مطرح شده به ارتباط برنامه هسته ای و تقویت غربگرایان در ایران پرداخته است. اوایل دسامبر سال2012 درمحافل سیاسی و رسانه ای غرب این احتمال مطرح شد که ممکن است ایران برای اعتمادسازی غنی سازی 20درصدی اورانیوم را متوقف و غرب هم درقبال آن برخی تحریم ها را لغو کند. درپی این احتمال، "دیدید فروم" با همه تندرو بودنش طی مقاله ای در سایتCNN نوشت: "اگر پرونده هسته ای ایران به نقطه پایان برسد، غرب برای حفظ پرستیژ خود چاره ای جز لغو برخی از تحریم ها ندارد. تحریم ها با دوهدف پلّکانی تعریف شده اند؛
اول_ تغییر رفتار سیاسی ایران.
دوم_ تغییر ساختار نظام."
📜باراک اوباما در مصاحبه با روزنامه "الشرق الاوسط" بر اهمیت مذاکرات و توافق با ایران تأکید کرد. وی یکی از ثمرات این مذاکرات را "تقویت موضع رهبران میانه رو ایران" دانست که سبب خواهد شد ایران "همگرایی مطلوبی با آنها" داشته باشد.
📜 "ولی رضا نصر" مشاور سابق اوباما در امور ایران راجع به مذاکرات هسته ای، تقویت میانه رو های ایران(غربگراها) و انتخابات خبرگانِ سال94 در مقاله ای نوشت:
"انتخابات دسامبر2015 در ایران برگزار میشود...این مجلس رهبر آتی ایران را تعیین میکند. دولت آمریکا از این موضوع مهم(انتخابات و غربگراهایی که در ایران باید رأی بیاورند) نباید غافل بشود چون زمان توافق(هسته ای) تعیین کننده نتیجه انتخابات خواهد بود."
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
http://eitaa.com/joinchat/2482634772Cb05c43566d
♦️ یک پیشنهاد
🔹این روزها با نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس یازدهم و اهمیت آن باز با تعدد کاندیداهای طیف انقلابی مواجه شدیم که از یک جنبه بسیار خوب و نوید بخش هست ،که نشان می دهد افراد توانمند و با اعتماد به نفس و پای کار برای انقلاب همواره وجود دارد ، ولی از جنبه دیگر زمانی که جریان اصلاحات واعتدالیون به دلیل عملکرد بسیار ضعیف خود ،بابی را باز کرده اند تا سند تمام ناکامی های چهل ساله را که حاصل دیدگاه لیبرالی و کج اندیشانه و غرب گرایانه آنها است به نام شان زد ، بدین روی این تعدد کاندیدا به هیچ وجه به صلاح نبوده و نیست .
🔹 همانگونه که قبلا تشریح کردم جهت فعالیت سیاسی در عرصه انتخابات سه مؤلفه مهم وجود دارد :
1⃣ پایگاه اجتماعی
2⃣ پایگاه حاکمیتی
3⃣پایگاه ایدئولوژی
در کنار این سه مؤلفه پایه ، تسلط بر فضای سایبر(مجازی) و داشتن سواد رسانه و شناخت رسانه به منظور ارتباط گیری با عوام و مردم از جمله سازو کارهای مهم و سرنوشت ساز انتخاباتی است که یک کنشگر باید برآن مشرف باشد .
🔹 جریان اصلاحات و تمام شاخ و برگهای آن درطول ۲۲ سال گذشته به دلیل نداشتن پایگاه حاکمیتی وایدئولوژیک خود تمام دارایی خود را صرف تقویت پایگاه اجتماعی ازطریق ایجاد شعارهای ساختارشکنانه وبعضا براندازانه کرد که حاصل آن دو فتنه ۷۸ و۸۸ شد و ایضا فریب افکارعمومی در انتخابات ۹۲،۹۴،۹۶ .اینک در آستانه انتخابات مجلس یازدهم به دلیل از دست دادن بخش عظیمی از پایگاه اجتماعی خود و به خاطر عملکرد دولت ومجلس مستقر خود را در مقابل شکست سهمگین و سرنوشت سازی می بیند .
🔹 ان شا الله این شکست مقدمه شکل گیری فضای سیاسی جدیدی در کشور خواهد شد که نمونه آن هم اینک با حرکت جدید قوه قضائيه آغازشده و مجلس و دولت هماهنگ با مبانی انقلاب می تواند گام دوم انقلاب را محکم تر واستوار تر بردارد .
🔹البته جریان نفوذی و فتنه گر و غیر انقلابی درون نظام به این راحتی فرآیند تغییر سیاسی از مجرای قانونی و طبیعی خود را همانند سال ۸۸ نخواهد پذیرفت ، کما اینکه از هم اینک از اتاق فرمان فتنه گران نشانه های در یافت می شود که نگذارند مردم با انتخاب درست در یک فرآیند کاملا قانونی و مردم سالارانه سرنوشت خود و کشور را رقم بزنند.
دو قطبی سازی های حجاب و معیشت ،اختیارات دولت سایه و دولت مستقر ، مقاومت یا آزادی ( با شعار من می خواهم زندگی کنم ،که اشاره به کمک و همراهی با جبهه مقاومت یا پذیرش مذاکره مجدد و زندگی کردن دارد ) را در کنار همراهی دولت مستقر با این طیف شرایط خاصی رابوجود آورده که شش ، هفت ماه آینده از لحاظ زمانی به دلیل شرایط دولت و محور مقاومت و شرارت های آمریکا ، انگلیس،رژیم صهیونیستی و شیوخ مرتجع منطقه بسیار حائز اهمیت است .
🔹 زمان شناسی و شناخت فضای سیاسی یک مسأله مهم است که کاندیدهای محترم که خواستگاه فکری آنها ریشه در اصول انقلاب و مبانی آن و صیانت ازقانون اساسی انقلاب اسلامی است و حاکمیت الله را در حفظ ولایت فقیه می دانند باید حفظ وحدت را سر لوحه اقدامات خود قرار دهند .
🔻هم افزایی و تکریم واحترام به یکدیگر
🔻پرهیز از ایجاد دوقطبی در میان کاندیداهای این جریان
🔻مردم داری ومردم یاری وپرهیز از کار چاق کن های انتخاباتی
🔻ساده زیستی و درک معیشت مردم به دلیل فضای سخت اقتصادی
🔻معرفی اصولی و منطقی مسببان وضع موجود به مردم بااستفاده ازفرصت انتخابات
👇👇👇ادامه
👆👆👆ادامه
🔻تقویت جایگاه انقلاب و موفقیت های حاصل از گفتمان انقلابی
🔻 نقد لیبرالیسم اقتصادی وسیاسی وفرهنگی به دلیل گفتمان غالب جریان اصلاحات
🔹 به عنوان مؤلفه های مهمی است که باید در دستور کار این عزیزان قرار گیرد ، البته دم زدن از ائتلاف و نهایتا رسیدن به یک گزینه برای تمرکز آراء امر مطلوب و پسندیده ای است که برای آن سازوکار منطقی و علمی وجود دارد .یکی از بهترین نوع روش انتخاب یک گزینه استفاده از روشهای علمی افکار سنجی در مراکز علمی است که می توان نزدیک انتخابات از آن استفاده کرد به شرطی که همه کاندیدهای مطرح انقلابی آنرا پذیرفته و تمکین نمایند که در صورت مشخص شدن نتایج این نظر سنجی ها به نفع گزینه برتر کناره گیری نمایند .
🔹ازجمله محاسن این نوع اقدام بی طرفی و عاری بودن از هرگونه شائبه دخالت این گروه یا آن فرد هست ، و احترام همه طرفهای درگیر در امر انتخابات محفوظ خواهد ماند و جلوی بهره برداری فریب دهندگان افکار عمومی را خواهد گرفت .بنابراین تنها را رسیدن به این مطلوب به عقیده نگارنده پیاده کردن چنین سازوکاری است .در غیر این صورت هم ظرفیت سوزی کرده ایم .
🔹 بهر حال حق طبیعی افراد هست که در صورت دیدین توانمندی های ویژه ای در خود قدم در این عرصه مهم بگذارند ،بنابراین نباید ازاین فرصت بجای تمرکزبر گفتمان انقلاب و رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای (مدظله) رقابت درون گروهی را عمق بخشید و به جای هم افزایی ایجاد افتراق کرد و میدان را برای رقبای نا اهل فراهم نمود و دلخوری های عمیقی را بین برادران و دوستان انقلابی بوجود آورد .
مرتضی وحیدی
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
جفری ساکس تئورسین مکتب شوک درمانی، همکار و مشاور ویژه جورج سوروس، پدر انقلاب های رنگی در جهان، در خردادماه 95 با عنوان مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور آرمان های توسعه پایدار وارد ایران شد و با معصومه ابتکار و سید عباس عراقچی دیدار کرد و در دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم سخنرانی با موضوع «دستور 2030 و اهداف توسعه پایدار» انجام داد که با واکنش انتقادی دانشجویان انقلابی مواجه شد.
دستور کار توسعه پایدار 2030 که جفری ساکس در ایران ارائه کرد، شامل 17 سند از جمله سند 2030 یونسکو برای آموزش و پرورش و همچنین توافقنامه اقلیمی پاریس می شد.
حالا مجددا قرار است جفری ساکس به عنوان مهمان ویژه در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریم ها» به میزبانی مرکز مطالعات و همکاری های علمی وزارت علوم سخنرانی کند.
* جفری ساکس کیست؟
دکتر جفری ساکس استاد دانشگاه هاروارد و مشاور ویژه دبیر کل های سازمان ملل از سال 2000 میلادی تا کنون در امور توسعه پایدار و البته بیشتر به عنوان نظریه پرداز اقتصادی در کنار میلتون فریدمن به عنوان مدافعان مکتب شوک درمانی در اقتصاد نئولیبرال شناخته می شود.
شوک درمانی در اقتصاد یا همان اصلاحات سرمایه داری به اقداماتی مانند دست کشیدن دولت از کنترل قیمت ها، حذف یارانه ها و آزاد سازی تجارت با دیگر کشورها و خصوصی سازی های گسترده دارایی های عمومی آن هم بدون فوت وقت و با فشارهای سخت و همراه با سرکوب معترضان، گفته می شود به گونه ای که امکان مقاومت طرف مقابل را بگیرد.
جفری ساکس با تحمیل این نسخه مشغول طراحی اقتصادهای کشورهای مختلف پس از کودتا شد و زمینه روی کارآمدن غرب گرایان را مهیا کرد، نسخه اقتصادی که در تمام آنها با فروپاشی گسترده اقتصادی، فساد مالی و به حراج گذاشته شدن دارایی های عمومی کشورها و سرکوب مردم همراه بوده است.
جفری ساکس با طراحی اقتصادهای کشورهایی چون بولیوی، آرژانتین و کشورهای اروپای شرقی بعد از فروپاشی شوروی و همچنین روسیه بعد از فروپاشی شوروی نه تنها عامل مهمی در تثبیت سلطه غرب بر آنها شد، بلکه باعث بیکاریهای گسترده و فروپاشی
اقتصادی آنها نیز شد. https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
♦️زم و چندتن از همکارانش که ادمین کانال و سایت آمدنیوز هستند، به یکیاز کشورهای همسایه ایران سفر داشتهاند و سازمان اطلاعات سپاه او را از فرانسه زیر نظر داشته و در فرصت مناسب به تور سازمان اطلاعات سپاه افتادند
♦️زم و همراهانش به همراه تبلت، تلفن هوشمند، رایانهها و نیز همه اطلاعاتیکه از سوی افراد داخل ایران برای این رسانه ضد انقلاب فرستاده میشده، بازداشت شدهاند.
♦️ ♦️روحالله زم چندروز است در اختیار مامورین امنیتی است و امروز خبر بازداشتش منتشر شده
🔹تمامی منابع خبری، مرتبطین و کسانی که اخبار و گزارشات خود را برای شبکه معاند آمدنیوز ارسال می کردند، هم اکنون کلیه آن اطلاعات ارسالی در دستان مامورین اطلاعاتی قرار گرفته است.
🔹پس از به دام افتادن روح الله زم توسط نيروهاي امنيتي سپاه پاسداران، وي خطاب به آنها مي گويد: قطعا شما از سپاه هستيد... هيچ كس به جز سپاه پاسداران توان و قدرت دستگيري مرا نداشت!
🔹زم مستقيما از سوي سرويس هاي امنيتي غرب حمايت و پشتيباني ميشد.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا تقدیم می گردد.
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg
✡ تقویت جریانه میانهرو! (اعتدال و اصلاحطلبی) نقطه امید دشمن برای تغییر در ایران
📡 اندیشکده آمریکایی رند در تحلیل شاکله و ساختار تصمیمسازی در جمهوری اسلامی ایران آورده است:
🔸 مقامات و کارشناسان حوزه ایران در واشنگتن باید ماهیت واقعی سیاستگذاری در تهران را درک کرده و دو دیدگاه در ایران را مورد توجه قرار دهند:
👈 اردوگاه حامیان آرمانهای جمهوری اسلامی
🔹 که برای نیل به آن مبارزه میکنند؛
👈 اردوگاه حامیان روابط ایران با آمریکا
🔹 که برای آینده این روابط فعالیت میکنند؛
🔸 بر اساس این ادراک و توجه، واشنگتن برای مقابله با ایران تنها به راههایی برای تقویت موقعیت میانهروها! نیاز خواهد داشت.
👉 https://www.rand.org/blog/2019/10/iran-the-unitary-state.html
🔴انتخابات والزامات
♦️به جای نفی دیگران خود را اثبات کنید
🔹🔹درک و احساس حضور خداوند در محدوده زندگی انسان، سازنده اندیشه سبز و پاکی است که انجام عمل صالح و تقید به خدمت رسانی را به همراه دارد. ایمان به خداوند آدمی را متصف به اوصاف الهی می گرداند؛ در نتیجه، معرفت و اتصاف بنده به اوصاف الهی، زندگی را شکوفا و سازنده در جهت محبت و خدمت به دیگران می نماید.
چرا خدمت رسانی، به عنوان نمونه و مصداقی والا از عمل صالح، مقیّد به ایمان و خداشناسی است؟
🔹🔹اولاً خدمت رسانی، به عنوان یک صفت عالی نفسانی که نقش هدایتگری را در حیات آدمی ایفا می کند، فی نفسه سازنده اندیشه پاک آسمانی است و با ایجاد انگیزه و هدف والا و ارزشی او را به سوی پاکی ها سوق داده و از زندگی او آثار و برکات فراوان معنوی به جای می گذارد و عمل را خالص و پاکیزه می گرداند. در نتیجه، عوامل و اسبابی که به تدریج موجبات تنبلی و بی مبالاتی، بی مهری و بی دقتی، کم لطفی و بی احساسی و عدم احساس وظیفه و قبول مسئولیت و نهایتاً نگرش انتفاعی و منفعت جویی را فراهم می آورد، از اندیشه و انگیزه او رخت می بندد؛ عواملی همچون عجب و ریا و تظاهر، خودبینی و خودخواهی، تقلب و منت گذاری و خودمحوری.
🔻به همین دلیل، شاید انجام عمل صالح و تقید به خدمت رسانی ملازم و همراه با ایمان است. در آیات زیادی، این موضوع ذکر شده است؛
🔻از جمله: سوره مبارکه آل عمران (آیه 57)، سوره مبارکه مائده (آیه 69)، سوره مبارکه بقره (آیه 62) و موارد بسیار دیگر.
🔻به دلیل این که ایمان به مؤمن جهت می دهد، در ازای کار و خدمتی که انجام می دهد، توقع مزد و پاداشی از غیر خداوند ـ به جز آنچه در قبال وظیفه، به عنوان لازمه معیشت و زندگی خود، اخذ می کند ـ ندارد. این باور موجب می شود بی مهری ها و احیاناً ناملایمات و قدرناشناسی هایی که از ناحیه مخدومین صورت می گیرد، در روند حرکت نفّاع و سازنده انسان مؤثر نباشد و هیچ گاه تحت تأثیر این عوامل، از عمل ارزشی خویش دست برندارد.
🔶💠این روزها با باز شدن پای نامزد های مختلف ونزدیک شدن به انتخابات بی شک حجم اخبار مربوط به این روی داد سیاسی را مشاهده می کنیم گمانه زنی ها،یار گیریهای سیاسی،ووزن کشی ها ،رفت و آمدها از یک طرف بر زیبای کار می افزاید و از طرف دیگر نوع نگاه برخی کاندیدها که بجای رقابت سالم روی به تخریب و هجو رقبای خود می آورند جلوه نا زیبای را تداعی می کند که هم کام مردم را تلخ می کند وهم باغلبه این نگاه بر سایر ابعاد حاشیه را بر متن غالب می کند ولی موضوعی که باید به آن نگاه ویژه داشت اینکه ما در چه جامعه ای تنفس می کنیم و مکتب ومذهب و دین ما در این باره چه نگاهی دارد.
🔸💠آیا ما به بیان شهید بزرگوار بهشتی شیفته خدمتیم یا تشنه قدرت ، اگر پذیرفته ایم مسلمانیم و در مرحله بعد در عالم تشیع سیر می کنیم آنگاه نوع نگاه و هدف ما به قدرت و حکومت داری تفاوت پیدا می کند ، ویا نه اگر در صورت و ظاهر مسلمانیم ولی در سبک وسیاق مشی لیبرالی و دیگر مکاتب که بر پایه و محور اومانیستی است باید بدانیم که قطعا دچار خسران خواهیم شد.
🔸💠اساسا در نگاه انسان غربی که بر پارادایم اومانیسم استوار است نگاه کالائی پنداشتن پدیده ها «کاپیتالیستی » و سود محوری و کسب منفعت « مرکانتیلیسم mercantilism » از هر کاری ؛ دقیقا برخلاف قواعد سیره و روش انبیاء و نهایتا در زمان حاضر امام راحل(قدس سره) و مقام معظم رهبری (حفظه الله) بوده و زاویه گرفتن از این اصول همان می شود که به غیر از مناسبات انتخاباتی و سیاست در دیگر منابع قدرت ازجمله فرهنگ،اقتصاد،علوم اجتماعی رسوخ کرده و این روزها گرفتاریهای عدیده جامعه به دلیل نداشتن نگاه قرآنی و توصیه های قرآن در دشمن شناسی از جمله موارد ناکامی های جامعه است که قرآن کریم در آیات زیادی نسبت به نفی سلطه کفار و بیگانگان بر مسلمانان تأکید میکند. مهمترین این آیات، آیه ۱۴۱ سوره مبارکه نساء است که میفرماید: «وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً»؛ یعنی خداوند هرگز برای کافران، بر اهل ایمان راه تسلط را باز نگذاشته و باز نخواهد گذاشت.
🔸💠افزون بر قرآن کریم در حدیث نیز اشاره صریح به قاعده نفی سلطه یا نفی سبیل داریم. پیامبر اکرم(ص) در حدیث مشهور به حدیث «اعتلا» میفرمایند: «الاسلامُ یعلو ولا یعلی عَلَیهِ والکفّارُ بِمَنزِلَةِ المُوتی لا یحجِبونَ ولا یورِثون»؛ یعنی اسلام نسبت به سایر مکاتب و ملل، همواره برتری دارد و هیچ چیزی بر آن برتری ندارد و کافران به منزله مردهها هستند، مانع از ارث دیگران نمیشوند و خودشان نیز ارث نمیبرند.
💠🔸در کنار این قاعده آیات و روایات زیادی هم وجود دارد که مسلیمن را نفی می کند که حتی به غیر از این مساله حتی در سیره و روش نیز پیروی از کفار را پیشه خود نسازید ،بنابراین چگونه ممکن است مسلمان باشیم،در جامعه ای زیست کنیم که سمت و سوی
آن الهی باشد آنگاه در بدیهیات از اوامر و نواهی حق تعالی پیروی نکنیم .
پیامبر اکرم (ص) سودمندی و خدمت به مردم را در کنار ایمان به خداوند، معیار و ملاک ارزشمندی انسان دانسته و می فرماید:
«خصلتان لیس فوقهما من البرّ شیء: الإیمان بالله والنفع لعباد الله...»؛ (تحف العقول، ص 35) ایمان به خدا و نفع رساندن به بندگان او، دو خصلت نیک است که برتر از آن چیزی نیست.
💠🔸در جهان بینی اسلام، از یک سو، مسأله خدمت به خلق، مقدمه قرب الهی و نوعی عبادت تلقی شده است و از سوی دیگر، به هر اندازه که انسان در بعـد شناخـت و معرفت حـق تعالی رشـد و تکامل پیدا کند، عاشقانه تر به مردم خدمت می کند؛ زیرا شیفته حق، خدمت به خلق را جدای از بندگی خالق نمی بیند.
🔻پس می توان به سادگی نتیجه گرفت کسانی که به جای اثبات خود به نفی دیگران می پردازند و بجای استفاده صحیح از منابع و امکانات شیوه و سبک تبلیغات انتخاباتی خود را طوری پیش می برند که گویا در جوامعی چون آمریکا سیر می کنند که پرده دری و هتک حیثیت رقیب از شیوه های رایج آن دیار است واین عده ضمن اینکه دچار گناه های متعددی چون تهمت زنی ،دروغ گویی،وهتک حرمت دیگران در رقابت انتخاباتی می شوند هیچ آورده و برنامه مشخصی برای جلب مخاطبین و مردم نداشته ودر مرحله اول صلاحیت اعتقادی وی زیر سؤال خواهد رفت چه رسد به دیگر فاکتورهای مصرح در قانون و در آخر بجز تشنگی قدرت برداشت دیگری نمی توان داشت این نظریه ناظر بر این احادیث است که پیامبر اکرم(ص) درباره اهمیت این موضوع میفرمایند: "همه چیز مسلمان، از مال، آبرو و خونش بر مسلمان دیگر حرام است. هرگاه مومن برادر دینی خود را متهم نماید، ایمان او آب میشود و از بین میرود همان طوری که نمک در آب حل میشود و از بین میرود".
امام صادق(ع) نیز در جایی به نقل از رسول خدا فرمودند، خداوند تبارک و تعالی امر کرده است: "هر کس دوستی از دوستان مرا خوار کند، در کمین جنگ با من نشسته است.
در کتاب خصال روایت عجیبی آمده است که میفرماید: مقدسترین سرزمین کعبه مکرمه (قبله گاه مسلمانان و نمازگزاران ) است به گونهای که بدون توجه به آن نماز باطل است و حیوانی که به آن سو ذبح نشود حرام است. تکریم و احترام کعبه بر همه واجب و اهانت به آن حرام و گناه بزرگی است، بنابراین همان طور که تخریب و اهانت به کعبه حرام است تخریب مومن و اهانت به او نیز حرام است. به راستی چه کسی به خود جرات میدهد کعبه را خراب یا به آن اهانت کند؟ آیا جز ستمکارانی مانند یزید که حکم تخریب و آتش زدن کعبه را صادر کرد؟ کسی چنین جسارتی را دارد؟ پس چگونه است که با وجود بالاتر بودن حرمت مومن از حرمت کعبه به آسانی مورد تخریب و توهین و جسارت قرار میگیرد و آبروی مسلمان به سادگی ریخته میشود؟
🖋🖋🔸پیشنهاد می شود کاندیداهای محترم نسبت خود را با شعارها و اصول نظام وانقلاب ، قانون اساسی ، ولایت فقیه ، عدالت و برنامه خود برای تحقق آن ، ساده زیستی مسئولان و شفافیت و نسبت خود با کانون های زر و زور و تزویر ، و نوع مواجهه آنها با کار چاق کن های انتخاباتی ، منابع مالی تبلیغات انتخاباتی ، و... مشخص کرده و نوع رابطه خود با مردم را تعریف نمایند و همچنین ثابت نمایند تشنه قدرتند یا شیفته خدمت قائل به کسب قدرتند به هر روش اند و یا نه از اصولی پیروی می کنند بنابراین اثبات وجود خود قطعا با نفی دیگران حاصل نخواهد شد .البته این موارد برای اهالی رسانه نیز صادق است .
https://t.me/joinchat/AAAAAEe25K5X1gBaZbH6Dg