✅ ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی
این ره که تو میروی به ترکستان است.
🔹 شاید دیدن کنشگری هایی جریان حاکم بر دولت به معنی حاکمیت که این روزها در صدا و سیما تحت عناوین مختلف مشاهده میکنیم و یا در نشست اخیر #رئیس_جمهور با احزاب مختلف شاهد بودیم را در این راستا تفسیر کنیم که خوب مسئولان در تلاش هستند تا با بسیج امکانات مردم را به پای صندوق های رای بکشانند ولی این سوال مطرح میشود که آیا این آقایان برآورد و بررسی دقیقی از کف میدان که مردم در آن نقش دارند هستند .
🔹 قطعا اگر در طراحی و برنامه ریزی اطلاعات دقیقی از صحنه میدان عمل نداشته باشیم نمی توانیم تصمیم درستی بسازیم .
🔹متاسفانه بنابر تصور اصولگرایان حاکم بر صحنه تصمیم گیری کشور ، نگاه این است که اگر احزاب و جریانات سیاسی کشور را به صحنه بیاوریم می توانیم از انرژی اینها تنور انتخابات را گرم کنیم .
🔹 ولی آیا این جریانات دارای گفتمان غالب و جریان ساز هم هستند ؟ آیا حرف جدید و نو هم دارند ؟ وقتی نگاه غالب جریاناتی مانند کارگزاران ، اعتدال و اصلاحطلب که این روزها در ایام #نه_دی قصد تبیین دشمنی آشکار آنها با اصل اسلام ، قانون اساسی و ولایت فقیه را داریم اینگونه تریبون می دهیم درراستای منافع ملی هست یا خیر (نمونه آن تمسخر ۹ دی توسط لیلاز در برنامه زنده تلویزیون )، وقتی طی سالیان اخیر در مقوله اقتصاد چه اصلاح طلب چه اصولگرا همین نسخه های لیبرالی و نئولیبرالی اقتصادی را پیاده کرده اند که نتیجه آن فشار روز افزون جریان سرمایه داری بر گرده مردم سنگینی می کند و حرف جدید ندارند واتفاقا دلیل اصلی قهر مردم پیاده سازی این سیاست هااست آیا روااست از اینها بخواهیمبیایند و پیوند حاکمیت و مردم را رقم بزنند .
🔹 آیا برای تولید " سرمایه اجتماعی " از دست رفته باید رفت سراغ بانیان وضع موجود، یا باید مسببان و بانیان آن را به محاکمه کشاند ، این چه تصویر غلطی است که به جامعه میدهید ، آیا مردم نمی گویند ببینید اینها همه سر وته از یک کرباسند .
🔹 از یک طرف این نمایش ها را برگزار می کنند ، بانیان چند فتنه عظیم را پایشان را به رسانه ملی می کشانند و از طرف دیگر می خواهند درباره آنان روشنگری کنند ، دم انتخابات با تصمیمات غلط، یک روزحرف از گرانی بنزین و حامل های انرژی میزنند ، یک روز با اعصاب و روان کسبه و مردم بابت دریافت مالیاتو ... شوک وارد می کنند ، یک روز بر طبل گرانی اینترنت می کوبند بدون ارائه کیفیت آن، روز دیگر با رهاکردن فضای مجازی و فیلترینگ بازار فیلترشکنان را داغ میکنند.در بازار با بی توجهی به گرانی و کم فروشی و قیمت بی قاعده گوشت و مرغ و ... مردم را عصبی می کنند در جای دیگر می خواهند تولید سرمایه اجتماعی کنند.
🔹این تناقضات که الا ماشاالله وجود دارد نه تنها این اقدامات را اثربخش نمی کند بلکه بر شکاف بین مردم و حاکمیت می افزاید.
🔹 در سال جاری که شعار سال کاهش تورم و رشد تولید نام گذاری شده با افزایش نرخ ارز،با فروش محصولات پالایشگاهی بر تورم می افزایند و عملا بدون توجه به سیاستهای رهبری مبنی بر دلار زدائی از اقتصاد با بها دادن به آن ارزش پول ملی را که نتیجه آن کاهش قدرت خرید مردم است را رقم می زنند و از طرفی می خواهند اعتماد عمومی را جلب کنند.
🔹 حقیقتا در اینجا قصد ناامید کردن نیست بحث این است که مسیر مسیر اشتباهی است که عزیزان اصولگرا و بعضا انقلابی در حاکمیت در پیش گرفته اند دقیقا همان اشتباهی که سال گذشته در مورد فتنه زنانه مرتکب شدند و مبنا و استراتژی و مسیر دشمن را نشناختن و در زمین دشمن با قواعد آن بازی کردند .
ادامه 👇👇👇
ادامه ازقبل 👆👆👆
🔹گفتنی در این باره زیاد است ولی شاید سوال شود چاره چیست ؟ که باید گفت چاره همان رجوع به فرمایشات امامان انقلاب است ." عدم تبعیت از کفار" در سیاستهای کلان ،و رجوع به مردم و ظرفیت های مردمی "ایستادن در مقابل جریان غیر انقلابی درون نظام" است از هیزم این گروهها آبی برای کشور گرم نخواهد شد .
🔹 دو مقوله مبارزه جدی با فساد و مدیران فاسد که سیاستهای غلط اقتصادی آنها وضعیت جامعه را به این روز کشانده بطوریکه جامعه حس کند که واقعا عزم برای ریشه کنی فساد جزم است و نشاندن مدیران در اتاق شیشه ای و شفافیت کامل در کوتاه مدت شاید بتواند اعتماد عمومی را برگرداند.
❇️ متاسفانه باید گفت به دلیل عدم شناخت مدیران[ که بعضا دلسوز هستند] از کف صحنه و نداشتن سواد رسانه در دام رسانه ای جریان کارگزارانی واصلاحطلب گرفتار شده اند و فکر می کنندبا فشار بر #شورای_نگهبان برای تائید صلاحیت این جریان و احیای این جریانات منحط می توانند شورونشاط ایجاد کنند ولی با نگاه به مواضع این جریان چه در باره مباحث انتخاباتی و چه در مواضع آنها در موضوع فلسطین و غزه هیچ نکته جدیدی نمی توان یافت و تنها فرصتی فراهم کردند که بدون هزینه این افراد بر مواضع قبلی خود اصرار کنند و دوباره به صحنه سیاسی برگردند و بر ویرانی کشور بی افزایند ، فهم غلط از مواضع رهبری و مقوله وحدت و انتخابات باعث شده تا نسل جدید و نخبگان جوان نتوانند درعرصه سیاسی بروز و ظهور یابند .
🔻 همان فهم غلطی که مانع تشکیل #دولت_جوان_انقلابی شد . امروز در عرصه های مختلف جوانانی وجود دارند که توان حل مسائل کشور را دارند ولی قید وبندهای بیمار و گاها نشات گرفته از کانونهای قدرت و ثروت و جریان نفوذ در سیستم بروکراسی بیمار مانع بالفعل شدن این سرمایه بالقوه شده کافیست تصمیم گیران قواعد پیاده شده کفار را در سیستم کنار گذاشته و با دید انقلابی از این مزرعه خدادادی خوشه چینی کنند .
قطعا نتیجه همان می شود که در عرصه امنیتی و نظامی شاهد آن هستیم . عرصه ای که شیطان بزرگ در مقابل آن عاجز وناتوان است .
🔹 در این عرصه به #حاج_قاسم_های نیاز داریم که با بکارگیری فرامین ولایت اجازه ندهد حرف امام جامعه شهید شود و بر زمین بماند .
🔻 مبانی مهمی چون شکستن " آقائی و سروری دلار" ، کم کردن شر بانکهای ربوی از سر مردم ، زدودن سم مهلک "علوم ذاتا مسموم " از نظام آموزشی و دانشگاهی کشور که منشا تمام این مشکلات است ، مرد میدان می خواهد و .... چاره اش پیدا کردن این مردان و حاج قاسم های است که هستند ولی مغفول و مغضوب سربازانی هستند که با قواعد کفار به مانند اسب تروا درداخل نفوذ کرده اند و عامدا و بعضا سهوا در خدمت دشمن عمل می کنند .
🔻 اکثریت مردم ذاتا با انقلاب و اسلام هیچ زاویه ای ندارند یکی از دلایل اصلی قهر عدم فهم آنها در عصر کنونی است .و این فهم تنها با بروز کردن سیستم مبتنی بر فرمایشات حکیمانه امام جامعه است ، محکم و قاطع بدون در نظر گرفتن منافع گروهها و جریانات امتحان پس داده و ورشکسته که پیوندهای ارگانیک آنها باهم مشخص و عیان است و ازدیدها پنهان نیست .
@Gahadetabeen
#امام_خامنه_ای #نه_دی #فتنه_۸۸
#شورای_نگهبان
#دولت_جوان_انقلابی
#حاج_قاسم
#جهاد_تبین
#جهاد_کبیر
#رئیس_جمهور
#رئیسی
🔺مماشات با تهدیدات در حوزه امنیت و سیاست خارجی، نتیجه ای جز " بازتولید بحران " ندارد!
بخش اول:
بازدارندگی ( Deterrence) از مهمترین مفاهیم امنیتی در حوزه روابط بین الملل است! به شکل ساده، با دستیابی به بازدارندگی، در صورت تهدید دشمن " هزینه های اقدام دشمن در برابر شما افزایش، و گزینه های در دسترس اش علیه شما کاهش می یابد". اما در صورت عدم دستیابی به بازدارندگی، این معادله برعکس خواهد شد. در بازدارندگی، حدودی از توان حداقلی و حداکثری وجود دارد که در مقایسه با تهدیدات اندازه گیری و تعریف میشود. زمانیکه بازیگر A صرفا به تقویت توانایی های متعارف خود میکنند، تصور بازیگر B اینست که او مبادرت به افزایش امنیت خود و قابلیت ها و مولفه های دفاعی تمایل دارد و در واکنش به آن، بازیگر B هم تا اندازه ای و به صورت کنترل شده اقدام به افزایش توانایی های متعارف خود و به اصطلاح، به روزآوری آن میکند. در این سناریو، ما با یک بازدارندگی حداقلی و به اصطلاح رویکرد " Overlap" مواجه ایم که صرفا " موازنه امنیتی " هدف هر دو بازیگر است.
اما زمانیکه بازیگر A تمایل به افزایش قدرت و توانایی های نامتعارف دارد و اقدام به افزایش توانایی ها و قابلیت های گسترده تخریب و آسیب در مقیاس جمعی میکند( مانند سلاح های اتمی یا Weapon Of Mass Destruction-WMD )، بازیگر B نهتنها امنیت، بلکه موجودیت خود را در خطر میبیند و راه منطقی پیش رو در مقابل آن، " افزایش قدرت یا دستیابی به بازدارندگی حداکثری " است. اما در صورتیکه بازیگر B اقدام به ایجاد موازنه قدرت در برابر افزایش قدرت بازیگر A نکند، دچار خلاء قدرت و نقص در توانایی پاسخگویی هم سطح در برابر بازیگر A میشود و به مرور، معادله بازدارندگی ذکر شده در پاراگراف قبلی معکوس میشود؛ یعنی هزینه های عملیات بازیگر A علیه بازیگر B کاهش می یابد و گزینه های آن برای ضربه علیه بازیگر B بیشتر و متنوع تر خواهد شد. اینجاست که بازیگر B دچار " مماشات " در برابر اقدامات بازیگر A میشود و امنیت آن کاهش می یابد.
ادامه دارد...
@Gahadetabeen
بخش دوم:
برای مثال و در مبحث قدرت تهاجمی، رژیم صهیونیستی ویژگی های بارزی در منطقه دارد. تدوین و تاکید بر یک دکترین تهاجمی هسته ای با قابلیت دستیابی به ضربه اول (First Strike)، تبدیل شدن به ششمین قدرت هسته ای جهان، توسعه و افزایش بُرد موشک های بالستیک سری جریکو با قابلیت حمل کلاهک اتمی، به کارگیری ناوگان زیردریایی با امکان پرتاب موشکهای کروز اتمی، دارا بودن یکی از بزرگترین و پرهزینه ترین ناوگان جنگنده – بمب افکن در منطقه و جهان که سابقه عملیات تهاجمی برد بلند قابل توجهی در کارنامه خود دارد و عدم عضویت در پیمان NPT و رژیم کنترل فناوری موشکی از ارتش اسرائیل، یک موجودیت تهاجمی تمام عیار ساخته است. نیات تهاجمی اسرائیل به وضوح در استراتژی نظامی – امنیتی این رژیم قابل فهم و مشاهده است؛ چراکه به صراحت به لزوم دستیابی به قدرت و توانایی تهاجمی برای شکست دشمنان خود و کشاندن جنگ به قلمرو آنها تاکید شده است.
حال با توجه و تأکید بر این توضیحات، بحران در روابط بین الملل چگونه به وجود می آید و ناشی از چیست؟! در پاسخ باید گفت که، بحران ناشی از برهم خوردن توازن قدرت در میان دو یا چند بازیگر یا یک سیستم مشخص است؛ و تا زمانیکه موازنه و کنترل مجدد ایجاد نشود بحران ادامه و روند تصاعدی پیدا خواهد کرد. پیرامون مبحث مماشات، برخلاف مفهوم صلح که دو طرف یا طرفین برای دستیابی به یک نقطه توافق مشترک، منافع خود را تعدیل و متعادل سازی میکنند( به عبارت دیگر، هر دو بازیگر تا حدودی از مواضع خود کوتاه می آیند)، نتیجه سازش و یا مماشات با بحران ( یا همان بر هم خوردن موازنه قدرت) نادیده گرفتن منافع یک بازیگر در مقابل تامین منافع بازیگر دیگر است و این به معنای عبور از منافع حیاتی یک کشور توسط دشمن یا دشمنانش تعبیر میشود. پیامد این وضعیت در ادامه، کاهش قدرت و تضعیف یک بازیگر است.
@Gahadetabeen
✅ فریبهای استراتژیک و نقش رسانهها:
🔸️ برای تبیین موضوع ضروری است تا چند خطی در مورد فریب و انواع آن قلم زده شود .
🔸️مترادف فریب در لغت نامه دهخدا: اغفال، اغوا، تزویر، تغابن، حقه، حیله، خدعه، دسیسه، دغا، دوزوکلک، ریا، ریب، زرق، عشوه، غبن، غدر، غش، فسون، فند، کید، گول، مکر، نیرنگ آورده شده است.
🔸️ در واقع در حوزه علوم نظامی و جنگها برای فریب معنی خدعه ،گول ومکر به کار رفته است.اما فریب در یک جمله یعنی گمراه کردن و گول زدن دشمن به نحوی که متوجه هدف و نیت اصلی ما نشود.
🔸️ انواع فریب :
۱_ فریب عملیاتی ۲_ فریب استراتژیک
🔹️ فریب عملیاتی هم در وسعت و هم در ماهیت در سطح پایین تری از استراتژیک قرار دارد که به لحاظ کاربردی می تواند در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار بگیرد من جمله فریب عملیاتی در جنگها که نمونه ای از آن را می توانیم در زمان هشت سال دفاع مقدس و یا در موضوع داعش ببینیم.
🔹️ اما فریب استراتژیک هم در حوزه وسعت و هم در حوزه ماهیت و بکارگیری در سطح بالایی قرار دارد که می توان گفت در سطح ملی و منطقه ای و حتی بین المللی تاثیر زیادی دارد.
🔺برخی ازپیامدهای فریب استراتژیک:
📍آسیب زدن به امنیت ملی
📍کاهش سرمایه اجتماعی
📍کاهش روحیه و اعتماد به نفس
📍ایجاد بحرانهای اقتصادی وسیاسی
📍کاهش ارزش و اعتبار سیستم های اطلاعاتی
📍بی اعتمادی به مسئولین حکومت
📍و ...
نمونه آن را در موضوع کنترل جمعیت و جلوگیری از ازدیاد نسل در مورد کشور ایران مشاهده می کنیم و حضور پررنگ رسانه ملی در تایید موضوع، در واقع یکی از نسخه هایی که کشورهای غربی در اوایل انقلاب برای کشورهای در حال توسعه مانند ایران می پیچیدند موضوع کنترل جمعیت بود که خودشان در همان زمان برعکس عمل می کردند که تا حال نیز ا امه دارد حتی بین سلبریتی های غربی مانند رونالدو و مسی و جنیفر لوپز و دیگران ،ولی برای ما شعار فرزند کمتر زندگی بهتر را مطرح کردند.
🔸️در واقع این کنترل جمعیت در نهایت باعث پیری جامعه ایران و قطعا تاثیرات اقتصادی و اجتماعی و مهمتر ازهمه امنیتی خواهد شد این همان فریب استراتژیک است که در مورد برجام و هسته ای نیز تکرار شد.
🔺️ امروزه فریب فقط در حوزه جنگهای سخت و نیمه سخت نیست و ما شاهد فریب های عملیاتی و استراتژیک در حوزه جنگهای نرم و جنگ شناختی و عملیات روانی هستیم که بازیگر مهم و اصلی این صحنه رسانه ها هستند .
@Gahadetabeen
✅ برنامه ۴۲ روزه برای انتخابات
🔶 انتخابات اسفندماه چون اولین انتخابات پس از سال ۱۴۰۱ است، میتواند محلی برای طنابکشی بین جریان برانداز و تجزیهطلب با نیروهای اصیل انقلاب اسلامی باشد. برای اینکه در راند نهایی پیروز شویم و مشارکت حداکثری شکل گیرد، میتوان اقدامات خوب و اجرایی را شکل داد که به مشارکت کمک کند؛ اما مهمترین موضوعی که میتواند به مشارکت در این مدت کمک کند، دعوت چهره به چهره است. حال این سؤال مطرح است که چگونه چهره به چهره با نزدیکانمان صحبت کنیم؟ با استناد به قرآن ؛
🔹 قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلهِ مَثْنى وَ فُرادى.... «بگو: «شما را تنها به يك چيز اندرز مىدهم، دو نفر دو نفر يا به تنهایى براى خدا قيام كنيد،»
🔶 گام اول: لیستی از نزدیکانمان تهیه وتنظیم کنیم. مشخص کنیم که فرد یا گروهی که میخواهیم با او صحبت کنیم در چه پارادایم یا چارچوب ذهنی است. برای اینکه بتوانیم مخاطبانمان را اقناع کنیم، باید متوجه باشیم که افراد پیرامون ما ممکن است در چهار گروه قرار داشته باشند:
1️⃣ انقلابی باشند.
2️⃣ ارزشی و دغدغهمندانه فکر کنند، اما منتقد باشند؛ یعنی به روندهای موجود نقد داشته باشند.
3️⃣ مخالف باشند، اما نسبت به برخی موارد مانند ایرانی بودن، رهبری نظام، اقتدار کشور یا شهدایی همچون شهید سلیمانی و... تعصب دارند.
4️⃣ معارض هستند و فقط به براندازی و ابزارهای آن، مانند تحریم انتخابات میاندیشند.
🔶 گام دوم: آماده شدن برای اقناع مخاطبانمان است. برای آنکه موفق باشیم چند نکته لازم است. اولاً تمرکزمان را بر کسانی بگذاریم که امکان موفقیت بیشتری وجود داشته باشد. سعی کنیم حرفهایشان را بشنویم، پرخاش نکنیم، برای آنچه میگویند استدلالی به مقتضای پارادایم ذهنیشان آماده کنیم و... . در گردا گرد شنیدن آنچه اهمیت دارد، این است که برآشفته نشویم. شاید در حین صحبت حرفهایی زده شود که با اعتقادات ما همراستا نباشد. سادهترین و بیحاصلترین کار این است که زیر میز بزنیم؛ ولی آشفته نشدن ما موجب می شود که بتوانیم برای پرسشها و دغدغهها جوابهای منطقی بیابیم. عقلانیت و اخلاق به ما میآموزد که باید خودمان را در جایگاه طرف مقابل بگذاریم؛ برخی اوقات به او ظلمهایی شده است که ما درک نمیکنیم. همدلی و همزبانی گاه از صدها استدلال منطقی تواناتر است.
🔶 گام سوم: باید مصداق «طبیب دوار» یا به اصطلاح عامیانه پزشک دوره گرد باشیم. گاه یک فرد با مسکنی التیام مییابد، و فرد کناری با دارویی دیگر. در مواجهه با مخاطب هم باید فهمید که از چه دری باید وارد شد؛ گاه باید ناز خرید و همراهی کرد و گاه باید استدلال آورد و اقناع؛ جنس آدمها فرق میکند. در این زمینه باید بیشتر بنویسیم و تأمل کنیم.
@Gahadetabeen
https://t.me/Gahadtabeen
💢ایران بهترین بازیگر ژئوپلتیک دنیا
🔺در تعریف جغرافیای سیاسی کشورها به دو دسته دریا پایه و خشکی پایه تقسیم میشوند که این دو دسته همیشه تضاد منافع دارند، یعنی قدرت غالب اصلی یکی از این دو طرف باید باشد.
🔸کشورهای دریاپایه جهان شامل انگلستان، آمریکا، اتحادیه اروپا (اگر اروپا واحد باشد وگرنه در صورت فروپاشی برخی از آنها مثل آلمان و فرانسه جزو خشکی پایه محسوب میشوند)، ژاپن، کره جنوبی (تا زمانیکه با کره شمالی مشکل داشته باشد!)، استرالیا، کانادا، نیوزلند، اندونزی، مالزی، سنگاپور، فیلیپین و ... هستند.
راه اصلی تجارت دریاپایه دریا و مسیر برای خشکی پایهها دریا بعلاوه مسیر ریلی است. به همین دلیل تسلط نظامی بر دریا برای گروه دریا پایه بسیار حیاتی است.
در مسیرهای دریایی هر طرف تسلط نظامی داشته باشد تجارت کشورهای دریاپایه و مقداری از تجارت خشکیپایهها را در تسلط خواهد داشت.
🔸مسیر خشکی که در قدیم جاده ابریشم شاهراه اصلی آن بوده، در ۴۰۰ سال اخیر با قدرت گرفتن امپراطوریهای دریاپایه (با ابرقدرتی انگلستان و بعدا ایالات متحده) تحت تاثیر قرار گرفته و اصلیترین مأموریت امپراطوریهای بحری در واقع ایجاد ناامنی در مسیر زمینی بوده تا همچنان مسلط و هژمون بر جهان باقی بمانند.
این تسلط سه اصل دارد:
-کنترل مسیرها
-کنترل هارتلند
-جلوگیری از هژمون شدن خشکی پایهها با تجزیه!
🔺بنیانگذار این نظریه هم دریادار سر هافورد جان مکیندر، سیاستمدار و جغرافیدان برجسته انگلیسی در اوایل قرن ۲۰ بوده که بخاطر همین نظریه هم مقام «سر» دریافت کرده است.
بر اساس نظریه مکیندر، کشورهای بحری اگر بخواهند تسلط جهانی خود را از دست ندهند، باید مسلط به هارتلند شوند و یا آن را ناامن نگاه دارند.
بر این اساس دنیا سه جزیره جهانی اصلی آسیا، اروپا و آفریقا تعریف میشود که هارتلند آن شامل: اروپای شرقی (علی الخصوص اوکراین و مناطق مرکزی و غربی روسیه)، کشورهای جداشده جماهیر شوروی، مناطق مرکز و شمالی ایران میشود. (حاشیه این مناطق به سمت دریا، ریملند نامیده و در درجه بعدی اهمیت سرزمینی است)
⁉️حالا با این اصول شاید بسیاری از سوالات پاسخ داده میشوند که چرا در جنگ جهانی اول عثمانی باید تجزیه و در کنترل قرار میگرفت (باز شدن مسیر هارتلند برای غرب) و یا چرا در جنگ جهانی دوم بزرگترین نبرد بین روسیه و آلمان بر سر اروپای شرقی و بعد روسیه و انگلستان با آلمان بر سر ایران بود.
و یا اینکه چرا دائم خاورمیانه باید در جنگ باشد!
جنگ اوکراین هم دقیقاً به همین علت شروع شد چون ناتو (نماینده نظامی امپراطوری بحری) راهی تا تسلط کامل نداشت و این تسلط به تجزیه قدرتهای اصلی خشکی بخصوص روسیه، چین و ایران منجر میشد با این هدف که امپراطوری دریا حداقل تا ۵۰ سال دیگر هم حکمرانی کند.
https://t.me/Gahadtabeen
https://eitaa.com/Gahadetabeen
🔗ادامه در پست بعدی
🔺🔗ادامه
🔸 چهار مسیر اصلی خشکی تعریف شده تا رسیدن به مرزهای هارتلند وجود دارد که اگر این مسیرها در کنترل خود کشورهای خشکی باشد باعث رونق و تسلط آنها خواهد شد:
•اول چین و هند، پاکستان یا افغانستان، ایران.
•دوم چین، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ایران.
•سوم چین، مغولستان، روسیه، اوکراین.
•چهارم چین، قرقیزستان، قزاقستان، ازبکستان، آذربایجان، ترکیه.
•پنجم روسیه، کشورهای آسیای میانه، ایران.
○چهارتای تای اول (بخصوص دومی) معروف به کریدور شرق به غرب و پنجمی شمال-جنوب هستند.
◇مسیر اول با ناامنی دائم افغانستان و جنگ هند و پاکستان عملاً مسدود بوده است.
◇مسیر دوم با سنگ اندازی مداوم بارها مورد تهاجم برای ناامنی قرار گرفته.
◇مسیر سوم با جنگ روسیه اوکراین سد شده،
🔺تجزیه ایران برای برهم زدن بسیاری از این مسیرها بسیار مورد اهمیت انگلوساکسونها بود که فرصتش برایشان از بین رفت!
اما مسیر چهارم را که به آن گذرگاه تورانی لقب دادهاند با حمایت همه جانبه غرب و ناتو در حال پیگیری است تا گذرگاهی زمینی تحت کنترل ناتو بشود.
به همین منظور حتی به آذربایجان و بقیه کشورهای این مسیر قول پیوستن به ناتو داده شد.
این کریدور در محل اتصال آذربایجان به ترکیه باید استان سیونیک ارمنستان را به تصرف درآورد (اسم این قسمت را کریدور زنگزور گذاشتهاند) که ایران مانع آن است و حتی رسما اعلام کرده در صورت تشکیل زنگزور حمله نظامی خواهد کرد چون راه اندازی این گذرگاه به معنی بسته شدن قطعی کریدور شمال جنوب و بعلاوه تسلط ناتو و قدم بعدی یعنی تسهیل تجزیه قدرتهای خشکی از جمله ایران خواهد بود.
🔥 در حال حاضر ایران به لطف رهبری حکیم، بهترین بازیگر ژئوپلتیک دنیاست و علاوه بر مسیرهای خشکی، در حال سرمایهگذاری بر آبراههها _به نفع ملتهای آزاده دنیا_ نیز هست (نیروی دریایی راهبردی ارتش) که از ۵ تنگه مهم آبی دنیا بر «هرمز» و «باب المندب» همین الان تسلط داشته و برای «مالاکا»، «جبل الطارق» و « کانال پاناما» در چندسال آینده برنامه جدی دارد!
https://t.me/Gahadtabeen
https://eitaa.com/Gahadetabeen
29.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️اگر مسلمان باشی قرآن بهت اجازه نمیده رأی ندی!
❇️نگاهی قرآنی به مسالهی حضور یا عدم حضور در انتخابات!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب رییسی؛
رییس جمهور محترم و محبوب ایران،
سلام
مردم اگر میخواستند بازار،
خودش به تنظیم امور خودش بپردازد به شما رای نمیدادند و حتی نیازی نبود در اوج بیماری کشنده کرونا بیش از ۲۰میلیون نفر پای صندوق رای حاضر شوند.
آنها از خودت بمال وزیر بهداشت و رهاسازی مسکن آخوندی و صبح جمعه فهمیدن روحانی به شما پناه آوردند.
حال که معاون اول شما علیرغم تذکرات مکرر دلسوزان، اینبار خودش به ناتوانی و ناکارآمدیاش معترف است؛
با اقتدار و بدون ملاحظه تغییرش دهید!
سرنوشت کشور و معیشت و رفاه مردم شوخیبردار نیست و مصلحتاندیشی و سیاستزدگی که بذر ناامیدی در دل مردم بکارد،خود گناهی بزرگ است.
حتما اطراف شما افراد جوان و لایقتری که توان مدیریت بهتر حکمرانی کشور را داشته باشند، هستند.
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«در دوران حکومت امیرالمؤمنین میبینیم که آن حضرت - شخص خود امیرالمؤمنین، نه قاضی -...طبق این حدیثی که چند جا نقل شده: «کان یخرج الی السّوق و معه درّة»،وارد بازار مسلمانها میشد، در حالی که تازیانه در دستش بود. تازیانه را برای نوازش که نمیآورند. امیرالمؤمنین نمیرفت که اگر کسی را در بازار دید تخلف میکند، به قوهی قضائیه بگوید که او را مجازات کن، میرفت تا خود او اعمال قدرت بکند و خود او مانع از ظلم و تجاوز بشود. در یک روایت دیگر این را با تفصیل بیشتری ذکر کرده: «کان علىّ (علیه الصّلاة و السّلام) کلّ بکرة یطوف فی اسواق الکوفة سوقا سوقا و معه الدّرّة»؛ یعنی هر روز امیرالمؤمنین این کار را میکرد؛ کار دفعی نبود. بلکه کار مداوم و مستمر امیرالمؤمنین این بود که به همهی مراکز کسب و تجارت و بازارها سر میزد و تازیانه هم - «معه الدّرّة علی عاتقه» - در دستش بود و روی شانهاش؛ یعنی آمادهی به کار، که اگر دید کسی دارد ظلم میکند، همان جا امیرالمؤمنین تعزیز شرعی را دربارهی او اجرا کند. به عامل خود یعنی استاندار خود در مصر که جناب مالک اشتر هست، امیرالمؤمنین سفارش میفرمایند که: «فمن قارف حکرة بعد نهیک ایّاه فنکّل به»؛ یعنی بعد از آنی که تو مردم را از احتکار و ضبط اشیاء مورد احتیاج مردم نهی کردی، کسی مرتکب این گناه شد، «فنکّل به»؛ با او سختگیری کن، از او انتقام بگیر. البته دنبالش میفرمایند: «فنکّل به و عاقبه فی غیر اسراف»؛ زیادهروی نکن، این شرط اصلی است.»
امام خامنهای ۱۳۶۶/۱۰/۱۱
بله جناب مخبر، بازار با شلاق حاکم مدیریت میشود نه با خواهش و التماس
@Gahadetabeen
✨دو رویکرد درباره ارز مسافرتی
پیرو تخصیص ۱۰۰۰ دلارِ ۴۵ هزار تومانی برای مسافرتهای خارجی، دو طیف نسبت به این اقدام دولت معترض هستند.
طیف نخست، کسانی هستند که معتقدند؛ اولا چرا باید تعیین نرخ ارز، به بازار سپرده شود که دولت بخواهد برای مدیریت این بازار، ارزپاشی کند؟ ثانیا اگر منابع ارزی ما کم است و تقاضای ارز بیش از عرضه است، چرا به جای اینکه به تقاضاهای غیرضرور (نظیر مسافرتهای غیرضرور) ارز داده نشود، برعکس عمل میشود و به این تقاضاها، ارز بیشتری داده میشود؟ اگر در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و ارز کم داریم، چرا باید دولت جمهوری اسلامی ارز سفرهای آنتالیا و پاتایا را تامین کند؟ لذا راهکار این است که تمام ارز حاصل از هر صادراتی در اختیار کامل دولت باشد و دولت نیز، فقط با یک نرخ، این ارز را به نیازهای اولویتدار کشور و موارد مرتبط با منافع عموم مردم تخصیص دهد. در چنین شرایطی، بلاتردید نیازهای غیرضرور از صف دریافت ارز حذف خواهند شد. مسئله این است که سیاستمداران ما میخواهند محبوب قلوب مسافران پاتایا و آنتالیا هم باشند و تصمیمی نگیرند که این قشر را ناراحت کند. محرومان که صدایشان به جایی نمیرسد و لذا ناراحتیهای آنها جای نگرانی ندارد!
طیف دوم مخالفان ارز مسافرتی اما کسانی هستند که میگویند دولت چرا ارز ۴۵ هزار تومانی به مسافرت خارجی میدهد. قیمت ارز، همان ۶۰ هزار تومان بازار است. لذا اولا نرخ ارزی که مسافران میگیرند، ۶۰ هزار تومان باشد، ثانیا نباید برای این سفرها محدودیتی وجود داشته باشد. هر کسی هرکجا خواست برود، هر مقدار ارز هم خواست بگیرد، فقط باید نرخ ارز ۶۰ هزار تومان باشد. پشت پرده این طیف دوم، همان جریانی است که از گرانسازی دلار نفع میبرد. دقت بفرمایید الان بحث سر این است که اگر کسی ۱۰۰۰ دلار را به قیمت هر دلار ۴۵ هزار تومان بخرد و ۶۰ هزار تومان بفروشد، ۱۵ میلیون تومان سود میکند! حال تصور بفرمایید کسی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، با افزایش نرخ ارز از ۲۸۵۰۰ تومان به ۶۰ هزار تومان، ناقابل ۳۱ هزار میلیارد تومان پول بادآورده به جیب میزند. این ۳۱ هزار میلیارد تومان از کجا میآید؟ کالاهای وارداتی، ۳۱ هزار میلیارد تومان گرانتر به ملت ایران فروخته میشود! یعنی از سفره محرومان کم میشود و به توبره صادرکنندگان ریخته میشود.
لذا دقت باید کرد که درد این طیف دوم، عدالت نیست؛ اینها به دنبال رسمیت بخشیدن به ارز ۶۰ هزار تومانی بازار آزاد هستند که محرومان را بدبختتر و ثروتمندان را ثروتمندتر میکند.
برخی عزیزان سوال میکنند که سیاست شما چه خواهد بود؟ موضع حقیر عدم تخصیص ارز به مسافرتهای غیر ضرور است. تا زمانی که شرایط ارزی کشور عادی شود، این قاعده باید برقرار باشد. تمام!
@syjebraily
@Gahadetabeen
مرتضی وحیدی (جهاد تبیین)
✨دو رویکرد درباره ارز مسافرتی پیرو تخصیص ۱۰۰۰ دلارِ ۴۵ هزار تومانی برای مسافرتهای خارجی، دو طیف نس
گفتهایم نباید ارز کشور صرف سفرهای تفریحی خارجی شود. نئولیبرالها قیامت بپا کردهاند که میخواهید ایران را #کره_شمالی کنید!
نه عزیزان! از قضا این #کره_جنوبی بود که سفرهای تفریحی خارجی را منع کرد تا جلوی خروج سرمایه را بگیرد.
روزنامه کرهای The Korea Herald درباره این محدودیتها که در دوره حکومت ژنرال پارک، یعنی دوران جهش اقتصادی کره، اعمال شد، مینویسد: «برای جلوگیری از خروج ارز، که باعث تضعیف پول کره در برابر دلار می شد، و همچنین برای به حداقل رساندن تماس کرهایها با کمونیستها، سفرهای بین المللی فقط برای گروه های خاصی از مردم مجاز بود که دلایل خاصی برای آن داشتند. این افراد شامل مقامات شرکتها یا تاجرانی میشدند که باید با شرکای خارجی خود ملاقات میکردند، دانشجویانی که قصد تحصیل در خارج از کشور را داشتند، و کارگران شاغل در شرکتهای خارج از کشور. سفر به خارج از کشور صرفاً برای گشت و گذار کاملاً ممنوع بود».
«ها جون چانگ» مدیر کرهایالاصل گروه مطالعات توسعه دانشگاه کمبریج نیز مینویسد: «ارز ارزشمند، به راستی حاصل خون و عرق جبین سربازان صنعتیمان بود که در کارخانههای کشور، دستاندرکار جنگ صنعتی بودند. کسانی که با خرید چیزهای بیهوده، مثل سیگارهای قاچاق خارجی، ارز حاصله را به هدر میدادند، «خائن» به شمار میرفتند. هزینه کردن ارز برای هر چیزی که برای توسعه صنعتی ضرورت نداشت، ممنوع بود».
نابرده رنج، گنج میسر نمیشود...
@Gahadetabeen
35.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اندیشه سیاسی خوارج
🚨طبقه زیرک منافق
طبقه زیرک منافق همیشه از این خشکه مقدس ها [که زیاد عبادت می کنند ولی بصیرت ندارند] برای دستیابی به اهداف خود استفاده می کنند!
✔️سخنان شهید مطهری گویا برای زمان حال است
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥دیدن این ۸۳ ثانیه به مذهبی های صورتی اصلا سفارش نمیشه.
💥 اسلام معاویه ای: دوقطبی ایجاد نکنید!
💥استاد رحیم پور ازغدی:جریان مُرجئه که توسط معاویه حمایت میشد به این معتقد بود که همه خوب اند و بهشتی اند و فرقی بین مذهبی ها نیست، چه با حجاب و بی حجاب، چه رشوه خوار و چه آدم سالم، چه مشروب خور و چه مشروب نخور
💥میگفتند دو قطبی ایجاد نکنید
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از راههای اصولی برای گسترش #مشارکت_مردم در اقتصاد، ایجاد و گسترش شرکتهای #تعاونی است
در چنین شرکتهایی که نمونههای موفقی مانند باشگاه ورزشی بارسلونا، شرکت موندراگون و ... (معرفی ۳۰۰ شرکت تعاونی برتر ۲۰۲۲) بجای اینکه تمرکز ثروت در دست یک فرد باشد و همه برده و نوکر او باشند، همه کارگران خود مالک و سهامدار شرکت و تصمیمگیرنده در آن هستند.
در این کلیپ توضیحات کوتاهی در مورد شرکت موندراگون را ملاحظه میفرمایید.
👈دولتها بجای تصدیگری مستقیم(اقتصاد کمونیستی) و واگذاری اقتصاد به سرمایهداران(اقتصاد سرمایهداری) باید به ایفای نقش جدیِ حمایتی، هدایتی و نظارتی در ایجاد و گسترش تعاونیها داشته باشند!
#جهش_تولید_بامشارکت_مردم
@Gahadetabeen
🔰موسی نجفی :
✅وقتی بازار معبود انسانهای ساکن جامعه جهانی باشد ، نو لیبرالیسم دیگر یک علم تنها نیست بلکه نوعی ایدئولوژی هدایت گر بشری خواهد بود که خود را تا حد جانشینی مذهب بالا می برد.
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡️ ترامپ و حامیانش معتقدند او فرستاده و برگزیدهٔ خداست!!
1️⃣ اگر میخواهید با فضای فکری بخش قابل توجهی از حامیان و هوداران ترامپ در آمریکا و دلیل این افراد برای حمایت بی چون و چرا از ترامپ و اعمالش آشنا شوید، این ویدیو را تماشا کنید.
2️⃣ در این ویدیو بخشی از سخنرانی #دونالد_ترامپ و حامیانش را میبینید که در آن ادعا میکنند ترامپ فرستادۀ خداست.
3️⃣ حامیان ترامپ معتقدند خدا ترامپ را برای چنین روزهایی تربیت کرده است تا همچون ملکه #استر، یهودیان را از شرّ نیرنگهای ایرانیان نجات دهد! این حامیان، روی کار آمدن ترامپ را همچون #ظهور مجدد عیسی مسیح میدانند!!
4️⃣ فضای هواداران ترامپ را اینگونه تصور کنید؛ آیا #منجی و فرستادهٔ خدا در انتخابات شکست خواهد خورد؟!!!
@Gahadetabeen
✍️ آنفولانزای نیویورکی در کمین حوزه و روحانیت
🔺 سال ۱۳۸۶ که دومین قطعنامه آمریکا در سازمان ملل تصویب شد، آنان به دنبال تحقق یک نوع #آنفولانزای_نیویورکی در ایران بودند که نفرت از اسلام (شماتت اسلام)، نفرت از ایرانیت (شماتت ایرانیت)، نفرت از نظام جمهوری اسلامی (شماتت نظام)، نفرت از رهبران (شماتت رهبران) و نفرت از همدیگر (شماتت از همدیگر) را دنبال میکردند.
🔴 این استراتژی در موسسه آمریکن اینترپرایز (AmericanEnterprise Institute) توسط نو محافظه کاران در ایالات متحده طراحی و تدوین شده بود. آن ها بر این باور بودند که اگر این ویروسِپنج لایه در میان ایرانیان ایجاد شود، انسجام و درهم تنیدگی آنان از هم خواهد پاشید.
🔹 برای انجام و شروع این استراتژی، آقای نیکلاس برنز درخواست بودجه ۱۲۵میلیون دلاری را از کمیسیون خزانه داری کنگره آمریکا درخواست کرده بود که با موافت نمایندگان در اختیار وی و مراجع ذیربط قرار گرفت.
🔴 حال اینروزها با رصد شبکه های ماهواره ای معاند و برخی کانال های داخلی، شاهدیم که بخش زیادی از پست ها و اخبارشان را علیه #روحانیت جهت داده و دستور روز قرار میدهند و با ایجاد خط خبری، کامنت ها و فیدبک های داغ و پربحثی را مهندسی میکنند.
🔹از جهت دادن عنوان شکایت شخصیت های حقیقی از برخی سلبریتی ها به سمت روحانیت و ادبیات تند یک روحانی در اعتراض به ساز و رقص عده ای کنار خیابان تا خبر افزایش طلاق در میان طلاب و طعنه یکی از #فرهنگیان به روحانیت و اعتراض به ورود طلاب به #آموزش_و_پرورش و مورد اخیر هم درگیری یک خانم و بی احترامی اش به لباس و عمامه روحانیت، مصادیق پررنگ این خط خبری محسوب میشوند.
🛎 آنچه که رخ میدهد، یک #عملیات_روانی و بازی رسانه ای می تواند تلقی شود و ضروری است که نسبت به مختصات این پروژه واقف باشیم و از کنشگری های احساسی که باعث عمق گرفتن ذهنیتهای منفی نسبت به روحانیت می شود، اجتناب کنیم.
🔴 #تولید_تنفر در این موقعیت یعنی اعتبارزدایی از نهاد روحانیت در اذهان عمومی و جهت دادن ناراحتی ها به سمت طلاب و برانگیختن احساسات منفی با تصویرسازی های منفی است.
🔹 یکبار روحانیت را مقابل #سلبریتیها نمایش میدهند و آنها نیز این تقابل را وایرال کرده و به سمت توده مردم سرازیر مینمایند. بار دیگر روحانیت را در مقابل معلمین و آموزش و پرورش قرار داده و حساسیت های قشر #فرهنگی و دانشآموز را برانگیخته میکنند.
🔴 اوضاع طلاق در روحانیت را برجسته کرده و چهره وخیمتری از ماجرا را به تصویر میکشند و در پازل فاجعهبار ماجرا، درگیری روحانیت با مردم را با تقطیع و برش از قبل و بعد ماجرا به نمایش میگذارند.
🛎 با این اوصاف، هم روحانیت باید باهوش تر در سطح اجتماع حاضر شده تا در #تلهی_دوربینهای_مسموم قرار نگیرند و هم اهالی رسانه و مردم فرامتن ویدیوها را تحلیل کرده و #فورواردهایشان را مراقبت کنند و هم مسئولین مربوطه اگر پشت صحنه ای در ماجراها وجود دارد، بررسی کرده و در صورت تحریف و تنش در افکار عمومی، سریعتر #روایت کرده و شفاف سازی نمایند.
@Gahadetabeen
#افطار_در_حصار
📌 پویش ملی جمع آوری کمک برای توزیع ارزاق در ماه مبارک #رمضان بین آوارگان مسلمان #غزه 🇮🇷💔🇵🇸
✅ شماره کارت جهت کمک به مردم غزه:
5041727010553517
شماره شبا:
630700001000229862965001
🔸به نام بنیاد مردمی تحول اجتماعی
https://ble.ir/mehrbmarz
https://t.me/mehrbimarz
https://eitaa.com/mehrbmarz
https://eitaa.com/bonyadtahavol
#افطار_در_حصار
#مهربانی_بدون_مرز
#بنیاد_بین_المللی_مردمی_تحول_اجتماعی
ا🔹صلاحات اقتصادی مشترک مسعود نیلی و میخائیل گورباچف
میخائیل گورباچف، آخرین رئیسجمهور شوروی، آغازگر اصلاحات اقتصادی نئولیبرال در روسیه بود. در واقع، گورباچف را میتوان مجری پروژه گذار از کمونیسم به لیبرالیسم دانست. به همین سبب، غربیها علاقه زیادی به او پیدا کرده بودند. سال ۱۹۸۷ مجله تایم او را به عنوان مرد سال انتخاب کرد. سال ۱۹۹۰ نیز جایزه صلح نوبل را به او دادند. جالب اینکه کمیته نوبل رسما اعلام کرد که این جایزه، نوعی پشتیبانی از «گذار» است.
گورباچف که محبوب قلب سران غرب شده بود، به شدت از سوی آنها و نیز صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی تحت فشار بود تا سیاست شوک درمانی را با سرعت اجرا کند. ۲۱ دسامبر ۱۹۹۰ صندوق بینالمللی پول گزارشی ۲ هزار صفحهای از اقتصاد شوروی تهیه کرد و در آن نوشت که اصلاحاتی که گورباچف تاکنون انجام داده، صرفا یک سری اصلاحات سطحی است و باید این اصلاحات عمیقتر شود.
ژوئیه ۱۹۹۱ که گورباچف برای اولین بار در اجلاس گروه ۷ شرکت کرد، پیام متفقالقول سران این گروه به وی این بود که باید شوکدرمانی را به صورت ریشهای اجرا کند. گورباچف درباره آنچه در این اجلاس شنیده بود، نوشت: «پیشنهادهای آنان، چه از نظر شتاب و چه از نظر روشهای گذار، حیرتآور بود». اسنادی منتشر شده است که نشان میدهد گورباچف به صورت جدی نگران فشار سنگین اجرای این سیاست روی مردم بوده، اما سرانجام به آن تن داده است.
حضرت امام خمینی(ره)، با مشاهده پروژهای که گورباچف برای گذار از کمونیسم به لیبرالیسم کلید زده بود، در اولین روز سال ۱۹۸۹ میلادی، نامهای خطاب به وی نوشتند و ضمن استقبال از انگیزه وی برای تحول، از او خواستند حال که قصد تجدید نظر در مکتب کمونیسم را دارد، در سیاست دینزدایی تجدیدنظر کند: «مشکل اصلى کشور شما مسئله مالکیت و اقتصاد و آزادى نیست. مشکل شما عدم اعتقاد واقعى به خداست. همان مشکلى که غرب را هم به ابتذال و بن بست کشیده و یا خواهد کشید». امام، گورباچف را انذار دادند که از کمونیسم به لیبرالیسم پناه نبرد: «امروز دیگر چیزى به نام کمونیسم در جهان نداریم. ولى از شما جداً مىخواهم که در شکستن دیوارهاى خیالات مارکسیسم، گرفتار زندان غرب و شیطان بزرگ نشوید... اگر بخواهید در این مقطع تنها گرههاى کور اقتصادى سوسیالسیم و کمونیسم را با پناه بردن به کانون سرمایه دارى غرب حل کنید، نه تنها دردى از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند».
اما همان اصلاحات اقتصادی که گورباچف در شوروی کلید زد، در ایران نیز توسط یک طیف خاص در داخل سازمان برنامه و بودجه، دنبال میشد. مسعود نیلی، جزو تیم اجرای اصلاحات نئولیبرال در اقتصاد ایران است که از اوایل دهه ۶۰ در پی اجرای این سیاستها بودند و با روی کار آمدن هاشمی رفسنجانی، سرانجام موفق شدند این سیاستها را پیادهسازی و در کشور نهادینه کنند. نیلی در کتاب «اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی»، به صراحت از شباهت اصلاحات مد نظر خود با اصلاحات گورباچف در شوروی پرده برداشته است: «نظر سازمان برنامه، اجرای سختتر سیاستهای آزادسازی بود. این موضع در مقایسه با اصلاحات اقتصادی زمان گورباچف در شوروی، بیشتر قابل درک و فهم است. در آن زمان هم، یکی از مواردی که گورباچف با اتحادیه اروپا و کشورهای غربی مطرح میکرد، این بود که اگر بخواهم اصلاحات اقتصادی را در کشورم اجرا کنم، چون این کار همراه با یکسری فشارها بر روی مردم خواهد بود، احتیاج به منابعی دارم که بتوانم کالاهای مصرفی را در اختیار مردم قرار دهم. وی بر روی این خواسته خود اصرار زیادی داشت و اگر اشتباه نکنم، رقمی حدود ۲۰ میلیارد دلار برای تامین کالاهای مصرفی مردم که بتواند پشتوانه سیاست اصلاحات اقتصادی باشد را پیشنهاد داده بود. ما هم در آن زمان، شبیه وضعیت گورباچف در شوروی را داشتیم».
@hzamanim
@Gahadetabeen
از آقای روحانی میپرسیدیم فایده این برجام برای کشور چه بوده؟
میگفت برجام سایه جنگ را از سر کشور دور کرد.
میگفتیم در اقتصاد چه کردی؟ میگفت نگذاشتم تورم سه رقمی شود، نگذاشتم قحطی شود...
یک بار هم گفت اگر ترامپ و کرونا نبود، دلار زیر ۵ هزار تومان بود. این فراز آخر هم قابل استفاده است!
قبلا هم عرض کردهام. این قبیل دستاوردسازیها با ادبیات اگر ما نبودیم چه میشد، هیچ جای نگرانی ندارد و شیوه قبلیها هم بوده است. آنچه جای نگرانی داد این است که دولت آقای رئیسی قصد تغییر ریل ندارد و رسما از دلار ۱۰۰ هزار تومانی سخن میگوید.
@Gahadetabeen
بسمهتعالی
رؤسای محترم سه قوه
مسئولین و مدیران جمهوری اسلامی ایران
سلام علیکم؛
تحقق شعار سال، راهی جز بازگشت به قانون اساسی ندارد. میثاقی که برای آن صدها هزار جانِ پاک تقدیم شده است. میثاقی که امامِ امت فرمودند انشاالله تا ظهور حضرت بقیتالله ارواحنالهفداه باقی و مورد عمل باشد.
اگر مساله و اولویت کشور اقتصاد است باید به فصل اقتصادی قانون اساسی و بهطور خاص اصل ۴۳ و ۴۴ رجوع کنیم. اصلی که به اتفاق آراء در مجلس خبرگان قانون اساسی تصویب و با تأیید امام و رأی امّت مهر و امضا شد. در این میان به طور ویژه بند ۲ اصل ۴۳ و بند ب سیاستهای کلی اصل ۴۴ نزدیکترین و دقیقترین راهبردها برای تحقق شعار سال است.
قرار دادن ابزار و وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند اما ابزار کار ندارند (بند ۲ #اصل_۴۳) و اعطاء سهم ۲۵ درصدی تعاونی از اقتصاد ایران (#بند_ب سیاستهای کلی اصل ۴۴)، دقیقترین مسیر برای تحقق شعار سال را معین کرده است. هر مسیر دیگری، تحریف و تصغیر مفاهیم بلندی است که در شعار سال آمده است.
امید که بدون هیچ شک و تردیدی در راستای تحقق اهداف و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی که در قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام تجلی دارد، گام دوم انقلاب را بلند و استوار برداریم.
لطفا چند ثانیه وقت بگذارید، این کارزار را امضا و برای دیگران ارسال نمایید:
https://www.karzar.net/108096
🆔@Gahadetabeen