جنگ روانی کم از جنگ نظامی نیست
▪️چگونه صهیونیستها تلاش میکند پاسخ ایران را تحقیر کنند
🔹آنها به راحتی دروغ میگویند، حتی به صورت رسمی! آنها میگویند فقط تعداد محدودی موشک در پایگاه نواتیم خورده و تنها یک دختر بچه ۱۰ ساله مجروح شده! گزاره ای که برای هرکسی در جهان، تناقض آن آشکار است.
@Gahadetabeen
هدفمندی.pdf
1.7M
🌀 نامه تاریخی دکتر صمصامی به احمدی نژاد در مورد مشکلات هدفمندی یارانهها در سال ۱۳۸۸
🔹 متاسفانه #احمدینژاد به هشدارهای دکتر #صمصامی توجه نکرد و طرح هدفمندی را اجرا کرد، مشکل اصلی این طرح وصل کردن یارانه به افزایش قیمت حاملهای انرژی و دلاری کردن حاملهای انرژی بود.
🔻متاسفانه این کار در دولت دوم روحانی تشدید شد و در دولت سیزدهم نیز ادامه دارد .
@Gahadetabeen
🔴کودتای دلاری فروش ها علیه ریال
▪️هیئت مدیره انجمن فولاد ایران که پیش از این، در نامهای به محضر رهبر انقلاب خواهان فروش دلار شرکتهای فولادی به نرخ آزاد (۶۰ هزار تومان) و همچنین فروش فولاد به داخل کشور بر اساس فرمول "قیمت جهانی ضربدر دلار ۶۰ هزار تومان" شده بود، امروز تهدید کرده است که اگر اجازه ندهید دلار خود را به نرخ جعلی تلگرامی بفروشیم، صادرات فولاد را متوقف خواهیم کرد!
▪️واقعا باید به حال اقتدار دولت گریست که یک سری شرکت خام و نیمهخام فروش که روی انفال این کشور چنبره زدهاند، اینطور در حال باجگیری برای گرانسازی ارز و محصولات خود هستند.
▪️اخیرا محمدمهدی برادران معاون وزیر صمت در واکنش به نامه رانتخواران انفال برای گران سازی دلار گفت: «انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند».
هنوز پاسخ این پرسش از سوی مسئولین داده نشده است که چرا باید نفت و گاز و محصولات پالایشی و پتروشیمی و فولاد و... که مواد اولیه تولید هستند، باید به قیمت جهانی ضربدر نرخ دلار به ملت ایران فروخته شود؟ مگر حقوق کارگر و کارمند ایرانی به قیمت جهانی ضربدر نرخ دلار است؟
▪️چرا نرخ دلار شناور شده و به بازار آزاد سپرده شده تا ذینفعان افزایش نرخ دلار، ابتدا دلار را در بازار آزاد گران کنند و سپس به دولت و نظام فشار بیاورند که نرخ نیما و رسمی را نیز به نرخ بازار برسانید؟ فایده این سیاست جهانی سازی قیمت ها و شناورسازی نرخ ارز جز فقیرتر شدن مردم و بی ارزش تر شدن ریال و فربهتر شدن انفالخواران چه بوده است؟
@Gahadetabeen
💢پایان عصر شبکههای اجتماعی؟
🔻«شبکههای اجتماعی دیگر چندان اجتماعی نیستند»؛ این ایده یادداشت مهمی است که هفتهنامه اکونومیست مدتی قبل منتشر کرد. بر اساس این گزارش، فعالیت کاربران شبکههای اجتماعی، به گروههای خصوصی در پیامرسانها (مثل واتساپ و تلگرام) منتقل شده و محتوای درون شبکههای اجتماعی (مثل توئیتر و اینستاگرام) با محتوای افراطی جایگزین شده است. امری که مشکلاتی برای کاربران شبکههای اجتماعی و پیامرسانها ایجاد خواهد کرد.
🔹بیش از ۲۰ سال از زمانی که فیسبوک متولد شد و دنیای جدیدی را خلق کرد، گذشت؛ اما حالا پس از ۲۰ سال از فراگیر شدن شبکههای اجتماعی، آنها دستخوش دگرگونی عمیقی شدهاند که کمتر مورد توجه قرار گرفته است. جادوی عجیب شبکههای اجتماعی آنلاین ترکیب تعاملات شخصی با ارتباطات جمعی بود. اکنون این ترکیب، دوباره به دو قسمت تقسیم شده است.
🔸 حالا مشاهده آخرین وضعیت دوستان در شبکههای اجتماعی جای خود را به ویدیوهایی از افراد غریبه داده است که شبیه تلویزیون است. پستهای عمومی به طور فزایندهای به گروههای بسته در پیامرسانها منتقل میشود. شبکههای اجتماعی در حال تحول هستند و همین امر اکنون مشکلاتی را ایجاد کرده است.
🔹این موضوع مهمی است، زیرا مردم اینترنت را از طریق شبکههای اجتماعی تجربه میکنند. استفاده از پلتفرمهای شبکههای اجتماعی بیش از یک چهارم ساعت بیداری را شکل میدهد. شبکههای اجتماعی علاوه بر سرگرم کننده بودن، محل بحث آنلاین و کمپینهای سیاسی هستند.
🔸ویژگی بارز شبکههای اجتماعی جدید این است که دیگر چندان اجتماعی نیستند. با الهام از TikTok، برنامههایی مانند فیسبوک به طور فزایندهای ترکیبی از کلیپهایی را ارائه میکنند که توسط هوش مصنوعی انتخاب شده است؛ آن هم بر اساس رفتار تماشای کاربر و نه ارتباطات اجتماعی آنها. در ضمن مردم کمتر از گذشته پست می گذارند. از سال ۲۰۲۰، سهم آمریکاییهایی که میگویند از انتشار مطالب مربوط به زندگی روزانهشان به صورت آنلاین لذت می برند از ۴۰ درصد به ۲۸ درصد کاهش یافته است.
🔹چراغهای «میدان شهر دیجیتال» در حال خاموش شدن است. البته برخی از نتایج این اتفاق خوشایند است. فعالان سیاسی می گویند که برای جلب نظر گروههای خصوصی در پلتفرمهایی نظیر واتساپ یا تلگرام، باید پیامهای خود را ملایمتر کنند. یک پست تحریکآمیز که ممکن است در توئیتر بهخوبی لایک بگیرد، ممکن است در گروه واتساپی والدین مدرسه دافعه ایجاد کند.
🔸اکنون بهنظر میرسد که گروههای تلگرامی یا واتساپی، برای سلامت روان نوجوانان مناسبتر باشد چرا که زندگیشان در فضای عمومی مورد تجزیه و تحلیل دیگران قرار نمیگیرد. علاوه بر این، پیامرسانهایی نظیر واتساپ و تلگرام از این جهت مفیدتر هستند که پستها را بر اساس ترتیب زمانی نشان میدهند نه بر اساس الگوریتمی که ایجاد هیجان کند و این نیز برای سلامت روان بهتر است.
🔹در دنیای جدید شبکههای اجتماعی، کاربران، بیشتر به گروههای کوچک در پیامرسانها متمایل شدهاند. اما این دنیای جدید مشکلات خود را به همراه دارد. اگرچه گفتوگوهای رمزگذاریشده در گروههای کوچک در تلگرام یا واتساپ، به حفظ جان انسان در نظامهای اقتدارگرا کمک میکند، اما این گروهها محیط مناسبی برای پخش دروغها هستند. سیاستمداران در هند از واتساپ برای پخش دروغها استفاده کردهاند در حالی که این دروغها در شبکههای باز مانند فیسبوک، حذف میشدند.
🔸در سمت دیگر، به نظر میرسد الگوریتمهای شبکه باز (مثل توئیتر و اینستاگرام) که توسط رفتار کاربران هدایت میشوند، افراطیترین ویدیوها را پخش میکنند تا واکنش مخاطب را بگیرند. در گذشته، برای اینکه چیزی در یک شبکه اجتماعی وایرال شود، مردم مجبور بودند آن را به اشتراک بگذارند. اما اکنون آنها آن را صرفاً با تماشا کردن یک ویدئو، به وایرال شدن آن کمک میکنند، زیرا الگوریتمهای شبکههای اجتماعی به محتوایی که بیشترین تعامل را جذب میکند، پاداش می دهد. این شرایط جدید به کسانی مانند ترامپ یا تاجران اطلاعات نادرست، سود خواهد رساند چرا که آنها بهتر از هر کس میتوانند از مخاطب واکنش بگیرند؛ در این وضعیت جدید، محتوایی که با deep fake تولید شده باشد بهراحتی وایرال میشود.
🔹آنچه از ظهور اخبار جعلی مهمتر است، کمبود اخبار واقعی در شبکههای اجتماعی است. از زمان تغییر جهت شبکه به سمت سرگرمی ، اخبار تنها ۳ درصد از آنچه مردم در آن می بینند را تشکیل می دهد. در سراسر شبکههای اجتماعی، تنها ۱۹ درصد از بزرگسالان داستانهای خبررا به اشتراک می گذارند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ کاهش ۲۶ درصدی داشته است.
@Gahadetabeen
🔴 علت معرفی تعداد زیادی کاندید توسط اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری چیست؟؟
۱- روانشناسان توصیه میکنند که برای مجاب کردن فردی به انجام خواسته تان، یک یا دو خواسته را که مطمئنید اجابت نمیشوند به همراه (پیش از) خواسته اصلیتان مطرح نمایید
در این صورت بعد از رد دو خواسته فرعی، احتمال پذیرش خواسته اصلیتان به شدت زیاد می شود
به نظر میرسد که تعدد بیش از حد نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از سوی اصلاح طلبان دقیقاً به همین منظور میباشد تا بعد از فاجعه هایی که در زمان دولت بی تدبیری و نا امیدی به وجود آوردند(چندین برابر شدن قیمت مسکن و ماشین و دلار و فتنه بنزینی و فتنه گوشت، نان و تخم مرغ و فتنه های دیگر و فتنه ۱۴۰۱ که باز هم ریشه در نارضایتی های عمیق زمان آنها داشت) بتوانند جریان اصلاحات را از مرگ حتمی نجات داده و کاندیداهای خود را بر شورای نگهبان -با ایجاد حالتی که به عامیانه رودربایستی گفته میشود-، تحمیل نمایند
۲- دلیل دیگر تعدد نامزدهای اصلاح طلبان آن است که این گمان و خوف را در اعضای محترم شورای نگهبان و شاید برخی نهادهای حاکمیتی به وجود آورند که به دلیل تعدد نامزدهای این حزب، در صورت رد صلاحیت آنها، اهرمهای این نامزدها برای تقابل و ایجاد شک و تردید و بدبینی در مردم و ایجاد آشوب، به تناسب تعداد نامزدهای اصلاح طلب، متصاعد خواهد بود!
تا باز هم احتمال تایید صلاحیت دست انها با وجود عدم قابلیت، صد درصد گردد!
۳- دلیل دیگر آن است که جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی مانند امیر کبیر در طول مدت کوتاه و سه ساله خود اقدامات بسیار مطلوبی را برای مردم و کشورمان و برای اسلام به انجام رساند به نحوی که در یک قلم از کارهایش فقط بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهیهای به جای مانده از دولت روحانی را پرداخت نمود و هزاران کارخانه ای که در زمان جناب آقای حسن روحانی تعطیل شده بودند را به چرخه تولید بازگردانید و نیروگاه های برقی متعدد احداث کرد و پروژه های درخشان هوا و فضا و پروژه های پالایشگاهی و..صدها پروژه دیگر را به بهره برداری رساند..
اما
یادمان نمیرود که آقای روح الله زم مدیر کانال کذاب و آشوبگر آمد نیوز در اعترافات خود خاطرنشان کرد که ما ترجیح میدادیم که در سال ۹۲ آقای روحانی به جای آقای رئیسی رئیس جمهور شود تا ایجاد نارضایتی ها به حداکثر رسیده و زمینه برای تغییر نظام به وجود آید!
همینطور دشمن خونخوار انسانیت یعنی بنیامین نتانیاهو علنا گفته بود که اصلاح طلبان سرمایههای اسرائیل در ایران هستند
حال به نظر شما چرا اصلاح طلبان با معرفی نامزدهای متعدد اینقدر اصرار دارند رئیس جمهور شوند؟؟
⁉️آیا میخواهند کشور را بسازند گر اینطور است چرا آن همه سالهایی که دولت و همه مقدرات کشور در اختیار آنها بود هیچ کاری نکردند بلکه به دشمنان کمک نمودند و بر مردم سخت گرفته آنها را به جان رساندند آنقدر که هنوز هم که هنوز است آثار به جای مانده از اقدامات یا بی اقدامی آنها، مانند قیمت سر به فلک کشیده مسکن و خودرو، مردم و خانوادهها را در تنگنا قرار داده است..
آیا آنها واقعاً میخواهند بیایند و چیزی را بسازند پس چرا در زمان خود چیزی را نساختهاند؟بلکه زمینه آشوب های متعدد را فراهم آوردند؟
بیشتر به نظر میرسد که آنها میخواهند بیایند تا همین چند اقدامی را نیز که جناب آقای رئیسی انجام دادهاند و نویدبخش فردای روشنی برای جمهوری اسلامی ایران عزیز ماست نابود سازند تا زمینه را برای دخالت دشمنان در کمین نشسته فراهم کنند..
باز هم یادمان نمیرود که نتانیاهو اصلاح طلبان را سرمایههای اسرائیل در ایران شمرد
و یادمان نمیرود که در صندوق آرای مدافعین حرم در سوریه حتی یک رای حتی یک رای به اصلاح طلبان دیده نشد.
@Gahadetabeen
‼️وقتی جمهوری اسلامی بخاطر اقازاده های مسئولان لیبرال و غربگرا حاضر در امریکا توسط رسانه های غربی و اپوزیسیون مورد تمسخر قرار میگیرد...
❇️واشنگتن تایمز در اکتبر ۲۰۱۸ درباره ی فرزندان مسئولان ایرانی حاضر در امریکا گزارشی منتشر کرد که نام فاطمه اردشیرلاریجانی هم در بین این اسامی بود!
❇️در این گزارش اشاره شده که فاطمه اردشیر لاریجانی در حال تحصیل در دانشکده پزشکی کلیولند امریکا ست ولی پدرش امریکا را بزرگترین تهدید برای جهان میداند!
از فرزندان لاریجانی تافرزندان حسین فریدون و ابتکار و نوبخت! در... ⬇️
منبع
@Gahadetabeen
28.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 سکانس طلایی فیلم سینمایی "مصلحت"
دیالوگهای این سکانس از فیلم مصلحت، از جمله واقعیتهای غیرقابل انکار امروز ماست که باید دائما در ذهنمان مرور و یادآوری شود.
نباید به اسم مصلحت، حقیقتهایی که تبدیل به اصول شدهاند را ذبح کرد.
@Gahadetabeen
📝 نیاز امروز جبهه انقلاب و رسالت نخبگان
🔺 در سالهای اخیر عموماً و در یکسال گذشته خصوصاً با پدیده تغییر #مرجعیت_اجتماعی در عموم مردم و اکنون در جامعه انقلابی مواجه شدیم.
تغییر مرجعیت اجتماعی از پایگاه نخبگانی به سطوحی چون #سلبریتی_سیاسی و #بلاگر_تحلیلگر تنزل یافته است. نتیجه اینکه تحلیلها بهجای آنکه مبتنی بر #مبانی باشد، تکیه به هیجانات، حب و بغض، تسویهحساب شخصی یا جریانی و برخی بازیهای امنیتی دارد. دراین میان #کانالهای_زرد که پیشینه و پشتوانه فکری روشنی ندارند نیز مزید بر علت شدند.
📌 رهاورد این تغییر مرجعیت، #افول سطح تحلیل، سطح کنش و سطح فهم از موقعيت اجتماعی در بین جبهه انقلاب و مصرفکنندگان این دست تحلیلهاست. #تحیر و سردرگمی در بزنگاهها، درگیری و #بداخلاقی و انتخاب غلط در مواقع انتخاب و #تشتت در بدنه جبهه انقلاب بوده است.
🔺این آسیب، عوامل متعددی دارد که بايد جداگانه بررسی شود اما یکی از آن عوامل فقدان، افول، و یا تخریب مرجعیت های اصیل فکری است. امروز یکی از ضرورتهای جبهه انقلاب #احیای_مرجعیت_اصیل_فکری است.
📌 امروز و در آستانه انتخابات ریاستجمهوری مراجع فکری و #اندیشمندان_جبهه_انقلاب باید بهجای کنشهای محدود و غیر مؤثر به #کنشگری_اثرگذار و تعیینکننده روی بیاورند. ورود اندیشمندان جبهه انقلاب عرصه را بر #بلاگر_تحلیلگرها و #سلبریتی_سیاسی ها تنگ میکند و جبهه انقلاب میتواند به #بازیابی و بازسازی موقعیت خود بپردازد.
📌 مهترین آسیبی که امروز جبهه انقلاب دچار آن است، #تنازع و #تشتت است. آیات قرآن در تعالیم اجتماعی خود میفرماید: و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم"
بنابر ادبيات قرآنی نتیجه تنازع دچار فشل و سستی و از بین رفتن کارآمدی است. وقتی جبهه دچار سستی و عدم انسجام شد، ذهاب ریح رخ میدهد یعنی بیآبرو میشود. بیآبرویی در برابر دشمن، بیآبرویی در نتیجه ناکارآمدی و عدم امکان عزم واحد. پس نتیجه اصلی تنازع از بین رفتن #قدرت جبهه مؤمنین است. قدرت که از بین رفت، شوکت از بین میرود و در نهايت عنان امر به دست حریف میافتد.
📌 مهمترین کارکرد نخبگان در این ایام بازگرداندن #انسجام به #جبهه_انقلاب است. انسجام نافی #اختلاف نظر در مقابل آن نیست، بلکه انسجام در مقابل تنازع و افتراق است. جبههای که به بلوغ رسیده در عین اختلاف نظر میتواند برخوردار از انسجام و بهم پیوستگی باشد (ولایت اجتماعی). برخلاف حالت تنازع که اساساً جبهه دچار انعزال و تفرقه و تشتت و ازهم گسستگی میشود.
‼️ امروز در پاییندست یعنی در بدنه جبهه انقلاب شاهد تنازع و درگیری گسترده و دعواهای حیدری نعمتی هستیم. این تنازع را نخبگان باید از دو لایه رفع کنند:
1⃣ ایجاد انسجام در بالادست و بین سران اصلی جريان انقلابی که ثمره آن پیام اجتماعی وحدت به بدنه جبهه انقلاب است.
2⃣ ایجاد تحول در #دستگاه_تحلیلی جبهه و ارتقای سطح نگرش آن نسبت به کنش سیاسی جبههای، شناخت موقعیت کنونی، تفکیک دوست و دشمن اصلی، شناخت اولویتها و...
📌 رسالت دیگر نخبگان ساخت تصویر #آینده_مطلوب انقلاب اسلامی بنابر دستگاه تحلیلی رهبری و دغدغههای یک دهه اخیر ایشان است. گاهی مطلوبنگاری ما بهسمت تخیل و امور غیر واقعی میل میکند و نام آن را رؤیا میگذاریم اما رهبری با توجه به اقتضائات واقعی ایران و جهان رؤیای دستیافتنی ترسیم میکنند. تأکید بر "دهه #عدالت و #پیشرفت" یعنی نوع خاصی از آینده مطلوب مدنظر ایشان است. نخبگان باید این مسئله را بهنحوی ترسیم و تبیین کنند که قدرت تمییز بین کاندیداهای مختلف فراهم آید.
ادامه 👇👇
@Gahadetabeen
ادامه قبل 👆👆
📝 نیاز امروز جبهه انقلاب و رسالت نخبگان
🔺#انتخابات هم در مسیر سلوک یک ملت ابتلا است. در #ابتلائات است که کاستیها و نارساییها و کمبودها و هم داراییها خودش را نشان میدهد.
و اکنون فرصت خوبی برای رصد دردهای پنهان و مزمن جبهه انقلاب است که به بهانه انتخابات سر باز کرده...
🔺 نگاهی به آنچه امروز در گفتوگوهای بچههای جبهه انقلاب باهم در گروهها و کانالها و... در جریان است تصویر جالب و گاه نگرانکنندهای به ما نشان میدهد.
باید چارهای کرد این دردها را... گمانم از انتخابات مهمتر شناخت موقعیت کنونی و فکری برای آینده جبهه است...
📌یکی از #رسالتهای_نخبگان امروز رصد طبیبانه دردها و اقدام برای حل آن در بستر زمان است...
خدا بیامرزد مرحوم #آیتالله_مصباح را، بعد از فتنه 88 موضوع درس اخلاق هفتگی شان در دفتر رهبری را به مقوله #بصیرت تغییر دادند. یعنی حتی درس اخلاق بر مدار نیاز انقلاب.
✅ پس نخبگان دو کار دارند:
۱. رصد دردهای مزمن جبهه از بین کنشها و بحثهای این روزها
2. تدبیر برای تربیت و رشد جبهه با تبیین و بسط مفاهیم مورد #نیاز نه توصیههای کلی و بدون نسبت با موقعیت
برای مثال هنوز هیچ درس دقیقی با موضوع تبیین ابعاد #تقوای_سیاسی نداریم. جبهه نمیداند چه نوع کنشی خروج از تقواست و چه نوع کنشی تبیین. مرز تبیین و تهمت روشن نیست. چه آنکه مرز بسیاری دیگر از مفاهیم روشن نیست. و این تنها یک مثال است.
@Gahadetabeen
🔎تیپ های سه گانه در مصرف پیام رسانهای
🔻مخاطب مطبوعات و رسانه در نوع مواجهه با پیام رسانهای به سه دسته کلی تقسیم می شوند که سطح هوشمندی و تاثیر یا ضعف و آسیب پذیری هر دسته را تعیین میکند، بنابراین اگر بخواهیم در مواجهه با رسانه و بالا بردن سطح آگهی خود دقت کافی بخرج دهیم باید فهم خود را تقویت کنیم ؛
در اینجا این سه دسته اینگونه دسته بندی می شود؛
1⃣ رسانه خوانها: این دسته در نسبت با رسانه در نقش #مصرف_کننده عمل میکنند و سریعا تحت تاثیر پیام های رسانه ای از هرنوعش(خبر و فیلم و مطبوعات و...) قرار گرفته و به تعبیری نسبت به محتوا و حتی فرم رسانه، شرطی میشوند. این تیپپولوژی عادت به مصرف خبر دارد و به دلیل ابتلای شدید به رسانه دچار #شرطی_سازی و انفعال شده است.
2⃣ رسانه دانها: این گروه از اهالی رسانه ولی در مصرف رسانهای هوشمندانه عمل کرده و به چرایی ها و چگونگی های پیام میپردازند. اهل تحلیل بوده و #مواجهه_پرسشگرانه با پیام های خبری و سریالی و ...برقرار میکنند. لاک دفاعی ندارند ولی خوش بین هم نیستند و به #فرایند_پنجگانه (۱.چه کسی، ۲.چه پیامی را، ۳.چگونه و با چه تکنیک و ابزاری ۴.برای کدام تم و زمینه و مخاطبی و ۵.با چه هدف و سطح تاثیری) ملتزم هستند. این تیپ از افراد اگر مراقبت نورزند و حس و حال کنشگری نداشته باشند، به سمت تفکر انتقادی مطلق و پایگاه رفتاری سلبی سوق پیدا میکنند.
3⃣ رسانه بانها: این گونه از افراد علاوه بر تحلیل و #دروازهبانی_پیام (Gatekeeping) و برخورد فعال با محصولات رسانهای، اهل تبیین و روشنگری و دیدهبانی هم هستند. در واقع وجه تمایز این طیف از اهالی رسانه با نوع دوم در حس مسئولیت پذیری و گره زدن فاز تحلیل به #تبیین و نهایتا جریان سازی است. این تیپ از افراد بلحاظ نظام رفتاری از تعادل و ثبات بیشتری برخوردارند و دانش و #کنش را در موقعیتی گره میزنند.
@Gahadetabeen
🔎خط خبری رسانه های معاند در موضوع انتخابات
۱. تردیدآفرینی و القای مهندسی تحت عنوان انتخابات از پیش تعیین شده با توسل به ترکیب کاندیداها و مثل همیشه تخریب شورای نگهبان و انتساب نامزدها به رهبرانقلاب/ #اعتبار_زدایی
۲. تخریب شخصیت رییس جمهور شهید و عملیات روانی علیه #بِرند_مردمی و تصویر انقلابی انتخابات بعنوان دستاورد آیت الله رییسی با توسل به دروغ های دهه شصت و.../#اسطوره_زدایی
۳. فرافکنی و ایجاد #کانال_انحرافی جهت تمرکززدایی از امر سیاسی در بستر افکارعمومی و القای بی توجهی مردم به انتخابات با توسل به انباشت خرده خبرها پیرامون موضوعات فرعی و نااولویت ها و برجسته سازی برخی بازیها(همستر) و حواشی سرگرمی و ورزشی(فساد در فوتبال) و.../ #تمرکز_زدایی
۴. تصویرسازی منفی از تمامی نامزدها و کاندیداهای انتخاباتی با توسل به #تمسخر گفتمانی و تحریف و تقطیع و برچسب زنی و انتقال حس دلسردی از تکثر و تنوع نامزدها در امر انتخابات/ #شاخص_زدایی
@Gahadetabeen
🔴 چشم امید غرب به اختلاف قالیباف و جلیلی در #انتخابات هست،جالب اینجاست که این دو نفر خیلی خیلی باهم رفیق هستند..
🔹اما دشمن مهره های خودش رو با تمام قوا و با تمام حیله ها آورده کف میدون برای تفرقه انداختن و به اسم طرفدار قالیباف یا طرفدار جلیلی کانال زدن یا یک سری از کانالهارو خریدن،تا نفرت پراکنی و لجن پراکنی کنن بین این دو نفر تا طرفدارانشون بیوفتن به جون هم ،متاسفانه بعضی هاهم دانسته یا ندانسته دارن تو زمین دشمن بازی میکنن...
🔸آخرش چی میشه انتخابات پر شور نمیشه و دشمن به هدفش نزدیک تر میشه،توجه کرده باشید دشمن داره تمام کاندیدهای انقلابی رو میزنه تا از چشم مردم بیوفتن تا جایی که همه بدشون بیاد و در آخر تایید صلاحیت شورای نگهبان بره زیر سوال یعنی در اصل این سوال بیاد تو ذهن مردم که شورای نگهبان چرا این کاندیدهارو تایید کرده پس خودشم ایراد داره..
🔹اندیشکده امریکن اینترپرایز از پرنفوذترین موسسات سیاستگذاری ایالاتمتحده با انتشار گزارشی به وضعیت اصولگرایان در انتخابات پیشرو پرداخته،این اندیشکده آمریکایی با برجستهسازی کاذب و ادعایی از وجود اختلافنظر بین #جلیلی و #قالیباف در مسائلی نظیر آزادیهای اجتماعی و اصلاحات اقتصادی در حال تئوریزه کردن اختلاف جدی بین این دو نامزد جبهه انقلاب است.
♦️خیلی باید مراقب باشیم خیلی از تهمت هایی که در فضای مجازی نسبت به جلیلی و قالیباف مطرح میشه از جانب دشمنه هرکسی حتی سر سوزنی دو دستگی ایجاد کرد نفوذی هست،کمک کار دشمن نشیم،اختلاف و نفاق یعنی ضربه به کشور..
😔 یعنی دوباره سوختن دل رهبر...
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ حتما ببینید و منتشر کنید
🔹️ اگر با هم اختلاف پیدا کنید ممکن است اشخاصی که لایق نیستند به مسئولیت برسند
@Gahadetabeen
🔰امام المسلمین: درخواست میکنم، اصرار میکنم .... نامزدهای دیگر را تخریب نکنید
🔻رهبر انقلاب:
«من به طور جد از همهی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقهمندیای دارند، درخواست میکنم، اصرار میکنم که این علاقهمندی خودتان را از راه تخریب دیگران، اهانت به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هرچه میخواهید، از نامزد مورد علاقهی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید. این علامت بدی است.»
#انتخابات
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 خوشحالی داماد حسن روحانی از درگیری بین برخی هواداران جلیلی و قالیباف
🔹کامبیز مهدیزاده:
خیلی خوشحالیم که قالیباف و جلیلی همین شرایط سخت را داشته باشند و تنش میان آنها بالا باشد تا نامزد موردنظر ما پزشکیان برنده انتخابات باشد.
@Gahadetabeen
🔻سی ان ان: پزشکیان برنده اختلاف جلیلی و قالیباف است
🔹سیانان در تحلیل آرایش سیاسی انتخابات ایران نوشت، نبرد انتخاباتی بین #قالیباف و #جلیلی شدید است و بعید است به نفع دیگری کنار بکشند.
🔹این رسانه آمریکایی معتقد است پزشکیان شانس کمی برای پیروزی دارد اما در صورت تقسیم آرای #اصولگرایان، پیروزی #پزشکیان در دور اول #انتخابات محتمل خواهد بود.
@Gahadetabeen
🔹 اندازۀ دولت: رخنۀ لیبرالیسم افراطی در بدنه کارشناسی دولتها
غلط مصطلحی که بین سیاستمداران و دانشگاهیان رایج شده است و اخیراً در میزگرد اقتصادی نامزدهای انتخاباتی از زبان یکی از کارشناسان اقتصادی کشور که سابقه وزارت هم در کارنامه خود دارد مطرح شد، مغالطۀ دولت بزرگ است!
نسبت هزینههای دولت به تولید ناخالص داخلی (G/GDP)، اصلیترین شاخص اندازۀ دولت در اقتصاد است که مطابق دادههای بانک جهانی و در پی اجرای نسخههای ریاضتی و انقباضی و خصوصیسازی بیضابطه و توصیههای نابخردانه اقتصاد بازار آزاد و اقتصاددانان لیبرال و... این نسبت در ایران از حدود ۲۰ درصد در ابتدای انقلاب، به ۱۲ درصد در سال ٢٠٢٢ رسیده است! این نسبت ایران را از جهت کوچکبودن اندازۀ دولت، در میان کشورهای جهان، در رتبۀ ششم و در کنار کشورهایی مانند ترکمنستان، هائیتی، ونزوئلا و سودان قرار داده است.
لذا برخلاف تصور غلط در اذهان اغلب کارشناسان، کوچک بودن دولت در ایران و فاصله ایجاد شده با کشورهای مدعی اقتصاد لیبرال، حتی در نگاه لیبرالترین اقتصاددانان غربی هشداری جدی است. برای مثال، نسبت مذکور در کشورهای فرانسه ۵٨ درصد، آلمان ۴٩ درصد، ژاپن ۴۴ درصد و آمریکا ٣٨ درصد است نشان از نقش مهم دولت در تولیدناخالصداخلی این کشورها دارد.
داشتن دولت قوی و مقتدر با وجود نسخههای انقباضی و رساندن اندازه دولت به کوچکترین دولتها (طبق آمارهای IMF) تنها یک سراب است.
@Gahadetabeen
اینستکس تون خوب شد؟!
🔹این گونه که آقای ظریف، روند اجرای برجام را تحریف می کند و دوباره در باغ سبز نشان می دهد؛
🔻احتمالا ایشان نبوده و کس دیگری بود که می گفت بعد از ۲۰ ماه نمی توانیم حتی یک حساب بانکی در انگلیس افتتاح کنیم؛
🔻فرد دیگری بود که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ دعوت شد، اما در بازگشت، به هواپیمای او به بهانه تحریم، بنزین ندادند و بالاخره به هر مکافاتی بود، با ورود وزارت دفاع آلمان، یک باک بنزین به هواپیمای حامل او دادند تا بتواند به تهران برگردد؛
🔻احتمالا دولت دیگری غیر از روحانی در اوج ماه عسل برجام بود که معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور را نامزد نمایندگی ایران در سازمان ملل کردند، اما دولت اوباما او را با برچسب تروریسم مورد توهین قرار داد و حاضر نشد ویزا بدهد. (بدین ترتیب احترام پاسپورت ایرانی هم برگشت!)
🔻احتمالا در دوره مدیریت دولت و وزیر خارجه دیگری بود که تحریم های ویزا (تهدید بازرگانان سفر کننده به ایران)، سیسادا و آیسا را در دوره اجرای برجام و در دولت اوباما، به ناف شان بستند؛ اما آن دولت و وزیر خارجه، به جای مطالبه حقوق برجامی ایران، حاضر شد بر سر بسته های توهین آمیز موسوم به اس پی وی و اینستکس (فروش محدود نفت به طرف سوم، در ازای دریافت غذا و دارو از اروپا!) مذاکره کند و با این حال، طرف اروپایی همان تعهد را هم نپذیرد.
🔻این در حالی است که حتی درباره کشورهای مورد تحریم که مذاکره نمی کنند و تسلیم زیاده خواهی غرب نمی شوند، غذا و دارو داتا از تحریم ها مستثناست.
🔻احتمالا دولت دیگری بود که وزیر نفت و رئیس سازمان برنامه اش می گفتند (با وجود برجام) حتی یک قطره نفت هم نمی توانند فروشند.
🔻سناتور تد کروز، احتمالا درباره کشور دیگری پرسید که چگونه توانسته فروش نفت را از ۳۰۰ هزار بشکه به ۲/۰۰۰/۰۰۰ بشکه افزایش دهد و وزیر خارجه آمریکا هم درباره کشور دیگری پاسخ داد: آنها سخت تلاش می کنند. ۶۰۰ تحریم جدید وضع شد، اما آنها مصمماند و برای دور زدن تحریم ها هر کاری که می توانند، انجام می دهند.
@IMANImohamad51
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢در محافل فلسفی این مضمون نقل است که روزی هایدگر فیلسوف آلمانی به همراه دوستش پای سخنرانی پرشور هیتلر نشسته بودند و در گرماگرم سخنان آتشين و پرشور پیشوا، رفیق هایدگر به او میگوید که من نمیفهمم هیتلر چه میگوید و به اصطلاح چرت و پرت میگوید.. هایدگر پاسخ میدهد که حرفش رو رها کن فقط حرکات دستش رو لذت ببر...
🔺 خطابه #ظریف را هم باید اینگونه نگریست و محتوای حرفهایش را رها کرد و صرفا از حرکات دست و بدن و بالا و پایین کردن صدا و چینش کلماتش لذت برد وگرنه محتوا هیچ ندارد و چیزی هم باشد مشتی فریبکاری و حدیث دیکتاتوری است.
دیکتاتور کسی است که اراده و نظر خود را با روشهای غیر عقلانی اعم از دروغ و فریب و احساسات و ترس و ... به دیگران تحمیل میکند.
🔺آمارهای فیلم بالا را ببينيد و #فراموش_نکنیم که با چه دیکتاتورهایی طرف هستیم.
هشت سال اقتصاد کشور را گروگان آمریکایی ها کردند تا تمرین شهروندی در غرب متمدن کرده باشند و آخرش مشخص شد قاعده دنیا، بر مدار تمدن نیست بلکه بر کاکل گاوچران های آمریکایی میچرخد و به جای خواهش کردن از #کدخدا باید تدبیر دیگری کرد.
@Gahadetabeen
🗳تحلیل انتخاباتی
💬 #روزنهای_رو_به_فردا
1⃣ در فضای عمومی کشور شور انتخاباتی چندانی مشاهده نمیشود.
⚠️این یک خطر و تهدید است! #مشارکت_حداکثری حتما باید رقم بخورد انشالله.
این خواست رهبر معظم انقلاب نباید روی زمین بماند.
هرگـونه تحلیل موازی که با خط رهبری سازگار نباشد و نسخه پیروزی منهای مشارکت حداکثری را برای جریان انقلابی بپیچد؛ مردود است!
2⃣ منتظر و مردد نگه داشتن بدنه حزبالله برای حصول وحدت بین کاندیداهای جبهه انقلاب موجب شده، کنشگری انتخاباتی انقلابیها با اما و اگر و کندی پیش برود و عملا نتوانند با #تمام_ظرفیت وارد گود شوند.
این #وضعیت_انفعالی میتواند عواقب بدی داشته باشد.
هر چه زودتر باید با مردم حرف بزنیم....
3⃣ اگرچه نزاع درونگفتمانی نسبت به قبل کمتر شده اما هنوز هم تمرکز برخی طرفداران دو کاندیدای رأیآور جبهه انقلاب روی نفی طرف مقابل واقع شده و به طور کلی از نامزدهای جریان غربگرای برجامی غافل اند!
♨️این یک خطای راهبردی است؛ از یک سو غفلت از رقیب و از دیگر سو تخریب رفیق!
اینها با هیچ عقلی سازگار نیست و در همه سطوح باید متوقف شود.
❌فضای مناظرهها را ببینید؛ آقایان قالیباف و جلیلی کوچکترین و کمترین تعریضی به یکدیگر ندارند با آنکه از طرح و برنامه و رویکرد سیاسی شان #تفاوت کاملا پیداست. اما با حفظ حریمها رقابت را پیش میبرند.
دقیقا همین فضا باید در سطوح پایین تر و خصوصا ستادها فراگیر شود.
4⃣ مزیت نسبی آقای قالیباف #طبقه_متوسط است و #بدنه_کارگزاران_و_مدیران و مزیت نسبی آقای جلیلی #طبقه_محرومین است و #بدنه_کارشناسان_و_نخبگان.
حامیان این دو کاندیدا _فارغ از هر اتفاقی که در روزهای آتی بیفتد_ باید این بدنه رأی خود را کاملا فعال کنند. اکنون این تکاپو مشاهده نمیشود.
5⃣ تمام تمرکز را روی نظرسنجیها نباید قرار داد. از شعبدهبازی سیاسی جریان غربگرا باید بترسیم. آنها معمولا ۲۴ ساعت آخر قبل از انتخابات و تا ساعت پایانی روز انتخابات، بدنه رأیشان را فعال میکنند.
آنهم با کمک ماهوارهها و تلویزیونهای معاند و شبکه برانداز داخلی.
⚠️اگر نمیخواهیم جریان غربگرای رادیکال دوباره حاکمیت پیدا کند باید شبانهروزی فعالیت کنیم.
بدون آنکه دنبال نفی یکدیگر باشید، هر کسی از این دو کاندیدای رأیآور جبهه انقلاب را که میپسندید را با تمام توان تبلیغ کنید. فقط #تبلیغ_میدانی است که میتواند موج ایجاد کند. تمرکز را از #تبلیغ_مجازی بردارید.
تلویزیون بار تبلیغ مجازی را به دوش کشید و موفق هم بود اما هیچ چیز جای گفتگو با مردم و حضور در میدان را نمیگیرد.
@Gahadetabeen
اصلاحطلبان روی ضعف حافظه تاریخی ملت حساب کردهاند
♨️ اصلاحطلبان که با وزرای روحانی دور پزشکیان را گرفتند، وقتی دیدند کارنامه آن دولت چنان سیاه است که با فریب و پروپاگاندا هم نمیتوانند آن را زیبا جلوه دهند و ماندند که با چه صابونی آن را بشویند، از روحانی عبور کردند..
⭕️ اینها برای فرار از این مخمصه، سعی دارند با تمسک به این قاعده خود ساخته ضعف حافظه تاریخی ایرانیان، ملت را به دهه هفتاد ارجاع دهند و القا کنند پزشکیان ادامه روحانی نیست بلکه دولت سوم خاتمی است...
♨️ اما جالب است سال ۱۳۸۴ مصطفی معین که وزیر علوم خاتمی بود شعار انتخاباتی خود را این طور انتخاب کرد: "دوباره میسازمت ای وطن" یعنی دوران خاتمی چه فاجعهای بوده است که وزیر آن زمان او، دورانش را دوران ویرانی ایران میدانسته!
البته ما به یاد داریم دوران خاتمی چه رخ داد؛
▪️محورت شرارت خوانده شدن ایران توسط بوش
▪️عقبنشینی ذلیلانه و تعطیلی صنعت هستهای
▪️اوج بحران بنزین
▪️جیرهبندی آب حتی در تهران
▪️شروع بحران مسکن
▪️توهین به مقدسات
▪️دانشگاهها باشگاه سیاسی
▪️نامه تسلیم به امریکا
▪️مطبوعات پایگاه دشمن
▪️افتضاح مدارک جعلی دانشگاه هاوایی
🔴بعید نیست در روزهای آینده بگویند من دولت سوم هاشمی یا میرحسین هستم!
@Gahadetabeen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 خیانت ظریف و روحانی از زبان حاج قاسم
@Gahadetabeen
🔎ضرورت رای استراتژیک و ائتلاف جریان انقلاب
🔻برخی اوقات که در بازی های ورزشی، تیم رقیب را دست کم گرفتیم و نتیجه را به شکل ناباورانه از کف دادیم، تعبیر کارشناسی این بوده که "با دست خودمان کار را سخت کردیم". اما چرا در جریان انتخابات و در حالی که عقبه ما شهادت آیت الله رییسی بود و عقبه رقیب، تیم و جریان ورشکسته جناب روحانی، در شرایطی اضطراب آور نسبت به نتیجه به سر می بریم و مساله #ائتلاف و وحدت بعنوان رمز پیروزی و #اعتماد_افکارعمومی انقدر سخت می شود؟
1⃣ توان تولید اجماع/اقناع: وقتی هنوز صحنه را نمی بینیم و #اسیر_نظرسنجیها هستیم و با فرمول های فضایی ریاضی شکاف ها را تشدید و تفسیر می کنیم یعنی توان تولید اجماع را از دست میدهیم و خیال رقیب را بخاطر خودزنی ها و تکثر آگاهانه ولی دچار اختلالمان راحت میکنیم.
2⃣ توان توزیع ماموریت/تیم: وقتی توان و انرژی تیم ما صرف #رقیب_تراشی از درون جبهه می شود و بدون توجه به صحنه متفاوت ملی، جریان اختلافات مجلس را تعمیم و تکرار می کنیم یعنی به بلوغ تقسیم ماموریت در جبهه انقلاب نرسیده ایم و همچنان عرصه قدرت را بدون یکدیگر تدبیر و تصویر میکنیم.
3⃣ توان جلب مشارکت/مردم: وقتی بدون توجه به ۳۰ درصد مرددین جامعه در اصل رای دادن و بیش از ۲۵ درصد #مرددین در انتخاب کاندیدای نهایی، معطوف به دوقطبی سازی رادیکال درون جبهه خودی قلم می زنیم و قدم برمیداریم یعنی توان جلب مشارکت هم نداریم.(وقتی بعد از #پنج_مناظره، درصد بالایی از مرددین و رای شناور را شاهد هستیم یعنی تبیین کافی و دقیق و نقطه زن صورت نگرفته و نوع تبلیغات کاندیداها تا به امروز ثمربخشی لازم را در پی نداشته است).
🔻#چه_باید_کرد؟
1⃣ژنرال های جبهه و #کاندیداها بدون توجه به #مشاورین_دوآتیشه، صحنه را بازبینی کنند و بازتاملی در توفیقات خلق اجماع و آسیب های تکثر داشته باشند و سردرگمی و تکثر گزینه ها را مدیریت کنند.
2⃣ستادها و #مشاورین محترم نیز در خلق فضای #وحدت_گفتمانی "این یا آن فرقی نمی کند" همت گمارند و دیگری خود را جریان اصلاحات و اعتدال به نمایندگی فرد مشخص/پزشکیان قرار دهند و علیه همدیگر عبارت پردازی و #ایسم_سرایی نکرده و میتینگ ها و کارناوال های میدانی شان را در راستای وحدت گفتمانی جهت بدهند.
3⃣ #رسانههای جریان انقلاب نیز تلاش خود را در #بازنمایی_وحدت جبهه قرار داده و به جای دوقطبی کاذب و شکست آفرین جلیلی_قالیباف، دوگانه ظفربخش یا نزدیک به پیروزی و صواب رییسی_روحانی را با فکت های روشن و ریکاوری خاطرات دهه نود بازنمایی کنند.
🔻هرچند که امید چندانی به عقلانیت و اتحاد مشاورین و نزدیکان هیجان زده و عصبانی دوطرف تا به امروز مشاهده نشده اما امیدواریم که بدنه اجتماعی و #حلقههای_میانی فعال و مومن جریان انقلاب بتواند این سردرگمی را به یک نقطه روشن و امیدآفرین در #نفی_دولت_سوم_روحانی و اپوزیسیونهای دهه هفتاد ختم نماید.
@Gahadetabeen