🔻واکنش برخی از چهره های خارجی به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان و جوانان آمریکایی
#Letter4u2024
#LetterFromLeader
#United4Palestine
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom
#کلیدواژه
🔸صدور انقلاب
🔹تبلور پیامها و آرمانهای مقدس
💢 جمهوری اسلامی ضمن اینکه به شدت پایبند بر اصول گذشتهی خودش است اما در عین حال انعطافپذیری، نقدپذیری هم از خصوصیتش است.
🔴 همیشه پیشگام هستیم در اینکه کارنامهمان را دوباره بخوانیم، نقاط ضعفمان را برطرف کنیم و نقاط قوت خودمان را قویتر بکنیم.
♨️ آمادگی جمهوری اسلامی و نظام اسلامی بر تصحیح خطاهای احتمالی گذشته
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 #رژیم_صهیونیستی خود را در دالان بنبستی انداخت که نجاتی ندارد
🗓 ۱۴ خرداد ۱۴۰۳؛ سیوپنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دستاوردهای دولت شهید رئیسی در حوزه پروژه های آبرسانی
#رئیسی
#شهید_جمهور
#خادم_مردم
#خادم_الرضا
#سیدالشهدای_خدمت
#رئیسی_عزیز
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخهای قاطع نماینده ارشد روسیه به خبرنگار بیبیسی در حمایت از ایران؛ قطعنامه علیه ایران سازنده نیست!
🔶میخائیل اولیانوف، نماینده ارشد روسیه در آژانش بینالمللی انرژی اتمی:
🔺کشورهای اروپایی به جای زبان دیپلماسی، با زبان بلندگو با ایران صحبت میکنند؛ آنها فرصت برای حل مسائل با ایران را از دست دادند و تقصیر را به گردن ایران انداختند، این مسخره است.
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
گام دوم
♦️جاه طلبیهای ناموفق واشنگتن در غرب آسیا #گزارش_کوتاه بخش_اول 🔹 «شورای روابط خارجی» در یادداشتی
♦️جاهطلبیهای ناموفق واشنگتن در غرب آسیا
#گزارش_کوتاه
بخش_دوم
🔹 نویسنده با طرح این پرسش که چرا ایالات متحده با وجود موفقیتهای گذشته در خاورمیانه، در دهههای اخیر این همه شکست را تجربه کرده است؟ این گونه استدلال میکند که در دوران پس از جنگ جهانی دوم، ایالات متحده سیاست خاورمیانهای مبتنی بر «پیشگیری» را دنبال کرد اما از اواسط دهه ۹۰ میلادی آمریکا سیاست تغییر و بازسازی را دنبال کرده است که دلیل اصلی شکستهای ایالات متحده است.
🔹 از جمله اقدامات آمریکا در چارچوب سیاست پیشگیری، محافظت در برابر اختلالات در جریان آزاد نفت، کمک به جلوگیری از تهدیدات علیه اسرائیل و مقابله با چالشهای شوروی و کشورهای همسو در منطقه بود. برای جلوگیری از تهدیدات علیه امنیت اسرائیل، ایالات متحده سیاست «برتری کیفی نظامی» ارتش اسرائیل را در پیش گرفت و در خلیج فارس، واشنگتن به دنبال مداخله در برابر اختلالات جریان نفت با تبدیل ایران به ژاندارم منطقه بود.
🔹 در پاسخ به چالشهای اواخر دهه ۷۰ شامل انقلاب ایران و بحران گروگانگیری و تهاجم شوروی به افغانستان، کارتر اعلام کرد که ایالات متحده از تهدیدات قدرتهای خارج از منطقه علیه امنیت انرژی جلوگیری خواهد کرد و ریگان ایالات متحده را متعهد کرد که از میدانهای نفتی خاورمیانه در برابر قدرتهای منطقهای و خارجی دفاع کند. تا اینجا همه چیز پابرجا بود. اما در ماه فوریه ۱۹۹۱، یک نیروی چندملیتی به رهبری ایالات متحده پس از حمله صدام حسین به کویت به عراق حمله کرد و در پایان سال نیز اتحاد جماهیر شوروی فروپاشید.
🔹 در اواسط دهه ۱۹۹۰، واشنگتن بدون محدودیت تلاشی بلندپروازانه برای بازسازی جهان را با گسترش ناتو، ترویج شوک درمانی اقتصادی در کشورهای سابقاً کمونیستی و گسترش دموکراسی در سطح جهانی آغاز کرد. جورج بوش بر اساس این ایده که دموکراسی پادزهری برای تروریسم است، تلاشهایی موازی برای بازسازی جامعه عراق و ایجاد کشور فلسطین انجام داد که ناموفق بود. هدف اوباما از توافق برجام نیز تغییر خاورمیانه بود تا حداقل در خلیج فارس، ایران و همسایگانش در منطقه همکاری کنند. بنابراین میتوان این گونه نتیجه گرفت که هر وقت ایالات متحده از قدرت خود برای تغییر منطقه استفاده کرده، شکست خورده است.
🔹 بر اساس این نتیجهگیری، نویسنده در پایان توصیه میکند که با توجه به این الگوی شکست دولت بایدن باید از تلاش بلندپروازانه برای اصلاح سیاست آمریکا درباره فلسطین و ایجاد کشور فلسطین اجتناب کند و زمان، انرژی و منابع ایالات متحده بهتر است برای جلوگیری از تهدیدات علیه منافع آمریکا صرف شود تا مذاکراتی که احتمالاً پایان ناپذیر و بینتیجه خواهد بود.
🔴#گام_دوم🔻
@GamDvom