💦💦💦💦💦💦💦💦
☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️
🌧 هنگام نزول باران، بعد از حمد و شکر الهی، سوره انفطار و سوره تکاثر را قرائت کنیم:
💠 الحَمدُلِلّه بِعَدَدِ قَطَراتِ الاَمطار 💠
▪️سوره انفطار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. إِذَا السَّمَاءُ انْفَطَرَتْ(1) وَ إِذَا الْكَوَاكِبُ انْتَثَرََتْ(2) وَ إِذَا الْبِحَارُ فُجِّرَتْ(3) وَ إِذَا الْقُبُورُ بُعْثِرَتْ(4) عَلِمَتْ نَفْسٌ مَّا قَدَّمَتْ وَ أَخَّرَتْ(5) يَا أَيُّهَا الْإنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ(6) الَّذِى خَلَقَكَ فَسَوّاكَ فَعَدَلَكَ(7) فِى أَىِّ صُورَةٍ مَا شَاءَ رَكَّبَكَ(8) كَلاّ بَلْ تُكَذِّبُونَ بِالدِّينِ(9) وَ إِنَّ عَلَيْكُمْ لَحافِظِينَ(10) كِرَاماً كَاتِبِينَ(11) يَعْلَمُونَ مَا تَفْعَلُونَ(12) إِنَّ الْأَبْرَارَ لَفِى نَعِيمٍ(13) وَ إِنَّ الْفُجَّارَ لَفِى جَحِيمٍ(14) يَصْلَوْنَها يَوْمَ الدِّينِ(15) وَ مَا هُمْ عَنْهَا بِغَائِبينَ(16) وَ مَا أَدْراکَ مَا يَوْمُ الدِّينِ(17) ثمَُّ مَا أَدْراكَ مَا يَوْمُ الدِّينِ(18) يَوْمَ لَا تَمْلِكُ نَفْسٌ لِنَفْسٍ شَيْئاً وَ الْأَمْرُ يَوْمَئذٍ لِلَّهِ(19)
▪️سوره تکاثر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. أَلْهَاكُمُ التَّكاثُرُ(1) حَتّى زُرْتُمُُ الْمَقَابِرَ(2) كَلاّ سَوْفَ تَعْلَمُونَ(3) ثُمَّ كَلاّ سَوْفَ تَعْلَمُونَ(4) كَلاّ لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْيَقِينِ(5) لَتَرََوُنَّ الْجَحِيمَ(6) ثُمَّ لَتَرََوُنَّهَا عَيْنَ الْيَقِينِ(7) ثُمَّ لَتُسْئَلُنَّ يَوْمَئذٍ عَنِ النَّعِيمِ(8)
🌧 هنگام نزول باران؛ از مواقع استجابت دعاست. دعای فرج را زمزمه کنیم؛
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ، فی هذِهِ السّاعَةِ وَ فی کُلِّ ساعَةٍ، وَلِیّاً وَ حافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیْناً، حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً، بِرَحْمَتِکَ یااَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.🙏
🆔@Ganjhayemanaviy
💢 ارزش شکر و خویشتنداری
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 الْعَفَافُ زِينَةُ الْفَقْرِ، وَ الشُّكْرُ زِينَةُ الْغِنَى.
🔹 پاكدامنى زينت تهيدستى، و سپاس زيور توانگرى است.
📚 حکمت 340 نهج البلاغه
🆔@Ganjhayemanaviy
📣 هشدار نسبت به سقوط بهمن و ریزش سنگ در ارتفاعات تهران
🔸مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به پیشبینی بارش برف و باران و وقوع مه در پایتخت نسبت به خطر سقوط بهمن در ارتفاعات و ریزش سنگ در مسیرهای کوهستانی هشدار داد.
🆔@Ganjhayemanaviy
فهمیدم که برای هر چیز زمانی است
و هیچ چیز زودتر از زمانی
که تعیین شده اتفاق نمیافتد،
پس باید صبرمان را بیشتر کنیم
و علل اتفاق نیفتادن را
با صبر پیدا کنیم.
گاهی فکر میکنیم که مگر من چه کردهام
که این جریان اتفاق نمیافتد؛
ولی باید صبر کرد
تا خودش چرایش را بگوید.
#پائولو_کوئیلو
╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗
🆔 @Ganjhayemanaviy
╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
♨️ حجاب و حفظ ارزشها
🔸حجاب تنها یک دستورالعمل دینی نیست، بلکه از ضرورتهای اجتماعی، دارای منافع و تأثیرات شگرفی در جامعه میباشد که عدم رعایت آن زیانها و آثار مخربی در فرهنگ عمومی اجتماع، اقتصاد و سیاست بر جای میگذارد، از این رو مردم و مسئولین در جامعه باید به گونهای با حجاب رفتار نمایند که مانع این زیانها و آثار مخرب باشد.
🔹تغییر وضعیت حجاب در جامعه منجر به تغییر ارزشها در جامعه میگردد، از جمله عوامل تأثیرگذار در این امر؛ یعنی تغییر ارزشها و فرهنگها، رسانهها هستند.
📌امام راحل رحمهالله در این رابطه میفرمایند: «رادیو و تلویزیون از ابزارهای مؤثر تباهی و تخدیر ملتها خصوصاً نسل جوان بوده است. در این صد سال اخیر به ویژه نیمه دوم آن چه نقشههای بزرگی از این ابزار، چه در تبلیغ ضد اسلام و ضد روحانیت خدمتگزار و چه در تبلیغ استعمارگران غرب و شرق کشیده میشد و از آنها (رادیو و تلویزیون) برای درست کردن بازار کالاها استفاده گردید. همه اینها طبقه جوان زن و مرد را از مسیر عادی زندگی و کار و صنعت و تولید، منحرف و به سوی بیخبری از خویش و شخصیت خود هدایت میکردند».
🆔@Ganjhayemanaviy
🌸عارف بالله آیت الله بهاءالدینی ره:
👈🏻اگر این دو کار را انجام دهید، خیلی پیشرفت خواهید کرد:
📍اول اینکه نماز اول وقت بخوانید...
📍دیگر اینکه دروغ نگویید...
🆔@Ganjhayemanaviy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکشیمون جنگجو!!!😖😂
🆔@Ganjhayemanaviy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونستی در ایوان نجف یک بیت شعر به زبان فارسی از ایرانیان داریم (به سفارش نادرشاه)
ببین👆👆جالبه
#سید_کاظم_روحبخش
🆔@Ganjhayemanaviy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 نماهنگ جدید حاج صادق آهنگران برای رهبر انقلاب و حاج قاسم
جاده و اسب محیاست بیا تا برویم
حاج قاسم دلش اینجاست بیا تا برویم
#حاج_قاسم
#جان_فدا
#لبیک_یا_خامنه_ای
🆔 @Ganjhayemanaviy
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
استغفار قبل غروب پنجشنبه🌷
أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ
تَوْبَةَ عَبْدٍ خَاضِعٍ مِسْكِينٍ مُسْتَكِينٍ لاَ يَسْتَطِيعُ لِنَفْسِهِ صَرْفاً وَ لاَ عَدْلاً
وَ لاَ نَفْعاً وَ لاَ ضَرّاً وَ لاَ حَيَاةً وَ لاَ مَوْتاً وَ لاَ نُشُوراً وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ عِتْرَتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ الْأَبْرَارِوَ سَلَّمَ تَسْلِيماً.
🆔@Ganjhayemanaviy
مکرّر در مکرّر تجربه کردم!
🎙آیت الله سید ابوالقاسم خویی رضوان الله تعالی علیه:
توسل به حضرت زهرا صلوات الله علیها و خدمت به امیرالمومنین صلوات الله علیه و لعن دشمنان اهلبیت علیهم السلام را مکرّر در مکرّر تجربه کردم و هر بار نیز به واسطه این عمل، مشکلاتم به طور معجزه آسا برطرف گردید!
📚حدیث نصر، ص ۳۹۲؛ ذکر محبوب، ص ۳۸۵.
🎙مرحوم آیت الله العظمی خوئی رحمة الله علیه میفرمود:
«اهدای ثواب #نماز_شب به حضرت ام البنین سلام الله علیها جهت برآورده شدن حاجاتِ سخت، مفید و مجرب است».
🌹 هدیه به روح مرجع بزرگوار شیعه آیتالله سید ابوالقاسم خوئی رضواناللهتعالیعلیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
🆔@Ganjhayemanaviy
🏴🏴🏴🏴🏴
◾علامه مامقانی می نویسد:
هنگامی که قاصد امام سجاد علیه السلام به مدینه آمد تا خبر واقعه کربلا را به مردم مدینه بدهد با حضرت ام البنین سلام الله علیها مواجه شد.
حضرت ام البنین فرمود: از حسین علیه السلام خبری بده!
(او از جواب دادن طفره رفت و) گفت: چهار پسرت (عباس، عبدالله، جعفر، عثمان) در کربلا شهید شدند!
حضرت ام البنین سلام الله علیها فرمود:
قَطَّعْتَ نِیاطَ قَلْبِی، اَوْلادِی وَ مَنْ تَحْتَ الْخَضْراءِ کُلُّهُمْ فَداءً لاَِبِی عَبْدِ اللّهِ الْحُسَیْن، اَخْبِرْنِی عَنْ اَبِی عَبْدِ اللّه عَلَيْهِ السَّلَام
رگهای دلم را بریدی! (من کی از فرزندان خودم پرسیدم؟)
فرزندانم و هرکس زیر آسمان کبود است، همه فدای حسین علیه السلام؛ از حسین به من خبر بده!🖤
و چون خبر شهادت امام حسین علیه السلام را شنید صیحه ای کشید...
👈 علامه مامقانی در ادامه می نویسد:
و این علاقه شدید حضرت ام البنین نسبت به اباعبدالله الحسین علیه السلام، (علاقه مادر فرزندی نبود بلکه این علاقه) فقط به خاطر آن بود که حسین، امام او بود.
📚تنقیح المقال ج3 ص70
🆔@Ganjhayemanaviy
#وفات_ام_البنین
💢وفات مادر حضرت علمدار
✅ آیت الله العظمي حاج سيد محمد حسيني ميفرمود:
شخصي در #عالم مکاشفه، حضرت ابالفضل العباس را ديد و عرض کرد: آقا جان! حاجتي دارم و نميدانم براي روا شدن آن به چه کسي متوسل شوم؟
قمر بنيهاشم فرموده بود: به مادرم ام البنين #متوسل شوید.
📚ستاره درخشان مدینه حضرت ام البنین(س) ، ص ۱۴۲
🆔@Ganjhayemanaviy
جمعه16 دی ماه مطابق با13جمادی الثانی
وفات،حضرت ام البنین🖤
مادرسقای دشت کربلا( ابوالفضل عباس)
(ع)علمدارکربلا،خدمتتون
عرض تسلیت 🏴
🌼 نمازحاجت
2رکعت نماز به نیت خانم ام البنین بخوانیدوبعدارنماز
سه مرتبه سوره حمد
وسه مرتبه سوره توحید
و بعد،10,یا100مرتبه صلوات
ویک بارسوره مبارکه یاسین هدیه کنید به خانم ام البنین
ان شاالله هر حاجتی داشتید
برآورده میشه🙏🏻
اللهم عجل لولیک الفرج 😭
🆔@Ganjhayemanaviy
🍃🍂ختــــــمے جــــهت
گشــایش کـارهـاے مادے🍃🍂
🌸✨در کتاب ثواب الاعمال آمده است که از ختم های بسیار مجرب و پر فیض برای گشایش کارهای مادی که نزد عده ای از مشایخ اهل سلوک سنت می باشد. صبح ها بعد از نماز صبح، 70 مرتبه گفتن لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار و شب ها بعد از نماز مغرب 110 مرتبه صلوات فرستادن است✨
📚ثواب الاعمال
🆔@Ganjhayemanaviy
AUD-20220721-WA0020.mp3
11.85M
توسل مجرب به خانم ام البنین (سلام الله علیها) و حضرت ابالفضل العباس علیه السلام
فایل صوتی روگوش کنید و برای همه بفرستید.
🆔@Ganjhayemanaviy
📌 ما دو گونه می توانیم به تاریخ نگاه کنیم. یکی اینکه بگوییم فلان ماجرا در چه تاریخی اتفاق افتاده است و سعی کنیم تاریخ دقیق آن را مشخص کنیم و نگاه شناسنامه ای به تاریخ داشته باشیم؛ این نگاه گرچه فوایدی علمی دارد و یک نوع اطلاعات عمومی به حساب می آید ولی آنچه مهم و واجب است این است که از وقایع تاریخی عبرت بگیریم.
📌با این مقدمه به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) سراغ یکی از گزاره های تاریخی می رویم و آن ازدواج حضرت امیرالمومنین( ع) با این بانوی بزرگوار می باشد.
📌با توجه به نگاه اول که در مقدمه ذکر شد باید بگوییم زمان این ازدواج مورد اختلاف است؛ برخی معتقدند بر اساس اینکه اولین فرزند ام البنین در سال ۲۶ ه.ق به دنیا آمده است، ازدواج امام علی(ع) با خانم ام البنین(س) قطعا قبل ازسال ۲۳ هجری بوده است، اما برخی دیگر سال ازدواج آنها ۱۳ یا ۱۶ قمری میدانند چرا که بین ازدواج آنها و تولدحضرت عباس(ع) بزرگترین فرزندشان ۱۰ سال فاصله بوده است.
📌همچنین در مورد اینکه او بعد از حضرت فاطمه همسر دوم یا سوم امام بوده است نیز اختلاف وجود دارد. اما در خصوص اینکه او قبل از ازدواج با حضرت علی و بعد از شهادت ایشان با شخص دیگری ازدواج نکرده است اختلافی وجود ندارد.۱
📌اما آنچه برای ما مهم است، دانستن سال و ماه ازدواج نیست بلکه عبرت گرفتن از این ماجرا است؛ حضرت علی (ع) با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب شهره بود، درباره انتخاب همسری که اصیل باشد و فرزندانی دلیر و جنگاور بیاورد، مشورت کرد و عقیل، حضرت ام البنین را پیشنهاد کرد که حضرت امیر(ع) با او ازدواج کردند. ۲
📌درس مهمی که از این ماجرا می توانیم بگیریم این است که وقتی شخصیتی مانند حضرت علی (ع) که عالم به همه چیز هستند در مورد ازدواج مشورت می کنند و به متخصص مسئله مراجعه می کند ما انسانهای معمولی باید در کارهای مهمی از قبیل ازدواج مشورت کنیم و به رای و نظر خود متکی نباشیم و شاهد این همه مشکلات و تلخی ها در خانواده ها نباشیم. اگر امروز در کارها از متخصص آن امر مشورت بگیریم در خیلی موارد مشکلات حل خواهد شد.
📌یادآوری این نکته لازم است که کارهای اهلبیت (ع) برای آموزش ما انسانها است وگرنه حضرت هر آنچه برادرش می دانست را می داند ولی می خواهد به ما آموزش دهد که وقتی من علی مشورت می کنم، شما به مراتب بیشتر نیازمند مشورت هستید.
📌نکته مهم دیگر محبت و علاقه ی شدید این بانو به خاندان نبوی و علوی است و آنچنان که می دانیم سخت ترین مسئله برای یک مادر، گذشتن از فرزندان خود است ولی حضرت ام البنین فرزندان خود را به گونه ای تربیت می کند که آنها فدای امام خود گردند و به سعادت برسند؛ این همه علاقه برای ما باید مایه ی عبرت و پند باشد، چرا که آنچه مرسوم است، عدم توجه نامادری به فرزندان همسر است و کمتر نامادری پیدا می شود که فرزندان همسر خود را مانند فرزندان خود بداند، ولی این بانوی بزرگوار فرزندان فاطمه را بر فرزندان خود مقدم می دارد و همیشه تاکید می کند که من کنیز فاطمه و شما غلام بچه های فاطمه هستید و ما امروز به این نوع محبت نیاز داریم تا بتوانیم از مال و جان و فرزندان خود در راه اهلبیت علیهم السلام بگذریم و با بهانه های مختلف از تکالیف شرعی خود شانه خالی نکنیم.
📚 ۱و ۲. موسوعه العلامه الاوردبادی، ۱۴۳۶ق، ج۷، ص۴۵-۵۱، محمودی، ماه بی غروب، ۱۳۷۹ش، ص ۲۹، زجاجی کاشانی، سقای کربلا، ۱۳۷۹، ص۸۳، اسلامکده ص ۲۱۰_۲۱۴
🆔@Ganjhayemanaviy