🌹در شرح دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان آمده است: منظور از اینکه میگوییم خدایا درهای بهشت را بر روی من بگشای این است که خداوند ما را از گناهانی که در طول عمر خویش انجام دادهایم پاک سازد و حسنات و کارهای نیک ما را افزون سازد.
بسم الله الرحمن الرحیم
«اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَ وَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّکینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین. »
♦️«خداوندا، در این روز درهای بهشتها را به روی من بگشا و درهای آتش دوزخ را ببند، مرا توفیق تلاوت قرآن عطا فرما، ای نازلکننده آرامش در دلهای مؤمنان. »
♦️مرحوم آیت الله مجتهدی در شرح دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان درباره ابواب بهشت میگوید: در اینجا منظور از اینکه میگوییم خدایا درهای بهشت را بر روی من بگشای این است که خداوند ما را از گناهانی که در طول عمر خویش انجام دادهایم پاک سازد و حسنات و کارهای نیک ما را افزون سازد؛ چرا که تا انسان گنهکار باشد و از خیرات و حسنات به دور باشد، بهشت بر او حرام خواهد بود و تنها هنگامی دربهای بهشت روی او گشوده میگردد که هیچ گناهی بر او نباشد و اینکه میگوییم درهای بهشت را بر روی ما بگشای، به این خاطر است که خداوند به ما عنایت فرماید تا طوری در دنیا زندگی کنیم که بتوانیم در آخرت از هر دری که خواستیم وارد بهشت شویم.
♦️وی در شرح فراز دوم این دعا تأکید میکند: برای آنکه بفهمیم منظور از «اغلق عنی فیه ابواب النیران» و «در این روز درهای آتش دوزخ را بر من ببند» چه میباشد؟ اشاره مینماییم به فرموده خداوند عزوجل در قرآن کریم: الم یعلموا انه من یحاد الله و رسولا فان له نارجهنم خالدا فیها”(توبه / آیه ۶۴). یعنی آیا نمیدانند که هرکس با خداوند و رسولش دشمنی نماید آتش جهنم برای اوست که در آن جاودان خواهد ماند و با توجه به این آیه شریفه در مییابیم ما در این روز در اصل با این دعا از خداوند میخواهیم ما را جزء کسانی قرار دهد که از دستورات ذات اقدسش و رسول گرامیاش پیروی میکنیم؛ چرا که پیروی از خداوند و رسولش برابر با رستگاری در دنیا و آخرت و دوری از آتش دوزخ است.
🆔@Ganjhayemanaviy
🏴 فُزْتُ وَ رَبِّ الْكَعْبَة ِ
🌹 از شهید محراب کوفه
تا پنج شهید محراب انقلاب اسلامی
🆔@Ganjhayemanaviy
Joze 20_357090483001885385.mp3
4.05M
🌹تلاوت تحدیر (تندخوانی)جزء۲۰قرآن کریم
♦️ هدیه به حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام)
🆔@Ganjhayemanaviy
pasokh badi.hasheminejad.mp3
3.14M
🎙 حجت الاسلام هاشمی نژاد
🔹به بدی دیگران چگونه پاسخ بدهیم؟
#امام_زمان
#صبر
#ماه_رمضان
🆔@Ganjhayemanaviy
🧊 چگونگی برطرفكردن كـمآبـی بدن در ماه مبارک رمضان۲
🫖بخشی از اين كمآبی با خوردن افطار (آب جـوش، سـوپ رقيق و ...) و بخشی از آن نيز با خوردن شام (نان، بـرنج و ...) برطرف میشود.
🥘نبايد در حين شام يا بلافاصله پس از آن از مايعـات خنـك استفاده كرد، زيرا هم غذای خوردهشـده و هـم معـده را سـرد میكند و مضر اسـت. از طرفـی، باعـث رقيـقشـدن شـيرهی گوارشی نيز میشود و لذا از دو جهت باعث اختلال در هضـم غذا میشود.
🥃در صورتيكه فرد نياز به نوشيدن داشته باشد بهترين زمـان
نوشيدن مايعات پس از گذشت 2-1 ساعت بعد از صرف شـام
است.
⏰ذكر محدوده زمانی (2-1 ساعت) به ايـن دليـل اسـت كـه برخی غذاها زودتر و برخی ديرتر هضـم مـیشـود.
در ضـمن مزاج معدهها متفاوت است. مزاج برخی معدههـا گـرم بـوده و غذا را بهخوبی (زودتر) هضم میكند، برخی معدهها سرد بـوده
و غذا را بهخوبی (زود) هضم نمیكند.
🔖در ضمن، اين زمـان در غيـر از ايـام مـاه مبـارك رمضـان، حداقل دو ساعت است. كاهش اين فاصله زمانی در ماه مبارك رمضــان، بــهدليــل كــم آبــی نســبی ناشــی از روزهداری و نيــز
محدودبودن زمان خوردن است.
🗂منبع: مجلّهی طب سنّتی اسلام و ايران، سال پنجم، شمارهی سوم، پاييز 1393
#ماه_رمضان
🆔@Ganjhayemanaviy