فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ایران را به آتش میکشیم...
🔹 موسی افشار عضو هسته مرکزی سازمان منافقین: اگر مردم انتخابات را تحریم کنند، بعد از آن ایران را آتش می زنیم!
🔹️ برای اینکه هسته های ما در همه شهرهای ایران بتوانند ایران را شعله ور کنند، گام اول باید مردم انتخابات را تحریم کنند...
👈رای ندادن یعنی پهن کردن فرش قرمز برای منافقین و دعوت آنها به قتل عام مردم.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#رئیسی
✅مناسبترین فرد برای ریاست جمهوری چه کسی است ؟
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
تاکنون پیرامون ضرورت «مشارکت حداکثری» یاد داشتهایی زیادی را تقدیم کرده ایم . در این قسمت با عنایت به مناظره ها و تبلیغات انجام شده و آخرین نفرات باقی مانده در کارزار رقابت، به معرفی شاخصهای «#انتخاب_اصلح» در دوره فعلی ریاست جمهوری می پردازیم :
1️⃣-ریاست جمهوری ، بعد از رهبری، مقام دوم مملکت و عالی ترین مقام اجرایی کشوراست که حدود 95 درصد از بودجه و ظرفیت کشور را در اختیار دارد . پس باید به کسی رأی داد که از نظر: شخصیتی ، احاطه به مسائل دینی و فرهنگی و کارآمدی در حد واندازه های دومین مقام نظام جمهوری اسلامی باشد .
2️⃣-به فرموده رهبر معظم انقلاب، مسئولیت ریاست جمهوری بسیار سنگین است و باید بر ابعاد مختلف جامعه ( فرهنگی، سیاسی،دینی، اجتماعی، بین المللی ، دفاعی-امنیتی، اقتصادی و...) احاطه نسبی داشته باشد. بر این اساس از بین کاندیداهای موجود باید به کسی رای داد که از جامعیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردار باشد.داشتن تخصص در بخشی از امور اقتصادی یا پزشکی، دلیلی برای تصدی پست ریاست جمهوری نیست.
3️⃣-مقام ریاست جمهوری ، یک جایگاه «مدیریتی و تصمیم گیری» است و نباید آن را به مقام یک «کارشناس» یا«متخصص» یا «سخنران» و «شعبده باز» تنزل داد . یک مدیر قوی که استعداد و تجربه مدیرتی دارد، می تواند از برنامه های افراد دیگر استفاده کند ولی ویژگی مدیریتی، قابل تزریق با برنامه ریزان و سخنوران نیست . از این رو ضمن احترام به دارندگان برنامه مدون و خوب ، باید بدانند که «برنامه» هرچقدر خوب باشد نیاز به «مجری و مدیر» است که آنها را اجرا کند. در کشور ما چه بسیار برنامه زمین مانده داریم که مردی برای اجرا پیدا نمی کند.
4️⃣-مردم باید به «کارنامه» و «عملکرد» افراد رای دهند نه به «قول» و «وعدده های» توحالی که معلوم نیست قادر به انجامش هستند یا نه. کسانی که تاکنون تجربه مدیریتی نداشته ویا دارای سابقه ناموفقی در حوزه کاری خود هستند، نباید مورد اقبال مردم واقع شوند .
5️⃣-تجربه نشان داده است که در طول انقلاب مدیران جهادی و انقلابی هر جا حاضر شده اند «ناشدنی ها» را «شدنی» و «نمی توانیم» را به «ما می توانیم» تبدیل کرده اند . این بار مردم نباید مدیران غرب گرا و لیبرال (که هر جا مسئولیت گرفته اند، آنجا را نابود کرده اند) را دوباره انتخاب کنند .
6️⃣-شاخص مهمی که مقام معظم رهبری در سخنرانی 15 خرداد خود به آن تصریح کردند، ملاک «فساد ستیزی» بود. با نگاهی به کاندیدا های فعلی، به آسانی می توان فردی را که در دوره مسئولیت خویش بدون هیچ ملاحظه ای با مفسدین دانه درشت برخورد می کند، را از میان سایرین شناسایی کرد و به او رای داد.
#حضور_حداکثری
#انتخاب_اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
PTT-20210614-WA0034.opus
472.5K
🔴 صحبت های خاص و معنیدار دکتر #زاکانی در قم
باید همه برای کاندیدای اعلامی توسط جبهه انقلاب کار کنیم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدارهای رئیسی نسبت به شایعات و شیطنت ها
در سه یا چهار روز باقی مانده تا روز حماسه انتخابات 28 خرداد
14000326_40593_1281k.mp3
8.66M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در آستانه انتخابات ۲۸خرداد. ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حماسه ای ماندگار از مردم یزد در میدان بزرگ امیرچقماق برای آیت الله رئیسی
🔹چه سرود زیبایی هم خوانده اند گوش بدهید خستگی از تنتون در میره
#انتخابات_شگفتی_ساز
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
انتخابات 28 خرداد 1400 را می توان انتخاباتی شگفتی ساز نامید و آن را به منزله گامی بلند به سوی بلوغ سیاسی – اجتماعی مردم دانست. این رویداد بزرگ باید از ابعاد مختلف مورد مطالعه و بررسی جامعه شناسان سیاسی و کارشناسات تبلیغاتی قرار گیرد تا زوایای پنهان آن بیشتر آشکار شود.
این انتخابات بسیاری از اشراف زاده گان ، لیبرال ها، غربگرایان، ورشکستگان سیاسی و مدعیان دروغین عدالت خواهی را از سپهر سیاسی زدود . بطوری که می توان ادعا کرد؛ این انتخابات به دلایل زیر یکی از با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده است:
1⃣ -مردم برخلاف دوره های قبل و ادعای برخی از غرب زده ها (مثل تاج زاده که گفته بود مردم به آینده رای می دهند نه به گذشته ) به جای وعده های آتی به «کارنامه و عملکرد»، رأی دادند ( عملکرد رئیسی در آستان قدس رضوی و قوه قضائیه)
2⃣- نقش سلبریتی ها در جهت دهی به افکار عمومی در مقایسه با دوره های قبل، بسیار اندک و کمرنگ بود.
3⃣- بهره گیری از عملیات روانی «قومیگرایی» در رای مردم تاثیری نداشت.( لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4⃣- مشارکت مردم در اوج نابسامانی های اقتصادی، تحریم ها، ناکارآمدی ها ،نا امیدی ها ،کرونا ، اخلالها و کارشکنی های فراوان بویژه در روز رای گیری و اهمال در آسان سازی فرایند مشارکت، و تشویق بهاری ها به عدم شرکت و ... ، بیش از حد انتظار بود.
5⃣-توهین و تخریب و تهمت رقبا بر خلاف دوره های گذشته ، اثر معکوس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6⃣- مردم به غربگرایان جواب منفی بی سابقه ای دادند بطوری که آرای آنان از آرای باطله هم کمتر بود.
7⃣ -مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب برای عامه مردم گمنام بودند)
8⃣ -تخریب های بی امان رسانه های خارجی و داخلی در فضای مجازی، نقشی عمده ای در انتخاب مردم نداشت( رشد سواد رسانه ای مردم)
9⃣-رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب صورت گرفت .( برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
0⃣1⃣_پدیده زشت و کم سابقه، ممانعت و حمله منافقین و سلطنت طلب ها به ایرانیان وطن دوستی که در خارج از کشور در انتخابات شرکت می کردند، شاید در دنیا سابقه بی نظیر باشد.
1️⃣1️⃣مردم با وجود تخریب های شدید، بالای 62 درصد به رئیسی رای دادند که در مقایسه با روحانی (دوره اول 71/50 در صد و دور دوم 13/57 ) رشد قابل توجهی داشته است .
2️⃣1️⃣دراین انتخابات مردم به مسئولین یادآورشدند که باید طبق فرمایش امام علی (ع) و امامین انقلاب، رسیدگی به وضعیت عامه مردم و اقشارپایین، برمرفعین و خواص تمامیت خواه ترجیح دهند ( رای مردم تهران بزرگ(24 درصد) و رای استان محروم ایلام(62 درصد) بود.
3⃣1⃣- در تهران علاوه بر کاندیدای ریاست جمهوری اصلاح طلبان و دولت، لیست آنها برای شورای شهر هم شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد .این در حالی بود که خاتمی ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرده بود .
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غیرت و مردانگی را ببین
جواب دندان شکن رئیس جمهورمنتخب مردم ایران به رئیس جمهورامریکا بایدن
✅ *لطفا افراط نکنید، آقای رئیسی سوپرمن نیست!!*
🔻با اعلام نتایج انتخابات که در آن آقای رئیسی از رقبا پیشی گرفته اند، موج رسانه ای در پی نشان دادن یک مدینه فاضله در دولت ایشان بوده و آنقدر سطح توقعات را بالا برده که عده ای از اکنون در پی دیدن نتایج عملی انتخاب خود هستند، چنانچه در دوران روحانی متشکریم سال ۹۲ شاهد آن بودیم.
🔹 در حوزه علوم سیاسی یکی از راهکارهای کاهش محبوبیت و سپس سرنگونی دولت ها، افزایش انتظارات از آنهاست، بگونه ای که در کوتاه مدت نتوانند برآورده نمایند، این تکنیک تخریبگر، دقیقا در مورد آقای رئیسی نیز به صورت عامدانه یا سهوی در حال انجام است که می تواند در کمتر از یک سال محبوبیت ایشان و امیدی که در جامعه ایجاد شده را به شدت کاهش دهد.
🔸 آقای رئیسی علی رغم همه ظرفیت بالای خویش و حمایتی که از او توسط جریان انقلابی نخبه صورت می گیرد، باید بر ساختار و بوروکراسی فشل و بعضاً فاسدی حکومت کند که تغییر ساختاری و پایدار آن سالها زمان می طلبد. مشکلات نیز آنقدر زیاد بوده و بعضاً حل آنان یک معمای پیچیده و کلاف سر درگم که برای مدتها می شود مسکن ارائه داد، اما برای بهبودی کامل، باید ریشه ای مشکلات را برطرف نمود.
🔹از اینرو باید مدیریت رسانه و اذهان را به دست گرفته و ضمن حفظ اندیشه مطالبه گری، از تعجیل در رسیدن به اهداف و اقدامات نمایشی پرهیز نمود. اقداماتی که می تواند سبب کاهش آلام و بهبود فضای ذهنی شود، اما متاسفانه نمی تواند در دراز مدت سبب حل مشکلات جامعه گردد.
✅ در نهایت باید از هرگونه بزرگ پروری یا به عبارتی سوپر من کردن آقای رئیسی خودداری نمود و ایشان را یک منجی برای همه مشکلات جامعه معرفی ننمود، بلکه باید یک مطالبه گری فرا قوایی با مجری گری هیئت دولت ایشان را خواستار شد که فارغ از نزاع های سیاسی و شوآف های تبلیغاتی به حل مشکلات جامعه بپردازد.
✍🏻دکتر سید محسن هاشمی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7 میراث روحانی برای رئیسی
🔹کار دولت رئیسی چندان آسان نخواهد بود و او میراثدار مشکلاتی است که روحانی بر جای گذاشته است.
🔹در این ویدئو نگاهی داریم بر میراث روحانی برای رئیسی در 7 پرده
▪️تاجزاده یک ویدئو گذاشته که رهبری در آن از مشارکت 35 درصدی انتخابات در دیگر کشورها انتقاد کردند
البته آقای تاجزاده بهتر می داند ماجرای مشارکت 49 درصدی ایندوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست.
اما جهت اطلاع دیگران؛
مشارکت را باید در طول زمان دید نه یک نقطه. استمرار حضور مردم پای صندوق مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
مثلا وقتی یک نفر یک جا پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
انتخابات در ایران متوسط 65 درصد است. حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت همین است.
اما ایندوره مشارکت 49 درصدی 4 عامل داشت که با وجود این 4 عامل یک پیروزی بزرگ است.
و اما 4 عامل؛
1️⃣یک و از همه مهمتر
ما درین انتخابات تلاش کردیم به مردم بگیم فساد و ناکارامدی دولت منتخب و مستقر را به پای کل ساختار و کل تاریخ نگذارید.
بیاید پای صندوق . حل میشود.
بخشی از مردم از آخرین باری که رای دادند جز تحقیر و بی کفایتی دولت چیزی به خاطر ندارند. بنابراین از رای و صندوق زده شدند.
جالبست رسانه های خارجی مثل نیویورک تایمز این میزان مشارکت را با وجود این حجم از ناکارامدی در دولت شگفت انگیز دانستند ولی آقای تاجزاده و دوستان شان ظاهرا نفع و حیثیت شان در پرده پوشی است.
2️⃣دو. مطابق اجماع نظرسنجی ها حداقل سهم کرونا در کاهش مشارکت ده درصد است. مشاور وزیر بهداشت این افراد را ده میلیون نفر اعلام کرد.
3️⃣سه. همه رسانه های خارجی همزبان با خوارج و منافقان داخلی عملیات تروریستی ذهنی روی مردم اجرا کردند.
هرچند شکست خوردند ولی بالاخره وقتی یک نادان از پشت سر صدا در می آورد، ترسیدن و یکه خوردن واکنش طبیعی بدن است.
سهم دروغ ها و تهمت ها و عملیات روانی ضدانقلاب داخلی و خارجی را نباید دست کم گرفت. از علینژاد تا احمدی نژاد سر این انتخابات هم عهد و هم قمار شدند.
4️⃣چهارم البته ناشی گری یا خدای نکرده خیانت دولت در برگزاری انتخابات بود. معلوم شد تذکر رهبری دو روز قبل انتخابات، اشاره به یک واقعیت بیرونی داشت. هم صندوق رای در خارج و امنیت ایرانی های خارج کشور و هم آشفتگی گسترده در برگزاری داخلی انتخابات.
با این همه بزودی ثمره تغییر دولت را در صندوق رای آینده خواهید دید. انشاءالله.
✍️ محسن مهدیان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔰 تحقیر مردم؛ اصلیترین دلیل کاهش مشارکت
🔹انتخابات تمام شده و در کنار مسایل مختلف، بحث میزان مشارکت هم مطرح است و هرکس دنبال علت کاهش مشارکت است، حتی حسن روحانی!
🔹اصلاح طلبان می کوشند علت اصلی را «غیر رقابتی» بودن انتخابات بیان کنند و اشاره ای به حمایت های آشکارو پنهانشان از همتی نمیکنند، حتی به «لیست جمهور» که مورد تایید مکتوب محمد خاتمی قرار گرفت و هیچ اقبالی به آن نشد هم کاری ندارند.
🔹روحانی آنقدر از مرحله پرت است که میگوید اگر مشکل اقتصادی علت کاهش مشارکت بود، پس چرا سیستان و بلوچستان مشارکت کم نشد!!! و خبر ندارد که آنجا هم مشارکت کاهش چشمگیر داشته است! برخی کرونا را علت مهم و اصلی می دانند و خلاصه هر کس چیزی می گوید. من معتقدم «تحقیر مردم» اصلی ترین علت کاهش مشارکت بود.
🔹۱- تحقیر اقتصادی باعث شد که مردم با سرعت باور نکردنی به زیر خط فقر سقوط کنند و امیدشان برای دست یابی به اولیات زندگی مثل مسکن و خودرو و ازدواج و... به رویای محال بدل شود.
🔹 ۲-تحقیر شخصیتی همان التماس هشت ساله روحانی به غرب بود که به معنی واقعی کلمه «هیچ» دستاوردی برای مردم نداشت و برعکس باعث سرخوردگی و بی عزتی مردم و از دست دادن همان اندوخته های پیشینشان شد.
🔹بر خلاف خیلی ها، مردم را به اصلاح طلب و اصولگرا تقسیم نمیکنم و معتقد به «قشر خاکستری» نیستم. برعکس معتقدم مردم عمدتا رایی معطوف به دو عنصر «عزت» و «معیشت» دارند و از قضا دولت روحانی در تلاشی هشت ساله، این دو عنصر را به نحو چشمگیری در مردم نابود کرد.
🔹آنها از ایجاد تغییر ناامید شدند، رای دهندگان به روحانی (که اینبار عمدتا پای صندوق نیامدند) ضد انقلاب نیستند، ناامید و سرخورده اند و معتقدند تدبیر و امید دولت روحانی، ریشه تدبیر را کند و نهال امیدشان را خشک کرد
این علت العلل ماجراست.
🔹پیام محمد خاتمی و دیگران، حرف های گزنده همتی و مهر علیزاده در مناظرات و... نتوانست و نمی تواند باور آنها که به اعتمادشان خیانت شده را احیا کند و اساسا موضوع به این سادگی نیست.
🔹مسئولیت آیت الله رئیسی از این جهت سنگین تر از همه و همیشه است، او تنها وارث ویرانی کشور نیست،او مسئول تیمار و احیاء امید دلهای شکسته ایرانیان است.
آنها که آدرس دیگری می دهند، هنوز هم نمیخواهند بپذیرند روحانی با مردم چه کرد!
✍حسین شمسیان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
✅حمایت از تولید داخل، حتی زمانی که پای جانش در میان باشد.
🔅 پیام های مهم زدن واکسن ایرانی برکت، توسط رهبر معظم انقلاب
🔅 صبح امروز رهبر معظم انقلاب، دوز اول #واکسن_ایرانی_برکت را دریافت کردند. این حرکت رهبر معظم انقلاب، پیام های مهمی را به جهانیان مخابره کرد.
🔶 پیام اول: حمایت از تولید داخل
🔹رهبر معظم انقلاب که همیشه و در همه حال از تولید داخل حمایت میکردند؛ بار دیگر با زدن واکسن ایرانی برکت نشان دادند که حتی اگر پای جانشان نیز در میان باشد، باز هم به دانشمندان و تولید کنندگان ایرانی اعتماد دارند و از آنها حمایت میکنند.
🔶 پیام دوم: حکمت در بدنه اصلی نظام جمهوری اسلامی
🔹رهبر معظم انقلاب از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکید داشتند که تمام مردم به توصیه های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا گوش دهند و به رعایت آن پای بند باشند.
خود رهبر معظم انقلاب نیز در خط مقدم حمایت از ستاد مقابله با کرونا بودند و تمامی توصیه ها را رعایت میکردند. این بار نیز رهبر معظم انقلاب با زدن واکسن ایرانی، حمایت کامل خود را از ستاد مقابله با کرونا نشان دادند. این در حالی بود که برخی سعی داشتند با عوام فریبی ، اعتماد مردم را نسبت به. واکسن ایرانی را از بین ببرند.
🔶 پیام سوم: پایان خرافات و شایعه پراکنی ها
🔹 از زمان شیوع ویروس کرونا ، بازار شایعه پراکنی و خرافه گویی بسیار داغ شد. یکی از این خرافاتی که این روزها با آن مواجه شدیم؛ مسئله نزدن واکسن بود و در همین راستا پویش های #نه_به_واکسن و #واکسن_نمیزنیم در فضای مجازی راه افتاد. رهبر حکیم و فرزانه ایران با زدن واکسن ایرانی به این خرافات پایان داد و نشان دادند که این خرافات از اساس غلط است و جایگاهی در ذهن ایشان ندارد.
🔶 پیام چهارم:رعایت حقوق مردم
🔹از ابتدای شروع واکسیناسیون در ایران ، مسئولین سعی داشتند که خارج از نوبت به رهبر معظم انقلاب واکسن تزریق کنند؛ اما ایشان بسیار تاکید داشتند که نباید حقوق مردم زائل شود و من نیز مانند بقیه مردم طبق سند واکسیناسیون واکسن خواهم زد. و تزریق امروز واکسن ایرانی به ایشان، مشت محکمی بر دهان یاوه گویانی بود که میگفتند رهبر ایران خودش واکسن آمریکایی زده است و به مردم واکسن نمیدهند.
🔴 و در انتها سخنی از دل: افتخار میکنم در دورانی زندگی میکنم که رهبرم سید علی است.ح
تحلیل رهبر انقلاب از معنای آراء باطله این دوره از انتخابات
🔻 حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند. آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً، ابداً. عکس قضیه است.
آن کسی که میآید در شعبهی رأیگیری میخواهد رأی بدهد، با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد، نگاه میکند میبیند شخصی که قبول دارد در این مجموعهی نامزدها نیست، خب این چه کار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در فهرست این نامزدها نیست من رأی نمیدهم، میتواند برود، اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت که این میشود آراء باطل یا رأی سفید انداخت، پس این پیداست که به صندوق رأی علاقمند است، پیداست که با صندوق رأی قهر نکرده، پیداست که به نظام علاقمند است.
بعضی ها روی این چیزهای بیخودی همینطور مدام تحرک و حرف و گفت و تحلیلهای غلط و اینها می کنند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔰 انتخابات ۱۴۰۰، حماسه مردم بود
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند.
تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است.
تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتفاقی افتاد.
در کجای دنیا معمول است و دیده میشود که همهی دستگاههای تبلیغاتی مخالف، فعال و مؤثر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید.
رادیوهای آمریکا، رادیوهای انگلیس، رادیوهای بعضی از کشورهای مرتجع و روسیاه به کار بیفتند، عناصری از خودشان، عناصر خائنی هم از ایرانیهایی که زیر پرچم آمریکا و انگلیس زندگی میکنند و از آنها ارتزاق میکنند، اینها شروع کنند از مدتها پیش در رادیو، در تلویزیون، در ماهواره، در فضای مجازی به خصوص، نه یکی دو تا، صدها بلکه هزاران شبکه و کار و مسیر برای اینکه مردم را از انتخابات دور کنند. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔹دشمن به مشکلات معیشتی مردم برای کاهش مشارکت امید بسته بودند
🔹ممکن است با بعضی نظرات شورای نگهبان موافق نباشم اما طبق قانون و وظیفه عمل کردند
🔹کارشناسها میگویند لااقل ده درصد از عدم شرکتها مربوط به کروناست
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: دستگاه تبلیغاتی دشمن برای کاهش مشارکت به مشکل معیشتی مردم امید بسته بود؛ بعضی از حوادثی که بعداً اتفاق افتاد مثلاً بحث احراز صلاحیت یا عدم احراز صلاحیتها، اینها را هم بهانه میکنند...
حالا بنده ممکن است با بعضی از این نظرات شورای محترم نگهبان موافق هم نباشم، اما شورای نگهبان بر طبق وظیفهی دینی عمل میکند، بر طبق قانون عمل می کند. اینها مردمان متشرع و پرهیزگاری هستند و مقید به وظیفهی دینی هستند، طبق وظیفهی دینی عمل می کنند. حالا ممکن است بنده مثلاً با یک مورد، دو مورد یا کمتر یا بیشترش موافق هم نباشم اما اعتقادم بر این است که آنها طبق وظیفهی دینی عمل می کنند.
یکی از بهانهها این [بحث احراز صلاحیتها] بود، یکی از بهانهها مسائل معیشتی بود و شروع کردند یقهدرانی کردن برای اینکه مردم را از پای صندوقها منصرف کنند و امیدشان هم این بود که مشارکت مردم حدود بیست درصد مثلاً یا بیست و پنج درصد در انتخابات باشد.
خب با یک چنین وضعی مردم اینجور میآیند شرکت میکنند، با وجود کرونا که حالا محاسباتی که کردند آدمهای کارشناس میگویند لااقل ده درصد از عدم شرکتها مربوط به کرونا است که اگر چنانچه آن را محاسبه کنیم نزدیک به شصت درصد شرکت است، مشارکت است که چیز خوبی است.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 واقعیت امروز طالبان در افغانستان
در افغانستان شیعه کشی راه نیافتاده و نخواهد افتاد مگر....... .
ما نباید فریب رسانه های آمریکایی و انگلیسی بخوریم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🎥 کشف گورهای جدید بومیان در کانادا
🔹جامعه بومیان کانادا از کشف بیش از صدوهشتاد گور بینام و نشان دیگر نزدیک یک مدرسه شبانهروزی خبر داد.
🔹این سومین کشف از این نوع در یک ماه گذشته است. پیش از این حدود نهصدوهفتاد گور نزدیک مدرسه شبانهروزی متعلق به بومیان شناسایی شده است.
🔹مدارس شبانهروزی کانادا را دولت و کلیسای کاتولیک مشترک اداره میکردند. کودکان بومی در این مدارس باید درسهای دینی میخواندند و به اجبار مسیحی میشدند.
🔹اکنون فاش شده این مدارس شکنجهگاه و محل قتل عام کودکان بیگناه بودهاند.
🔹در پی کشف گورهای جمعی متعلق به کودکان بومی در کانادا، عدهای لغو مراسم روز ملی این کشور را خواستار شدهاند. اول ژوئیه (دهم تیر) روز ملی کانادا نامگذاری شده است/
✅تحولات جدید افغانستان را چگونه تحلیل کنیم؟
🔹طی روزهای اخیر با تصرف بسیاری از مناطق افغانستان توسط طالبان، موضوعات متعددی درباره ماهیت این گروه و همچنین نحوه مواجه فعلی ایران با آن در افکار عمومی دوباره زنده شده است. مواضع و تجربه ایران در بیست سال اخیر در مواجه با طالبان با فراز و نشیبهای روبه رو بوده و در این روزها به سوژه بسیاری از کاربران فضای مجازی تبدیل شده که از داعشی بودن طالبان تا رضایت ایران از آنها در آن سخن گفته شده است.
👈 برای درک موضع فعلی ایران در قبال طالبان فهم نکات مقدماتی ذیل بسیار راهگشا است:
1️⃣ کشور افغانستان برای ایران با بیش از چهل سال تجربه نظامی این کشور در جنگ با شوروی و آمریکا و همچنین ظهور و بروز گروه های همچون القاعده و طالبان تا تجربه همکاری با مجاهدین افغان و گروههای جدیدی همچون فاطمیون آمیخته شده است. ایران نه تنها در حوزه نظامی و اطلاعاتی بلکه در فهم و تعامل با ساحت های قومی و مذهبی افغانستان از پشتون ها و تاجیک ها گرفته تا ازبک ها و هزاره ها نیز کشوری بسیار باتجربه و ورزیده و بانفوذ محسوب میشود.
2️⃣ ایران بیشک یکی از موفقترین تجربههای اطلاعاتی و نظامی خود را در افغانستان کسب کرده است. برای درک این موضوع کافیست بدانیم هم نطفه القاعده و هم نطفه طالبان در افغانستان در بستر سرویس های اطلاعاتی عربستان و آمریکا و با پیمانکاری افسران مرموز سرویس اطلاعاتی پاکستان بسته شده است. سالها قبل این گروههای بزرگ تندرو مذهبی قرار بود؛ اولین دولتی جهادی را در بیخ گوش ایران ایجاد کرده و جمهوری اسلامی را با بزرگترین خطر نظامی حتی بالاتر از دولت صدام در وسعتی بسیار بیشتر از مرزهای زمینی با عراق مواجه کنند.
3⃣اما دستگاه های امنیتی و نظامی ایران در سالهای اخیر از دل چنین طراحی بزرگ ضدامنیتی و نظامی آمریکایی در افغانستان، نه تنها توانسته روندهای ضدامنیتی در افغانستان را کنترل بلکه این روندها را به خود آمریکاییها برگرداند. ایران بی شک در کنترل رفتار القاعده و تطور نسبی طالبان نقش بسزا و بسیار پیچیده ای را ایفا کرده است. بد نیز نیست که بدانیم ایران در همین دو سال اخیر تلاش برای ایجاد تولد مجدد داعش اینبار در افغانستان را از طریق همین روندهای به ظاهر ضدامنیتی محدود کرده است.
4⃣ ایران اولین بار نیست که تجربه تصرف اکثریت شهرهای افغانستان توسط طالبان و همچنین حتی حضور آنها را در مرزهای خود تجربه میکند. اما تحرکات اخیر طالبان در حالی اتفاق افتاده است، که ایران نه تنها بر اقدامات نظامی آنها اشراف اطلاعاتی نظامی و اطلاعاتی گسترده تری از هر زمان دیگری را دارد بلکه توانسته طالبان را در رعایت حفظ منافع ایران و همچنین رعایت جان و حقوق اقوام افغانستانی غیر پشتون و همچنین شیعیان افغانستان ملزم به برخی همکاریها بکند. موضع ایران در مواجه با طالبان جدید ترکیبی از مذاکره و هوشیاری و اشراف و آمادگی اجرای سناریوهای متعدد و گاه متضاد است. طالبان نیز پذیرفته اند که در برابر ایران نمیتوانند غیرمسئولانه برخورد کنند چون در غیر آن صورت ممکن است با هزینههای هنگفتی روبهرو شوند.
5️⃣ موضع ایران در برابر کلیت افغانستان و آینده آن کاملا روشن است، ایران به دنبال دولتی در افغانستان با حضور همه اقوام و برخواسته از آرای مردم افغانستان و همچنین دولتی غیر وابسته به آمریکا و مسئول در برابر منافع همسایگان هست. این اصول برای ایران اهمیت دارد و هر گروه در افغانستان برای ایران با این اصول سنجیده خواهد شد.
6️⃣ آوردگاه افغانستان برای ایران فراتر از طالبان، در مواجه با طراحیهای آمریکا معنای راهبردیتری پیدا می کند. ایران هم اکنون تمام سناریوهای احتمالی دولت بایدن از بازگشت منجی گونه به صحنه نظامی افغانستان و یا ترک افغانستان با هدف ایجاد بی ثباتی نظامی و اختلافات گسترده قومی تا خلق یک صحنه ضدامنیتی و نظامی بزرگ علیه مرزهای شرقی ایران و یا ایجاد یک دولت دلخواهتر در افغانستان، زیرنظر دارد و جمهوری اسلامی در این صحنه پیچیده از بازی گرفتن هوشمندانه همه بازیگران افغانستانی منجمله طالبان به عنوان گروهی غیرقابل حذف و بخشی از آینده این کشور، در این شرایط غفلت نخواهد کرد.
✍مهدی جهانتیغی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
جنایتی که هرگز فراموش نخواهد شد
12تیر سالروز سقوط هواپيماي مسافربري ايران توسط ناوگان متجاوز آمريكا
در دوازدهم تيرماه 1367 شمسي برابر با سوم ژوئيه 1988 ميلادي، هواپيماي مسافري ايرباس ايران که از بندرعباس عازم دُبي بود، بر فراز آب هاي خليج فارس و در نزديکي جزيره "هنگام" مورد هجوم يگان هاي دريايي متجاوز آمريکايي مستقر در آب هاي خليج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.
اين هواپيما در زمانی که ایران در نبرد با متجاوزین بعثی که مورد حمایت شرق و غرب قرار داشت با موشک ناو جنگي وينسنس مورد حمله عمدي نيروهاي تجاوزگر و جنايت پيشه شيطان بزرگ قرار گرفت حامل 298 مسافر و خدمه بود که تمامي آنها اعم از مرد و زن و کودک و نوجوان و کهنسال با وقوع اين جنايت فجيع به شهادت رسيدند.
در ميان سرنشينان هواپيما، 66 کودک زير 13 سال، 53 زن و 46 تن تبعه کشورهاي خارجي نيز بودند که کشته شدند. ساقط کردن هواپيماي مسافربري جمهوری اسلامی ايران از سوي جنايتکاران آمريکايي، در حقيقت يکي ديگر از مراحل رويارويي استکبار جهاني با ملت بزرگ ایران براي تقويت متجاوزان در جبهه هاي جنگ بود.
شهدای پرواز ۶۵۵ فراموش نخواهیم کرد، روحتان شاد و یادتان گرامی