eitaa logo
گرا_ Gera
1.4هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.4هزار ویدیو
57 فایل
«گرا» یعنی تعیین طول و عرض جغرافیایی و مشخصات هدف در مناطق جنگی ارتباط با ادمین @Gera_admin
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵هفت توصیه مهم رهبر انقلاب ۱. نگذارید از انقلاب ، هویت زدایی کنند و حقیقت انقلاب را واژگون کنند ۲‌. نگذارید یاد امام در جامعه را کمرنگ و تحریف کنند ۳. نگذارید رگه های ارتجاع، نفوذ کنند و جاگیر شوند. (مرتجع تابع سبک سیاست و زندگی غربی است) ۴. دروغ، فریب و جنگ روانی دشمن را افشا کنید نگذارید جنگ روانی در کشور تاثیر بگذارد. ۵. از سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح بهره بگیرید. ۶. نگذارید وانمود کنند کشور به بن بست رسیده است. ۷. امروز وظیفه قدرشناسی از مسوولان سنگین است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔥سید حسن و حاشیه‌های سالگرد ارتحال 🔵امسال هم سید حسن در هنگام سخنرانی در سالگرد ارتحال امام راحل، با شعارهای گلایه آمیز مردم مواجه شد که موجب تذکر دقیق و بجای رهبر انقلاب گردید. 🔹طبعا تذکر رهبر انقلاب، به معنای تایید عملکرد سیدحسن و نادرست بودن گلایه‌های مردم نیست؛ بلکه به معنای ضرورت رعایت حرمت مراسم های رسمی نظام اسلامی، پرهیز از بی احترامی به نوه امام، به ویژه با توجه به احتمال سوء استفاده جریاناهای ناسالم داخلی و خارجی از این نوع اقدامات است. 🔹دعای معنا دار مقام معظم رهبری پس از این تذکر، می تواند گویای خیلی از مسائل باشد، ایشان بلافاصله فرمودند: «خداوند همه را به راه راست هدایت فرماید» 🔻متاسفانه سید حسن و جریان حامی او در سالهای پس از فتنه۸۸، شعارهای گلایه آمیز قاطبه مردم زائر و عاشق امام در مراسم های ۱۴ خرداد را در حد اقدامات گروه های خاص معرفی و تقلیل دادند و حرف مردمی که می خواستند سید حسن به گلایه انها توجه کند، ناشنیده گرفته شد. 🔻آیا جای گلایه نیست که چرا سیدحسن، دو روز قبل از چهارده خرداد امسال، در جمع تعدادی از روحانیون به ولایت مطلقه فقیه به عنوان مهمترین میراث امام راحل به نوعی حمله کند و آن را در حوزه مربوط به قانون اساسی معتبر نداند؟ 🔻آیا جای گلایه نیست که چرا میلیاردها تومان پول بیت المال در موسسه نشر آثار امام صرف تولید آثاری می شود که به جای تبیین خط امام، در مسیر تحریف گام برمی دارد؟ 🔻آیا جای گلایه نیست که حسینیه مقدس جماران به جای آن که پایگاه حضور جوانان انقلابی شود، تبدیل به حیاط خلوت جریان فتنه شده است؟ 🔻آیا جای گلایه نیست که فرزند سید حسن، جمهوری اسلامی را رسما متهم به ظلم می کند و از کسانی که به نظام حمله می کنند حمایت می کند؟ و دهها گلایه دیگر... ✅بنابراین برای رفع این گلایه ها، نیاز به روشنگری، مطالبه جدی عالمانه و مستمر و نقد و گفتگو‌ وجود دارد و حتما شعار دادن در مراسم رسمی فقط موجب تولید مظلومیت رسانه‌ای نابه جا و‌ پوشاننده برای سید حسن و حلقه خاص پیرامون او می شود. ✍حمید رضا ابراهیمی ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔴 قدرت نظامی و پیشرفت اقتصادی 🔹 برخی لیبرال‌ها میان امنیت و پیشرفت دوگانه‌سازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسدین به دومی می‌دانند. آنها پاکستان و مصر را مثال زده و می‌گویند این دو کشور جزو ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان هستند، اما رتبه اقتصادی قابل‌توجه و منزلتی در جهان ندارند. 🔸 این شبه‌‏مغلطه، یک پاسخ ضدمغلطه دارد و آن اینکه امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، ✅ اما پاسخ دقیق‌تر، باید پاسخگوی چرایی عقب‌ماندگی اقتصادی امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی باشد‏ پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشور‌ها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز به‌عنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط لیبرال‌ها تجویز می‌شود: ادغام در نظم اقتصادی بین‌المللی که توسط امریکا و شرکایش پایه‌گذاری شده است.‏ 🔹 پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازه‌های خود را به روی کالا‌های خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. 🔸 وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به‏ عضویت WTO درآمدند. ✅ در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان داده‌ام که کشور‌های غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهاد‌هایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲‏ تحت‌الحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد. نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقب‌ماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است. 🔹 از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشور‌های پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک می‌توان‏ دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت می‌گیرد که نشان داده‌اند قائل به عزت ملی نیستند)؛ 🔸 و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوری‌هایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شده‌اند، از پروژه‌های نظامی به حوزه‌های تجاری سرریز کرده‌اند.‏ ✅ میکروچیپ‌هایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوتر‌ها و گوشی‌های شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده می‌شود، در واقع محصول برنامه‌های فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاری‌سازی شده‌اند. 🔹 زیربنای تکنولوژی‌های اینترنت توسط سازمان‏ پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. 🔸 سامانه موقعیت‌یابی جهانی (GPS) از طریق برنامه ماهواره‌ای نظامی ناواستار وزارت دفاع امریکا ایجاد شد و همچنان از منابع عمومی تأمین مالی می‌شود. 💢 شرکت‌های کره‌ای کیا، سامسونگ، ال‌جی و دوو همه مجریان‏ پروژه‌های نظامی در دولت پارک چانگ هی بودند که پس از تحریم تسلیحاتی امریکا، رو به خوداتکایی نظامی آورد. این است که تجربه جهانی می‌گوید فناوری و قدرت اقتصادی ناشی از آن را باید در پروژه‌هایی نظیر ماهواره نور و موشک‌های دوربرد جست، نه در تنش‌زدایی با دشمن. 👤 #
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا سرود «« سلام فرمانده »» را از بعد تربیتی کودک و نوجوان تحلیل کردین؟؟ لطفا این تحلیل تربیتی را در رابطه با این سرود بشنوید . جالبه 👆
🔴هشدار رهبر انقلاب: سراغ اختلافات شیعه و سنی نروید/ صدبار تکرار میکنیم باز یکی از آن طرف صدایش بلند میشود راجع به مسئله‌ی شیعه و سنی و اختلافات و شکافها حرف میزند رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دست‌اندرکاران حج: 🔹حج مظهر اتحاد امت اسلامی است. سعی کنیم این اتحاد به هم نخورد سعی کنید. ائمه (علیهم‌السلام) میرفتند در نماز جماعت پیش‌نمازی که در مسجدالحرام نماز میخواند شرکت میکردند، امام صادق میرفت شرکت میکرد. تعمّد داشت که شرکت کند. ببینند این برای چیست؟ ما این حرفها را چرا یادمان میرود؟ 🔹مدام صدبار تکرار میکنیم باز یکی از آن طرف صدایش بلند میشود راجع به مسئله‌ی شیعه و سنی و اختلافات و شکافها. چرا این کار را میکنند؟ چرا به سود دشمن کار میکنند؟ نمیدانند که انگلیسها هنرشان ایجاد اختلاف است و یکی از گسلها و شکافهایی که همیشه انگلیسها استفاده کرده‌اند شکاف بین شیعه و سنی بوده؟ حالا بتدریج دیگران هم یاد گرفتند و در این اندیشکده‌های آمریکا، اندیشکده‌های سیاسی و... ملاحظه میکنید که میگویند بله فلان افراد شیعه‌اند، فلان جاها شیعه‌اند فلان جاها سنّی‌اند. به آنها هم رسیده شیعه و سنی! نکنید، برادرانه باهم زندگی کنید. 🔹بله اختلاف‌نظر هست، در اعتقادات هم اختلاف‌نظر هست در عقاید هم هست. اما اشتراک نظر هم هست. ما این همه مشترکات داریم این همه موارد اشتراک داریم. اینها را به کلی ندیده بگیریم برویم سراغ اختلافات؟ نگذارید، نگذارید. امام (رضوان‌اللّه‌علیه) ممنوع کردند نماز جماعت را در داخل کاروانها ‌و آن وقت گفتند نکنید، بروید در مسجد نماز بخوانید. این برای همان اتحاد است. این اتحاد را هرچه میتوانید بیشتر کنید. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🚨 قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس اتمی با ۳۰ رأی موافق، ۲ رأی مخالف (روسیه و چین) و ۳ رأی ممتنع (هند، لیبی و پاکستان) به تصویب رسید.. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
ای آستان قدس تو تنها پناه من ای چلچراغ چشم تو ، خورشید راه من ای مظهر عنایت حق هشتمین امام ای خاک پاک مرقد تو بوسه گاه من میلاد امام مهربانی ها 💓 خورشید هشتم 💓 سلطان خراسان 💓 تاج سر ایرانیان 💓 حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) 💓 مبارک باد
برنامه جدید مقتدی صدر چیست ؟ 🔸️مقتدی صدر از تمام نمایندگان این جریان در پارلمان عراق خواسته که استعفای خود را بنویسند. 🔸️او ظاهرا قصد دارد با استعفای جریانش از پارلمان عراق مثل همیشه نقش اپوزیسیون را بازی کند و به آینده نگاهی داشته باشد. 🔸️در صورت پذیرفته شدن استعفا و خروج نمایندگان جریان صدر از پارلمان عراق ۲ سناریوی عمده برای وضعیت آینده پیش بینی می شود . 1️⃣ اولین وضعیت آنست که همسو با جریان صدر ، نمایندگان ائتلاف های التقدم ( وابسته بع حلبوسی) ، العزم (وابسته به خمیس خنجر ) و حزب دموکرات کردستان ( وابسته به بارزانی ) نیز استعفا دهند و مجلس منحل شود . 🔸️این سناریو از این جهت بعید می نماید که مسعود بارزانی با کمک امارات نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار در انتخابات خرج کرده و برگزاری مجدد انتخابات پارلمانی به سود او و جریانش نیست . 🔸️همچنین محمد الحلبوسی برای رسیدن به کرسی ریاست پارلمان حدود ۳۰۰ میلیون دلار هزینه نموده (عمدتا با کمک سعودی ) که بخشی از آن را به خمیس خنجر جهت جلب حمایتش بابت ریاست مجلس داده و تمایل ندارد پارلمانی که ریاست آن را بر عهده دارد منحل شود . در نتیجه این سناریو قدری دور از واقعیات موجود است . 2️⃣ دومین وضعیت احتمالی آنست که مقتدی تصور می کند با استعفای جریانش در مقام اپوزیسیون قرار می گیرد و چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه نخست وزیر ( احتمالا مالکی ) را معرفی می کند و از آنجا که مشکلات عراق ساختاری است و نخست وزیر نمی تواند در کوتاه مدت آنان را مرتفع سازد بهترین موقعیت برای جریان صدر خواهد بود تا به خیابان آمده و از فرصت عصبانیت مردم نهایت استفاده را ببرد . 🔸️ولی نکته مهم اینجاست که بسیاری معتقدند اگر اینبار گزینه چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه به نخست وزیری برسد، برخلاف دفعات گذشته بلافاصله با کمک ایران و چین تحولات اساسی در عراق ایجاد خواهد کرد و به سان دوره عادل عبدالمهدی عرصه را به جریانات خیابانی غرب گرا و جوکر نمی بازد . علیرضا تقوی نیا:
🔴نمایندگان جریان صدر از پارلمان عراق استعفا کردند 🔹بعد از درخواست مقتدی صدر، نمایندگان این جریان از پارلمان عراق استعفا کردند و رئیس پارلمان استعفای این افراد را پذیرفت. جریان صدر ۷۳ کرسی در پارلمان عراق داشت. 🔹رهبر جریان صدر گفته: این استعفا فداکاری در راستای رها شدن ملت از سرنوشت مبهم است. اکثریت برای ماست نه دیگران؛ در دولت توافقی شرکت نخواهم کرد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🔸«گِرا» در ایتا : Eitaa.com/Gera_97 کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
🔴 ادعای «حاکمیت یکدست» ترفند اصلاح طلبان برای پاک کردن ردپای بانیان وضع موجود 🔹 روزنامه آرمان در مطلبی نوشت: 🔸 «با توجه به اینکه دولت، مجلس، قوه‌قضائیه و یکدست هستند و این توان را دارند که با هم هماهنگی کنند، برنامه‌های اقتصادی را به صورت مشخص و مدون کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تنظیم کنند و برنامه هفتم را سریعا در مجلس به تصویب رسانده و همچنین برنامه بلندمدت چشم‌انداز بیست ساله دوم را تدوین کرده و بودجه یکساله را متعادل و هزینه‌ها را کم کنند. هزینه‌های جاری، دستگاه‌های مولد را کم کرده و کسری بودجه را برطرف کنند. از طرفی روی زیرساخت‌ها، بهداشت و درمان، آموزش و امنیت، سرمایه‌گذاری کنند. از طرف دیگر سیاست خارجی را متعادل کرده و با همسایگان از در تعامل درآیند و مردم را به رفاه اجتماعی و پیشرفت برسانند.» ✅ در ادامه این مطلب آمده است: «ایران دارای ذخایر نفت و گاز و منابع معدنی فراوان است و در موقعیت ژئوپلیتیک منطقه‌ای قرار دارد و از نیروی انسانی کارآمد و باسواد برخوردار بوده و همه اینها موجود است که می‌تواند کشور را به پیشرفت و توسعه برساند به شرطی که در داخل برنامه‌ریزی اقتصادی و اقدام عملی در جهت جلوگیری از تورم و هدر رفت منابع انجام شود و در خارج نیز با دنیا تعامل دوستانه‌تر در جهت منافع ملی را شاهد باشیم.» 🔹 دقیقا از همان روز نخست فعالیت دولت رئیسی، رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در حجمی وسیع، کلیدواژه «حاکمیت یکدست» را مطرح کردند. اینها همان طیفی هستند که پیش از این نیز برجام را «تصمیم نظام» جا زده بودند. 🔸 در حقیقت کلیدواژه «حاکمیت یکدست» و «برجام تصمیم نظام بود» هر دو دارای یک قابلیت مشترک برای جریان اصلاح طلب است و آن چیزی نیست جز بهانه ای برای شانه خالی کردن از مسئولیت و ترفندی برای پاک کردن ردپا. ✅ جریان اصلاح طلب همواره طیف مقابل را به داشتن «توهم توطئه» متهم می کند. اما اتفاقا این طیف اصلاح طلب است که شدیدا به «توهم توطئه» دچار است. چرا!؟ به این دلیل که این جریان سیاسی چه در انتخابات پیروز شود و چه شکست بخورد، مسئولیت این پیروزی یا شکست را به هیچ عنوان نپذیرفته و آن را به عوامل بیرونی و توطئه آمیز نسبت می دهد. 🔹 بر همین اساس وقتی این طیف در انتخابات شکست بخورد، بدون هیچ سند و مدرکی صرفا به این دلیل که نتوانسته رأی مرم را کسب کند، آن را ناشی از تقلب در انتخابات جا می زند! 🔸 همچنین وقتی این طیف در انتخابات پیروز شود باز هم بدون هیچ سند و مدرکی و براساس ادعاهای واهی، علت ناکامی خود را اختیارات محدود جا می زند. ✅ در حقیقت این جریان سیاسی بجای پذیرش کارنامه اسف بار و غیرقابل قبول خود، ناکامی هایش را ناشی از دست های پشت پرده و توطئه دیگران قلمداد می کند. 🔹 از سوی دیگر این طیف با ادعای حاکمیت یکدست در واقع اعتراف می‌کند که در تمام سال‌های فعالیت‌ش هرگز به دنبال هم‌افزایی قوای سه‌گانه با یکدیگر در جهت رسیدگی به مطالبات مردم و پیشرفت کشور نبوده است، بلکه حاکمیتی چندگانه و چند دسته و پیوسته در تنازع با سیاست‌های کلی نظام را می‌پسندند. شاید به همین علت باشد که این جریان سیاسی همیشه در یک سر آشوب‌ و فتنه ها و التهابات پس از انقلاب قرار دارد. 💢 اصلاح طلبان این روزها قیافه حق به جانب به خود گرفته و راه برون رفت از مشکلات را تجویز کرده و از وضع موجود گلایه می کنند. انگار نه انگار که همین جریان سیاسی به مدت ۸ سال دولت را دربست در اختیار داشته و می توانسته اقدامات مذکور را انجام داده و به سرانجام برساند. http://Eitaa.com/Gera_97
🔴 هرکَس، خود را انقلابی می‌داند؛ حتما این متن را بخواند ... ⛔⛔ خطر جدی‌ست، جاده به شدت لغزنده شده ، مراقب باشیم نلغزیم ! 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 ❇️ *چندین سال است از کتب متعدد با نویسندگان مختلف با طرز فکرهای مختلف ، مباحث را می خوانم ،حوادث گوناگون ،فتنه های رخ داده شده در دوران های مختلف ، دوران های متفاوت ریاست جمهوری ،حتی خط فکری وزرای مختلف بعد انقلاب ، همه و همه را خواندم ، از ریز به ریز حوادث فتنه سهمگین سال 88 مطلع هستم و آن فتنه را از نزدیک دیدم،اما...* 🔰 *اما با قاطعیت تمام حاضرم قسم جلاله بخورم و دست روی قرآن بگذارم و بگویم در هیچ برهه ای از برهه های حساس در این 43 سال ، هیچ زمانی شاهد این چنین حوادث پشت سر هم که باعث لغزش عده ای انقلابی شود ، نبودیم* 1️⃣ *یک زمانی در زمان هاشمی رفسنجانی، فتنه هایی به خاطر گرانی در اسلامشهر و مشهد رخ داد که جز یک عکس از حادثه اسلامشهر، هیچ عکس و فیلم دیگری موجود نیست ( اجازه انتشار پیدا نکرد) ، اما در آن فتنه انقلابی ها نلغزیدند، الحمدلله* 2️⃣ *فتنه ای نداشتیم تا سال 78 و آن فتنه معروف کوی دانشگاه ، اما آن هم بلافاصله با هوشیاری انقلابی ها جمع شد و انقلابی های ما نلغزیدند، الحمدلله* 3️⃣ *دیگر تا 10 سال ، آن چنان فتنه ای نداشتیم تا رسیدیم به سال 88 و آن وقایع معروف بعد انتخابات، در آنجا هم انقلابی ها لغزش خاصی نداشتند* ❌ *اما....* 👈👈 *اما از سال 98 به بعد ، سال به سال شاهد فتنه هایی بودیم و هستیم که هر چند انقلابی های ما شروع کننده آن نبودند ، اما متاسفانه دچار لغزش شدند ...* 1️⃣ در حوادث مربوط به سال 98 که فتنه گرانی رخ داد، بعد از صحبت های رهبری در صبح یکشنبه درس خارج خودشان و حمایت از تصمیم سران قوا ، عده ای از افراد انقلابی که خود را حامی رهبری می دانستند اما توان و قدرت تحلیل این واکنش رهبری را نداشتند، لغزیدند و رهبری را حامی مردم ندانستند ! 2️⃣ *فقط یک سال بعد، در سال 99 شاهد یک فتنه دیگر بودیم که خیلی ها را درگیر کرد و متاسفانه عده ای از افراد انقلابی هم لغزیدند، و آن هم فتنه بود ، شاهد انواع و اقسام حرفها و توهین ها به رهبری بودیم، از سوی اصلاح طلب ها و ضدانقلاب ها؟؟؟* *نخیر* *از سوی افرادی که خود را انقلابی می دانستند ،* *حرف هایی از جمله :* 👈 *رهبری متخصص نیست* 👈 *رهبری تحت فشار است* 👈 *رهبری را کانالیزه کردند* 👈 *در بیت رهبری نفوذی ها رخنه کردند* 👈 *رهبری باید جوابگوی جان مردم به خاطر واکسن باشد* 👈 *و....* 👈👈 *و نتیجه این فتنه این شد که دیگر حجیت و اعتباری برای دستورها و توصیه های رهبری باقی نماند و این جماعت حاضر بودند رهبری را دارای اشتباه معرفی کنند، اما حاضر نبودند این حرف را به خودشان بزنند ، حرف دیگران را بالای سر خود می گذاشتند اما حرف رهبری را غیرکارشناسی می دانستند !!!* 3️⃣ *و حالا یک سال بعد ، در سال 1400 و 1401 ، شاهد لغزش افرادی هستیم که از فتنه 98 و فتنه واکسن ، به سلامت عبور کردند، اما الان خودشان درگیر شده اند و فاز روشنفکری و عدالتخواهی ( بخوانید عدالتخواری ) برداشته اند.* 👈 *این افراد حتی حاضر نیستند حرف رهبری که فرمود " همه به دولت کمک کنند " را انتشار دهند* 👈 *حاضر نیستند این حرف رهبری که فرمود " انتقاد دلسوزانه یعنی گفتن خوبی ها در کنار ضعف ها " را منتشر کنند* 👈 *دولت را ادامه دهنده راه دولت روحانی خطاب کردند، اما وقتی رهبری فرمود " دولت جدید ریل گذاری جدیدی کرده " ، حاضر به عذرخواهی و عقب نشینی نشدند ...!* 👈 *مدام در حال پاشیدن بذر نا امیدی هستند و همه چیز را سیاه نشان می دهند، اما حاضر نیستند این حرف رهبری را که فرمود به مردم امید دهید را نشر دهند و عمل کنند* 👈 *مذاکره کردن دولت جدید را سرزنش کردند اما وقتی رهبری فرمود " روند دیپلماسی کشور در مسیر خوبی است " ، حاضر به عقب نشینی از حرفهای قبلی خود نشدند* ❇️ *سابقه نداشت در این حد ، افرادی که خود را انقلابی می دانند، حرفهای رهبری را سانسور کنند و مواضعی بگیرند که کاملا بر خلاف توصیه های رهبری است، در این 43 سال بگردید، با قاطعیت می گویم چنین چیزی سابقه نداشت ...* 👌 *اما راه علاج چیست؟؟* ✅ *راه علاج همان است که در وقایع فتنه گون باید رفت، یعنی گوش دادن مستقیم به اوامر رهبری و اسیر جَو روانی نشدن و اسیر حرف های این و آن نشدن ، حتی اگر آن افراد مداح مشهور، سخنران مشهور یا دیگر افراد باشند.* 👈👈 *راه ، راه ولایت است و بس، هر جا زاویه ای دیدیم ، باید مسیر خود را به سمت حرف رهبری بگردانیم، بزرگ تر از این مداحان و سخنرانانی که امروز علیه دولت شدند در طول تاریخ لغزیدند، اینها که جای خود دارند. رهبری فرمود ، والسلام ✍...... ؟