6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم کاملتر شهید بهشتی درباره آزادی استخر مختلط و سینمای سکسی و عریانی زنان
حدود 3 دقیقه
#حجاب_قانونی #شهید_بهشتی #ولنگاری #آزادی_جنسی #سکس #هنر_سکسی #استخر_مختلط
"نه آقاجان! ما اینجور آزادی را نقد می کنیم"
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۳ مهر ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقایق سانسور شده درباره صادق هدایت
صادق هدایت تمایلات همجنسبازانه داشته اما این موضوع سانسور می شود.
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۳ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 واکنش مداح باشعور عراقی به فتنههایی که هدفش ایجاد شکاف و دعوای بین ایران و عراق است.
🔺رسانههای سعودی و انگلیسی و صهیونیستی با سوءاستفاده از مشکلات داخلی عراق این مشکلات را نتیجه دخالتهای ایران بازنمایی کردهاند و باقیماندهی فرهنگ بعثی هم با شعارهای افراطی نژادپرستانه و ملیگرایانه و عربی، حملات رسانهایش را علیه ایران و اتحاد شیعی متمرکز کرده است. دقیقا شبیه آنچه همین رسانهها به ایرانیها میگویند. صهیونیستها و سعودیها میدانند با اتحاد واقعی ایران و عراق معادلات منطقه و جهان اسلام تغییر خواهد کرد. ان شاءالله همانطور که فتنهی ایادی اسرائیل در ایران با شعار یاحسین بهپایان رسید، اربعین حسینی هم این غائله در عراق حل خواهد کرد.
✍️ وحید یامینپور
▫️ instagram.com/p/B3MftLXJVCP/?igshid=gorqxqmpvccp
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
۱۳ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات خنده دار تحلیلگر سعودی درباره عملیات اخیر انصارالله:
این اسرا کشاورزان دهاتی هستند که از آنها فیلم گرفته شده است!
این سناریو را ایران طراحی کرده است!
🔸مجری: چگونه توقع دارید چیزی که با چشممان میبینیم را باور نکنیم؟!
__
♨️کلیپهای بیشتر 👇
🆔 @snn_ir
۱۳ مهر ۱۳۹۸
راستی چرا تظاهرات اعتراضی در عراق هرسال قبل از اربعین جرقه زده میشه؟
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۳ مهر ۱۳۹۸
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقطه آغاز سیر و سلوک الی الله و بیدار کردن نیاز معنوی در انسان
کلیپ بسیار زیبا از استاد پناهیان
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۳ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
💢 #بی_بی_سی کثیف ترین، دروغگوترین و #شیطانی ترین رسانه 👆
❌ #جنگ_روانی #BBCعربی 👆: مردهای #ایرانی میان برای دخترای #عراقی ‼️
❌ جنگ روانی #BBCفارسی 👆: مردهای عراقی میان برای زنهای ایرانی‼️
لعنت بر بی بی سی و بدا به حال ساده لوحانی که زیر #مغزشویی این روباه انگلیسی قرار میگیرن و پز روشنفکری و آپدیت بودن میگیرن😐
#بی_بی_سی_فارسی #بی_بی_سی_عربی #عراق #ایران #فتنه_عراق #مشهد #صیغه #اربعین #کربلا #الحسین_یجمعنا #الحسین_یوحدنا #العراق_وإیران_إخوة #الأربعین #شیعه #مسلمان #سواد_رسانه #جنگ_رسانه #ظهور #مقاومت
👉 @roshangarii 🌹
۱۳ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
36.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #ببینید | افزایش گرایش به تفکیک جنسیتی در میان شرکتهای غربی
💢 پس از آغاز جنبش MeToo بسیاری از شرکتها و مردان فعال در حوزه اقتصاد، متهم به تعرض و تجاوز به زنان شدند. بسیاری از این اتهامات مبتنی بر حقیقت بودند، اما برخی از آنها کذب، و یا بدون مدرک بودند.
📍اما مسالهای که برای همه این اتهامات صادق بود، این بود که اگر فرد، یا یکی از کارکنان یک شرکت متهم به آزار جنسی میشد، آن فرد یا شرکت با جنجال رسانهای عظمیی مواجه میشد که آسیبهایی جدی به وجهه و وضعیت اقتصادی به بار میآورد.
📍این مسأله باعث شده که بسیاری از شرکتها برای جلوگیری از بوجود آمدن چنین جنجالهایی، قید فضای کاری مختلط را بزنند. برخی از این شرکتها کارمندان را در قالب تیمهای مردانه و زنانه استخدام میکنند، و برخی از آنها کلا از استخدام زنان سر باز میزنند.
🔻 بسیاری از کارکنان مرد هم که نگران اتهامات دروغین هستند، از این طرحها استقبال میکنند.
◀️ کانال غربیان ضد لیبرالیسم
📡 @antiliberalwesterners
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
۱۳ مهر ۱۳۹۸
في مملكة الحسين.. لا جغرافيا لا قومية لا لغة
در دیار حسین (ع) خبری از جغرافیاپرستی، نژادپرستی و فرقه گرایی نیست.
#حب_الحسين_يجمعنا #حب_الحسین_یجمعنا
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۴ مهر ۱۳۹۸
هدایت شده از بررسی روایات و احادیث
روایت معتبر درباره روز شهادت امام حسن مجتبی (ع) ؛ 28 صفر یا هفتم این ماه ؟
نمونه ای از تحریف تاریخ در اثر اعتماد به غیرمتخصص و پیروی از فضاسازی برخی جریانهای مذهبی
اینکه در سالهای اخیر برخی اصرار دارند شهادت امام مجتبی (ع) را در هفتم صفر وانمود کنند سند محکمی ندارد.
وقتی منابع تاریخی و حدیثی شیعه و سنی تا پایان قرن 7 را جستجو می کنیم هیچ نویسنده شیعه یا سنی نمی یابیم که گفته باشد شهادت امام حسن (ع) در اوایل صفر یا در هفتم صفر یا حتی در اواسط این ماه بوده است. عموم مورخان و محدثان شیعه « 28 صفر » یا « آخر صفر » را نقل کرده اند (1) و مورخان اهل سنت نیز یکی از روزهای آغازین ماه ربیع را مطرح کرده اند(2). یعقوبی نیز گرچه شیعه است اوایل ربیع را ذکر کرده است(3).
اگر بخواهیم بین روایات مورخان سنی با روایات علمای شیعه سازگاری برقرار کنیم باید بگوییم وفات امام حسن (ع) تقریبا همزمان با سالروز وفات رسول الله ص بوده(اواخر صفر یا اوایل ربیع) بوده یا سه چهار روز دیرتر(طبق قول اهل سنت). بنابراین بسیار با اوایل ربیع نزدیک است لذا عجیب نیست که مورخان اهل سنت چند روز اشتباه کرده باشند و اوایل ربیع را مطرح کنند(4).
بنابراین اینکه در سالهای اخیر یک جریان سازماندهی شده از منبری ها و مداحان محترم ، اصرار دارند شهادت امام مجتبی (ع) را در «هفتم صفر» وانمود کنند مبتنی بر روایت یا مستند محکمی نیست زیرا نخستین کتابی که این روز را به عنوان روز شهادت حضرت(ع) ذکر کرده کتاب «الدروس الشرعیه» نوشته «شهید اول»(قرن 8) است(5) که گویا در نسخه خطی آن در هنگام استنساخ (رونویسی از روی نسخه خطی) اشتباه شده و عبارت «آخر صفر» به صورت «سابع صفر» ثبت شده است. پس از آن ، کفعمی نیز – قاعدتا در اثر اعتماد به نسخه کتاب «الدروس» - همین اشتباه را نقل کرده است(6).
وقتی تنی چند از علمای معاصر ادعا می فرمایند که « مشهور این بوده که شهادت امام مجتبی(ع) در هفتم صفر رخ داده»!! باید از آن جهت باشد که این عزیزان صرفا سرگرم مباحث فقه و اصول هستند و فرصت مراجعه به کتب حدیث و تاریخ را ندارند. از این رو از «اجماع کتب قدیمی و معتبر تاریخ و حدیث فریقین» در این موضوع ناآگاه مانده اند و به یک اشتباه در نسخه کتاب «الدروس» را – که اساسا یک کتاب فقهی است –اعتماد کرده اند. دستکم برخی از این عزیزان تحت تاثیر طیفی از فضلای اطراف خود قرار دارند و در مسائل تاریخی و حدیثی ، بیش از حد به آنان اعتماد دارند که آنان نیز به نوبه خود تحت تأثیر طراحی های برخی از منبری ها و مداحان هستند که اصرار دارند در روز هفتم صفر نیز عزاداری برپا کنند.
عجیب اینست که برخی از فقهای ما گاهی «بدون مطالعه کافی» ، قاطعانه در مسائل غیرفقهی اظهارنظر می کنند حال آنکه اولا تخصص یا مطالعات کافی در این زمینه ندارند ثانیا این مباحث اولویتهایی نیست که مراجع به آن بپردازند بلکه تجدیدنظرهای احساسی و بی پایه درباره تقویم مناسبتهای دینی ، صرفا منجر به «بحث های حاشیه ای» ، «دودستگی شیعیان» و «کاسته شدن اعتماد عمومی به علما» می گردد.
-----
پاورقی:
(1) حسن بن موسی نوبختی (متوفای 310هـ) فرق الشيعه ، ص24 و کلینی (متوفای 329هـ)، الكافي ، ج:1 ، ص:461 و شیخ مفید(متوفای 413هـ) ، مسارّ الشیعه ، ص47 و شیخ طوسی(متوفای 460هـ) ، مصباح المتهجد، ج2، ص: 790 و فتال نیشابوری (مقتول در سال 508هـ) ، روضة الواعظين و بصيرة المتعظين (چاپ قدیم)، ج1، ص: 168 و طبرسی(متوفای 548هـ) ، إعلام الورى بأعلام الهدى (چاپ قدیم)، ص: 206 و همو ، تاج المواليد، ص: 82 و ابن شهرآشوب(متوفای 588هـ) ، مناقب آل أبي طالب (ع)، ج4، ص: 29 و محمدتقی شوشتری(التستری – متوفای 1415ق)، رسالة في تواريخ النبي و الآل، ص: 33
(2) محمد بن سعد (متوفای 230هـ) ، الطبقات الكبرى، خامسة1، ص:354 و بلاذری(متوفای 279هـ) ، أنساب الأشراف، (چاپ زكار)، ج3، ص:299 و طبری،تاريخ الطبري (تحقیق محمد ابوالفضل ابراهیم - بیروت)، ج11، ص:514 و ابن عبدالبر(متوفای 463هـ) ، الاستيعاب، ج1، ص:389
(3) تاريخ اليعقوبى(متوفای 284هـ) ،ج2، ص:225
(4) در میان مؤلفان شیعه ، علی بن عیسی اربلی(متوفای 692هـ) در دو جای کتاب خود دو گونه سخن گفته است. وی نخست قول اهل سنت یعنی 5 ربیع الاول را آورده ولی در صفحه بعد روایتی نقل کرده که شهادت حضرت را در ماه صفر (بدون اشاره به روز خاصی) می داند. اربلی، کشف الغمة(چاپ قدیم) ، ج1، صص: 584-585
(5) شهید اول (متوفای 786هـ) ، الدروس الشرعية ، ج2 ، ص7
(6) كفعمي (متوفای 905هـ) ، جنة الأمان الواقية(مصباح الکفعمی) ، ص: 510
http://arabi-maleki.blogfa.com/post/518
@shenakhtehadis
@shenakhtehadis
۱۴ مهر ۱۳۹۸
شهيدان چه اندازه زنده اند؟
در منزل يكي از مردان سرافراز سپاه اسلام از بستگان نزديك خانواده مهمانيم، يكي از سربازان دلاور خميني كبير كه سالهاست به امام خود پيوسته است.
عكس قديم او با لباس سپاه بر روي ديوار به ما خوش آمد مي گويد و همسرش مشغول پذيرايي است كه با ذكر خير آن مرحوم خاطره اي از يك اتفاق تازه و عجيب نقل مي كند؛
خانمش مي گويد: "مدتي پيش يك روز صبح نان براي صبحانه نداشتم و من هم كه خيلي اهل صبحانه و مخصوصا نان سنگك صبح هستم وقتي در يخچال را باز كردم و ديدم نان تمام شده چنان بي حوصله و بي انگيزه شدم كه برگشتم دوباره بخوابم!
و در همان فاصله كه مي خواستم بروم بخوابم به ياد خاطرات گذشته افتادم. حاجي هر روز خودش بلند مي شد و سماور را روشن مي كرد، مي رفت نان مي گرفت و سفره را مي انداخت و بعد من را كه مشغول بچه ها بودم صدا مي زد كه بيا صبحانه حاضر است!
دلم لرزيد، بغضم شكست و اشكم سرازير شد، رو كردم به عكسش و گفتم: كجايي كه حال و روز الآنم را ببيني؟ بچه هايت همه سر خانه و زندگي خودشان هستند و من تنها شده ام ، ديگر حتى كسي نيست كه سر صبح يك نان تازه بر سفره ام بگذارد! خلاصه با همان حال اشك و گريه دلتنگي خوابيدم، نمي دانم چه قدر طول كشيد كه با صداي زنگ در از خواب بيدار شدم!
در را كه باز كردم ديدم دخترم با يك نان سنگك داغ آمد توي خانه! خوشامدي گفتم و در حالي كه به نان تازه نگاه مي كردم با تعجب پرسيدم: چي شده؟ خير باشه!
گفت: هيچي، بعد از نماز صبح خوابيده بودم كه بابا را در خواب ديدم! به من گفت: بلند شو براي مامانت يك نان بگير و ببر، مي خواهد صبحانه بخورد، نان ندارد!
حالا ديگر نه اشك من بند مي آمد و نه گريه دخترم! آمدم جلوي قاب عكسش و گفتم دستت درد نكنه حاجي!"
داستان حاج خانم كه تمام مي شود تازه به ياد موارد مشابه و متنوعي مي افتم كه از شهدا و رزمندگان و ايثارگران و مؤمنان شنيده ام.
شايد اگر كسي باورهاي عميق اعتقادي نداشته باشد اين حرفها را شعار و تعارف بپندارد، ولي آنان كه به حقايق غيبي ايمان دارند مي دانند كه شهيدان از ما زنده اند و چنان زنده اند كه زندگي متوهمانه و خيالي ما در مقابل زندگي آنان مرگ به شمار مي آيد!
شهيدان زنده اند، مؤمنان جاودانه اند، حقيقت پايدار و سربلند و جاودانه بيش از هر زمان پيش چشم ماست.
آن كه گرفتار مرگ است امثال من هستيم كه در تصميم بزرگ زندگي مان، هنوز ميان دو انتخاب اساسي و بزرگ متحير و سرگردانيم!
يك راه به جاودانگي و ابديت مي رود كه راه ايمان و جهاد و شهادت است و راهي ديگر در بن بست گنديدن و راكد شدن دنيا متوقف مي شود.
باشد كه همين آغاز در پايان نمانيم، باشد كه رفتني شويم، در راهي درخشان و پرنور و سرسبز كه پايان ندارد!
(يادداشت روزنامه خراسان)
نوشته ها و انتخابهاي محمدرضا زائرى
@GgaroGhati
@GgaroGhati
۱۴ مهر ۱۳۹۸