هدایت شده از کافه تربیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پزشک درباره نوعی از افسردگی میگوید که به جای سن ۸۰ سالگی حالا جوانان و نوجوانان به آن مبتلا میشوند... 😔
چرا ؟ 🤔
بیماری روحی ناتوانی اکتسابی (فیبرو میالژیا) زهر مهلکی که دمادم وارد سلسله اعصاب برخی افراد میشود...
@Keramtisana_ir
هدایت شده از چرکنویس شخصی
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️چرا بعضی فلسطینیها از سقوط نظام بشار اسد خوشحالند؟
#سوریه #فلسطین #بشاراسد
✍ کانال اسکرینشات
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
این کوه الشیخ است. مرتفعترین نقطهی منطقه؛ جاییکه بر لبنان و سوریه و اردن و خود فلسطین اشراف دارد. وقتی تروریستهای مسلح سیرک زندان صیدنایا را از روی آنتن الجزیره به خورد دنیا میدادند، اسرائیل داشت فتح الفتوح جغرافیایی خودش را رقم میزد و این کوه را به تصرف درمیآورد.
دولت سوریه سقوط کرد اما تمام آنچه ما بعنوان تحلیل و استدلال برای دفاع از حکومت سوریه تکرار میکردیم نه تنها سقوط نکرد که ثابت شد. این شما و این منطقهی پس دولت سوریه که بحول و قوه الهی اینگونه باقی نخواهد ماند.
🔻
✍️ سرباز روحالله
#سوریه
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
چرا رهبری دیروز فقط فرمود «یک دولت همسایه در قضایای اخیر سوریه نقش داشت»؟
چرا اسم اردوغان را در سخنرانی نیاورد؟
#اردوغان #سوریه #رهبری
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
🔻داعش مسئولیت ترور سرپرست وزارت مهاجرین طالبان را برعهده گرفت.
#افغانستان #داعش #طالبان
@GgaroGhati
@GgaroGhati
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علامه مصباح یزدی:
«خیال نکنیم هر چه ما میفهمیم، حتما رهبری هم باید طبق فهم ما عمل کند»
1⃣ تردیدافکنان هنوز جرأت ندارند تصریح کنند که رهبری را قبول ندارند؛ در این مرحله، پروژهای که این سوپرانقلابی ها در آن گرفتار شده اند اینست که «داخل بیت و دفتر رهبری نفوذی هوایی وجود دارند که بیانات رهبری را سانسور میکنند». اینها وانمود میکنند که رهبری حتی توانایی اداره دفتر و رسانه خود را هم ندارد!!
2⃣ اینکه میبینید در خطیرترین شرایط -که بیانات رهبری راهگشا و روشنگر است- این جماعت، بزرگترین حاشیهسازی را برای بیانات رهبری ایجاد میکنند علتش اینست که بسیاری از آنها نظرات رهبری را قبول ندارند و ایشان را اهل مماشات و فاقد درایت و قاطعیت میدانند.
3⃣ تا دیروز تا توانستند نیروهای نظامی را تحقیر کردند که شما باعث شهادت سید حسن نصرالله و از دست رفتن سوریه شده اید؛ ولی با بیانات رهبری روشن شد انفعال و تعللی رخ نداده است.
به قول علامه مصباح یزدی، نتیجه ترجیح دادن نظرات خودمان بر رهبری، از دست رفتن #ایمان_به_رهبری در بین جوانان مؤمن و انقلابی است.
4⃣ این پروژه از قبل کرونا آغاز شد و در زمان کرونا شدت گرفت و همچنان ادامه دارد. با استفاده از #تکنیک_تکرار، ذره ذره اعتماد به بیانات رهبری را در دل جوانان مؤمن و انقلابی تضعیف میکنند. تا جایی که جوانان انقلابی هرجا بیانی از رهبری دیدند بگویند: مبادا سانسور شده؟ مبادا رهبری مصلحت اندیشی کرده؟ مبادا...
#وعده_صادق
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
🔻9 نکته از بیانات رهبری پیرامون وقایع سوریه
🔹یکم. همه منتظر ِتحلیل رهبری بودند؛ اما رهبرانقلاب گفتند من تحلیل نمیکنم! «من قصد ندارم تحلیل کنم قضایای سوریه را ــ تحلیل را دیگران میکنند ــ قصد من امروز "تبیین و ترسیم" است.» تبیین یعنی چه؟ بیانِ «آنچه واقع شده و احیاناً سعی میشود از چشمها مخفی بماند.» ترسیم یعنی چه؟ «وضع خودمان، حرکت خودمان، حرکت منطقه، آیندهی منطقه را طبق فهم خودمان ترسیم کنیم.» پس رهبری آنچه بر دوش خود میبیند توجه دادن به مخفیماندهها و ارائه ترسیمی کلان از وضعیت است نه تمام آنچه میتوان و باید گفت. نخبگان باید کمی زحمت بکشند. توقع همه چیز از رهبری و سکوت تحلیلگران و نخبگان کشور خطاست.
🔹دوم. یک تحلیل در باب اسد این بود که او به ایران پشت کرد یا بالعکس؛ ایران کارش با اسد تمام شد و به او پشت کرد. این هر دو خلاف واقع بود. سردار اسدی معاون قرارگاه خاتم الانبیاء میگوید:«بشار اسد اجازه نمی داد که ما به کمک آنها برویم، اگر چه دوره قبل درخواست کمک از ما کرد ولی این دوره نه تنها درخواست نکرد بلکه برای رفتن ما نیز نگران بود و میگفت اگر شما بیایید اسرائیل ما را خواهد زد.» رهبری هم فرمودند:«[اگر] درخواست نکنند، طبعاً راه بسته است و امکان کمک به آنها نخواهد بود.» ایشان همچنین گفتند:«ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم. آمدند اینجا به من گفتند که همهی امکاناتی که برای سوریها امروز لازم است، ما آماده کردیم، آمادهایم که برویم، [امّا] آسمانها بسته بود، زمین بسته بود.» پس این دو تلقی که اسد با ایران فاصله گرفته بود یا ایران برایش دیگر پشتیبانی از اسد منفعتی نداشت و رهایش کرد، هر دو خطاست.
🔹سوم. اما چه شد که چنین شد؟ منشأ درونی بود؛ ضعف. «جنگ اصلی را ارتش آن کشور باید بکند... اگر ارتش آن کشور "ضعف" نشان داد، از این بسیجی کاری برنمیآید؛ و این اتّفاق متأسّفانه افتاد.» «اگر چنانچه در داخل آن کشور، انگیزهها به حال خود باقی میماند... میشد بهشان کمک کرد.»
🔹چهارم. منشأ این ضعف کجا بود؟ «وقتی روح ایستادگی و مقاومت کم بشود، این[جور] میشود.» چه شد که روح ایستادگی و مقاومت کم شد؟ در اینجا بیانات رهبری پاسخ بیشتری در میان نمینهد و این مسئلهای است که نیازمند تحلیل بوده و هست. چه میشود که روح مقاومت در سوریه کم میشود. اینجاست که فهم فرهنگی و اقتصادی از وضع سوریه میتواند گرهگشا باشد.
🔹پنجم. اینها که دولت را گرفتهاند کیستند؟ هویت اینها در بیانات رهبری چندان روشن نمیشود. آنجا که رهبری میگویند:«البتّه این مهاجمینی که گفتم، هر کدام یک غرضی دارند؛ اهدافشان با هم متفاوت است؛ بعضیها از شمال سوریه یا جنوب سوریه دنبال تصرّف سرزمینند»، منظورشان به نظر کشورهای همسایه است یعنی مشخصا ترکیه در شمال و اسرائیل در جنوب. نهایت دلالت در سخنان رهبری در این عبارت است:«مثلاً فرض کنید فلان گروه تروریستی، یا فلان گروه مسلّح با سوریه میجنگید.» و این یعنی بر جا گذاشتنِ تعمدیِ ابهام. شاید در میانشان تروریست هم هست اما همهشان را نمیتوان تروریست نامید.
🔹ششم. عاقبت اینها چه میشود؟ اینجا بیان رهبری صریح است:«مسئله اینجور نخواهد ماند... قطعاً جوانان غیور سوری به پا خواهند خاست، ایستادگی خواهند کرد، فداکاری خواهند کرد، تلفات هم خواهند داد امّا بر این وضع فائق خواهند آمد.» پس لازم نیست بازی پیشفرض گرفته شود؛ امکان بر هم زدنش هنوز هست.
🔹هفتم. نوع این به پا خواستن و این برهم زدن چگونه است؟ آیا با اعلام موجودیت یک جریان نظامی مواجه خواهیم بود؟ آیا مبارزهای درون سیستمی و از سنخ اصلاحی است؟ رهبر انقلاب عراق را مثال میزنند:«جوانان غیور عراق، با کمک و هدایت و فرماندهی و سازماندهی شهید عزیز ما، توانستند دشمن را از کوچه و خیابان بیرون کنند، از خانههای خودشان بیرون کنند، وَالّا آمریکاییها در عراق هم همین کارها را میکردند؛ درِ خانهها را میشکستند...» قاعدتا باید بتوان الگوها را در اینجا جست.
🔹هشتم. پشتپرده این بازی که بود؟ «اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است.» آیا این نحوی از شکست نبود؟ بود. منتهی «جبههی مقاومت نه از پیروزیها مغرور باید بشود، نه از شکستها مأیوس باید بشود.» اما آیا مقاومت تضعیف شد؟ نه. «جبههی مقاومت یک سختافزار نیست که بشکند یا از هم فرو بریزد یا نابود بشود. "مقاومت" یک ایمان است، یک تفکّر است، یک تصمیم قلبی و قطعی است؛ مقاومت یک مکتب است، یک مکتب اعتقادی است.»
🔹نهم. و یک نکته مهم در پایان. تحلیل لازم است اما دل مردم را نباید خالی کرد:«در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن توی دل مردم باشد، این جرم است و باید دنبال بشود.»
✍ محمدمهدی تهرانی
#سوریه #رهبری
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هوش_مصنوعی آخوند شده؟ 😄
#حقوق_زن
عضویت کانالها در ایتا و تلگرام👇
@pasokhvoice
@pasokhtext
@shenakhtehadis
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انهدام ۵۰۰ هدف نظامی با یک هزار و ۸۰۰ بمب در سراسر سوریه
🔹رسانههای رژیم صهیونیستی اعلام کردند که اسرائیل سامانههای دفاعی سوریه را نابود کرده است.
🔹نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز نیز وارد شهرک الصمدانیه در استان قنیطره در جنوب سوریه شدند.
#سوریه #جنایات_اسراییل
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
این آقای بیگدلی استادم بود و فکر کنم یک بار در موردش نوشتم. خیلی سال پیش و قبل از حمله امریکا به عراق، یعنی اسفندماه مثل همین الان به مسائل سیاسی بیش از تاریخی علاقه داشت. من هم که روزنامهنگار، هر روز باهاش بحث میکردم. ازش پرسیدم «جناب دکتر به نظر شما امریکا به عراق حمله میکند؟» نه گذاشت و نه برداشت گفت: اگر حمله کرد من گوشهام و میبرم.
خلاصه عید نوروز که تعطیل بودیم و بعد از عید اولین جلسهای که داشتم بهش گفتم جلسه بعد میخوام قیچی و بشقاب بیارم... گفت واسه چی؟ گفتم میخوام گوشهات و ببرم، مگه نگفتی امریکا به عراق حمله نمیکند؟ امروز بغداد هم اشغال شد و صدام هم که در رفت... به من گفت بشین سر جات حرف هم نزن... هر چند هنوز هم با هم رفقیم...
این را گفتم که در مورد آنچه در این تیتر شما ازش میخوانید بنویسم که این نگاه پایه تحلیلی ندارد، اینکه ژئوپلتیک منطقه به نفع ترکیه تغییر کرده به همان اندازه بیاعتبار است که بگوییم تروریستها حتما قدرت را در سوریه به دست میگیرند. ترکیه با حمایت از تروریستها و اشغال یک کشور عربی، خود را سیبل تحولات منطقه کرده و مشکلاتش دوچندان خواهد شد.
کشورهای عربی که تا چند وقت پیش مدام ایران را به اشغال کشورهای عربی متهم میکردند، حالا پیکان حملاتشان به سمت ترکیهای میرود که هم اخوانی است، هم نگاه توسعهطلبانه و اشغالگرانه دارد، هم عضو ناتو است و هم سابقه شدید اختلافات با کشورهای عربی را دارد. اما اینکه سوریه به سرنوشت لیبی و عراق تبدیل نخواهد شد هم اصولا حرف بیاساسی است. 100درصد تبدیل میشود و شاید هم بدتر...
✍ مدیر کانال اخبار سوریه
@GgaroGhati