eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
13هزار ویدیو
132 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 چرا سوم شعبان روز پاسدار نامیده شده است؟ 🔹 حضرت امام خمینی(ره) در سوم شعبان سال ۱۳۹۹ هـ . ق برابر با هفتم تیرماه ۱۳۵۸ هـ . ش پیامی به مناسبت ولادت امام حسین(ع) فرستادند و در این پیام سوم شعبان را روز پاسدار نامیدند. 🔸⁉️ اما علت این نامگذاری بزرگ چیست؟ 1️⃣ پاسداران پس از انقلاب اسلامی همچون اباعبدالله همه وجود و توان خود را بر سر هدف خویش که همانا حفظ و حراست از انقلاب اسلامی بوده گذاشته‌اند. 2️⃣ سپاهیان همچون امام حسین(ع) برای تعلیم آزادگی و حقیقت طلبی بارها حماسه های پرشور آفریدند. 3️⃣ پاسداران با تأسی از سالار شهیدان برای دفاع از اسلام، انقلاب و مبارزه با تحریف از بذل جان شیرین خود دریغ نکردند. 4️⃣ بزرگترین سرمایه ی پاسداران برگرفته از مکتب حسینی،اتصال به تعالیم الهی،معنویت،ائمه اطهار(ع) ، ولایتمداری و شهادت طلبی است. 5️⃣ امام حسین(ع)با خون پاک خود اسلام را احیا و درخت اسلام را آبیاری نمود و هزاران پاسدار با خون خود نهال انقلاب اسلامی را به درختی تناور تبدیل ساختند. 6️⃣ پاسداران تلاش کرده‌اند که همانند ثارالله صرفا یک شخصیت نظامی نباشند بلکه در ترویج دین،یاری به مستضعفان عالم،دفاع از ارزش ها،کمک به اقتصاد و سلامت و آموزش کشور نقش اساسی ایفا کنند. ✅ نامگذاری روز ولادت بزرگ پاسدار اسلام به عنوان روز پاسدار مهر تأییدی برحسینی بودن راه و حرکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بدو تشکیل تا آینده و ظهور حضرت حجت است،که پاسداران عزیز ضمن افتخار به این مدال باارزش باید از تلاش مضاعف برای نزدیکتر شدن به الگوی بزرگ خود دریغ نورزند.
🔴نماینده اروپایی: چرا اسراییل را به‌خاطر جنایاتش تحریم نمی‌کنید؟ ▪️ریچارد بویت بارت، نماینده پارلمان ایرلند: غربی‌ها در ۵ روز روسیه را به‌شدت تحریم کردند، ولی به‌خاطر ۷۰ سال جنایت اسراییل، هیچ تحریمی علیه این رژیم اعمال نشد. ✍مواضع نظام اسلامی که پایه های الهی دارد وجدان های خاموش را احیا و دواء میکند و اروپای دنیا زده را برای تحقق آرمان هایش به معیّت خود در آورده است تا نظام لیبرال دموکراسی غرب را با سر به زمین کوبد. الگوی زیبای انقلاب اسلامی که مطابق با فطرت هاست علاوه بر فتح قلوب آزادگان جهان، قلوب مستکبرین عالم را نیز فتح میکند تا ندای حق طلبی انقلاب اسلامی که مجازات بد عهدان عالم است را جهانی و عملی کند.
1.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 امروز: کاشت درخت یک حرکت کاملاً دینی و انقلابی است درختکاری از سنت های زیبا و نیکوی نظام اسلامی است که در آستانه بهار با حرکت انقلابی و دائمی امام خامنه ای آغاز می گردد که نشان از اهتمام و اصرار اسلام بر ایجاد محیط زیست سبز و سالم دارد تا چشم و دل را بنوازد و سلامتی را بر جامعه عرضه دارد. خوب است غارسین درخت مثمر بکارند تا علاوه بر پاداش کاشت درخت از ثواب چشاندن طعم میوه های لذید به هم نوعان که در آینده به آن خواهند رسید بهره گیرند آنچنان که سنت رهبرمان نیز چنین است. بسیار زیبا و دلنواز خواهد بود شهرداران بجای کاشت درختان بی ثمر و پرهزینه از کاشت هدفمند درختان میوه غفلت نکنند.
🔴 جنگ اوکراین و تعادل ژئوپلتیک 🔹جنگ اوکراین بخشی از پازل راهبردی آمریکا برای اجرایی ساختن استراتژی تعادل و توازن ژئوپلتیک در اروپا و منطقه غرب آسیا است. 🔹آمریکا برای حفظ نظم موجود، مهار رقبای قدرتمند و قدرت‌های نو‌ظهور و همچنین بازدارندگی در مقابل آنان، سعی دارد استراتژی تعادل و توازن ژئوپلتیک را پیاده سازی کند. بر این اساس ایالات متحده تلاش می‌کند اولا از اتحاد کشورهای قدرتمند جلوگیری نماید و ثانیا آنان را به رقابت با یکدیگر وادار سازد. در این ارتباط کسینجر استراتژیست مشهور آمریکایی در توصیه‌ای راهبردی به مقامات کاخ سفید گفته بود "برای حفظ تعادل ژئوپلتیک" در اروپا، روسیه نباید بیش از حد معینی به اروپا نزدیک‌تر گردد. در چارچوب این استراتژی ایران نیز نباید به روسیه و چین نزدیک گردد چرا که این قرابت و همکاری، ایران را از رقبای منطقه‌ای خود (ترکیه و رژیم صهیونیستی) قوی‌تر می‌سازد و تعادل ژئوپلتیک در منطقه به هم می‌ریزد. از طرف دیگر با تعیین زمین بازی برای رقابت، ایران و روسیه را وادار نماید تا در عرضه انرژی با یکدیگر رقابت نمایند. 🔹جنگ اوکراین به عنوان بخش مهمی از از پازل راهبردی آمریکا برای استراتژی تعادل و توازن ژئوپلتیک، از یک سو روسیه را از اروپا دور می‌سازد و کشورهای حوزه یورو را با ادراک "روسیه هراسی" در جرگه متحدان واشنگتن حفظ می‌کند. از دیگر سو پیاده‌سازی این استراتژی اروپا را در دو حوزه امنیت و انرژی بیش از پیش به ایالات متحده وابسته می‌سازد. در این چارچوب با ایجاد خلاء ناشی از تحریم نفت و گاز روسیه، اروپا مشتری انرژی ایران می‌گردد و جمهوری اسلامی بر سر تامین و عرضه نفت و گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی وارد رقابت با روسیه خواهد شد. 🔹با این شرایط باید نگاهی همه‌جانبه و آینده‌نگرانه به منافع ملی و امنیت ملی داشت. بازی در زمین تعیین شده‌ی تعادل و توازن استراتژیک نمی‌تواند متضمن منافع ملی و امنیت ملی باشد. دکتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یک حرف درست فرهنگی در راستای تمدن سازی پرداختها ،تجلیلها ودغدعه ها در جامعه اسلامی باید عادلانه وعاقلانه باشد، قرار باشد مرغ مقلد غرب باشیم ... نام اسلام واسلامیت را نبریم بهتر است...!
shabnameh777.mp3
زمان: حجم: 9.82M
🔴کشاندن روسیه به اوکراین آخرین تلاش ایالات متحده آمریکا برای جلوگیری از افول؟ 🔹 تحلیل متفاوت اسرائیل هیوم از مسئله اوکراین 🔹 چرا آمریکا از هفته ها قبل درباره حمله روسیه هشدار داد؟ 🔹 اگر هدفش آگاه سازی بود، چرا کمک‌های امروزش را همان موقع که فهمید حمله قطعی است، انجام نداد؟ 🔹 آمریکا چه اهدافی را از پرداختن به مسئله اوکراین پیگیری می کند؟ @Gh63_soldier_VelayatFagih
رهبرم‌ فراتِ جان تو سقّای خیمه هایِ تشنگانِ وطن بود تا امروز ، در سایه امنِ ایمان عباس علیه السلام را در آینه چهره توببینیم روزت مبارک بزرگ @Gh63_soldier_VelayatFagih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا