با سلام و ادب واحترام
در پاسخ به شبهه رییس جمهور و اختیاراتی که ندارد.
۱- صدا و سیما: صدا و سیما برای نشر افکار و آزادی بیان و.... جلوگیری از انحصارگرایی قوا تحت نظارت شورایی مرکب از نمایندگان قوا (هر کدام دو نفر) قراردارد(اصل۱۷۵)
اگر صدا و سیما کاملا تحت نظارت رییس جمهور بود آیا این انحصارگرایی نبود آیا دیگر قوا و نهادها می توانستند بدون اجازه رییس جمهور نقد و نظر شان را مطرح کنند؟
۲- نیروی انتظامی و بقیه نیروهای مسلح: که بر اساس اصل۱۱۰ تحت فرماندهی کل قواهستند، فلسفه اش اینستکه اگر در اختیار قوه مجریه یا یک قوه دیگر قرار می گرفت در راستای منافع جناحی و حزبی آن قوه قرار می گرفت آنوقت موافق و مخالف قوه، روی همدیگر اسلحه می کشیدند فتننه ۸۸ را در نظر بگیرید. و یا در واقعه طبس که بنی صدر فرمانده کل قوا بود و یا در کودتای نوژه اگر امداد غیبی و هوشیاری نیروهای انقلابی نبود آیا الآن از انقلاب خبری بود؟
۳- شورای عالی امنیت ملی: که یک نهاد عالی امنیت ملی است متشکل از روسای قوا، رییس ستاد فرماندهی کل قوا، مسئول سازمان برنامه و بودجه، وزرای خارجه، کشور و اطلاعات و حسب مورد وزیر مربوطه، عالی ترین مقام ارتش و سپاه است. رییس جمهور رییس و هدایتگر شوراست و تصمیماتش قابل اجراست آیا تا الآن رهبری دخالتی بر نفی تصمیمات شورا داشته است؟ ضمن اینکه در شورا چند وزیر و سازمان قوه مجریه هم هستند که میتوانند با رییس جمهور هم رای باشند.
۴- شورای نگهبان: همه کشورها بجز کشورهای پادشاهی استبدادی) شورای نگهبان دارند البته با نامهای مختلف(شورای عالی قانون اساسی و ...). بنظر شما اگر شورای نگهبان در اختیار رییس جمهور بود افراد جناح خود را تایید نمیکرد؟ وزرای خودش را هم تایید نمیکرد؟ آیا این زیر سوال بودن اصل وجودی شورای نگهبان نیست؟ ضمن اینکه در دیگر کشورها، مجلس وزرا را تایید یا رد میکند.
۵- نیروهای نظامی: که در اصل ۱۱۰ آمده است در بند دوم توضیح داده شد
۶- شورای عالی فرهنگی: در خصوص اجرایی بودن مصوبات جای بحث و تامل دارد.
۷- شورای عالی مجازی: برای انتظام بخشی به مسائل کلان مربوط به فضای مجازی در حوزه های امنیتی و... تشکیل شد اعضای آن روسای قوا، رییس صدا و سیما ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد ، وزیر علوم و تحقیقات، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه و نیروی انتظامی و اعضای حقیقی هستند که البته قوه مجریه بیشترین نفرات را دارد ضمن اینکه رییس جمهور رییس شوراست و میتواند تاثیر گذاری زیادی در تصویب ضوابط و مقررات داشته باشد. آیا سراغ دارید رهبری با مصوبات شورا مخالفت بکند؟
۸- شورای عالی هماهنگی سران قوا: که در خصوص مسائل کلان کشور تصمیم میگیرد و واقعا هم نیاز به شور و مشورت همه قوا دارد باید زی نظر رییس جمهور باشد. آن دروغ بزرگ روز جمعه خبردار شدن رییس جمهور که مورد استهزا مردم قرار گرفته جای بحث ندارد چون رییس جمهور رییس شورای عالی امنیت ملی است و بدون نظر ایشان وزیر مربوطه، حق اجرایی کردن آن در وقت و روز معین را ندارد.
۹- مجمع تشخیص مصلحت نظام: یکی از وظایف مجمع حل اختلاف میان مصوبات مجلس و شورای نگهبان است اگر رییس آن رییس جمهور باشد به نظر شما مصلحت نظام به کدام سمت مصوب میشود؟
۱۰- نهادهای زیر نظر رهبری: بنظر شما تولیت آستان رضوی در اختیار قوه مجریه باشد آنوقت پول نذری مردم را بدهند به مدیران حقوق نجومی بگیر؟
۱۱- روزنامه ها: بطور کلی روزنامه ها باید حرف و نظر و نقد مردم را بزنند که البته کمتر روزنامه ای مثل کیهان نقاد دولت است که همه روزنامه ها باید اینگونه باشند که اگر تحت نظارت رییس جمهور باشد مثل روزنامه ایران، که زیر نظر قوه مجریه است نه تنها نقد دولت نمیکند بلکه فقط حمایت بی چون و چرا از آن می کند.
۱۲- انتخاب وزیران: اولا در نظام های دمکراسی، وزیران از مجلس رای میگیرند ثانیا اگر رییس جمهور منتخب و مظهر اراده ملی است مگر نمایندگان مجلس منتخب مردم و مظهر اراده ملت ویا بقول حضرت امام مجلس در راس امور نیست ؟ چرا یکطرفه می روید؟
بهرحال ایکاش این متن که نوشته شما نیست یک دور می خواندید و اصول قانون اساسی را مطالعه می کردید آنوقت این نوشتار مغرضانه روزنامه باصطلاح مستقل را در گروه نمی گذاشتید.
بنظر شما کجا رییس جمهور تصمیمات اقتصادی برای رفع گرفتاری مردم گرفت و رهبری یا قوا و نهادها سد راهش شدند.
بنظر شما اگر عموم مردم این نوشتار را بخوانند به نظر شما چه عکس العملی نشان میدهند؟!!!!!
اگر خواستید این نوشتار را به نقد بکشید ممنون ولی اگر خودتان نظر آن روزنامه مغرض را قبول دارید لطفا آن (جانم فدای رهبرم سیدعلی) در گروه را حذف کنید.
محمد علی برزگر
🔴 دوازده تدبیر
✍️ #احمد_قدیری
🔹 مهمترین مصادیق مدیریت هشت ساله تهدید بحرانزایی به نام روحانی توسط رهبر انقلاب:
1️⃣ تلاش برای اصلاح مسیر و محتوای مذاکره با «جواز» از سر اجبار و «تمجید» از مذاکره کنندگان و تشخص دادن به آنان
2️⃣ خنثی کردن توطئه آشوب و بیدولتی با حمایت از مصوبه منتسب به سران در قضیه افزایش سه برابری قیمت بنزین
3️⃣ جلوگیری از هرجومرج و بحران سیاسی امنیتی ناشی از بیدولتی با مخالفت با استیضاح روحانی و دفع مقدم استعفای او از طریق اصرار به ادامه کار رییسجمهور تا آخر
4️⃣ جلوگیری از توطئه قتل عام کرونایی مردم با ایجاد ستاد کرونا و سپردن فرمان آن به دست روحانی
5️⃣ جلوگیری از آسیب و تلفات مردم ایران با ممنوع اعلام کردن واردات واکسن پرتلفات آمریکایی و انگلیسی و همزمان خلع اهرمِ فشار مذاکراتی از آمریکا به واسطه بستن باب واردات واکسن از آن دو کشور
6️⃣ جلوگیری از فشار معیشتی و آشوب ناشی از آن با دستور به «رزمایش همدلی» و توزیع گسترده و مستمر اقلام خوراکی به عاملیت نهادهای زیرمجموعه رهبری
7️⃣ واداشتن دولت به کار و هماهنگی با دیگر قوا با تدبیر جلسات سران سه قوه و لازم الاجرا اعلام کردن مصوبات آن
8️⃣ جلوگیری از آسیبهای سوء مدیریت اقتصادی دولت با یاری رساندن نهادهای انقلابی زیرنظر رهبری به تولید و اشتغال
9️⃣ کنترل دولت و مهار مفسدین با انتصاب آیتالله رییسی به ریاست قوه قضائیه
🔟 جلوگیری از تمدید دولت ترامپ با مخالفت مطلق با مذاکره ایران و آمریکا و خالی گذاشتن دست رییسجمهور آمریکا برای انتخابات
1️⃣1️⃣ تغییر محاسبه دشمن در حمله به ایران با فرمان به رزمایشهای متعدد نظامی
2️⃣1️⃣ تغییر محاسبه دشمن و داشتن آن به عقب نشینی، با ایجاد توازن وحشت و وارد کردن ضربات امنیتی متعدد و متقابل به آمریکا، اسرائیل و سعودی
با اتحاد و وحدت پیروز انتخابات خواهیم شد
💢وحدت رمز موفقیت جبهه انقلاب
💢 #همه_باهم برای سر بلندی ایران اسلامی
💢نیرو های انقلابی
💢از سعید تا سعید
💢سعیدین انقلاب
کپی آزاد
#اتحاد_سعید
#انتخابات
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺 رصدخانه انتخابات 🔺
🔸 جلالیزاده فعال سیاسی اصلاحطلب: باید اذعان داشت که هر رایی که به صندوق انداخته میشود، نشانهای بارز از پذیرفتن مشروعیت از جانب مردم است. به همین دلیل سردیِ انتخابات را باید مصداق بارزِ بیاعتمادی عمومی دانست.
🔸 میرسلیم: بی اعتمادی به اصلاح طلبان قطعی است ولی این به مفهوم رغبت بی چون و چرا به سمت اصولگرایان نیست . اگر هیئت رئیسه در خود اصلاحات لازم را انجام ندهد مجلس نسبت به ترکیب جدید هیئت رئیسه تصمیم گیری خواهد کرد.
🔸 روحانی: مقدمه انتخابات تخریب دولت نباشد، هرکس میتواند بهتر از ما کار کند، بسم الله! دست آن کسی که بیاید و بهتر از این دولت عمل کند را میبوسیم.
🔸 حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران: هیچ نگاهی در جبهه اصلاحات نسبت به آقای لاریجانی وجود ندارد . اشتباه بزرگ ما این بود که جبهه اصلاحات نباید اقای روحانی را بدون قید شرط حمایت میکرد و نباید اجازه میدادیم که در دور دوم دولت روحانی هر طور که خواستن رفتار کنند
🔸 سایت فردا با توجه به فاصله کم باقی مانده به انتخابات ریاست جمهوری و وضعیت خوب رییس مجلس در افکار عمومی و نظرسنجی ها ، برخی افراد قصد دارند تا از این ظرفیت به سود خود استفاده کنند .
🔸 صادق محصولی دبيركل جبهه پايدارى؛ آمریکا دم انتخابات تحریمها را برای پیروزی حامیان برجام کم میکند
🔸 محمود صادقی، نماینده مجلس دهم: مجلس یازدهم با سابقه پشتوانه ضعیف رأی مردم، به دنبال شرکت در انتخابات ریاست جمهوری است!
🔸 عباس عبدی: اگر مقدمات انتخابات به گونهای فراهم شود که مردم انگیزۀ شرکت در انتخابات را پیدا کنند، به نظرم کرونا را نادیده میگیرند و میروند پای صندوقهای رای
🔸 محسن رضایی: بطور ناشناس در تاکسی و اتوبوس حاضر می شوم و رنج و مشکلات مردم را از نزدیک مشاهده می کنم . برنامه ی مدون برای کاهش آلام و ارتقاء سطح زندگی مردم دارم.
🔸 قاضیزاده هاشمینائب رییس مجلس: کسی کاندید میشود شرعاً باید خودش را نامزد اصلح بداند و من نامزد اصلح هستم!
🔸 گفته میشود تلویزیون برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ هم مناظره دارد. مناظره های ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ چهارمین دور مناظره هاست .همچنین گفته می شود که باز هم مساله پخش زنده محل بحث و تبادل نظر است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 افشای دیدار خاتمی با فرمانده ناتو و درخواست برای بمباران نیروی قدس، وزارت اطلاعات و سپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیل قشنگیه
سعید جلیلی یا سعید محمد
بازی از کجا آب میخوره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تیکه سنگین سریال گاندو به وعدههای دروغ روحانی
💢 باید هم سانسور بشه! 😉
📍دیدار انتخاباتی «آقا محسن» با استاد نیمهسکولار حوزه علمیه
🔺محسن رضایی که برای پنجمین بار خود را آماده حضور در انتخابات ریاست جمهوری می کند دیروز در قم با حجت الاسلام علوی بروجردی روحانی نیمه سکولار دیدار کرده است.
🔺علوی بروجردی قائل به این است که «اقتصاد اسلامی» در دین اسلام وجود ندارد و تنها می توان برداشت های لیبرالی و سوسیالیستی از اقتصاد را پیاده سازی کرد.
🔺همچنین علوی بروجردی تلویحا نگاه عدم دخالت فقهای شیعه در حکومتداری را تایید می کند.
🔺چندی پیش نیز محمود احمدی نژاد با علوی بروجردی در قم دیدار کرده بود.
🔺گفته می شود دیدارهای انتخاباتی برخی نامزدها با افراد ساختارشکن صرفا در حوزه تقویت سازمان رای و انتخابات است و در نهایت به ضرر انقلاب و به نفع افراد ساختارشکن تمام می شود.