eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
11.3هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️در این فیلم مشخص است که چطور کشته سازی در کامیاران صورت گرفته، به خودشون هم رحم نمیکنند! میکشن تا به گردن حکومت بندازن و با جوسازی تنور اغتشاشات را داغ نگه دارن
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پست ویژه حجاب 💢 چگونه دختران خود را با حجاب کنیم 🎙 استاد رفیعی 📎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای علی دایی علی کریمی یه نگاه به دستای شهید محمد زارع مویدی بندازید یه نگاه هم به دستای خودتون‼️ ▪️◾️▪️
📝چه کسی به این دو سؤال پاسخ می‌دهد 🔻مدیر مسئول روزنامه کیهان: حمله تروریستی به مردم در شهرستان‌های ایذه و اصفهان اگرچه نشانه ناامیدی دشمنان بیرونی از آشوب‌ها و اغتشاشاتی است که طی پنجاه و چند روز اخیر در کشور به راه انداخته بودند، اما این اقدامات تروریستی برای چندمین بار از ضرورت برخورد قاطع و پشیمان‌کننده نظام با اراذل اجاره‌ای و داعشی‌های داخلی حکایت می‌کند. 🔹نیروهای حافظ امنیت بدون استفاده از سلاح، نه فقط در ایفای نقش خود برای مقابله با تروریست‌ها و دفاع از جان و مال و ناموس مردم با مشکلات جدی روبرو هستند، بلکه همانگونه که شاهد بوده‌ایم در برخی از موارد قربانی عملیات تروریستی نیز می‌شوند! 🔺کاش مسئولان و سیاستگذاران نظامی و امنیتی کشورمان به این دو سوال پاسخ می‌دادند؛ اول آن‌که در مقابله با آشوب‌ها از کدام الگو و مدل رایج در جهان پیروی می‌کنند و اگر الگوی خاص خود را دارند، این الگوی خاص از کدام باور دینی و داشته‌های ملی و تجربی استخراج شده است؟
🇮🇷 📝 | شهادت دو سرباز فراجا در مرز سراوان ▪️◾️▪️ 🔻ظهر دیروز رضا رضوانی و امیرحسین نیک‌پور، از مرزبانان سراوانِ سیستان‌وبلوچستان، در حین پایش و کنترل نوار مرزی دچار سانحه شدند و بر اثر شدت جراحات وارده به شهادت رسیدند.
⭕️ باز هم جنایتی دیگر از وطن فروشان: دو بسیجی در مشهد به شهادت رسیدند 🔸 فرماندار مشهد: 🔹عصر امروز تعدادی از آشوبگران با ایجاد رعب و وحشت و تهدید مغازه داران سعی در تعطیلی بازار در خیابان حر عاملی ۳۳ را داشتند. 🔹پس از ورود نیروهای بسیج برای تأمین امنیت بازاریان جمعیت متفرق می‌شوند. آشوبگران با سلاح سرد دو تن از بسیجیان را به شهادت رسانده و ۳ نفر را زخمی می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوبت جهاد به شما هم رسید.... یادتان هست چقدر غبطه میخوردید که چرا نمی‌توانید لباس رزم بپوشید و در میدان جنگ با دشمنان مبارزه کنید؟ تمام جبهه کفر و شیاطین با همه ابزارش به جنگ شما آمده است خانم محجبه اکنون در وسط میدان نبرد هستید و فرمانده و سرباز این میدان هم فقط شما هستید .همینطور که دارید راه میروید مبارزه و جهاد میکنید بدون اینکه چیزی بگویید:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا