.
موجب اختلاف و سرخوردگی نشود
آقای قالیباف با تصمیم همدلانه فراکسیون انقلاب اسلامی و با ۲۳۰ رای قاطع، به ریاست مجلس یازدهم برگزیده شد. و این در حالی بود که جریان معارض و ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، امید بسیاری به اختلاف منتخبان انقلابی بر سر ریاست مجلس دوخته بودند.
این اتفاق، همدلی و حسن ظن، سرمایه ای است که پیروزی نیروهای انقلابی در انتخابات مجلس را رقم زد و باید آن را پاس داشت.
طی دو روز گذشته اخباری در رسانه ها-و از جمله خبرگزاری صدا و سیما- منتشر شد مبنی بر نهایی شدن انتصاب آقای محسن اسماعیلی به ریاست دفتر رئیس مجلس و با وجود پیگیری های متعدد، تا این لحظه تکذیب هم نشده است. اسماعیلی تا همین اواخر عضو حقوقدان شورای نگهبان بود و طبق گزارش ها، به نیابت از طیف سیاسی مخالف خوان با شورا، با دبیر محترم آن تعارض جدی داشت.
وی در انتخابات خبرگان سال ۹۴، در فهرست ائتلافی هاشمی و روحانی و مدعیان اصلاحات (موسوم به یاران اعتدال) قرار گرفت فهرستی که بانیان آن بنای حذف شخصیت هایی مانند آیت الله یزدی، آیت الله مصباح یزدی و آیت الله جنتی از مجلس خبرگان را داشتند. برادر آقای اسماعیلی نیز گرچه در گذشته با آقای قالیباف کار می کرد، اما به اعتبار نزدیکی اش به آقای روحانی از دوره اول مذاکرات هسته ای، در دولت یازدهم و دوازدهم، معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهور شد؛ تا همین اواخر... که به سفارت ایران در کرواسی رفت.
داشتن چنان گرایش و پیوند عمیقی با ائتلاف مدعی اصلاحات و اعتدال، اختیار افراد است اما طبیعتا از شایستگی حضور در مناصبی مانند ریاست دفتر رئیس مجلس برآمده از جبهه مردمی نیروهای انقلاب باز می دارد. در غیر این صورت اهتمام و جدیت آقای قالیباف برای رقابت با آقای روحانی (و ائتلاف اعتدال و اصلاحات) در سال های ۹۲ و ۹۶ و ۹۸ معنا نداشت.
امثال آقای اسماعیلی، مانند هر فعال سیاسی دیگر، مختارند جبهه و گرایش سیاسی خود را انتخاب نمایند اما نمی توانند جامع نقیضین باشند. یک صدم تعارضاتی را که او و دو تن از همراهانش، با آیت الله جنتی در شورای نگهبان داشتند و به صحنه مطبوعات زنجیره ای هم کشاندند، در نسبت با آقای هاشمی یا روحانی و لاریجانی یا مجلس دهم پیدا نمی کنید. در همین هفت سال گذشته که طیف تجدید نظر طلب در حال معارضه پنهان و آشکارا با مبانی انقلاب، گفتمان امام و رهبری، و مصالح کلان کشور بود، امثال آقای اسماعیلی چند بار زبان به انتقاد و اعتراض گشودند یا چه قدر همراهی و هم پوشانی کردند؟
نگارنده به عنوان شهروندی که به آقای قالیباف رای داده و برای رای دادن به لیست ائتلاف نیروهای انقلاب دعوت کرده، کمترین علاقه ای به قضاوت درباره آقای اسماعیلی ندارد و اگر موضوع خطیر ریاست دفتر رئیس محترم مجلس در میان نبود، اصلا وارد این بحث نمی شد. مخلص کلام یک جمله است: در انتصاب های مهمی از این دست، منصوبان باید همراهی بی شائبه با جبهه انقلاب و فاصله گذاری صریح با طیف تجدید نظر طلب را به اثبات رسانده باشند.
در مثل مناقشه نیست. انتصاب نا به جای رئیس دفتر رئیس جمهور در دولت دهم، اختلاف و گلایه های بسیاری را در میان حامیان رئیس جمهور وقت پدید آورد. اکنون نیز بی دقتی و غفلت می تواند موجب اختلاف و سرخوردگی و دودستگی های مضر برای جبهه انقلاب شود و رئیس محترم مجلس را از بسیج ظرفیت های انقلابی برای خدمتگزاری به کشور باز دارد.
از درگاه خداوند متعال، مزید توفیقات آقای قالیباف در جایگاه ریاست مجلس را مسئلت می کنم.
محمدایمانی
@Sameir
#مکتب_سلیمانی
فقط "ترامپ قمارباز" بود که حرف حاج قاسم را جدی گرفت و حریف او شد تا با کشتنش، چون مورچهای در دام سلیمانی بیفتد. از آن نیمه شب جمعهی فرودگاه بغداد، هر روز که میگذرد، این "سلیمانی شهید" است که حضور منطقهایاش را جهانیتر کرده و آخرین مأموریت سپاه قدس را نه در محدوده نهر تا بحر بلکه در حوزهی دریای کارائیب و آمریکای لاتین تعریف کرده است تا نشان دهد، آن روز که ترامپ را به مبارزه طلبید، چه در سر داشت.
روزی که آن مردک پیروزمندانه پرچم آمریکا را توییت کرد، گفت: «دنیای پس از سلیمانی، جای امنتری است»! بیچاره نمیدانست که آتشِ مرگ برای ققنوس، آب حیات است و زمین بازی تازه به دست بریدهی سلیمانی افتاده. چندی بعد، برای اولین بار در تاریخ #آمریکا، در همه ایالتها وضعیت فوقالعاده اعلام شد.
قمارباز مفهوم "تورم منفی" به گوشش خورده بود اما "قیمت منفی"، هرگز. چه میدانست باید از جیب بدهد تا نفت روی دستش باد نکند.
حاج قاسمِ شهید بود که به ما آموخت دورهی دور زدن تحریمها تمام شده و راه نجات ما دُور دُورِ نفتکشها جلوی چشم خدایگان تحریم است.
مردک گفته بود: «مردم ایران از سلیمانی بیزارند» و از آن روز، عشق سلیمانی نگذاشت تصویر لبخند او از آواتارها پایین بیاید. امروز، تصاویر حاج قاسم در #مینیاپولیس آمریکا، جرقهای است که بر دامن تمدن غرب افتاده.
امام ما گفت: «آمریکا ضعف محاسبهگری دارد». تا قبل از جان گرفتن سرباز قاسم، چه کسی باور میکرد بزرگترین ضعف محاسبهگری آمریکا، در شبی سرد از شبهای بغداد رقم بخورد؟ شبی که حاج قاسم را نزدیک سحر از غصه نجات دادند
#افول_امریکا
#ویژه_نامه_ی_سالگرد_امام_راحل
@Sameir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰امام خمینی یک حقیقت همیشه زنده است.
امام خامنه ای (مدظله العالی)
💢سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ، حضرت امام خمینی (ره) تسلیت باد.
@Sameir
اعلام رسمی دولت آمریکا در مینسوتا: "وارد مرحله جنگ شهری شده ایم."
مگه آمریکا مهد تمدن و دموکراسی نبود؟
پس چرا اعلام حکومت نظامی کرده و جنگ شهری راه انداختن؟
خب طبق اصول دموکراسی، رفراندم برگزار کنند
@Sameir
🔴 چرا صادرات ایران به ونزوئلا پس از برجام، صفر شد؟
💬 #مشرق
🔹 در روزهای اخیر ارسال محمولههای بنزین صادراتی ایران به ونزوئلا به موضوعی حیثیتی برای ایران تبدیل شد و با رسیدن کشتیهای نفتکش ایران به ساحل ونزوئلا با وجود تهدیدهای آمریکا، مایه افتخار ایرانیان شد.
🔸 صادرات بنزین به ونزوئلا، علاوه بر مزایای اقتصادی و سیاسی برای ایران، حامل یک پیام روشن به کشورهای جهان مبنی بر عدم رسمیت تحریمهای آمریکا هم بود.
✅ اما موضوعی که نباید از یاد برد، اهمیت روابط استراتژیک ایران با ونزوئلا است. با این که جریان حامی دولت یازدهم از سال ۱۳۹۲ با نگاه تمسخرآمیز به روابط استراتژیک ایران با ونزوئلا در دولتهای نهم و دهم پرداختند، اما اکنون که ایران تحت شدیدترین تحریمهای آمریکا قرار گرفت و اروپاییها هم به پیروی از آمریکا پرداختند، اهمیت حفظ روابط سیاسی و تجاری با کشورهای مستقل جهان، بار دیگر خود را نشان داد.
🔹 در دولت دهم ایران قراردادهای استراتژیک و مهمی را با ونزوئلا در حوزه نفت و انرژی منعقد کرد اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، اجرای این قراردادها متوقف شد. بدین ترتیب صادرات ایران به ونزوئلا خصوصا پس از امضای برجام، به سمت صفر شدن رفت. در آن مقطع تصور سیاستگذاران دولتی این بود که ایران با داشت روابط تجاری با اروپا و آمریکا، نیازی به حفظ روابط با کشوری همچون ونزوئلا را ندارد.
🔸 رسانههای حامی دولت یازدهم نیز از سال ۱۳۹۲ مدعی بودند اگر حسن روحانی رای نمیآورد، اقتصاد ایران هم ونزوئلایی میشد.
✅ در سالهای اخیر بارها شاهد بزرگنمایی مشکلات اقتصادی ونزوئلا توسط این رسانهها بودیم که هر چند وقت یک بار وعده فروپاشی اقتصاد این کشور را میدادند. این رسانهها به طور غیرمستقیم کاهش شدید روابط دولت یازدهم با کشورهایی چون ونزوئلا را تئوریزه میکردند.
🔹 اما با گذشت زمان و بدعهدی اروپاییها به سیاستهای دولت ایران و نافرجام ماندن برجام، مشخص شد که حفظ روابط تجاری و سیاسی با کشورهای مستقل جهان همچون ونزوئلا، اقدام قابل دفاعی بوده است و نهایتا دولت فعلی هم به سمت همکاری با امثال ونزوئلا روی آورد.
💢 رسانهای چون دنیای اقتصاد هم که چند سال روابط تجاری با ونزوئلا را تمسخر میکرد،اکنون از صادرات بنزین به این کشور دفاع میکند و آن را کاملا به سود کشورمان میداند اما به روی خود نمیآورد که سیاستهای چند سال اخیر چه خساراتی به کشورمان وارد آورده است.
#سامیر
@Sameir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فعال حقوق سیاهپوستان در آمریکا: ما در خیابانها مانند حیوان قتلعام میشویم و به کمک ایران نیازمندیم
🔹️ ایران و متحدانش باید موضوع مظلومیت سیاه پوستان امریکایی را به کمیته حقوق بشر سازمان ملل بکشانند.
@Sameir
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در جلسه انتخاب رهبری انقلاب چه گذشت؟؟
@Sameir
12.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام خانواده ها سه دقیقه و نیم برای دیدن این کلیپ وقت کنار بگذارند! بلایی که موبایل بر سر فرزندان ما می آورد و ما از آنها غافلیم! از صدتا فیلم بلند هم تاثیرگذارتر بود!👌
لطفا حتما همه ببینن...
کانال تحلیلی سامیر
@Sameir
دونالد ترامپ در توییتر از گفتگوی تلفنی خود با مایکل وایت، زندانی آمریکایی آزاد شده در ایران خبر داده و در توییتی دیگر از ایران هم تشکر کرده و نوشته این واقعه نشان داده که "توافق (با ایران) ممکن است".
✅ ریاست جمهور ابرقدرت جهان رو باش از ذوق مرگی نمیری عمو سام😂😂
⬅️قابل توجه غربگراهای روغنفکر...
@Sameir