بسم الله الرحمن الرحیم
🖊 متاسفانه از طرحهای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در دورههای مختلف همیشه برداشتهایی سیاسی شده است به خصوص زمانی که این طرحها در آستانه انتخابات مطرح میشوند.
🖊طرح نمایندگان مجلس یازدهم برای تغییر قانون انتخابات متاسفانه توسط برخی سیاسیون و رسانههای وابسته تعبیر به این شده که آنان قصد دارند شرایط را برای نامزدی برخی افراد خاص آماده و برخی از نامزدها را حذف کنند.!!!
🖊دوستان طبق اصل 115 قانون اساسی ریاستجمهوری باید از میان رجال مذهبی وسیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد : ایرانی الاصل . تابع ایران. مدیر و مدبر . دارای حسن سابقه و امانت وتقوی . مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران ومذهب رسمی کشور.
شرایط مزبور در ماده 35 قانون انتخابات دقیقا آمده است.
🖊شورای نگهبان طبق قانون رجل سیاسی و مذهبی را تعریف میکند.
به دلیل تعیین شرایط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در قانون اساسی، شورای نگهبان در دوره های مختلف طرح ها و لوایحی که شرایط جدیدی برای نامزدها تعیین میکرد را رد کرده و تلاشها برای تغییر شرایط نامزدها به نتیجه نرسیده است.همانطوری که در انتخابات سال ۶۴ تمامی بند های قانون عملا انجام شد.
🖊متاسفانه جناح غربگرا در شرایط کنونی جامعه بجای پاسخگویی در قبال عملکرد بسیار ضعیف خودشان درحال جوسازی واتهام همدستی شورای نگهبان با جناح مقابل را دارند که باید عرض کنیم در سال های ۸۴ و ۸۷ نمایندگان اصولگرای مجالس هفتم و هشتم هم تلاش کردند تغییراتی در این قانون ایجاد کنند که مصوبات مجلس در شورای نگهبان رد شد و در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به نتیجه نرسید پس اتهام به شورای نگهبان خلاف انصاف وشرافت واخلاق سیاسی است.
🖊در سال ۹۵ رهبر معظم انقلاب سیاستهای کلی انتخابات را ابلاغ کردند که در این سیاستها از شورای نگهبان خواسته شده بود معیارهای تشخیص "رجل سیاسی، مذهبی و مدیر و مدبر بودن" نامزدهای ریاست جمهوری را تعریف و اعلام کنند.
در این ابلاغیه رهبری بر تغییر نیافتن قوانین ناظر بر انتخابات "مگر به ضرورت و با تصویب تغییرات با رأی حداقل دوسوم نمایندگان مجلس شورای اسلامی" و وجود حداقل دو سال فاصله میان تاریخ برگزاری انتخاباتهای گوناگون تاکید دارد.
پس از این ابلاغیه شورای نگهبان شرایط رجل سیاسی و مذهبی را تعریف کرد.
یکی از این شرایط "سن متناسب با انجام مسئولیت های ریاست جمهوری" بود. با این حال در مصوبه این شورا میزان این سن تعیین نشده بود که در مصوبه اخیر مجلس مشخص شد که به اجمال توضیح خواهیم داد.
🖊داشتن "سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیت های مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانی ها و اعلام مواضع"، "سوابق کافی و قابل ارزیابی در تصدی برخی مسئولیت ها و مدیریت های کلان" و "سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیت های ریاست جمهوری" از دیگر شرایطی بود که شورای نگهبان برای نامزدها تعیین کرد.
اینک سه سال پس از مصوبه شورای نگهبان درباره شرایط نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نمایندگان مجلس طرحی را در این باره ارائه کرده اند که بخش هایی از آن در جلسات مجلس تصویب شده است.
🖊حداقل سن ۴۰ و حداکثر ۷۰ سال
یکی از بخش های طرح نمایندگان مجلس درباره شرایط سن نمایندگان است.
برخی اعلام کرده اند که نمایندگان قصد دارند مانع نامزدی محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، که سال آینده ۳۹ ساله می شود و همچنین برخی چهره ها مانند علی اکبر ناطق نوری یا محمد باقر نوبخت که بالای ۷۰ سال سن دارند، شوند.!!!
1
🖊 همچنین نامزدهای انتخاباتی ممنوعیت داشتن گرین کارت و اقامت دیگر کشورها بود. موضوعی که برخی سیاسیون هدف از آن را جلوگیری از نامزدی محمد جواد ظریف در انتخابات ذکر کردهاند. هر چند ظریف پیش از این گفته بود که دیگر گرین کارت ندارد علاقه ای هم به شرکت در انتخابات ندارد!!!
🖊 اعتقاد و التزام به ايجاد حکومت جهانی حضرت ولی عصر (امام دوازدهم شیعیان)
در طرح نمایندگان مجلس شرایط دیگری نیز برای نامزدها تعیین شده است، از جمله داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و معادل حوزوی آن.
🖊 در این میان نامزدها موظف به ارائه برنامه و همچنین معرفی مشاوران فرهنگی - اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، بين المللی، و امنيتی - دفاعی در هنگام ثبت نام هستند و به این ترتیب باید پنج مشاور خود را به شورای نگهبان معرفی کنند که البته این شرط برای کسانی که هدفی غیر از خدمت به کشور ومردم دارند میتواند مورد اعتراض قرار بگیرند وگرنه وقتی که کاندید مدعی خدمت هست چرا باید از معرفی مشاوران خود واهمه داشته باشد؟؟؟
🖊در ادامه بر اساس طرح نمایندگان؛ شورای نگهبان می تواند درباره نامزدها "تحقيقات محلی و ميدانی در محيط کار و محل زندگی داوطلبان و نظاير آن" انجام دهد. موضوعی که پیش از این درباره انتخابات ریاست جمهوری مرسوم نبوده و تنها درباره انتخابات مجلس و یا شوراها وجود داشت ؛ چرا که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری معمولا چهره های شناخته شده ای در فضای عمومی هستند که طرح فوق میتواند میزان عملکردهای عملی کاندیداها در خدمت صادقانه؛ به مردم ارائه دهند.
🖊بخشهایی از شرایط تعیین شده برای نامزدها در طرح نمایندگان توسط مخالفان طرح؛ فاقد معیار خاصی برای اندازه گیری محسوب میشود از جمله "اعتقاد و التزام به ايجاد حکومت جهانی حضرت ولی عصر (امام دوازدهم شیعیان)" ، " آرمان خواهی با در نظر گرفتن واقعيت ها" ، "برخورداری از روحيه تکليف مداری و مديريت جهادی و انقلابی" و "استقلال شخصيتی و استقلال در تصميم گيری"
بر اساس این طرح نامزدهای انتخابات همچنین باید "همواره مصالح نظام اسلامی و معیارهای اصیل انقلابی" را در عملکرد خود لحاظ کرده باشند که در پاسخ به دوستان مخالف باید عرض کنیم با نگاهی میدانی در عملکرد کاندیداها در زمانی که در چرخه مدیریتی کشور به خدمت میپرداختن این ملاکها به راحتی قابل تشخیص است.
🖊در طرح نمایندگان مجلس همچنین ثبت نام نامزدها دو مرحلهای شده است. به این شکل که مرحله اول ثبت نام الکترونیکی است و مرحله دوم به صورت حضوری.
هنوزجزئیات این بخش از طرح نمایندگان در مجلس تصویب نشده است. این بخش از طرح احتمالا با هدف کاهش حضور نامزدهای انتخابات در هنگام ثبت نام و حاشیه های مرتبط با آن طراحی شده است.
در دورههای اخیر انتخابات ریاست جمهوری بیش از هزار نفر ثبت نام کردند و گاهی سخنان برخی از نامزدها باعث شوخی و خنده میشده است که در شأن ریاستجمهوری نبود.
از میان این هزار نفر تنها حدود شش نامزد انتخابات در نهایت تعیین صلاحیت میشوند.
🖊در پایان لازم به یادآوری است که طرح نمایندگان مجلس یازدهم حدود شش ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در حال بررسی است.
این طرح تنها در صورتی شامل انتخابات سال ۱۴۰۰ خواهد شد که شورای نگهبان به آن ایرادات اساسی نگیرد چرا که اگر شورای نگهبان به این طرح ایردات اساسی داشته باشد عملا بررسی آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام در فرصت باقی مانده به سختی ممکن و تقریبا محال خواهد بود بنابراین جوسازی های روانی توسط سیاسیون دولتی فقط برای انحراف افکار عمومی از پاسخگویی در قبال مشکلات جامعه است که به دوستان دولتی پیشنهاد میکنیم بجای فرار از پاسخگویی و ایجاد دوقطبی و رقابت با مجلس در فکر حل مشکلات اقتصادی کشور با همراهی همه سازمانها و دو قوه دیگر باشند
ان شالله باشد که در پیشگاه مردم انقلابی وشهیدپرور عزیزمان شرمنده نباشیم.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
ارادتمند شما : قریش حسین پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کلیپ کوتاه
اصلاح طلبان منافقند
🔵علت وضعیت کنونی این است که؛سال هامسئولیت اجرایی کشور دست اشخاصی بوده است که واقعا اعتقادی به اسلام نداشته اند..
اکبر گنجی
ابطحی
مهاجرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مشاهده کنیم.
🔰امام خامنهای مدظله العالی:
انقلاب، #پرچم عزت این ملت است و ملت این پرچم را در دست استوار خود محکم نگه خواهد داشت و به فضل پروردگار #تسلیم_امام_زمان ارواحنا فداه و عجل الله فرجه خواهد کرد.
۱۳۸۱/۱۱/۲۸
#امام_زمان_عج
#امام_خامنه_ای
#انقلاب
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موزیکویدئو | سفیر عشق
🔰 برداشتی آزاد از قطعه "سفیر عشق" با صدای سالار عقیلی
🎐 تقدیم به روح پاک سردار سلیمانی
🖊مجموعه فرهنگی وسیاسی سامیر
@Sameir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 نظر رهبر معظم انقلاب در مورد FATF
💢این معاهدات بین المللی در یک نقطه ای و به نفع چند قدرت بزرگ پخت و پز میشود و بقیه کشورها هیچ تاثیری در آن پخت و پز ندارند..
💢اگر دولتی پیدا بشود مثل جمهوری اسلامی بگوید من این را قبول ندارد، اعتراض میکنند که همه دنیا این را قبول نکرده، شما چرا قبول نمیکنید..!
💢مجلس مستقلا خودش قانون مبارزه با پولشویی بگذارد. هیچ لزومی ندارد چیزهایی که نمیدانیم آخرش چیست را قبول کنیم.
@Sameir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیاعتمادی فرانسوی ها به واکسن وارداتی آمریکا
😳این که واکسن ها اختیاری هستند دروغ بزرگ است!
😃٪۶۰ مردم بصیر فرانسه به زدن واکسن اعتقادی ندارند!
👌ایرانی بیدار شو، مسولان یا خوابند یا خائن!
32.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ حسن عباسی : به در خواست رفراندوم روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر حضرت امام راحل نسبت به علمایی امثال امجد که منحرف میشوند