eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰دین منسوخ شده! در گذشته عملا بزرگان آن موقع مخصوصا رهبران و روشنفکران دوران تمدن غرب، ترویج ضدیت با دین را انجام می دادند و اگر هم رویکرد دینی داشتند، یک دین منسوخ شده بود که با پایه های شرک آلود ایجاد شده بود مخصوصا دین مسیحیت. بنابراین در زمان گذشته و تمدن غرب یک رویکرد جدی را پیش گرفتن به عنوان ضدیت با دین.
اشاعه فرهنگ.mp3
3.43M
💠گاها یک سری اشاعه فحشا ی صورت می گرفت... 🔊بشنویم
انحراف خواص.mp3
3.42M
💠باید اول زمينه فراهم بشه و دوما باید موانع اون برطرف بشه... 🔊بشنویم
. ⭕ اخبار امیدوارکننده از تیم مذاکره کننده ✒ حضور پررنگ کارشناسان نهادهای اقتصادی در خط مقدم مذاکرات رفع تحریم ✔عصر دیروز هیات ایرانی که ریاست آن را علی باقری معاون سیاسی وزارت امورخارجه در دست دارد مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت. هیاتی که ترکیب آن با تیم مذاکرات پیشین تفاوت دارد. ▪️ مذاکره کنندگان ایرانی با استفاده از تجربه مذاکرات ناکام دولت قبل سعی دارند تا اینبار برای رفع واقعی تحریم‌ها از کارشناسان اقتصادی و نمایندگان مرتبط با موضوعات اقتصادی و حقوقی استفاده کنند. به همین دلیل از دو ماه پیش دستگاه‌های درگیر با تحریم نامه‌ای از وزارت امور خارجه دریافت کردند. در این نامه خواسته شده بود برای تقویت تیم مذاکره کننده کارشناسانی معرفی کنند که : ⏬⏬⏬ 👈 به موضوعات حوزه کاری خود اشراف داشته باشند 👈 پیچیدگی‌ها و ظرایف تحریم را بشناسند . 👈و با حقوق بین الملل آشنایی داشته باشند. ▪️بر اساس گزارش ایرنا این نامه را تمام دستگاه‌هایی که به نوعی درگیر تحریم‌های ظالمانه بودند، از جمله وزارت امور اقتصادی و دارایی بانک مرکزی وزارت صمت، وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی دریافت کردند. ▪️این اتفاق در حالی رخ داده است که رفع تحریم‌ها فرایند بسیار پیچیده‌ای دارد و نیاز به کارشناسان حوزه‌های مختلف بانکی، انرژی، ‌حمل و نقل در آن احساس می‌شود. اهمیت موضوع حضور کارشناسان قابل اعتماد چه از لحاظ کمی و چه کیفی زمانی مشخص می‌شود که بدانیم تیم ظریف در مذاکرات برجامی از نداشتن بدنه کارشناسی قوی رنج می‌برد. ▪️حتی در اتفاقی تلخ بعدا مشخص شد عبدالرسول دری اصفهانی که از طرف بانک مرکزی بعنوان کارشناس مسائل مالی و روابط بانکی در تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان حضور داشته دوتابعیتی بوده است. ✔ اسناد بعدی منجر به این شد که حتی وی به جرم جاسوس دستگیر شود. شاید اتفاقات تلخی که در عدم بهبود روابط بانکی کشورمان در پسابرجام رخ داد بدلیل همین موضوع باشد. این درحالی است که دری اصفهانی حتی مورد تشویق رئیس جمهور وقت قرار گرفته و نشان درجه سه خدمت را کسب کرده بود. 🔚 در حالی که کشورهای مقابل هر کدام با ده‌ها کارشناس ویژه در مذاکرات حضور پیدا میکنند‎؛ همراهی تعداد قابل توجهی از کارشناسان با تیم ایرانی می‌تواند امیدوارکننده باشد تا اینبار در صورت حصول نتیجه خدعه‌های آمریکایی‌ها و رفع صوری تحریم‌ها در کار نباشد.
💢‏تلاش برای به آشوب کشیدن کشور حاصل۸ سال خمودگی، نفوذ، تخریب هدفمند، کاهش سرمایه اجتماعی با ‎ در بستر فضای مجازی ول توسط روحانی و حامیانش از خاتمی تا آلبانی نشین ها، مرکز اعتدال و ۸۲۰۰ رژیم صهیونسیتی است. چشم در برابر چشم راهبرد ایران قوی در دوران فعلی است. نزدیک است🌹🍃
کانال تحلیلی حامیان ولایت
. ⭕ اخبار امیدوارکننده از تیم مذاکره کننده ✒ حضور پررنگ کارشناسان نهادهای اقتصادی در خط مقدم مذاکرا
🔴 جادارد الان که از غارهاشون اومدن بیرون و واسه تیم مذاکره کننده رئیسی میفرستن ، یادی کنیم از این اعتراف تلخ عراقچی ننگِ مذاکرات تاریخی شما تاابد در ماند.
🔴 بزودی پیامدهای مثبت قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ترکمنستان-آذربایجان و ایران را در اقتصاد ایران خواهیم دید 👤 رئیس هیات رئیسه بازرگانان اتحادیه صادرکنندگان نفت و گاز و پتروشیمی: 🔹 اتفاق مبارکی دیشب رخ داد. البته باید اذعان کنم سوآپ بین ایران و ترکمنستان درگذشته نیز انجام می‌شد اما وزارت نفت در دوره زنگنه نتوانسته بود این امر را به خوبی جا بیندازد و سوآپ مغفول مانده بود. 🔸 قرارداد سه جانبه سوآپ گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از طریق ایران، یک رویکرد مثبت از ناحیه دولت رئیسی است، زیرا ترکمنستان با توجه به موقعیت جغرافیایی خود در بن بست بوده و اکثر قیمت گذاری های فرآورده های نفتی آن بر مبنای ایران انجام می شود و با قیمت ایران هماهنگ است. ✅ دولت ایران در سال های گذشته در قبال روابط تجاری با همسایگان خود از جمله ترکمنستان بسیار ضعیف عمل کرده بود، هرچند که اتفاق دیروز یک اتفاق بسیار میمون است. 🔹 ایران متاسفانه در سال‌های اخیر نتوانست با کشورهای همسایه خود تعاملات مناسبی داشته باشد. البته مهمترین دلیل این مسئله، سیاست دولت وقت بود. چرا که دولت وقت، تمام هم و غمش را برای ارتباط با اروپایی‌ها صرف می‌کرد. به همین دلیل ارتباط گسترده با همسایگان از الویت خارج و حتی در مواردی نادیده گرفته شد! 🔸 دولت رئیسی می تواند با این قرارداد، هزاران اتفاق مثبت را با کشورهای همسایه رقم بزند، زیرا در حال حاضر، ورود بسیاری از تاجران ایرانی به کشور ترکمنستان ممنوع بوده و حتی بسیاری از تاجران ایرانی در ترکمنستان زندانی هستند که این موارد در گذشته به ظریف، وزیر سابق خارجه هم گفته شده بود. این قرارداد فقط یک قرارداد گازی نیست. یک قرارداد اقتصادی-سیاسی و... است و جنبه های و...گوناگون دارد. ✅ باید اذعان کرد که چراغ سبز دیشب ترکمنستان به ایران را می‌توان برگ طلایی این دولت قلمداد کرد. 💢 بدون شک این قرارداد یک دستاورد بزرگ و مهم برای صنعت نفت، گاز و به طور کلی برای اقتصاد ایران است که در کوتاه مدت هم می‌توان پیامدهای مثبتش را لمس کرد.
: رهبر انقلاب اسلامی درخصوص آدرس غلط دادن برای رفع تحریم‌ها نیز گفتند: در این خط تبلیغاتی گفته می‌شود اگر می‌خواهید تحریم‌ها برطرف شود، کوتاه بیایید و ایستادگی نکنید و متأسفانه برخی در داخل هم این آدرس غلط را تکرار می کنند اما این خط بر روی اکثریت ملت ایران با شناختی که از دشمن و غرض ورزی او دارند ، مؤثر نیست.(۹۹/۰۵/۱۰) ⭕️ مذاکره کنندگان سابق به فرمود های رهبری توجه نکردند و شد آنچه نباید میشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نگاهی متفاوت به داستان حضرت یوسف 👤 ✅ باور می‌کنید میشه معشوق امام زمان بود؟
⭕️آیا رئیسی دیپلمات خوبی هست؟! 🔻نگاهی به قرارداد اخیر گازی ایران، ترکمنستان و آذربایجان 🔻پیوستن ایران به سازمان شانگهای اولین نشانه ای از این بود که از طریق دیپلماسی دولت رئیسی می توان به رسیدن دستاورد ملموس از مسیر جدید سیاست خارجه ایران امیدوار بود. اما در آن مقطع چه اتفاقی افتاد؟! ایرانی که سالها پشت در سازمان شانگهای مانده بود، چگونه به یکباره مجوز عضویت پیدا کرد؟ دلایل متعدد در پاسخ به این سوال گفته شده ولی در عالم دیپلماتیک این مهم است که شما آنقدر جدی و هنرمندانه و واقع گرایانه ایده های سیاست خارجه خود را به دنیا بیان کند که دیپلمات های کشورهای همراه، منتقد و یا مخالف نیز آن را جدی بگیرند و نسبت به سازگار کردن و یا تغییر محاسبات خود با آن ایده و راهبرد انگیزه عملی پیدا کنند. 🔻بخش مهمی از واقعیت پیوستن به شانگهای آن بود که کشورهای عضو این سازمان مهم جهانی، عزم حقیقی سیاست خارجه دولت رئیسی برای شراکت راهبردی با محور شرق را باور کردند و دلیلی برای تعلل خود نمی‌دیدند! نمره دیپلماتی که چنین انگیزه و محاسباتی در دیپلمات های قدرت های منطقه ای و فرامنطقه ای ایجاد کند، چند هست؟! 🔻اما پس از عضویت در سازمان شانگای، اقدام تازه دیپلماسی دولت رئیسی بحث قرار داد بزرگ گازی میان ایران، ترکمنستان و آذربایجان است؛ بر اساس این قرار داد اتفاقات مهم ذیل رقم خواهد خورد: 1️⃣ ایران گاز مصرفی مورد نیاز خود در 5 استان شمالی کشور – که اتفاقا در زمستان با کمبودهای گازی مواجه می‌شوند- را از حق انتقال ترانزیت (سوآپ) گاز ترکمنسان به آذربایجان برداشت خواهد کرد. 2️⃣ این قرارداد زمینه کاهش تنش با همسایگانی همچون آذربایجان را هم فرآهم می کند و ضمن اینکه یک نوع وابستگی مهم نیز در این همسایه گاه بداخلاق، نسبت به ایران بوجود می آورد. 3️⃣ این قرارداد یک زمینه روانی و ذهنی برای افزایش نقش و تاثیر گذاری اقتصادی ایران در سازمان همکاری اقتصادی اکو و منطقه قفقاز ایجاد خواهد کرد. 4️⃣ اگر یکی از معیارهای قوت دیپلماسی در جهان عضویت و داشتن جایگاه مناسب در سازمان های منطقه ای و فرامنطقه است، ایران پس از عضویت در سازمان شانگای و ارتقا نقش خود در سازمان اکو، رتبه دیپلماسی خود را به سرعت در حال ارتقا دادن است. 🔻حال دوباره باید سوال قبلی را به گونه ای دیگر مطرح کرد؛ نمره دیپلماسی دولتی که برخی رفتارهای خصمانه یک کشور همسایه و بحران سازی طراحی شده در منطقه قره باغ را از طریق دیپلماسی اقتصادی و نه تکیه صرف بر قدرت نظامی، کنترل و تعدیل می کند، چند است؟! 🔻غرب گرایان داخلی در تمام هشت سال دولت روحانی ادعایشان این بود که با دیپلماسی برجام سایه جنگ و افزایش تحریم ها را از کشور را دور کرده اند ولی بارها نادرستی این ادعا با رفتارهای خصمانه آمریکا و دولت های غربی زیر سوال رفت و ایران به لحاظ عددی بیش از قبل از برجام دچار تحریم شد و اگر نبود قدرت موشکی و نشان دادن عزم ایران در پاسخ به طمع های نظامی آمریکا و برخی کشورهای دیگر، قطعا انگیزه اقدام نظامی علیه ایران به مراحل اجرایی تبدیل می‌شد. اما همین ادعا که از طریق دیپلماسی می توان تنش ها را کاهش داد و برای خنثی سازی تحریم ها اقدامات عملی برداشت، توسط دولت رئیسی در مصادیقی همچون قرارداد گازی ایران، ترکمنستان و آذربایجان در ابعاد منطقه ای، به صورت عملی در ابعادی واقعی به ظهور رسیده است. جالب است که حتی با معیار غرب گرایان نیز تا در همین چند ماهه عمر دیپلماسی دولت رئیسی نتایج ملموس بیشتر از دیپلماسی هشت ساله دولت روحانی بدست آمده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کارشناس عرب: اگر بین ایران و عربستان جنگ شود، ایران با تاکسی‌های اینترنتی خود می‌تواند عربستان را اشغال کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برای لغو تحریم‌ها وارد مذاکرات وین شدیم. 👤 مذاکره کننده ارشد ایران: 🔹ایران با یک اراده جدی و تدارک قوی برای لغو تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه وارد گفت‌وگوهای وین شده است. ✅ در این دور از گفت‌وگوها تمرکز و اولویت اصلی بر موضوع لغو تحریم‌ها خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گرای ترور فخری‌زاده از سال ۹۷ ✅ سال ۱۳۹۷ بود که نتانیاهو نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در یک برنامه تبلیغاتی، اسم محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان را آورد، فردی که شاید در ایران هم کمتر کسی او را می‌شناخت، اما سال گذشته جوخه‌های ترور صهیونیست‌ها او را به شهادت رساندند.
🔴 همه چیز در وین نیست/ چندجانبه‌گرایی چگونه دست ایران را در مذاکرات پر می‌کند؟ 💬 🔹 در حالی که در دولت روحانی با سیاست‌های نادرست بیژن زنگنه روابط انرژی بین ایران و همسایگان شمالی به صفر رسیده بود و قطع گاز صادراتی ترکمنستان عامل کمبود گاز در کشور در زمستان سال‌های اخیر شده بود، با قراردادی که امروز به امضا رسید، گام بزرگی برای رفع مشکل کمبود گاز در شمال کشور برداشته شد. 🔸 بر اساس این قرارداد که یکشنبه شب پس از پایان دیدار دوجانبه آیت الله رئیسی و الهام علی اف، توسط وزرای نفت دو کشور به امضا رسید، قرار است سالانه ۱.۵ تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال یابد. ✅ با اجرای این قرارداد، ایران هم از درآمد سوآپ گاز بهره‌مند می‌شود، هم اینکه افت فشار گاز در شمال شرق کشور با گاز وارداتی از ترکمنستان رفع می‌شود و بدین ترتیب اهمال هشت ساله دولت روحانی، در سه ماهه نخست دولت رئیسی در حال جبران است. 🔹 این اقدام جمهوری اسلامی در آستانه مذاکرات وین معنای روشنی برای طرف‌های غربی دارد. باز شدن میدان دیپلماسی انرژی در مناطقی که هشت سال به خیال گشایش‌های واهی غرب معطل مانده بود، بدون شک بر محاسبات طرف‌های مذاکراتی ایران موثر خواهد بود. 🔸 از سوی دیگر و با عقد این قرارداد موازنه در ماجرای قره‌باغ به نفع جمهوری اسلامی سنگین‌تر شده و پیوند منافع ایران و آذربایجان در این پروژه، شرایط آینده را به طور جدی به نفع تهران تغییر خواهد داد. 💢 جدیت ایران در سیاست چندجانبه‌گرایی و توجه به همسایگان که با پیگیری قرارداد راهبردی با چین و پیوستن ایران به سازمان همکاری‌های شانگهای آغاز شده بود و اکنون با قرارداد گازی میان ایران، ترکمنستان و آذربایجان موجب حل یک مشکل قدیمی در تامین گاز استان‌های شمالی کشور شده، بیش از پیش این پیام را به طرف‌های غربی مخابره می‌کند که سیاست خارجی ایران نه از برجام آغاز شده و نه به آن ختم خواهد شد.
دعای هفتم صحیفه سجادیه به همراه ترجمه دوستان از خواندن این دعا غفلت نورزید ، التماس دعا برای فرج و عاقبت به خیری همه مسلمین و مسلمات ان شاء الله @sameir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ❣ 🔆اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ🔅وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُور🔅وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ 🔅وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ🔅وَ مُنْزِلَ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ🔅وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ 🔆اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ🔅وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ🔅وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ🔅یا حَىُّ یا قَیُّومُ 🔆أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ🔅وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ🔅یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ🔅یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ🔅یا لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ. 🔆اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ بِأَمْرِکَ🔅صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ🔅عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ🔅فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها🔅سَهْلِها وَ جَبَلِها🔅وَ بَرِّها وَ بَحْرِها🔅وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ🔅وَ مِدادَ کَلِماتِهِ🔅وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ🔅وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ. 🔆أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى یَوْمى هذا🔅وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى🔅لا أَحُولُ عَنْها وَ لا أَزُولُ أَبَداً. 🔆اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِه🔅وَالذّابّینَ عَنْهُ وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِه🔅وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ🔅وَالْمُحامینَ عَنْهُ🔅وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ🔅 بَیْنَ یَدَیْهِ. 🔆اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ🔅الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً🔅 مِنْ قَبْرى🔅مُؤْتَزِراً کَفَنى🔅شاهِراً سَیْفى🔅مُجَرِّداً قَناتى🔅مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى🔅فِى الْحاضِرِ وَالْبادى. 🔆اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ🔅وَ الْغُرَّةَ الْحَمیدَة🔅َوَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ🔅وَ فَرَجَهُ🔅وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ🔅وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ🔅وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ🔅وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ🔅وَاشْدُدْ أَزْرَهُ🔅وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ🔅وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ🔅فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ: 🌷ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ🌷 🔆فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا 🔅وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ🔅الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِک🔅حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ🔅وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ🔅وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ🔅وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ🔅وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ🔅وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ. 🔆اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ 🔅وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ🔅وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ. 🔆اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ🔅وَ عَجِّلْ لَنا 🔅إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ 🔅بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ. 🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆ 🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆ 🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان🌹 💠اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج💠
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 🌺اللهم عجل لولیک الفرج🌺 🌺السلام علیک یا بقیه الله یا اباصالح المهدی یاخلیفه الرحمن ویا شریک القرآن...🌺 🌺السلام علیک یا ابا عبدالله یا اباعبدالله وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ( ابدا) ما بقیت وبقی اللیل والنهار ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم...🌺 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ✅ کلام نور : سوره مبارکه اسراء آیه 80 وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّي مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا و بگو: پروردگارا! مرا با ورودى نيكو و صادقانه وارد (كارها) كن و با خروجى نيكو بيرون آر و براى من از پيش خودت سلطه و برهانى نيرومند قرار ده. ✅✅✅ ✅ حدیث روز : امام على علیه السلام از كسانى مباش كه بى عمل، به آخرت اميد دارند از گناه باز مى دارند، اما خود باز نمى ايستند، به كارهايى فرمان مى دهند كه خود انجام نمى دهند. لَا تَكُنْ مِمَّنْ يَرْجُو الْآخِرَةَ بِغَيْرِ الْعَمَلِ إِلَى أَنْ قَالَ يَنْهَى وَ لَا يَنْتَهِي وَ يَأْمُرُ بِمَا لَا يَأْتِي الْحَدِيثَ. وسایل الشیعه ج 16 ، ص 151 ، ح 21214 ✅✅✅ ✅کلام بزرگان : شهید مهندس مهدی باکری (فرمانده 31 لشکر عاشورا) برادران می‌دانند که ولایت محور اصلی جامعه ما است. یعنی همه چیز ما بر حول محور ولایت شکل می‌گیرد و امام امت این را دقیقاً تفهیم کرده‌اند و به ما گفته‌اند که چگونه این محور را نگه داریم و حول آن حرکت کنیم تا این که جامعه اسلامی و حرکت صحیح اسلامی داشته باشیم. ✅✅✅ ✅ احکام روز : وام دوره‌اى س: در بين مردم باب شده كه تعدادى از افراد، مثلاً بيست نفر، ماهانه هر كدام ده هزار تومان طبق قراردادى كه همه آن را قبول كرده‌اند، روى هم مى‌گذارند و هر ماه آن را به قيد قرعه براى رفع گرفتارى‌هاى مالى به يكى از افراد مى‌دهند و فردى كه پول را مى‌گيرد همه ماهه همان ده هزار تومان را تا تمام شدن قسط مى‌پردازد و بقيه نيز به قيد قرعه و نوبت پول را مى‌گيرند و هيچگونه سود يا كارمزد به هيچ كس تعلق نمى‌گيرد، لطفاً حكم شرعى اين مسأله را بفرماييد. ج) مشاركت در قرض دادن به اعضاى صندوق به شرح مذكور اشكال ندارد. استفتائات مقام معظم رهبری ✅✅✅ ✅ انرژی مثبت: زندگی یک انعکاس است، هرآنچه میفرستید، باز میگردد، هر آنچه که میدهید، میگیرید، یادتان باشد زندگی یک انعکاس است، همیشه به سمت شما باز میگردد، پس همیشه خوبی کنید ✅✅✅ با سلام خدمت دوستان گرامی صبح همگی بزرگواران بخیر ونیکی روز خوبی توام با سلامتی و موفقیت و سربلندی برایتان آرزومندم اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ارادتمندتان : قریش حسین پور
✅‏ 🎥روستای خان‌کندی ، اردبیل
قسمت 7 ✨اِبْتَعَثَهُ اللّهُ اِتْماماً لِأَمْرِهِ، وَ عَزِيمَةً عَلىٰ اِمْضاءِ حُكْمِهِ، وَ اِنْفاذاً لِمَقادِيرِ حَتْمِهِ. فَرَأَى الْأُمَمَ فِرَقاً فى اَدْيانِها، عُكَّفاً عَلىٰ نِيرانِها، عابِدَةً لِاَوْثانِها، مُنْكِرَةً لِلّهِ مَعَ عِرْفانِها. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✨خداوند او را بر انگيخت تا فرمانش را اتمام، حكمش را امضاء و تقدير حتمی ‏اش را اجرا فرمايد. آن‏گاه رسول خدا امت‌ها را در اديان خود پراكنده ديد؛ و دید كه گرد آتش [شرك خود] می‏چرخند و بت‌ها را می‏پرستند و با وجود معرفت [فطرى]، خدا را انكار مى‌كنند. 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ (7) ✨And His comprehension of all that was to happen, Raised him, (Mohammad), in order to fulfill His plan, with a resolution to achieve what He commanded, and to enforce what He ordained as inevitable. Mohammad, bless be upon him and his Descendants, saw various people divided into sects of various religions, Secluded around their sacred fires, Worshipping their idols, Denying Allah, despite the wish to worship Allah being built within their soul when born.
🔴 هشت نکته قابل توجه درباره روزهای قبل از مذاکرات ✅ کار خوب آیت الله رئیسی و امیرعبداللهیان ✍️امروز هشتم آذر، دور جدید مذاکرات ایران با 4+1 آغاز خواهد شد. به عقیده کارشناسان، ایران در دور جدید مذاکرات که بعد از ریاست جمهوری آیت الله رئیسی و تغییر تیم مذاکره کننده انجام می شود با دست پُر وارد شده است. اما نکاتی را می توان نه درباره مذاکرات بلکه درباره ایام سپری شده منتهی به روز آغاز مذاکرات در قالب چند مقایسه بیان کرد که قابل توجه است: 1️⃣ در طی مدت زمان منتهی به آغاز مذاکرات، نه آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور و نه دکتر امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه، دائما درباره مذاکرات صحبت نکردند. این در حالی بود که در دولت گذشته جدای از ظریف، از هر دو کلمه روحانی در هر محفلی یکی از آنها درباره مذاکرات بود. 2️⃣ رئیس جمهور و البته اعضای کابینه در طی مدت زمان منتهی به مذاکرات نه تنها مستمرا بلکه موردی هم حل مسائل کشور را به توافق با غربی ها ربط ندادند. اما در دولت گذشته گفته می‌شد که آب خوردن مردم هم به مذاکرات مربوط است! 3️⃣ چند روز پیش آیت الله رئیسی در فاصله چند روز مانده به مذاکرات از پیشرفت کشور بدون باج دهی، رونق فروش نفت و ارتباط خوب با همسایگان سخن گفت. علاوه بر تاکید رئیس جمهور به ارتباط با همسایگان، دو سفر خارجی رئیس جمهور هم تا اینجای کار به تاجیکستان و ترکمنستان برای شرکت در اجلاس شانگهای و اکو به عنوان سازمان‌های منطقه‌ای بوده است. این اعتماد به نفس مبتنی بر واقعیت در مقایسه با عبارات خلاف واقع «خزانه خالی» و «بدون برجام نمی توانیم نفت بروشیم» روحانی و زنگنه در زمان مذاکرات، خاطر مردم ایران را از ناکارآمدی و غرب زدگی برخی مسئولان سابق مکدر می کند. 4️⃣ تاریخ دور جدید مذاکرات همزمان با اعلام رسانه‌ای جدال دلاورمردان سپاه با دزدی دریای آمریکایی ها اعلام شد. بهره برداری از قدرت راهبردی ایران در مقایسه با جمله صادر شده از ظریف که «آمریکا می‌تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد» نشانگر رفتار هوشمندانه و تغییر جهت به سمت عزت مداری است. 5️⃣ زمان مذاکرات به خواست ایران و البته به احتمال زیاد هوشمندانه، 29 نوامبر در تاریخ میلادی و هشتم آذر به تاریخ شمسی مورد توافق قرار گرفته است. هشتم آذر سالروز ترور شهید مجید شهریاری در پروژه مشترک سرویس های اطلاعاتی امریکا و رژیم صهیونیستی است. کسی که در مقابل تحریم ایران در دسترسی به اورانیوم با غنای 20 درصد، ایران را در تولید این سوخت خودکفا کرد. انتخاب این تاریخ یعنی سالروز ترور دانشمند برجسته هسته‌ای ‌ایران، پیام های روشن، مهم و صریحی به طرف های مذاکره کننده دارد. در یک کلام تحریم، ترور و... نمی تواند جلوی پیشرفت ایران را بگیرد. 6️⃣ در مدت زمان منتهی به مذاکرات خبری از اصطلاحا منت کشی و چراغ سبز نبود. حتی در مقابل ضررهای وارد شده بحث تاوان هم با قاطعیت مطرح شد. این در حالی است که دولتمردان سابق هم اول کار وعده نسیه گرفته و امتیاز نقد دادند، هم تا آخر کار برای اجرای تعهدات طرف های عهدشکن از آنها خواهش می کردند، بحث تاوان و غرامت که جای خود دارد. 7️⃣شاید در این مدت بحث اخبار مذاکرات بین سیاسیون و رسانه ای ها اندکی داغ بوده باشد اما قطعا در بین عموم جامعه اینگونه نبود. حتی شاید خیلی از مردم از زمان و روز مذاکرات هم خبر نداشته باشند. این در حالی بود که در دولت گذشته چنان اقتصاد کشور و به عبارتی همه چیز را به مذاکرات و برجام گره زده بودند که بسیاری از مردم تا ریزترین امور مذاکرات را پیگیری می کردند. 8️⃣ مسئولان کشور در هر زمینه ای مشغول فعالیت خودشان هستند و مذاکره کنندگان هم کار خودشان را انجام می دهند. همه کشور معلق به مذاکرات و نتیجه آن نشده و نخواهد شد. اگر مذاکرات نتیجه مطلوب را داشته باشد اصطلاحا «فبهاالمراد» اما اگر نشود آب از آب تکان نخورده است.