🌻 بسم الله النور ... 🌻
سلام وعرض ادب محضرشما
مخاطبین خوب کانال تحلیلی حامیان ولایت
با بخش دوم از کنفرانس #حجاب
با عناوین 🔻🔻🔻
1⃣ حجاب در اندیشه اندیشمندان غربی
2⃣ دلایلِ پزشکیِ لزومِ داشتنِ حجاب
3⃣ بحث محرم ونامحرم در موردحجاب
✅مثل همیشه
🌼 باروشنگری :
💥#جناب_دکترقریش_حسین_پور
⚡️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
⚡️#تحلیلگر
⚡️#فعال_سیاسی_اجتماعی
⚡️#داروساز
📆 مورخه : دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸
🕙 ساعت : ۲۲
در خدمت شما سروران وهمراهان همیشگی خواهیم بود
امیداست دراین جلسه حضوربه هم رسانید
باتشکراز حضورپرمهرتون 🌺
📌 مکان برگزاری:
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
✅ کارمندمجازی یک شرکت آمریکایی در تهران دستگیرشد
🔹 مسئول سازمان فضایی مجازی بسیج :
ساعتی ۳ دلار برای پیاده روی نیمه عریان در خیابان ، یکی از دستمزرهای او بر مانور بی حجابی ، طی یک ماه حدود ۵۰ میلیون تومان بوده است
این فرد به وجود افراد اجاره ای برای گردش بدون حجابی یا ایستادن در ورودی متروها اعتراف کرده
✍ #حاشیه_کانال_تحلیلی:
ایا این مصادیق برای توجه به این نکته که امروز مسئله حجاب امنیتی هم هست کافی نیست ؟
🔴کاهش وابستگی به دلار؛ آرمان یا واقعیت؟
🎬 قسمت اخر
🔹برنامه ریزی چین برای افول مرجعیت دلار
چین در سال های اخیر برای افول مرجعیت دلار دو اقدام مهم انجام داده است:
🔹ایجاد بازار مشترک میان شرکای منطقه ای خود در آسیا بر پایه ی یوآن
🔹اضافه کردن تحریم شدگان از سوی آمریکا به این بازار
🔹به این ترتیب او در حال جایگزینی یوآن با دلار در این کشورها در روابط فی مابین است. با این سیاست او دلار را حذف نمی کند اما برای مبادلات آن ها با خود که حجم قابل توجهی دارد و همچنین معاملات آن ها با یکدیگر سعی می کند یوآن را جایگزین دلار کند.
🔹امکان پذیری حذف دلار در مبادلات تجاری ایران
ایران در تجارت های خود با سه گروه از کشورها در تعامل است:
🔹کشورهایی که همسایه هستند و داد و ستد میان ما و آنها در جریان است. برای این کشورها تا حدی می توان از ارزهای خود کشورها یا ارز توافقی مانند یوآن استفاده کرد.
🔹کشورهایی که در کاروزار حذف دلار از مبادلات با چین همراهی کرده اند. با این کشورها می توان تا جایی که امکان داشته باشد با یوآن مبادله کرد.
🔹کشورهایی که همچنان با دلار مبادله می کنند، مبادله با دلار انجام شود.
🔹در این صورت وابستگی به دلار به حداقل می رسد و تنها با آن کشورهایی محدود می شود که وابستگی به دلار دارند و اتفاقا در حال حاضر به خاطر تحریم ها حجم مبادلات ما با کشورهای دسته ی سوم کمتر است.
🔹البته در کنار این مبادلات از ظرفیت ارزهای دیجیتال نیز می توان استفاده کرد.
🔹حال که سازوکار خارجی برای این مسئله مهیا است دو اقدام داخلی نیز برای تحقق این امر نیاز است
🔹اول اینکه مبادی صادرات و واردات وقتی براساس یوآن شکل بگیرد دیگر نیاز به تراست هایی که به صورت غیررسمی تحریم ها را دور می زدند نیست. باید سازوکار جدید مستقل از دلار به صورت رسمی شکل بگیرد و تراست هایی که تاکنون در دور زدن تحریم ها بوده اند حذف شوند. البته این مسئله احتمالا به خاطر در قدرت زیاد تراستها و مافیای آنها بدون تنش نخواهد بود.
🔹دوم اینکه یکی از راه های تأمین کالاهای اساسی از طریق کشور امارات است. داد و ستد با امارات وابسته به دلار است. این در حالی است که کشورهای دیگر ظرفیت همکاری در این مسئله را دارند و ما می توانیم با تغییر شریک تجاری خود در این زمینه نیز به حذف دلار نزدیک تر شویم
🔹جمع بندی
رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی خود بحث کاهش وابستگی به دلار را مطرح کردند. در این خصوص با یک بررسی می توان به این نتیجه رسید هرچند سلطه دلار بر بازار جهانی بسیار بزرگ است و حذف آن از این جایگاه جهانی امری سخت و پرچالش است. اما این امر میان کشورهایی که از سوی آمریکا مورد تحریم قرار گرفته اند آسان تر است و فرصت های بسیار خوبی برای تجارت فراهم می کند. به خصوص با توجه به تلاش هایی که چین و روسیه و برخی کشورهای دیگر برای حذف دلار از مبادلات فی ما بین انجام داده اند این مسئله راحت تر شده است.
🔹وضعیتی که برای ارز مرجع در جهان پیش بینی می شود این است که حذف دلار ممکن است امکان پذیر نباشد اما می توان به مرور ارزهای دیگر را با توجه به قدرت اقتصادی آن ها مطرح کرد و نظام جهانی را از تک ارزی به چند ارزی تغییر داد و به مرور این اتفاق در حال رخ دادن است.
#اسرار_سیاسی
#افول_امریکا
#فروپاشی_دلار
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرحیم
🌹هر صبح سه مرتبه :
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ
#کلام_نور :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
خداوند در آیه احزاب آیه ۵۹ درباره حجاب این چنین ميفرمايند:
«يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لأزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا
اي پيامبر! به همسران و دختران و زنان مؤمنان بگو: رو سريهاي بلند خود را بر خويش فرو افكنند (طوري كه زير گلو و سفيديهايشان پيدا نباشد) اين كار براي اين كه شناخته شوند و مورد اذيت (اهل فسق و فجور) قرار نگيرند، بهتر است، (و اگر تاكنون خطا و كوتاهي از آنها سرزده توبه كنند) خداوند همواره آمرزنده و رحيم است.»
🌹🌹🌹
#حدیث_روز :
امام صادق علیه السلام
إذا أرادَ أَحَدُكُم أَن يُستَجابَ لَهُ فَليُطَيِّب كَسبَهُ و َليَخرُج مِن مَظالِمِ النّاسِ ، وَ إِنَّ اللّه َ لا يَرفَعُ إِلَيهِ دُعاء عَبدٍ وَفى بَطنِهِ حَرامٌ أَو عِندَهُ مَظلَمَةٌ لأِحَدٍ مِن خَلقِهِ؛
هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى هيچ بنده اى كه مال حرام در شكمش باشد يا حق كسى بر گردنش باشد، به درگاه خدا بالا نمى رود
بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 90، ص321، ح31
🌹🌹🌹
#احکام :
شک در تلفّظ کلمات نماز
س: شك در مورد تلفظ كلمات در غير قرائت (حمد و سوره) مثلاً در تكبيرة الاحرام چگونه است؟
ج) در فرض مذكور اگر شك در وقوع آن دارد در صورتى كه از محل نگذشته باشد، واجب است آن را بياورد و اگر از محل گذشته است به شك خود اعتنا نكند. ولى اگر شك در صحت و فساد آنچه كه انجام داده دارد نه شك در اصل وقوع آن، در اين صورت حتى اگر هنوز در محل باشد به شك خود اعتنا نكند، البته نسبت به غير از تكبيرة الاحرام و اركان ديگر در صورت اخير احتياط به اعاده قرائت و ذكر است به نيت قربت و در ركن احتياط به اتمام نماز و اعاده آن است.
استفتائات مقام معظم رهبری
🌹🌹🌹
#انرژی_مثبت :
رنگین کمان
برای لذت بردن از رنگین کمان ابتدا باید از باران لذت برد.
🌹🌹🌹
اللهم اشف کل مریض
اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹
#لا_إِلهَ_إِلَّا_اللَّهُ_المَلِک_الحقّ_المُبین
معبودی جز خدا نیست سلطان حق و آشکار
سلام خدمت هموطنان گرامی
صبحتان بخیر و نیکی
روز پنجشنبه خوبی توأم با سلامتی و موفقیت و آرامش وسربلندی و انرژی مثبت برایتان آرزومندم
ارادتمندتان:
#قریش_حسین_پور
✅ دیدار #رئیسی با جمعی از فرماندهان مقاومت فلسطین
🔹رئیسجمهور در کاخ ریاستجمهوری سوریه با جمعی از فرماندهان مقاومت فلسطین دیدار و گفتوگو کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خوش آمدگوئی به آقای #رئیسی به سبک سوری ها👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استقبال پرشور از حجت الاسلام #رئیسی در حرم حضرت زینب(س)
🔴✅ آیاواگذاری خودرو به نمایندگان تایید شد؟؟؟! 🔻🔻🔻
نماینده ویژه رئیسجمهور در امر مبارزه با فساد تصریح کرد: در گزارشی محرمانه، دستگاهها و افراد متخلف را به رئیسجمهور معرفی کردیم و در همان بدو امر مدیرعامل ایران خودرو نیز در همین رابطه برکنار شد.
بررسیهای قبلی انجام شده و مدارک بهدست آمده حاکیست تفاهمنامهای از تابستان ۱۴۰۰ و قبل از تشکیل کابینه دولت سیزدهم بین یک شرکت شبه کاغذی غیرمرتبط (رادین مبین غرب) با آن خودروساز منعقد و طبق مستندات بدست آمده، با کارسازی یکی از مسؤلان وقت در مجلس نسبت به واگذاری بیش از یکصد خودرو به قیمت کارخانه و بدون قرعهکشی به تعدادی از ایشان و براساس معرفی و واسطهگری شرکت صوری مذکور انجام شده و این رویه تا اواسط ۱۴۰۱ ادامه یافته که طبق بررسی انجام شده، وزیر وقت صمت اطلاعی از وقوع و یا کم و کیف آن نداشته و ظاهراً تعدادی از نمایندگان هم از آن بی اطلاع بودهاند.
هدایت شده از کانال تحلیلی حامیان ولایت
🌻 بسم الله النور ... 🌻
سلام وعرض ادب محضرشما
مخاطبین خوب کانال تحلیلی حامیان ولایت
با بخش دوم از کنفرانس #حجاب
با عناوین 🔻🔻🔻
1⃣ حجاب در اندیشه اندیشمندان غربی
2⃣ دلایلِ پزشکیِ لزومِ داشتنِ حجاب
3⃣ بحث محرم ونامحرم در موردحجاب
✅مثل همیشه
🌼 باروشنگری :
💥#جناب_دکترقریش_حسین_پور
⚡️#دکترای_مدیریت_استراتژیک
⚡️#تحلیلگر
⚡️#فعال_سیاسی_اجتماعی
⚡️#داروساز
📆 مورخه : دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۸
🕙 ساعت : ۲۲
در خدمت شما سروران وهمراهان همیشگی خواهیم بود
امیداست دراین جلسه حضوربه هم رسانید
باتشکراز حضورپرمهرتون 🌺
📌 مکان برگزاری:
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
🔴جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
🎬 قسمت اول
🧩کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد.
🧩«فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی»؛ دربارهی برگزاری رفراندوم یا همهپرسی برای برخی از مسائل مهم اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی چند نکته را باید یادآور شد
🧩اینکه بحث همهپرسی و برگزاری رفراندوم در نظامات که براساس مدل جمهوریت و مردمسالاری هستند در قانونهای اساسی وجود دارد، در بسیاری از کشورهایی که مدل حاکمیت آنها دیکتاتوری، سلطنتی و پادشاهی است رفراندوم معنایی ندارد. پس همهپرسی در نظامات مردمسالاری که در آنها انتخابات وجود دارد، در قانون اساسی آنها مورد اشاره قرار گرفته است و بر این اساس در نظام سیاسی جمهوری اسلامی در اصول مختلف مانند اصل ششم و پنجاه و نهم قانون اساسی به همهپرسی و مراجعه به همهپرسی اشاره شدهاست
🧩اصل ششم: در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آرای عمومی اداره شود، از راه انتخابات: انتخاب رئیسجمهور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای شوراها و نظایر اینها، یا از راه همه پرسی در مواردی که در اصول دیگر این قانون معین میگردد.
🧩اصل پنجاه و نه: در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همهپرسی و مراجعه مستقیم به آرا مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آرا عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.
🧩بنابر این اصل رفراندوم و همهپرسی در قانون اساسی پذیرفته شدهاست؛ اما الزامی و اجباری نیست؛ بلکه حاوی این این قیود است:
🧩۱. ممکن است.
🧩. در اموری که مربوط به اعمال قوهی مقننه است.
🧩۳. باید به تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس برسد.
🧩در اصل ششم قانون اساسی مشخص میکند که همهپرسی و اتکاء به آرا عمومی در انتخابات ریاستجمهوری، نمایندگان مجلس، شوراها و نظایر آن است که در کشور وجود دارد و نکتهی مهم این است که در همهی امور نمیشود به همهپرسی و رفراندوم مراجعه کرد؛ بلکه در اعمال قوهی مقننه؛ یعنی اختیارات قوهی قضائیه و اختیارات قوهی مجریه قابل همهپرسی نیست.
🧩در جایی که ما نیاز به همهپرسی داریم و مسائل بسیار مهمی که اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هستند، ممکن است اعمال قوهی مقننه و آن هم با تصویب دوسوم از نمایندگان مجلس از راه همهپرسی به آرا مستقیم مردم مراجعه شود. دربارهی مراجعه به همهپرسی که در قانون اساسی هم به آن اشاره شدهاست، چند نکته را عرض میکنم
🧩 ۱- هم در کشور ما و هم در سایر کشورها، اصل همهپرسی و رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی است؛ لذا بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای تعیین مدل سیاسی و برای تصویب قانون اساسی همهپرسی انجام شد. در سایر موارد هم بهنوعی همهپرسی داریم: از جمله انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات نمایندگان مجلس و انتخابات شوراها
🧩- نکتهی دوم این است که معنای همهپرسی چیست؟ آیا مناسبتهایی که مردم در آنها حضور دارند؛ مانند راهپیماییهای عمومی مردم در 22 بهمن یا روز قدس و سایر مناسبتهایی که شورای عالی تبلیغات اسلامی از مردم دعوت به راهپیمایی میکند، همهپرسی در تأیید نظام هستند یا نیستند؟ چه کسانی امروز بحث رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند؟ بحث رفراندوم و همهپرسی امروز نهتنها بحث حقوقی نیست؛ بلکه یک بحث سیاسی، دستاورد سیاسی و بازی سیاسی برای برخی از احزاب، گروهها و جریانات ورشکسته از ملت و تودهی ملت هستند. از قائلین به همهپرسی در همهی مسائل کشور سؤال میپرسم آیا پدیدهی مشروطیت در ایران براساس همهپرسی صورت گرفت؟ آیا تغییر نظامی سیاسی از قاجار به پهلوی و برآمدن رضاخان و محمدرضا شاه براساس همهپرسی بود؟
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
📚 رسانه ها حرف دشمن را تکرار نکنند
📜 حرفهای تبلیغاتیِ دشمن را ما خواهش میکنیم بعضی ها در این روزنامه ها و مطبوعات و رسانه ها تکرار نکنند.
📜 دشمن یک حرفی میزند برای اینکه روحیه ی ملّت ایران را تضعیف کند، یکوقت می بینیم در داخل هم، یک نفری بلند میشود همان حرف را تکرار میکند؛ همان دروغ را، همان حرف خلاف را او هم به خاطر رضایت دشمن یا به خاطر عدم تحلیل درست از مسائل بیان میکند.
۱۳۹۷/۰۳/۲۵ خطبههای نماز عید فطر
#مطبوعات
#رسانه
#کلام_رهبر
🔴جنگ ترکیبی با «شعار رفراندوم»
🎬 قسمت اخر
🧩کسانی طرفدار و خواهان رفراندوم بودند و هستند که سابقهی خوبی نداشتند. بازماندگان حکومت پهلوی که قائل به همهپرسی هستند، آیا دیروز و گذشتهی حکومت پهلوی و امروز بازماندگان حکومت پهلوی براساس خواست مردم و مراجعه به رأی مردم هستند؟ آیا مطالباتی که جریانهای اپوزیسیونی و ضدانقلاب در این 44 سال مطرح کردند، براساس رفراندوم و همهپرسی و رأی مردم بوده است؟ دوستان اصلاحطلبی که امروز بحث همهپرسی و مراجعه به آرا عمومی را مطرح میکنند، آیا در زمان حاکمیت خودتان در هشت سال گذشته که بحث برجام، FATF، INSTAX و خیلی از مباحث مهم فرهنگی و اجتماعی را مطرح کردید، آیا به آرای عمومی مردم و همهپرسی مراجعه کردید؟
🧩سؤال جدیتر اینکه آیا در انتخابات سال 1388 مراجعهی عمومی به آرای مردم را پذیرفتید یا در مقابل انتخاب مردم ایستادید و کشور را درگیر بحران و اغتشاش کردید؟ آیا شما که انتخابات را تحریم میکنید، تحریم انتخابات رفراندوم و همهپرسی است؟ انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی برخاسته از رفراندوم و رأی مردم بوده و هست. از فردای پیروزی انقلاب در تأیید نظام سیاسی جمهوری اسلامی در یازدهم دوازدهم اردیبهشت سال 1358 و بعد از آن تصویب قانون اساسی، مجلس خبرگان قانون اساسی و بعد از آن مجلس خبرگان رهبری، انتخابات ریاستجمهوری، انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات شوراهای شهر و روستا، همهی این موارد همهپرسی بود و هست. در این 44 سال قریب چهل همهپرسی و رفراندوم را مردم شرکت کردند.راهپیماییهای مردم و همراهیهای آنها با نظام نوعی رفراندوم بوده و هست و خواهد بود.
🧩۳- نکتهی پایانی طرح یک سؤال جدی است. کسانی که بحث همهپرسی و رفراندوم را هرازگاهی مطرح و دستاویز سیاسی میکنند، کدامیک از نظامات سیاسی مطلوب شما (مانند آمریکا، اروپا و سایر کشورها) سالی یکبار همهپرسی برگزار میکنند؟ آیا تاکنون از اربابان خود پرسیدید که آیا ایالت متحدهی آمریکا اجازهی میدهد که قانون اساسی خود را به رفراندوم بگذارد؟ قانون اساسی آمریکا در چه سالی تصویب شدهاست؟ چرا آمریکا هر سال در همهی موارد و مباحث رفراندوم برگزار نمیکند؟ آیا آمریکاییها اجازه میدهند برای استقلال ایالتهای پنجاه و یکگانهی آمریکا رفراندوم برگزار شود؟ آیا انگلستانی که برای شما مهد دموکراسی است، اجازه میدهد که استقلال برخی ایالات چسبیده به انگلستان به رفراندوم و همهپرسی گذاشته شود یا با آن مخالفت و مقابله میکنند؟
🧩کدام نظام سیاسی اجازه میدهد که به کوچکترین بهانه در مسائل مختلف به رفراندوم و همهپرسی صورت بگیرد؟ وقتی یک نظام سیاسی ثابت و اثبات شد طبیعتاً در همراهی با آن همه کوشش خواهد کرد؛ البته ممکن است این نظام سیاسی عیبها و ایرادهایی داشتهباشد که باید با همفکری صاحبنظران و اندیشمندان در عرصههای مختلف برطرف گردند و نظام سیاسی را بهبود و پیشرفت بخشید.
🧩سخن آخر اینکه: کسانی که رفراندوم و همهپرسی را مطرح میکنند، بهدنبال تغییر نظام سیاسی هستند و خلاصهی کلام آنها این است که نظام جمهوری اسلامی نباشد. اگر آنها بر این سخن اصرار دارند، روال آن مشخص است و باید از روال قانونی همهپرسی صورت گیرد؛ یعنی مسألهای مطرح شود و دوسوم از نمایندگان مجلس رأی دهند و بر برگزاری رفراندوم تأکید کنند. حالا اینکه مردم به تغییر نظام سیاسی رأی میدهند یا نه بحث دیگری است. این مسئله بیشتر یک جنگ ترکیبی روانی علیه جمهوری اسلامی و دستاوردهای نظام سیاسی جمهوری اسلامی است. ما رفراندوم را سال گذشته در مقابله با فتنه و فتنهگران دیدیم و حضور حماسی مردم در راهپیماییهای ۱۳ آبان، ۲۲ بهمن، روز قدس و بسیاری از عرصههایی که حضور مشارکت جدی مردم را در تأیید نظام و سیاستهای کلی نظام داشتیم و کسانی که همهپرسی را مطرح میکنند، دلسوزان نظام و انقلاب نبودند و عملکرد مثبتی هم نداشتند. بهعلاوه تجربهی تلخی هم دارند. معمولاً کسانی که سخن از همهپرسی میزنند، تجربهی خوبی در عرصهی مشارکت عمومی و سیاسی نداشتند و ما محصول آنها را در فتنهی ۸۸ و مقابله با رأی مردم و انتخابات و مشارکت مردم دیدیم.
🧩سخن این افراد این است که اگر آنچه را که ما میگوییم و ما میپسندیم، مردم تأیید کردند پس مشارکت مردم مورد قبول است؛ اما اگر انتخابات و خواست مردم، خواست آنها و حزب آنها نبود طبیعتاً نظام را به دیکتاتوری متهم خواهند کرد.
#اسرار_سیاسی
#رفراندوم
#همه_پرسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #رئیسی در حلقۀ رهبران گروههای فلسطینی
‼️ائمه برای این روزهای پر #فتنه تکلیف ما را روشن کردهاند و ما را حیران و سرگردان به حال خود وا نگذاشتهاند.
👈🏼فرمودند درصورت اختلاف، با حزب و فرقهای باشید که با علی است‼️♥️
#آیت_الله_بهجت
📚 در محضر بهجت، ج٣
#فتنه_آخرالزمان
بسم الله الرحمن الرحیم
📍قسمت اول گفتگوی روزنامه فرهیختگان با علیرضا تقوی نیا :
❇️از دلایل اهمیت بالای سفر رئیسجمهور کشورمان به دمشق، آن هم بعد از گذشت 13 سال از آخرین مورد آن بفرمایید.
🔰سفر رئیسجمهور به سوریه از این جنبه اهمیت دارد که به یاد بیاوریم در بحبوحه بحران سوریه از سال 2011 چه اتفاقاتی درحال رقم خوردن بود. در آن مقطع شاهد این بودیم که بسیاری از مقامات کشورمان هم سقوط دولت اسد را قطعی میدانستند. حتی در اوج بحران که جنگ شعله گرفته بود رئیسجمهور وقت کشورمان حاضر نشد به سوریه سفر کند. حالا یا به این سفر اعتقاد نداشت یا جمعبندیشان این بود که سقوط بشار اسد نزدیک است.
🔰 بههرحال رهبری دستور دادند لاریجانی و جلیلی رفتند و در آن مقطع، حمایت قاطع ایران از اسد را اعلام کردند. این سفرها و حمایتها درحالی انجام میشد که دولت سوریه در بدترین شرایط ممکن قرار داشت. در بین مسئولان جمهوری اسلامی حتی شخص سردار سلیمانی هم با توجه به اشرافی که بر تحولات میدانی داشتند سقوط اسد را نزدیک میدانستند اما این رهبر انقلاب بودند که با درایت همیشگیشان به مسئولان نظام تاکید کردند اگر اصولی و درست مقاومت کنیم اسد باقی خواهد ماند.
🔰 سفر اخیر رئیسجمهور به دمشق از این جنبه حائز اهمیت است که نظام سوریه درحالحاضر به وضعیتی باثبات و ایمن رسیده و از منظر منطقهای و بینالمللی درحال حرکت به سمت وضعیت جدیدی است. درچنین شرایطی طبیعی هم هست که رئیسجمهور ایران در چهارچوب شراکت استراتژیکی که میان تهران و دمشق وجود دارد به این کشور سفر کند.
🔰در اوج جنگ داخلی سوریه شاهد آن بودیم که شرکای عربی سوریه و برخی دیگر از کشورهای اسلامی که تفکرات اخوانی بر حاکمیت آنها مسلط بود دست در دست هم دادند تا دولت بشار اسد سرنگون شده و سوریه درمقابل فشارهای نظامی و اقتصادی تسلیم شود. اما حالا و با گذشت چندین سال از روزهای بحرانی شاهد این هستیم که همان دولتها یک به یک درحال عادیسازی روابطشان با دمشق هستند. بعد از گذشت بیش از یک دهه، موضع کنونی این دولتها در مواجهه با دولت سوریه را چطور ارزیابی میکنید؟
🔰نباید فراموش کرد جنگی که علیه اسد شروع شد واقعا یک جنگ جهانی بود. برای اولین بار بود که محور سعودی اماراتی، در منطقه با محور اخوانی، یعنی ترکیه، قطر و گروههایی مثل حماس همسو شده بودند و هدف مشترکشان که سرنگونی اسد بود را دنبال میکردند. از طرف دیگر هم کشورهای اروپایی مثل فرانسه بودند که براساس پیمان سایکس پیکو، سوریه را حیاطخلوت خود میدانست و درصدد حمایت جدی از مخالفان بودند.
🔰همچنین قصد داشتند سیاست بن غازیسازی و بستن حریم هوایی سوریه را اجرایی کنند. ایالات متحده هم حمایتی جدی از این ایده داشت. در این میان از فوریه 2011 تا سپتامبر سال 2015 یعنی حدود چهارسال و نیم شاهد این بودیم که صرفا جمهوری اسلامی و متحدانش مثل حزبالله بودند که مانع از سقوط اسد شدند.
🔰 زمانی که وضعیت سوریه تثبیت شد و دولت روسیه نسبت به پیروزی بشار اسد اطمینان پیدا کرد و بعد از دیداری که سردار سلیمانی با پوتین داشتند، رئیسجمهور و دولت روسیه قانع شدند که باید نیروی هوایی خود را به کمک نیروهای ایرانی بفرستند. ایران همچنین توانست روسیه را متقاعد کند که در سوریه منافع استراتژیک دارد و این اتفاق در کنار دیگر وقایع رخ داد. امروز شاهد این هستیم که بشار اسد در قدرت باقی مانده و کشورهای عربی و دیگر کشورهای دنیا برای برقراری دوباره ارتباط با ایشان صف کشیدهاند.
🔰 سوریه از منظر ژئوپلیتیکی و ژئواکونومیکی از جایگاه بسیار مهمی در نظام بینالملل برخوردار است و در جهان عرب هم همواره جزو داعیهداران رهبری در جهان عرب محسوب میشده. بنابراین معتقدم سفر آیت الله رئیسی به دمشق، خط بطلان جمهوری اسلامی بر استدلال کسانی بود که معتقد بودند اسد سقوط میکند. چنین سفری است که درستی تدابیر مقاممعظمرهبری و راهبردهای ایشان در مسائل منطقهای را ثابت میکند.
ادامه دارد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_جمعه
✍️اصلا این گریه برای تو آبروی آتیش...
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِكَ عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللّهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ و َلاجَعَلَهُ اللّه ُآخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
گر به همه عمرِ خویش
با تو برآرم دمی
حاصل عمر آن دم است
باقی ایام رفت#حضرت_عشق ❤️
#لبیک_یاخامنه_ای
#شبتون_مهدوی
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelyatFagih
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
🌹هر صبح سه مرتبه :
اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ
#کلام_نور :
بسمالله الرحمن الرحیم
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ
لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَ مَا فِی الأَرْضِ
مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ
یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ
وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ
إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ
وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ.
لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ
قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ
فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ
فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ
لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ
وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ
یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ
أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ....
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹
#دعای_روز
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ
اَللهمَّ کُن لولیَّک الحُجةِ بنِ الحَسَنِ
صَلَواتُکَ عَلَیهِ و عَلی ابائهِ فی هذهِ السّاعةِ
و فی کُلّ ساعَة وَلیّا و حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَیناً
حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتّعَهُ فیها طَویلاً
🌹🌹🌹
إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ
یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ
یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ
🌹🌹🌹
اللهم اشف کل مریض
اللهم ادخل علی اهل القبور السرور
اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
🌹🌹🌹
سلام خدمت هموطنان گرامی
صبحتان مهدوی
روز جمعه خوبی توأم با سلامتی و موفقیت و آرامش وسربلندی و انرژی مثبت برایتان آرزومندم
ارادتمندتان:
#قریش_حسین_پور