#انتخابات
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
باید همۀ شما، همۀ ما، زن و مرد، هر مکلف همان طور که باید نماز بخواند، همان طور باید سرنوشت خودش را تعیین کند. ما یک سیلی خوردیم از اشتباه، ما همۀ این نابسامانیهایی که الآن داریم برای اینکه اشتباه کردیم، نباید اشتباه تکرار بشود.
این مسئله که در پای صندوقهای تعیین رئیس جمهور حاضر بشوند و رأی بدهند. چنانچه سستی بکنید، کسانی که می خواهند این کشور را به باد فنا بدهند، ممکن است پیروز بشوند. باید همۀ شما، همۀ ما، زن و مرد، هر مکلف همان طور که باید نماز بخواند، همان طور باید سرنوشت خودش را تعیین کند. ما یک سیلی خوردیم از اشتباه، ما همۀ این نابسامانیهایی که الآن داریم برای اینکه اشتباه کردیم، نباید اشتباه تکرار بشود. دنبال این باشید که یک نفر صد در صد مکتبی، اسلامی، در خط اسلام، برای ریاست جمهور انتخاب کنید.
📚منبع:
صحیفه امام جلد ۱۵ ص ۲۸
http://Imam-khomeini.ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#امام_خمینی
#امامی_که_دنیا_را_تکان_داد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طنز انتخاباتی😂😁
آقای جلیلی نخند🤣
#رئیسی_تنها_گزینه_است
مسئله صالح مقبول و اصلح غیرمقبول یک ترفند همیشگی و خاص برای ضربه به جامعه رای کاندیدای اصلی جریان راست بوده و طی ادوار مختلف تکرار شده که هسته طراحی کننده آن باندهای قدرت خاص و پوسته تبلیغاتی آن جوانان ساده لوح بودند.
اما در فقره #رئیسی باید گفت ایشان نه تنها صالح بلکه اصلح و در کنار آن مقبول اکثریت قاطع است. شرایط کنونی کشور به گونه ای است که ورود کسی جز ایشان در قامت ریاست جمهوری به صلاح کشور نبوده و از همین رو اصلح و بهترین گزینه می باشد.
✅هسته اصلی گفتمان رهبری در مورد دولت آینده مسئله مبارزه با فساد است که به خوبی در سخنرانی های مختلف سیگنال های آن را ارسال کرده اند.
✅ این مبارزه با فساد توسط هیچ کسی، تاکید می شود توسط هیچ کسی جز #رئیسی قابلیت عملیاتی ندارد دوستان همان گونه که دچار فضای وهم آلود از فضای بین الملل بوده در مسائل داخلی و مسئله ویژه مبارزه با فساد دچار وهم هستند.
✅ صرف دستیابی به جایگاه حقوقی ریاست جمهوری به شما قدرت و اجازه و مبارزه با فساد را نمی دهد. جریان های پنهان قدرت و باندهای بالادستی مافیایی بسیار قدرتمند تر از آن هستند که صرف دستیابی به جایگاه حقوقی ریاست جمهوری به شما توان و اجازه برخورد و تقابل با آنان را بدهد زمانی که از جریان های قدرت صحبت می شود کسانی هستند که یک کابینه به دست آنان تعیین و اداره می شود یک شبکه مالی گسترده راهبری می شود یک گروه عظیمی از افراد قدرتمند دولتی و غیردولتی توسط آنان اداره می شود.
#رئیسی به دلیل نفوذ کلامی ویژه و ابزارهای قدرت خاصی که در دست دارد تنها گزینه واقعی برای مبارزه با فساد به معنا درست و واقعی آن است #رئیسی نه تنها می تواند با مفاسد شبکه ای مبارزه کند بلکه می تواند جریان های قدرتی که در آینده کشور سهیم هستند را متعادل و تنظیم کند، #رئیسی تنها گزینه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار رئیسی به دزدان جیب مردم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
⭕️ سرایت فساد از «خواص» به متن جامعه
🔻درستکاری و فساد طبقات اجتماع در يكديگر تأثير دارد. ممكن نيست كه ديوارى بين طبقات كشيده شود و طبقهاى از سرايت فساد يا درستکاری طبقه ديگر مصون يا بىبهره بماند...
🔻ولى معمولاً فساد از «خواص» شروع مىشود و به «عوام» سرايت مىكند
و درستکاری بر عكس از «عوام» و بيدارى آنها آغاز مىشود و اجبارا «خواص» را اصلاح میکند.
يعنى معمولاً فساد از بالا به پايين مىريزد و درستکاری از پايين به بالا سرايت مىكند.
🔻روى همين اصل است كه مى بينيم حضرت اميرالمؤمنين امام على عليه السلام در تعليمات عاليه خود، بعد از آنكه مردم را به دو طبقه «عامه» و «خاصه» تقسيم مى كند، نسبت به درستکاری و به راه آمدن خاصه اظهار يأس و نوميدى مىكند و تنها عامه مردم را مورد توجه قرار مىدهد.
🔻در دستور حكومتى كه به نام مالک اشتر نخعى مرقوم داشته مىنويسد:
«براى والى هيچ كس پرخرجتر در هنگام سستى، كم كمک تر در هنگام سختى، متنفرتر از عدالت و انصاف، پرتوقعتر، ناسپاستر، عذرناپذيرتر، كم طاقتتر در شدايد از«خواص» نيست.
همانا استوانه دين و نقطه مركزى مسلمين و مايه پيروزى بر دشمن «عامه» (توده مردم) مىباشند، پس توجه تو همواره به اين طبقه معطوف باشد.
📚 مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (داستان راستان) ؛ جلد ۱۸ ؛ صفحه ۱۸۹- با ویرایش
🔴جمله طلایی مناظره دوم؛
رئیسی: ما گشت ارشاد خواهیم داشت ولی برای مدیران!
{ علی قلهکی}
رفتن انتخابات به دور دوم نه تنها شکست برای جریان انقلابی است، بلکه خطرناک است و حتی می تواند منتهی به تغییر تمام محاسبات و نتایج شود.
این اتفاق فقط با کاهش آرای آقای رییسی ممکن است چرا که در شرایط کنونی او تنها کسی است که می تواند آرای خود را به بیش از ۵۰ درصد رسانده و در دور اول کار را تمام کند.
رقیب از سه جهت در صدد است تا پایگاه رای آقای رییسی را کاهش دهد:
۱- تخریب شدید؛ باید گفت هنوز تیم عملیات روانی رقیب کار خود را آغاز نکرده و هنوز دولت و آقای جهرمی که تمام ظرفیت فضایی مجاری را در قبضه دارند، استارت اصلی تخریب را نزده اند. در هفته پیش رو تخریب آقای رییسی ده ها برابر شده و در گستره بسیااار وسیعی نشر داده خواهد شد
۲- دور و میدان دادن به محسن رضایی؛ چرا که آرای او اگر رشد کند، بیشتر از بدنه حزب اللهی و انقلابی که پایگاه رای آقای رییسی است، رای جمع خواهد کرد.
۳- ایجاد خطای محاسباتی در بدنه انقلابی با دوگان کاذب «صالح مقبول - اصلح نامقبول». این اتفاق آنها را میان جلیلی و رییسی در تردید نگه داشته و باعث سرریز بخشی از رأی آقای رییسی به سمت جلیلی خواهد شد.
«محمد مفید»
▪️همتی میگه ارزش پول ملی با حمله به سفارت عربستان کم شد
حاجی اون که سال ۹۴ بود که تا سال ۹۶ دلار هیچ تغییر قیمتی نداشت ولی از وقتی تو تو سال ۹۷ اومدی دلار ۳ برابر شده :)
🔗 پدرام شمیرانی
کنایه جلیلی به مهرعلیزاده :
وقتی دل می سوزانیم که چرا پیامک حجاب می رود، هزاران خانم هم بودند که در همین ایام دچار مشکلات اقتصادی بودند و شما وظیفه داشتید برای اینها کار کنید
🔸دولت ۱۸ تا برنامه آورد اما نتیجه ان چه بود؟
🔸زنان سرپرست خانوار الان چه امکانی برخوردار شدند؟
🔸کار نمایشی با کار واقعی یعنی این، در ۸ سال گذشته بارها از حقوق خانم ها صحبت شد اما نتیجه آن تقریبا هیچ.
🔸برای بسیاری از موضوعات در دولت فعلی حتی یک جلسه هم تشکیل نشده است.
#دومینوی_حقیقت
✳️ تحلیل مناظره دوم انتخابات 1400
💢 بسم الله الرحمن الرحیم 💢
مناظره دوم انتخابات ریاست جمهوری 1400 در عصر 18 خرداد برگزار شد. با وجودی که محور بحث، مسائل فرهنگی و اجتماعی بود، مشکلات اقتصادی بر مباحث سایه افکنده بود. زیرا ریشه بسیاری از مسائل فرهنگی به نابسامانی اقتصاد باز می گشت. پرسش های مناظره، گسترده و دقیق و انتقادی تر بودند.
🔺آرایش نامزدها مانند مناظره اول در دو جناح مدافعان و منتقدان وضعیت موجود شکل گرفته بود. دو نامزد دولتی مدافع همچنان دست خالی وارد صحنه شدند و به حرف های کلی و اینکه ما برنامه داریم بسنده کردند. از سویی می کوشیدند خود را مستقل نشان دهند و سوی دیگر، سعی جدی در انتقاد از وضعیت موجود هم نداشتند بلکه بیشتر فرافکنی می کردند و مقصر اصلی را مخالفان دولت مستقر معرفی می کردند. مثلا یکی از دلایل مشکلات را به این بر گردانند که چرا می گویید کاخ سفید را حسینیه خواهیم کرد. بخش زیادی از زمان پاسخ را به تهمت زنی علیه نامزد رقیب اختصاص دادند و البته مهرعلیزاده بی نزاکتی را از حد گذرانده بود. وی دلیل مهاجرت نخبگان را پیامک حجاب می دانست. مساله فن آوری هسته ای را هم به گشت ارشاد و محدودیت بانوان بر می گرداند. خلاصه همچنان شعارهای عوام فریب نخ نما شده سال های گذشته را تکرار می کردند. جناب همتی سطح پرسش ها را پایین می دانست. به نظر وی پرسش ها باید معطوف به مسائلی چون فیلترینگ و آزادی و محدودیت حجاب باشد. این امر در نظر مردم تنفر آمیز است. با این حال، جناب همتی تاکید دارد که این گونه مسائل را با اقتصاد می خواهد حل کند. البته تحویل بردن مسائل فرهنگی و اجتماعی به مسائل اقتصادی در نظر اندیشمندان علوم اجتماعی چالش بر انگیز است. آنان کرونا را مساله اجتماعی می دانند تا چه به مساله پیامک حجاب. و حالا جناب همتی رودست آنان بلند شده می گوید پیامک حجاب، مساله اقتصادی است. به هر روی، چشم انداز امیدوار کننده ای از گفته های این دو نامزد دولتی در نمی آید و ذهنیت امتداد وضع نابسامان موجود بیشتر تقویت شد.
🔺اما جناح منتقدین مثل مناظره اول با دست پر آمده بودند. آنان حرف های سلبی و ایجابی را توامان به همراه داشتند. نقدهای جدی و عینی بر کارنامه هشت ساله دولت مستقر طرح می کردند و دو نامزد مقابل را از این قضیه مستثنی نمی دانستند. بعضاً آن دو را کارمند یا روکش دولت مستقر می دانستند. نقدشان آنقدر قوت داشت که نگذاشتند آن دو نامزد دولتی کرسی انتقاد را اشغال کنند. حتی نسبت به موضوعاتی مثل پیامک حجاب و گشت ارشاد و مهاجرت جوانان پاسخ های محکمی می دانند. بیشتر پاسخ ها را به مسائل اقتصادی باز می گرداندند. مثلاً گفته شد که آیا پیامک حجاب دردناک است یا پیامک موجودی کافی نیست. و یا ریشه مهاجرت ها را در بیکاری نخبگان می دانستند و نه پیامک حجاب و دیگر اینکه گشت ارشاد برای مدیران لازم است. این پاسخ ها دعوی جناب همتی که می گفت می خواهد مسائل را با اقتصاد حل کند به چالش می کشانید.
اما پاسخ های ایجابی منتقدان هم امیدوار کننده بود و معلوم بود که مطالعات مفصلی در این زمینه به عمل آورده اند. نکته مهم آن، حاضر جواب بودن آنان بود. در هیچ سوالی کم نمی آوردند و بر خلاف جناح مدافع که زمان را با طرح حرف های حاشیه ای هدر می دادند، اینان در چارچوب سوالات سخن می گفتند و وقت هم کم می آوردند. در این میان، پاسخ های آقای رئیسی از جهت غیر انتزاعی و عرشی بودن رجحان بیشتری داشت. ایشان خیلی ملموس تر سخن می گفت و به تجربیات کاری خود، بیشتر ارجاع می داد. با اینکه مهرعلیزاده از ابتدا تا انتها مناظره نسبت به آقای رئیسی بی نزاکتی میکرد ولی ایشان کریمانه برخورد کرد. حتی از حق پنج دقیقه دفاعیه که کميسيون تبلیغات انتخابات برای او مقرر کرده بود، گذشت کرد.
✅ به هر روی، نامزدان منتقد چشم انداز آینده را امیدوار کننده نشان دادند. به عقیده ایشان نابسامانی های امروز حل شدنی است و می توان وضعیت نامطلوب موجود را تغییر داد.
به امید روزگاری درخشان تر
18 خرداد 1400
تشکیک در مدارک تحصیلی مهرعلیزاده
🔹برخی کاربران فضای مجازی با تشکیک در مدارک تحصیلی مهرعلیزاده خواستار انتشار تصاویر مدارک تحصیلی بخصوص مدرک دکترای اقتصاد مهندسی دانشگاه تیلبرگ هلند، وی شدند.
🔹بعد از ثبتنام انتخابات ریاستجمهوری، محسن مهرعلیزاده ادعا کرده که دارای دکترای اقتصاد مهندسی از دانشگاه تیلبرگ هلند است.
🔹در روزهای گذشته برخی کاربران نسبت به اصالت مدرک تحصیلی وی تشکیک کردند.
🔹بررسیهای اولیه نشان میدهد که این تشکیک بدون مبنا نیست و بهتر است وی برای رفع ابهامات موجود تصویر مدارک تحصیلی خود را منتشر کند.
🔹خبرگزاری فارس آماده شفافسازی در این زمینه است و تا حصول نتیجه این موضوع را پیگیری خواهد کرد.
🔴 اگر فردی درکنار ویژگیهای ایمان،کفایت مدیریت، فسادستیزی، عدالتخواهی، روحیه جهادی، صاحب برنامه،مردمدار وامیدوار( #ما_میتوانیم) در کنار همه اینها، مجتهد هم باشد نور علی نور است. این شخص یک رئیسجمهور اهل فضل و دانش است. اگر این نقطه قوت گفته نشود یک جاهلی پیدا میشود و اهانت میکند!
#رئیسی
✅ دنبال صالح باشید
❣امام خمینی (رحمة الله علیه):
✅ دنبال اشراف نمیرویم که اشراف را تعیین کنیم. دنبال آدم صالح میرویم، این آدم صالح وقتی که در رأس واقع شد دولت صالح پیش میآورد، دولت غلط نمیآورد، دولت فاسد نمیآورد
صحیفه امام، جلد ۵، صفحه ۳۲۳
#انتخابات
#انتخاب_آگاهانه