6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #سخنرانی_کوتاه
🎤 آیتالله #اعرافی
🔶 خلوتهای ماه مبارک رمضان را دریابید.👆
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #دعاهای #امام_خامنهای حفظهالله در دیدار مردم یزد مورخ ۱۳۸۶/۱۰/۱۲:
🌼🍃 پروردگارا ! رحمت خود، برکات خود، تفضلات خود را بر این مردم عزیز نازل بفرما.
🍃 پروردگارا ! این مردم را همچنانی که دل آنها و روح آنها در مقابل تو خاضع و خاشع است، دل و جان آنها را با انوار لطف خود نورانی بگردان.
🍃 پروردگارا ! شهدای عزیز این جمع انبوه و این استان را با شهدای صدر اسلام محشور کن.
🍃 پروردگارا ! علمای بزرگ، پیشوایان مذهبی برجستهای که ما در طول این سالها خودمان دیدیم - مرحوم شهید صدوقی، مرحوم آیةاللَّه خاتمی، مرحوم آیةاللَّه اعرافی از میبد و علمای بزرگ دیگری که ما اینها را از نزدیک دیدیم، اهمیت کار آنها را و حضور آنها را احساس کردیم - درجات آنها را عالی کن.
🍃 پروردگارا ! جوانان خوب، پدر، مادرهای خوب و مؤمن در این استان را مشمول توفیقات و هدایت خود قرار بده؛ روزبهروز بر پیشرفت و اعتلای مادی و معنوی این مردم بیفزا؛ روح مطهر امام بزرگوار را که سلسلهجنبان این حرکت عظیم است و حق به گردن همهی ملت ایران دارد، با ارواح مطهر انبیاء و اولیاء محشور بفرما.🌼🍃
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌺 شرح کوتاهی از فرازهای #دعای_افتتاح
☘️ در این فراز دو نکته کلی بیان میشود:
1️⃣ انسان، «ثناء» [بیان ویژگیهای خدای متعال] را با حمد و ستایش خداوند آغاز میکند. این جمله میآموزد که باید همه گفتارها و رفتارهای خود و ثنای الهی را با حمد خدا آغاز کنیم.
2️⃣ چند ویژگی نسبت به خدای متعال بیان میگردد:
👈 1: او پایدارکنندهی چیزی است که حق باشد. (أَنْتَ مُسَدِّدٌ لِلصَّوَابِ بِمَنِّك).
👈 2: او کسی است که در جایگاه نزول عفو و رحمت، مهربانترین است (أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ فِي مَوْضِعِ الْعَفْوِ وَ الرَّحْمَة).
👈 3: او کسی است که در جایگاه مؤاخذه و روی گردانی، بهسختی مجازات میکند (أَشَدُّ الْمُعَاقِبِينَ فِي مَوْضِعِ النَّكَالِ وَ النَّقِمَة).
👈 4: او کسی است که در جایگاه نمایان شدن عظمت، بزرگترین قدرت نما است. (أَعْظَمُ الْمُتَجَبِّرِينَ فِي مَوْضِعِ الْكِبْرِيَاءِ وَ الْعَظَمَة).
🌷در این فراز، خدای متعال فقط در موضع عفو و رحمت بهعنوان «ارحم الراحمين» معرفی شده و اگر بهعنوان «اشدّ المعاقبين» نیز معرفی گشته، فقط در جایگاهی است که شدّت عقاب لازم باشد. (فِي مَوْضِعِ النَّكَالِ وَ النَّقِمَة)
خدای متعال «ارحم الراحمين» است، اما نه در همهجا. پس نمیتوان مرتكب گناه شد و زمینه نزول عذاب را فراهم آورد و برای فریب وجدان خویش، خدا را «ارحم الراحمين» دانست.
📚 رهتوشه راهیان نور ماه رمضان 1430.
📚 شرح دعای شریف افتتاح - قرائتی
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
samavati_dooaye Eftetah.mp3
9.32M
📻 #صوت #دعای_افتتاح
🎤 مهدی #سماواتی
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
💠 #نماز_شب_سوم_ماه_مبارک_رمضان 💠
🌹ده رکعت(پنج تا دو رکعتی)
در هر رکعت بعد از سوره حمد، پنجاه مرتبه سوره توحید خوانده می شود🌈
#اعمال
#اعمال_روز
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#الگوهای_بندگی_و_زندگی
✳️ بزرگترین پشتیبان اسلام
📚بنابه گزارشی هفتم ماه مبارک رمضان سالروز شهادت ابوطالب ع است.
به همین بهانه در فرازهایی به شناخت بیشتر ایشان میپردازیم.
🕋برابر منطق و الگوی قرآنی ابوطالب ع بزرگترین پشتیبان اسلام است.
🔰خداوند مبارزان و هزینهکنندگان مال در راه پیشرفت آیین الهی پیش از فتح مکه را برتر از سایر مسلمانان دانسته است. (حدید:10) اما در میان این گروه نیز همه را بایکدیگر برابر نمیشمارد و کسانی که پیشگام یاری بودند را بر دیگران برتری داده و به خود نزدیکتر دانسته است. (واقعه:11ـ10).
ابوطالب ع یکی از دو حامی بزرگ اسلام در سختترین شرایط آن است.
🔰افزون بر آن یاری ابوطالب ع از آن رو اهمیت دارد که این حمایت در دوران ویژهای بروز و ظهور یافته و آن هم در دورانی است که به تعبیر خداوند مسلمانان گروهى كوچك، اندك و زبون در روى زمين بودند تا آنجا که هراس داشتند که مشرکان آنان را بربایند. (انفال: 26)
🔰حمایت ابوطالب ع از پیامبر ص و مسلمانان از این رو اهمیت خود را مینمایاند که پیامبر ص و مسلمانان تنها تا زمانی در مکه حضور داشتند که ابوطالب ع در قید حیات بود و جبرئیل ع بلافاصله پس از شهادت ایشان پیامبر ص را مأمور به هجرت از مکه به مدینه کرد.
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
✳️ دروغ بستن به خدا و پیغمبر (ص)
✅ اگر روزهدار به گفتن يا نوشتن يا به اشاره و مانند اینها به خدا و پيغمبر و امامان عمداً نسبت دروغ بدهد هرچند فوراً بگويد دروغ گفتم يا توبه كند:
👈 (#امام_خامنهای و #مکارم و #سیستانی: بنابر احتياط واجب) روزه او باطل است (#سیستانی: بنابراین، بنابر احتیاط واجب، روزه آن روز را به قصد قربت مطلقه ادامه دهد و بعدا قضا کند)
👈 و بنابر احتياط واجب (#سیستانی: احتياط مستحب) حضرت زهرا سلامالله عليها و ساير پيغمبران و جانشينان آنان در اين حكم فرقي ندارند.
#گلبرگی_از_احکام
🌷🌷🌷
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
❓برای بعضی افراد یا مشاغل خاص روزه گرفتن موجب تشنگی خیلی زیاد می شود. حکم روزه این افراد چیست؟
👇👇👇
✅ تشنگی زیاد:
👈 #امام_خمینی: اگر روزهدار به قدري تشنه شود كه بترسد از تشنگي بميرد یا ادامه روزه برایش حرجی شود، میتواند بهاندازه رفع ضرورت آب بياشامد ولي روزه او باطل میشود و باید بعدا #قضا کند و اگر ماه رمضان باشد، #بايد در بقيه روز امساک نماید یعنی همانند فرد روزه دار ادامه دهد.
👈 #امام_خامنهای: اگر شخصى جهت شغلى كه دارد و نمىتواند آنرا رها كند چنانچه بر اثر تشنگی يا گرسنگی روزه برايش حرجى باشد، و همچنين افراد كم سن و سال كه روزه گرفتن براى آنها مشقّت و سختی شديد دارد، هر وقت دچار حرج و مشقّت شدند، میتوانند افطار نموده و باید #قضا نمایند؛ ولی #امساک در ادامه روز لازم نیست.
#گلبرگی_از_احکام
🌷🌷🌷
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
✅ تشنگی زیاد:
👈 #مكارم: اگر روزهدار بهاندازهای تشنه شود كه طاقت تحمّل آن را ندارد و يا ترس بيماري و تلف داشته باشد، میتواند به.اندازه.ضرورت، آب بنوشد ولي روزه او باطل میشود و باید #قضا کند و اگر ماه رمضان باشد، #بنابر_احتیاط_واجب بايد بقيه روز را امساك كند.
👈 #سيستاني: احساس تشنگی یا ضعف به تنهایی مجوز افطار نیست؛ ولی
1⃣ اگر به قدری زیاد باشد كه در اثر آن به سختي زیادی بيفتد كه معمولاً نمیتوان تحمّل كرد، خوردن روزه اشکالی ندارد؛ اما در ماه مبارک رمضان #بنابر_احتیاط_واجب به مقدار ضرورت و از بین رفتن آن ضعف یا تشنگی فوقالعاده، اکتفا نموده و در بقیه روز #امساک نماید. البته در هر صورت روزه با خوردن یا آشامیدن باطل است و بعدا #قضا کند،
2⃣ اما اگر مریض است و روزه برای وی ضرر قابل توجه دارد و لازم است جهت درمان یا جلوگیری از شدت مرض، در بین روز زیاد آب بیاشامد، روزه گرفتن و امساک واجب نیست.
#گلبرگی_از_احکام
🌷🌷🌷
📌 قرارگاه معنویت 👇
🆔https://eitaa.com/Gh_Manaviyat
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀