🔴 #فوری حمله هوایی آمریکا به ارتش سوریه
🔹 به گزارش المیادین، در حمله یک هواپیمای آمریکایی به ایست بازرسی ارتش سوریه در منطقه "تلالذهب" در شمال این کشور، یک سرباز سوری شهید و ۲ سرباز دیگر مجروح شدند.
🔹 این حمله پس از آن صورت گرفت که نیروهای سوری مانع عبور کشتی آمریکایی از منطقه شدند.
🔻نیروی نظامی رسمی یک کشور از عبور تروریست های اشغالگر جلوگیری می کنه ولی توسط هواپیماهایی که از کشورهای همسایه به پرواز درآمده اند بمباران می شه. تا آمریکا از تمام پایگاه های منطقه ایش در خاورمیانه خارج نشه، نه مبارزه با داعش فایده دارد نه اقتصاد کشورها درست میشه. @Ghaemon
انفجار بیروت چه تاثیری بر مسیر راهبردی «تهران - مدیترانه» خواهد گذاشت؟ + بندر بیروت علاوه بر مکان امن برای دور زدن تحریم ها علیه لبنان، نقطه اتصال جاده تهران - مدیترانه بود اما پس از انفجار به خرابه تبدیل شده و واشنگتن و متحدانش بر روی ویرانه های آن جشن به راه انداخته اند.
سرویس جهان مشرق - بیش از یک هفته از انفجار هولناک بیروت و به خاک تبدیل شدن بندر این شهر می گذرد و حالا غبارها آرام آرام کنار می روند و حجم خسارت ها و ویرانی های به وجود آمده نمایان تر می شوند تا عمق فاجعه برای مردم نگران و شوک زده لبنان مشخص شود.
بندر استراتژیک بیروت قبل از انفجار مهیب، اصلی ترین بندر شرقی دریای مدیترانه به شمار می آمد و از اوائل دهه هفتاد میلادی هم به مهم ترین مرکز تجاری و مبادله کالا برای کشورهای عربی حومه تبدیل شده بود و نقش اساسی را در معاملات اقتصادی منطقه ایفا می کرد.
در ماه های گذشته نیز که محور غربی، عبری، عربی به سرکردگی آمریکایی ها، محاصره اقتصادی علیه ملت لبنان را با تحریم های همه جانبه تکمیل کرد، بندر بیروت با توجه به ظرفیت هایش سهم ویژه ای در کاهش فشارهای وارد شده داشت و به عنوان یک شاهراه دریایی به کمک دولت این کشور آمد تا بتواند تحریم ها را دور بزند و البته این مسئله برای دولت ها و رژیم هایی که درصدد فروپاشی اقتصادی در لبنان بودند غیر قابل تحمل بود.
از سویی دیگر، بندر مهم و راهبردی بیروت انباری بزرگ از ذخیره مواد غذایی و پزشکی هم بود و این نقطه امن به دولت و مردم لبنان اطمینان خاطر می داد که تا حدود زیادی از تحریم های اقتصادی در امان بمانند و این مسئله آمریکایی ها و متحدانش که تلاش می کردند کشتی اقتصاد لبنان را به گِل بنشانند به شدت خشمگین کرده بود.
به گزارش مشرق، در حالی که بندر بیروت فشارها را تا حدودی از دوش مردم لبنان برداشته بود اما انفجار مهیب هفته گذشته باعث شد دولت این کشور در وضعیت متفاوت تر و تنگنای بیشتری قرار گیرد و استعفا دهد و در مقابل سران ائتلاف غربی، عبری، عربی از لاک دفاعی خارج شوند.
با شرایطی که در حال حاضر در بیروت به وجود آمده آمریکایی ها و متحدانش در پایتخت های خود بساط جشن برپا و دندان طمع را بار دیگر تیز کرده اند چرا که دیگر نگرانی بابت تحریم ها ندارند و همچنین با ابزارها و اهرم های فشار مانند اعطای وام از سوی صندوق بین المللی پول قصد دارند لبنان را دوباره به حیاط خلوت شان تبدیل کنند.
در هفته های آینده مشخص می شود که دولت جدید لبنان دست خود را به سمت کاخ سفید برای دریافت وام دراز می کند یا خیر اما باید توجه داشت مسئله ای که آمریکایی ها را خوشحال کرده فقط به گرفتار کردن بیروت در تارهای به هم تنیده و تونل تاریک ارتباط با بانک جهانی و صندوق بین المللی پول خلاصه نمی شود و اختلال در جاده بسیار مهم «تهران - مدیترانه» در اثر انفجار و نابودی بندر بیروت، واشنگتن و همپیمانانش را به وجد آورده است.
این جاده استراتژیک از تهران شروع و از بغداد و دمشق عبور می کند و در نهایت به لبنان و دریای مدیترانه (پایان جاده قدیم ابریشم) ختم می شود اما نابودی بندر بیروت که علاوه بر اقتصاد، نقطه اتصال تمدن ها هم محسوب می شود، انتهای این مسیر راهبردی را قطع کرده است.
به گفته منابع میدانی، آمریکایی ها و صهیونیست ها در سال های گذشته تلاش زیادی کردند جاده «تهران - مدیترانه» که می تواند اقتصاد جهان را تحت تاثیر قرار دهد، قطع و مسدود کنند اما هر بار واکنش به موقع جبهه مقاومت در میدان نبرد مواجه و ناکام ماندند.
گذرگاه «القائم - البوکمال» در مرزهای مشترک عراق و سوریه یکی از نقاط مهم اتصال این جاده بود و آمریکایی ها در سال ۲۰۱۹ فشار زیادی را بر دولت وقت عراق (عادل عبدالمهدی) وارد کردند که از شروع به کار این گذرگاه جلوگیری کنند اما به نتیجه ای دست نیافتند و حملات هوایی را به همراه رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار دادند.
به گزارش مشرق، زمانی که حملات هوایی به گذرگاه «القائم - البوکمال» و مناطق حومه نتواست جواب دهد، واشنگتن تمام توان خود را برای ساقط کردن دولت عادل عبد المهدی به میدان آورد تا مانع از تردد در جاده «تهران - مدیترانه» شود.
در حال حاضر، نابودی بندر بیروت تا حدودی آمریکایی ها را به هدف نزدیک تر چرا که انتهای جاده «تهران - بغداد - دمشق - بیروت - مدیترانه» مسدود شده است اما در عین حال افکار عمومی به راحتی می توانند قضاوت کنند که شرایط به وجود آمده برای لبنان به سود محور آمریکایی-صهیونیستی بوده و در آینده نزدیک نیز بدون شک جزئیات این جنایت و فاجعه آشکارتر می شود. از مشرق
دنبال لغو تحریم تسلیحاتی بودید
یا خلع سلاح کشور با برجام ۲ ؟!
🔸هیجان ساختگی طیف حامی برجام دو و سه برای لغو تحریم تسلیحاتی ایران، سؤالبرانگیز و تعجب برانگیز است
🔸این طیف، لغو تحریم تسلیحاتی ایران با پنج سال تاخیر سؤالبرانگیز را جای وعده و تعهد «لغو تحریمهای اقتصادی»، برای مردم فاکتور میکنند و حال آنکه قبلاً علنا خواستار برجام دو و سه شده بودند و موضوع برجام جدید با دشمن، چیزی جز خلع سلاح و کاهش قدرت نظامی ایران نبود.
🔸به همین دلیل هم با وجود اصرار چین و روسیه برای لغو آنی تحریمهای تسلیحاتی در مذاکرات، این طیف با تمدید تحریمها تا پنج سال بعد که خواست آمریکا بود، همراهی نشان دادند.
🔸همینها در برجام 9700 کیلو اورانیوم غنیشده را واگذار کردند و مجوز گرفتند تا صرفا تا سقف 300 کیلوگرم غنیسازی کنند؛ با این شرط که بیش از این سقف را به خارج بفرستند!
🔸با این وجود ادعا کردند غنیسازی را حفظ کردیم و توسعه دادیم و به صادرکنندگان اورانیوم غنیشده در جهان پیوستیم. اما نگفتند با این واگذاری پرخسارت، نیاز خودمان برای اورانیوم غنیشده یا ماده اولیه را از کجا تامین میکنند؟
🔸بزرگ این جماعت چند سال قبل ادعا کرده بود باید مثل ژاپن و آلمان که پس از شکست در جنگ جهانی مجبورشان کردند بودجه نظامی را کنار بگذارند، ما هم بودجه نظامی را کنار بگذاریم تا بتوانیم توسعه اقتصادی داشته باشیم!
🔸البته آمار رسمی جهانی نشان میداد ژاپن و آلمان در رتبه هشتم و نهم کشورها به لحاظ بالاترین هزینه نظامی قرار دارند! اما با آن منطق آلوده به نفوذ دشمن، هیجان نمایشی طیف مذکور درباره لغو تحریم تسلیحاتی چه موضوعیتی میتواند داشته باشد. Ghaemon@
🎥 جناب روحانی! این هم یک قلم مقایسه؛ شما کشور را با دلار ۳۰۰۰ تومانی تحویل گرفتید و الان با وجود برجام، ۲۳۰۰۰ تومان است؛ ارزش پول ملی را نصف که نه، بلکه له کردهاید و هنوز هم شعار میدهید
🔹 ۲۷ مرداد ۹۹ | روحانی: باید سخن حق از صداوسیما شنیده شود؛ صداوسیما باید خودش ۸ سال این دولت سال را با ۸ سال قبل مقایسه کند! مردم باید بدانند که ما با چه شرایطی کشور را تحویل گرفتیم و الان در چه شرایطی هستیم؛ دولت را نقد کنید، اما نقد، نمک غذاست، اگر دائم اضافه کنیم، دیگر آن غذا را نمیشود، خورد؛ ما در شرایط تحریمی هستیم که در تاریخ کشور سابقه نداشته و خیلی هم، تاثیرگذار است؛ سران اروپایی از من میپرسند با این تحریم و شیوع کرونا چطور کشور را اداره میکنید؟
🔸 ۲۲ فروردین ۹۲ | روحانی در ایام انتخابات: ارزش پول ملی را نصف کردهاید و هنوز هم شعار میدهید؟ شرمآور است؛ همه ضعفها را نمیتوان پای تحریم نوشت
🔹 ۲۷ مرداد ۹۹ | دلار در بازار آزاد، ۲۳،۰۰۰ تومان و در سامانه بانک مرکزی ۲۲،۴۵۰ تومان است | تسنیم
🔸 ۹ مرداد ۹۲ | دلار در بازار آزاد و در پایان دولت احمدینژاد، ۳،۱۶۰ تومان و قیمت بانک مرکزی، ۲،۴۷۹ تومان بود Ghaemon @
اشتباه تاریخی مصدق که همه زحمات ملت ایران برای ملی شدن صنعت نفت را به باد داد!
سالروز کودتای آمریکاییِ ۲۸ مرداد
پ؛ن؛تکیه به آمریکا یعنی فرصت دادن به آمریکا برای ضربات نهایی: اما چرا با وجود این همه تجربه تاریخی باز عده ای آمدند برجام را تصویب کردن؟!چرا هنوز هم بدنبال مذاکره هستن؟!!...
@ Ghaemon
🔴 #کودتای_آژاکس | عبرت های کودتای آمریکایی
🔻 رهبر انقلاب:
🔹 بعد از ۲۸ مرداد۱۳۳۲، از لحاظ نشاندادن انگیزههای یک روشنفکر در مقابل یک دستگاه فاسد، سکوت عجیبی در فضای روشنفکری هست. خیلی از کسانی که در دهۀ بیست، مورد غضب دستگاه قرار گرفته بودند، در دهۀ سی به همکارانِ مطیع دستگاه تبدیل شدند! جلال آل احمد در کتاب «خدمت و خیانت روشنفکران»، از همین روشنفکری دهۀ سی حرف میزند.
🔹 حکومت مصدق که به وسیلۀ آمریکاییها سرنگون شد، هیچگونه خصومتی با آمریکاییها نداشت. او در مقابلۀ با انگلیسیها ایستاده بود و به آمریکاییها اعتماد کرده بود؛ امیدوار بود که آمریکاییها به او کمک کنند.
🔹 دشمنی آمریکا با ایران از کودتای ۲۸ مرداد اتفاق افتاد و تا انقلاب اسلامی ادامه داشته است، جمهوری اسلامی ایران راه ورود و نفوذ دوباره آمریکا به ارکان کشور را بسته و این منع از مذاکره یکی از ابزارهای بستن راه ورود امریکاست؛ این البته برای امریکائیها خیلی سخت است.Ghaemon@
🔴آیت الله جنتی: قطب بندیهای مضر در مجلس شکل نگیرد
♦️دبیر شورای نگهبان در نشست مجلس و شورای نگهبان:برای ۴ سال در پیشرو برنامهریزی کنید و خود مراقبتی دائمی داشته باشید.
♦️شورای نگهبان از رد صلاحیت هیچ یک از نمایندگان خرسند نمیشود لکن چه کنیم که به دلیل عدم توجه و دقت، فسادها و انحرافات گوناگون سراغ برخی نمایندگان میآید از این رو همه باید مراقب انحرفات باشیم و از سرگذشت گذشتگان خود درس بگیریم.
♦️نباید قطب بندیهای مضر در مجلس شکل بگیرد؛ اختلافات نظر و تنوع افکار و ایدهها در مجلس هیچ اشکالی ندارد بلکه لازم هم هست اما نباید نمایندگان بواسطه نظرات مخالف و موافق در مقابل یکدیگر قرار بگیرند.
@ Ghaemon
🔴 #قدوم_نامبارک‼️ | به بهانه ی سالگرد کودتای ۲۸ مرداد
🔻رهبرانقلاب(۱۴ خرداد۹۸) : "باید آمریکاییها نزدیک نشوند. هر جا آمریکاییها پا گذاشتند، یا جنگ شد، یا برادرکشی شد، یا فتنه شد، یا استثمار شد، یا استعمار شد، یا تحقیر شد؛ قدم آمریکاییها قدم نامبارکی است."
🔻 برخی از هزینه های سازش :
1⃣ #ایران:
🔹کودتا علیه مصدق پاسخ اعتماد به آمریکا
🔹 توبیخ و تحریم ملت ایران به جرم تعلیق و پلمپ داوطلبانه!
🔹 تداوم و تشدید تحریم ها در پسابرجام
🔹 خروج ترامپ از برجام
🔹 تحریم ناجوانمردانه اقتصادی علیه مردم ایران
2⃣ #مصر: نفس های خسته محمد مرسی در زندان
3⃣ #فلسطین: رویاهایی که عرفات با خود به گور برد
4⃣ #لیبی: بساط قذافی با بساط هسته ای جمع شد
5⃣ #شوروی: فروپاشی ابرقدرت قطب شرق
6⃣ #اوکراین:مثل گوشت قربانی تقسیم میشود!
7⃣ #فرانسه: پاره کردن قراردادبین المللی پاریس
8⃣ #عربستان: پادشاه گاو شیرده می شود
9⃣ #گرجستان: خیانت به ادواردشواردنازه و انقلاب مخملی براندازی دولت منتخب
🔟 #کره_شمالی: وعده های پوشالی و خیانت ترامپ به مذاکرات با کیم اون
❇️ #دنیا : استثمار؛ استعمار؛ برادرکشی؛ فتنه؛ خونریزی؛ حمایت و دخالت آمریکا در ۶۲ کودتای علیه کشورهای مستقل: شیلی، کوبا و.....
✅مشهور است اندکی پس از کودتای سال ۲۰۰۴ آمریکا در هائیتی، « آیرا کورزبان » وکیل «ژان برتراند آریستاید» رئیسجمهور این کشور در میامی آمریکا طی سخنرانی خود یک سؤال و جواب جالب را مطرح کرد: چرا تا کنون در واشنگتن کودتا شکل نگرفته است؟ چون در واشنگتن «سفارت آمریکا» وجود ندارد!!
@ Ghaemon
📍چه طور انگلیس ۴۵ تریلیون دلار از ثروت هند را غارت کرد
🔸داستانی که عموماً در بریتانیا نقل میشود این است که #استعمار_هند نه تنها هیچ مزیت اقتصادی نداشته بلکه هزینههای زیادی نیز بر بریتانیا تحمیل کرده و اینکه امپراطوری بریتانیا این هزینههای هنگفت را به مدت زیاد بر عهده گرفته نشانهای از خیر خواهی و سخاوتمندی بریتانیاییها بوده.
🔹یک اقتصاددان مشهور به نام پاتنائیک محاسبه کرده است که بریتانیا حدود ۴۵ تریلیون دلار از هند در طول سالهای ۱۷۶۵ تا ۱۹۳۸ غارت کرده. برای اینکه بدانید این مبلغ چقدر گزاف است باید بدانید ۴۵ ترییلیون دلار ۱۷ برابر کل تولید ناخالص داخلی سالانه بریتانیا در زمان حال است.
🔸در سال ۱۷۶۵ کمی بعد از اینکه شرکت هندشرقی کنترل شبهقاره را به دست گرفت، شروع به جمعآوری مالیات در هند نمود و سپس از بخشی از آن درآمد (حدود یک سوم) برای تامین مالی خرید کالاهای هندی (پنبه) برای مصرف در بریتانیا استفاده کرد.
🔹یعنی، به جای پرداخت پول از جیب خود، از پول خود هندیها استفاده میکردند. در واقع #انقلاب_صنعتی به بخش بزرگی از این دزدی سیستماتیک از هند وابسته بود. Gaemon@
🎥فیلم ضد قصاص ″یلدا″ از جشنوارهها تا اکران در آلمان
🎞«یلدا» ساخته مسعود بخشی و تهیه کنندهگی علی مصفا در چندین جشنواره خارجی برگزیده شده و حال قرار است شهریور ماه در آلمان اکران شود.
♦️این فیلم ماجرای مریم دختر کم سن و سالی از طبقه محروم جامعه است که مجبور شده پیشنهاد محرمیت رئیس خود را به شرط عدم بارداری بپذیرد. اما او باردار شده و در حین مشاجرهای برای حفظ بچه، همسرش را ناخواسته به قتل میرساند.
📺″بخشی″ روایتگر حضور مریم در یک برنامه تلویزیونی، همانند برنامه "ماه عسل" است، تا به هر طریقی شده صحنه عفو ولی دم از قصاص را رقم بزند.
🔺فیلم برای مخاطب ایرانی در حکم برنامه خسته کنندهای ست که بارها بصورت زنده و جذابتر شاهدش بوده، با این تفاوت که «دافعه بیشتری به حکم قصاص و لذت کمتری از عفو» را احساس میکند. از طرفی جزء فیلمهای جشنوارهایست که در حال حاضر برای عرصه جهانی به لحاظ موضوع و قصه اهمیت دارد؛ حال چه تصویری مغشوشی از ″ایران و اسلام″ ارائه دهد برای داخلیها اهمیتی ندارد.
@ Ghaemon
🔴 تلاش برای استفاده از مکانیسم ماشه آمریکا را رسوا می کند.
✍️ #کنستانتین_سیوکوف
🔹 مخالفت و رای منفی شورای امنیت به پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید محدودیت تسلیحاتی ایران شکستی برای دیپلماسی واشنگتن است.
🔸 این شکست برای دولت ترامپ در شرایطی رقم خورد که اکثر کارشناسان آن را پیش بینی کرده و مقامهای روسی بارها در این مورد به آمریکا هشدار داده و آن کشور را از چنین اقدامی برحذر داشتند.
✅ بنظر می رسد که سران کاخ سفید از این شکست قابل پیش بینی درس نگرفته و درپی ادامه تلاش برای استفاده از مکانیسم اسنپ بک هستند.
🔹 ترامپ می خواهد به هر بهایی از مساله ایران برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری استفاده کند.
🔸 جامعه جهانی از سیاست فشار حداکثری آمریکا در مورد ایران به ستوه آمده است و بیشتر ادعاهای واشنگتن در مورد این کشور را نمی پذیرد.
✅ تلاش برای استفاده از مکانیسم ماشه برای بازگرداندن تحریم های بین المللی در مورد ایران، همانند تلاش ها برای تمدید محدودیت های تسلیحاتی این کشور به شکست خواهد انجامید
💢 تنها راه فراروی آمریکا پایان دادن به مخالفت ها با برجام و توقف هرگونه کارشکنی در اجرای این توافق بین المللی است. Ghaemon@
هدایت شده از ثامن الحجج
◀️ رهبر معظم انقلاب: «امروز جنگ، جنگ ارادههاست و ارادهها نیز متکی بر شناختها است و شناختها نیز متکی بر روایتها است. درصورتیکه روایتها غیرواقعی باشند، ارادهها نیز بر اساس همین روایات تحریف شده و به انحراف کشیده میشود.»
1.72M
نگاهی کلی به مقوله امیدآفرینی از منظر قرآن و حدیث👆👆
#چکیده_فایل_صوتی👇
❌امروزه دشمن، می کوشد،آینده را کاملا تاریک نشان داده نسل جوانان را از انقلاب اسلامی مایوس.نماید.
✅در معارف اسلامی، نا امیدی از گناهان کبیره محسوب می شود. در مقابل امید واری ، از رحمت الهی و عامل پیشرفت شمرده شده است.
◀️برای ایجاد امید در نسل جوان راهکار های متعددی وجود دارد ازجمله:
1️⃣ تبیین دستاورد های انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف برای نسل جوان.
2️⃣ باور به امداد های غیبی و نشر آن در جامعه
از «غربگرایی» به «غربگدایی»!
حسین شریعتمداری
شاید اصلیترین علت این تفاوت یکصدوهشتاد درجهای آن باشد که اپوزیسیون در بلاروس یا هر کشور مشابه دیگر، دیدگاه و نظر و خواسته خود را مطرح میکند و مشکلات مورد اختلاف را در محدوده وطن خود میبیند.
به گزارش مشرق، «حسین شریعتمداری» در یادداشت روزنامه «کیهان» نوشت:
روز یکشنبه، اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای اعلام کرد که قصد دارد برای حمایت از اپوزیسیون دولت «بلاروس» دست به تحریم این کشور بزند. این تصمیم بلافاصله با مخالفت شدید مخالفان داخلی دولت بلاروس روبهرو شد که اختلافات خود با دولت این کشور را یک مسئله داخلی و درون نظام میدانستند و اتحادیه اروپا را از دخالت در امور داخلی کشورشان منع کرده بودند.
این ماجرا از کتاب «خاطرات سفیر» نوشته خانم شادمهری که در فرانسه مشغول به تحصیل بوده است نیز خواندنی است. مینویسد:
رانندگان اتوبوس در پاریس اعتصاب کرده بودند، من عازم دانشگاه بودم ولی اتوبوسی کار نمیکرد، یه دفعه چشمم به یه اتوبوس افتاد که جلوی روی همه اومد و صاف وایساد توی ایستگاه. راننده اتوبوس رو خاموش کرد و سوتزنان از اتوبوس پیاده شد. رفتم جلو، سلام کردم و گفتم؛ «عذر میخوام. امروز اتوبوس نیست»، گفت: «نه، امروز اعتصابه».
دوست داشتم بدونم اعتصاب برای چیه، بهخصوص که داشتم متضرر میشدم و ناخواسته در زنجیره نتایج اعتصاب دخیل شده بودم. گفتم: «ببخشید... میشه بدونم برای چی رانندهها اعتصاب کردند؟». راننده اتوبوس یه نگاه به من انداخت و گفت: «این یه موضوع ملّیه. به خارجیا ارتباطی نداره».
اگرچه جواب بیادبانهای بود، آفرین به این شخص که علیه دولتش هم که تحصن میکنه وقتی مقابل یه خارجی قرار میگیره بهش حق نمیده که بخواد حتی وارد دعواهای ملی بشه».
این خاطره هم شنیدنی است، اگرچه شاید برادر وارسته و عزیزم آقای دکتر ابراهیم راستاد راضی به نقل آن نباشند!. ایشان بورسیه وزارت علوم بود و در آلمان دوره دکترای معدن را میگذراند. از مدافعان سرسخت انقلاب و در همان حال برجستهترین دانشجوی رشته تحصیلی خود بود. تا آنجا که استاد آلمانی در مراسم فارغالتحصیلی او گفته بود؛ متاسفم که نمرهای بالاتر از «A» نداریم که به ایشان بدهیم. دانشگاه برای پایاننامه ایشان تحقیق درباره یکی از معادن کرمان را پیشنهاد کرده بود و دکتر راستاد پوزش خواسته و گفته بود نمیتوانم اطلاعات مربوط به معادن کشورم را در اختیار یک کشور دیگر قرار بدهم و...
حالا این واکنشها را در کنار خوشرقصی برخی از غربزدههای داخلی کشورمان (و نه همه آنها) قرار بدهید و با هم مقایسه کنید. چه میبینید؟! در اینجا برخی از آنها در پوشش اصلاحات! برای مقامات آمریکایی نامه مینویسند و آنها را به تحریم بیشتر ایران تشویق میکنند و حتی تاکید میکنند که تحریمها باید «فلجکننده»! باشد تا از تحمل تدریجی آن از سوی مردم جلوگیری شود!
شاید اصلیترین علت این تفاوت یکصدوهشتاد درجهای آن باشد که اپوزیسیون در بلاروس یا هر کشور مشابه دیگر، دیدگاه و نظر و خواسته خود را مطرح میکند و مشکلات مورد اختلاف را در محدوده وطن خود میبیند ولی در ایران ما، برخی از غربگرایان اگرچه -به اجبار- شناسنامه ایرانی دارند ولی با هویت آمریکایی در ایران پرسه میزنند! این نکته نه سخن خلاف است و نه لاف گزاف! کافی است نگاهی به مواضع برخی از گروههای سیاسی داخل کشور و نشریات وابسته به آنها بیندازید و مواضع آنها را با مواضع رسماً اعلام شده دشمنان ایران مقایسه کنید. در بسیاری از موارد و مخصوصاً آنجا که پای سیاستهای راهبردی و کلان نظام در میان است نه فقط تفاوتی در میان نمیبینید بلکه در برخی از نمونهها و در مقایسه با دشمنان بیرونی کاسههای داغتر از آش نیز هستند!
وقتی به نوشتهها و توئیتهای آنها نگاه میکنید از یکسو دو عنصر بیسوادی و کینهتوزی را با هم میبینید و از سوی دیگر شاهد مواضعی هستید که با مواضع اعلام شده ترامپ و نتانیاهو و... مو نمیزند! حتی در برخی از موارد وقتی دشمنان بیرونی درباره موضوعی تغییر موضع میدهند و کینهتوزی علیه ایران اسلامی را در مسیر دیگری دنبال میکنند، جماعت یاد شده نیز بلافاصله تغییر مسیر دشمن را در مواضع خود به کار میگیرند و با آنها هماهنگ میشوند. انگار مخالفت با ایران و انقلاب اسلامی و دفاع از دشمنان وطنشان تنها ماموریتی است که برای آنها تعریف شده است... این جماعت را دیگر نمیتوان غربگرا دانست، آنها «از دستبوس غرب، میل به پابوس کردهاند»! و از غربگرایی به «غربگدایی» رسیدهاند!
انصافا بسیار قابل تامل و توجه به برکت ناکارآمدی دولت غربگرا و لیبرال اینکه خود مدعیان اصلاح طلبی نیز به حذف سیستم ریاست جمهوری و ایجاد سیستم پارلمانی راضی باشند خیلی عالی است .
حجت الاسلام سید حسین مومنی:
انتقال ویروس فقط از طریق جلسات عزاداری است؟/ چرا ورودی و خروجی شهرهای شمالی را نبستند؟
باید از آنهایی که به دنبال تعطیلی عزاداری هستند، سؤالی پرسیده شود که انتقال ویروس آیا فقط از طریق جلسات است؟ کسانی که در وادی اهلبیت علیهمالسلام و وادی دین نیستند اینها چقدر در انتقال این ویروس نقش داشتند؟ شما کنار دریا را ایام تعطیلی غدیر دیدید، در هر مناسبتی دیدید چقدر راه شمال شلوغ است. چرا قرنطینه نکردند چرا ورودی و خروجی شهرها را نبستند؟ به عزای سیدالشهدا میرسند اینجا تعصب و غیرت پیدا میکنند میگویند که باید عزا تعطیل بشود. تعطیلی مجالس عزاداری سیدالشهدا به نفع دشمن است و به ضرر ما، چه از لحاظ تاریخی، چه از لحاظ اجتماعی و چه از لحاظ فردی، لذا باید این جلسات برگزار شود البته همانطور که عرض کردم با رعایت دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی.
یک نکتهای عرض کنم نسبت به پروتکلهایی که ستاد ملی مبارزه با کرونا در مورد مراسمات محرم منتشر کردند، اولا اینکه باید جلسات عزاداری به چه صورت و به چه نحوی برگزار شود باید حتما از خبره در این زمینه استفاده میشد ولی ظاهرا استفاده نشده است. دوما از بعضی بندهای آن دستورات، مشخص و واضح است کار کارشناسی دقیقی صورت نگرفته است. سوما در هر صورت هر مطلب و دستوری که بدهند چون رهبر معظم انقلاب فرمودند ما هم تمکین میکنیم و امتثال میکنیم و نظرشان را گوش میدهیم و یقینا خلاف آن عمل نخواهیم کرد اما همان طور که عرض شد کاملاً مشخص است که از مطالب و بندهای مطرح شده کار کارشناسی دقیقی انجام نشده است و نیاز به بررسی بیشتر با اهل خبره در این زمینه دارد.
@ Ghaemon
🔴 رئیس سازمان بورس: تازه واردها به طور متوسط ۱۰ تا ۱۵ میلیون نقدینگی وارد بازار سرمایه میکنند
حسن قالیباف اصل:
🔹براساس مطالعات ما ۵۰ تا ۶۰ درصد تازه واردهای بازار سرمایه، سرمایه ای حدود ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان وارد بازار می کنند و هر روز نیز حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار کد معاملاتی توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی صادر می شود واین بدان معناست که هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار میلیارد تومان پول جدید وارد بازار می شود و مشاهده وضعیت بازار سرمایه از ابتدای سال حاکی از آن است که حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار میلیارد تومان پول جدید توسط تازه واردها وارد بازار سرمایه شده است.
🔹سال گذشته در مجموع ۳۵ هزار میلیارد تومان پول تازه واردها وارد بازار بورس شده بود. در گذشته چنین ارقامی وارد بازار سرمایه نمی شد و باید عنوان کرد که این ارقام نقدینگی در هر بازاری وارد شود قاعدتا باعث تورم و رشد قیمت ها در آن بازار ها می شود در حالی که اکنون این نقدینگی در بازار سرمایه گردش می کند و قاعدتا باید یک برنامه ریزی شود که این نقدینگی در این بازار بماند و لذا به همان میزان که نقدینگی جدید وارد بازار می شود از سمتی هم عرضه جدید وارد بازار شود تا این نقدینگی حذف شود.
🔻 این نقدینگی بزرگ اگر در مسیر تولید مولد، یعنی ایجاد اشتغال در تولید کالاها و خدمات قرار نگیرد باعث تورم می شود
@ Ghaemon
🔸با همین استدلال میشود اتحاد مشرکین مکه با یهودیان مدینه را تحلیل کرد اما کسی که بنایش بر نفهمیدن است تا قیامت هم نمیفهمد! ما روابط اقتصادی گسترده با امارات داریم چرا بعد از آتش زدن سفارت عربستان نترسیدند و روابط را قطع نکردند؟ طمعشان به جزایر ایرانی هم به خاطر تسخیر سفارت است؟
🔹دوستان جوانتری که توفیق شناختن #منتظری در دوره حیاتش را نداشتند هر وقت خواستند درک ملموس و بهروزی از سادهلوحی و لجبازی کودکانه و تخریب از درون نظام داشته باشند به علی #مطهری نگاه کنند، کپی برابر اصل منتظری در سیاست است، تشویق شدنش توسط اصلاحطلبها و ضدانقلاب هم تقریبا مو نمیزند. Ghaemon@
بیارزش کردن پول ملی را «ارزانی» نخوانید آقای روحانی
با سخنان رئیسجمهور در بندرعباس به نظر میرسد رابطه جالبی میان قاچاق و گرانی و ارزانی وجود دارد. این موضوع طنز تلخی است که هم علت قاچاق، ارزانی است و هم علت گرانی، قاچاق!
به گزارش «راه دانا»، حضور رئیسجمهور در هرمزگان با حاشیههای قابل تأملی روبرو شده است. امام جمعه بندرعباس در حضور حسن روحانی نسبت به گرانی مواد غذایی مورد نیاز مردم به خصوص گوشت قرمز و مرغ انتقاد کرد و از رئیسجمهور خواست که در این راه هم یک «علی برکتالله» بگوید و نسبت به جلوگیری از افزایش بیرویه مایحتاج مردم اقدام کند.
«آیتالله غلامعلی نعیمآبادی»، در شورای اداری استان هرمزگان که با حضور حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان تشکیل شده بود، گفت: «تعارفات برای مردم نان نمیشود و باید مشکلات مردم حل شود و امروز دیگر مردم نان ندارند. آقای رئیسجمهور برای حل مشکلات سفره مردم هم «علی برکتالله» بگویید.»
رئیسجمهور در سخنانی که به نوعی واکنش به انتقادات امام جمعه بندرعباس بود با اشاره به اینکه یکی از دلایل قاچاق ارزانی آن جنسی است که قاچاق میشود، گفت: «هنگامی که گازوئیل در کشور لیتری ۳۰۰ و بنزین ۱,۰۰۰ تومان است و در دیگر کشورها رقمی بالاتر دارد، معلوم است که قاچاق میشود.»
روحانی همچنین دیروز گفت: دلیل قاچاق به خارج، ارزانی است. بروید در کشورهای همسایه ببینید آنجا گوشت چند دلار است؟
درباره این سخنان باید گفت: دلیل قاچاق کم ارزش شدن پول ملی است؛ اولین نکتهای که باید اشاره کرد کم ارزش شدن پول ملی نسبت به ارزهای خارجی است. از همین روست که برخی از افراد سودجو با توجه به اینکه قیمت اجناسشان در خارج از ایران بیشتر از ارزش داخلی است سعی میکنند که کالاهای خود را قاچاق و سود بیشتری به جیب بزنند. همین موضوع سبب شده تا تنظیم بازار در کشورمان به هم بخورد و برخی از کالاها با کمبود در بازار گرانتر هم شود.
ارزانی تعریفی دارد برای مردم ما که بیشتر سرمایه نقدی خود را با توجه به کاهش ارزش پول ملی از دست دادهاند و از سوی دیگر شاهد گرانی طلا، مسکن و خودرو و دیگر اقلام هستیم نمیتوان گفت که اجناس برای آنان ارزان است. تورم در برخی از کالاها مانند خودرو سه برابر بیشتر شده است. ارزانی شاید به کاهش مابهتفاوت درآمدها و قیمت اجناس نیز بتوان اطلاق کرد. از سوی دیگر بیارزش شدن پول ملی ایران را ایرانیان در خرید اجناس به خوبی مشاهده میکنند.
گفتنی است اظهارات عجیب روحانی بازتاب وسیعی هم در فضای مجازی پیدا کرده که بخشی از آن را میخوانید:
- # روحانی: # گازوئیل ۳۰۰ تومان هست قاچاق میشود اگر بشود ۵ هزار تومان قاچاق میشوند؟
همین جمله را در انتخابات میزدید رئیسجمهور میشدید؟
دلار را شما به جای ۱۲۰۰۰، ۳,۰۰۰ تومان میکردید # قاچاق میشد؟
ریتوییت تا رسیدن پیغام به آقای روحانی
- آقای # روحانی در جلسه شورای اداری هرمزگان گفته که علت قاچاق ارزانی است نه گرانی؛ یاد جوک معروف افتادم که به طرف گفتن علت اصلی طلاق چیه گفت ازدواج!
- خوب است آن عده از اعضای شورای نگهبان که سالهای ۹۲ و ۹۶ صلاحیت # روحانی را تایید کردند بفرمایند که با کدام شاخص و سابقه مثبت اجرایی، ایشان را برای ریاستجمهوری صالح دانستند؟
# دولت
# خواب- سنگین- مسئولان
- تا ۱۴۰۰ با # روحانی
پن: به جد اعتقاد دارم که تا مردم نخواهند هیچچیز درست نخواهد شد.
- # روحانی: دلیل قاچاق اجناس به خارج از کشور گرانی نیست، ارزانی است!!!
شاید اگه منم خونم ولنجک بود و واسه پیاده شدن از هواپیما برام پله برقی میاووردن همینو میگفتم...
- کلاً دولت، مردم رو بیسواد فرض میکنند.
#روحانی#
- هدف: تامین # معیشت- مردم
روش: تجویز گرانی
استاد نظریهپرداز: جناب# روحانی
- از # ۲۴ میلیون نفر # رایدهنده به # روحانی آنهایی که از وضعیت فعلی اقتصاد راضی هستند، لطفاً دلیل رضایت خویش را بفرمایند؟؟
- ما خیلی شرمنده آقای # روحانی هستیم؛ ما خیلی بیانصاف و بیمعرفت بودیم و وطن دوست نبودهایم.
نمره دولت تو همهچیز بیست بوده و فقط یه # نوزده و نیم داشته و ما بیمعرفتها همش دنبال اون نیم نمره بودیم.
ببخشید! عفو بفرمایید
چرا دستور آذرماه روحانی برای کاهش قیمتها برعکس اجرا شد؟!
یک سایت حامی دولت میگوید وزارت صمت در قبال افزایش بیرویه قیمتها کوتاهی میکند.
«انتخاب» نوشت: ۲۱ آذر امسال رئیس دفتر رئیس جمهور از دستور حسن روحانی به وزیر صنعت، معدن و تجارت برای کاهش قیمتها خبر داد و گفت: طبیعی است با کاهش قیمت ارز قیمت کالاها هم کاهش یابد، مردم و اصناف نیز باید در این زمینه کمک کنند.
دو ماه و اندی از این دستور صریح و علنی رئیسجمهور گذشته نه تنها هیچ اقدام مثبتی انجام نشده بلکه قیمت کالاها از آن روز افزایش نیز یافته است.
در حالی که محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ده روز قبل از دستور رئیس
وقتی نفاق عضو حزب منحله عود میکند
عضو حزب منحله مشارکت میگوید انقلاب اسلامی زود اتفاق افتاد و ای کاش چند سال دیرتر پدید میآمد!
سعید حجاریان در گفتوگو با «مشق نو» اظهار داشت: آزادسازی انقلاب در جهت رفع موانع یا به تعبیر برلین آزادی منفی است. اما کسانی که ساکت شده بودند یا خودسانسوری کرده بودند، بعد از آزاد شدن چگونه عمل میکنند؟ زبانها الکن است و اساساً جیغ و داد میکنند. پس نتیجه میگیریم، فقدان موانع کافی نیست باید مقتضیات امر مانند آموزش همزیستی، دموکراسی، جامعه مدنی قوی و… فراهم شود.
وی میافزاید: داعش هم انرژی آزاد شده بود و به ماشین تخریب بدل شد. مشکل ما سرعت انقلاب بود. ای کاش انقلاب چند سال طول میکشید. در این صورت تشکلهایی شکل میگرفتند و دموکراسی تمرین و نهادینه میشد و درباره نظام جدید گفتوگو میگرفت.
وضعیت انقلاب ما، مانند بیماری بود که از آی.سی.یو به خانه منتقل شده است. در حالی که میدانیم، بیمار باید ابتدا به بخش منتقل شود، دوران نقاهت را بگذراند و بعد به خانه برود. لذا معتقدم، انقلاب راحت و زود به دست ما رسید. از این جهت باید گفت، فرزند انقلاب نارس به دنیا آمد. ما از همان ابتدا میگفتیم تا جمهوریت راه درازی داریم؛ فرانسه با پیشینه نسبتاً خوب، چند مرحله را طی کرد. ما این حفره را پر نکردیم و ضربه خوردیم.
حجاریان همچنین گفت: بازرگان کتابی دارد تحت عنوان «انقلاب اسلامی در دو حرکت»؛: خلاصه کلاماش این است، بعد از انقلاب باید انقلابیون به خانه بروند و بوروکراسی پیریزی و تقویت شود. بازرگان از سوی کمیتهها، روحانیون و رادیکالیسم انقلابی لطمه خورد… از او میخواستند روحانیون را به کابینه وارد کند اما او میگفت باید ابتدا به عنوان معاون وارد وزارتخانهها بشوند تا با فضا آشنا شوند. اگر بازرگان دوام آورده بود شاید میتوانست سیل را مهار کند. کمیتهها حقیقتاً حرف دولت را نمیخواندند.
این اظهارات در حالی است که اولاً طیف متبوع حجاریان، سردمدار تندروی و بیقاعدگی و بیقانونی و خودکامگی در ادوار مختلف (از سالهای ابتدای انقلاب تا آشوبهای سال ۷۸ و ۸۸) بودهاند.
آنها درسال ۸۸ مشخصاً مقابل جمهوریت و رأی و انتخاب مردم، اردوکشی و آشوبافکنی کردند.
ثانیاً همین طیف هدفشان از جبههسازی و تشکیلاتسازی نیز، اغلب مقابله با حاکمیت قانون و جمهوریت و اسلامیت بوده است. ثانیاً انقلاب بیمار از آیسییو درآمده نیست؛ دگرگونی در بنیانهای رژیم وابستهای است که بر ضد منافع و مصالح ملت ایران و صرفاً مبنی بر مطامع قدرتهای خارجی تأسیس شده و در واقع ضد کارکردی در مقیاس «دولت ملی» بود.
ثالثاً طیف متبوع حجاریان تا مدتها به وفاداری به خط امام تظاهر میکردند اما به مرور با گروهکهای معارض با خط امام (نهضت آزادی) پیوند خوردند؛ مشخصاً اسناد خیانت نهضت آزادی در لانه جاسوسی نشانگر این است که این گروه به واسطه زد و بند با سفارت آمریکا، در تدارک برای مسخ و انهدام انقلاب و ارزشهای آن بودند. به همین دلیل نیز حضرت امام به درستی فرمودند اگر این طیف به عنوان پدران معنوی سازمان تروریستی منافقین، بر سر کار (در دولت موقت) میماندند سیلی به اسلام و انقلاب و ایران میزدند که تا قرنها سربلند نمیکرد.
اما در زمینه ادعای حجاریان درباره روحانیت نکته جالب این است که همین آقای حجاریان در سال ۷۶ با شعار دموکراسی و جمهوریخواهی، حامی دو آتشه محمد خاتمی (از سران مجمع روحانیون) بود؛ همچنین وی در سالهای اخیر بارها از حسن روحانی حمایت کرده است؛ حال آنکه چه در سال ۷۶ و چه در سال ۹۲، باید با نامزدی خاتمی و روحانی مخالفت میکرد.
#چالشهای اقتصادی ایران درسال ۹۹ : معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی در گزارشی به وضعیت اقتصادی کشور در سال 99 پرداخته و آورده است: چالش های نوظهور در سال ۱۳۹۹ همچنین چالش های جدیدی در اقتصاد خودنمایی میکنند که احتمال وقوع آنها در سال پیش رو نیز کم نیست.
بنابراین وجه دیگری از ملاحظات سیاستگذاری باید معطوف به این چالش ها و پیش بینی شرایط مقابله با آنها در صورت وقوع باشد. مهم ترین چالش های پیش رو را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
1- تشدید حلقه تحریم های آمریکا و تحدید منابع ارزی کشور
2- تداوم کاهش قیمت نفت، مشتقات نفتی و محصولات پتروشیمی به دلیل رکود جهانی
3- زیان های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش درآمدهای مالیاتی به واسطه آن
4- تشدید رکود بخش خدمات ناشی از شیوع کرونا
5- کاهش تقاضای جهانی محصولات معدنی و افت بهای فلزات جهانی
6- کاهش سطح تقاضای مصرفی اقتصاد داخلی کشور به دلیل کاهش قدرت خرید مردم
7- افزایش هزینه های دولت ناشی از مجموع وقایع اخیر شیوع ویروس کرونا
8- کسری رو به تزاید منابع درآمدی بودجه سال ۹۹
به گزارش فارس، برخی از چالش هایی که عنوان شده، نوظهور نبوده و از سالیان گذشته در اقتصاد ایران وجود داشته و با شیوع پدیده منحوس کرونا بیشتر خودنمایی میکند. بنابراین برای رفع این چالش ها همان طور که در سیاستهای اقتصاد مقاومتی، برنامه ششم توسعه و اصلاح ساختار بودجه از سوی مقام معظم رهبری تاکید شد باید در اولویت سیاست گذاران و مجریان باشد.Ghaemon@
✅ ده چالش اصلی اقتصاد ایران تا سال ۱۴۰۰ :
1️⃣ شکاف طبقاتی گسترده، توزیع ناعادلانهی درآمد و دورهای باطل فقر
2️⃣ فساد، رانت، ناکارایی و واسطهگری در سیستم بانکی
3️⃣ نرخ مشارکت اقتصادی پایین و بیکاری تحصیلکردهها
4️⃣ وابستگی شدید کشور به اقتصاد تکمحصولی و درآمد برونزای نفت
5️⃣ بیثباتی فضای کسبوکار و افزایش نااطمینانی و ریسک تولید
6️⃣ ضعف شاخصهای سرمایهی اجتماعی
7️⃣ بیانضباطیهای مالی، رانت و فساد اقتصادی
8️⃣ تخریب بنیان خانواده، کاهش رشد جمعیت و تأثیر آن بر سرمایهی انسانی
9️⃣ کمبود آب
🔟. تخریب محیطزیست
🆔: @Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اعتراف رئیس اسبق ایران خودرو به انحصاری بودن بعضی از قطعات
🔹مستند خون بها
🔹بزودی...
🔹پخش از صدا و سیما
🆔: @Ghaemon
🔴حمایت همدلانه نظام و ناسپاسی روحانی
🔹 جالب نیست؟ آقای روحانی قبل از این که سران دو قوه دیگر درباره جزئیات طرح دولت برای فروش نفت نظر بدهند، آنها را مقابل عمل انجام شده قرار داد. او به غلط، نام این طرح را گشایش اقتصادی برای مردم گذاشت و انتظار درست کرد؛ حال آن که این، چندمین طرح دولت برای تامین کسری بودجه ناشی از سوء مدیریت بود.
🔸 همین آقای روحانی، آبان پارسال با همراهی آقای لاریجانی و با وجود مخالفت آقای رئیسی، خواسته دولت برای سه برابر کردن قیمت بنزین را به اجرا گذاشت؛ اما وقتی اعتراض مردم را دید، گفت من خودم هم جمعه صبح) از گران شدن بنزین خبر دار شدم و این تصمیم نظام و جلسه سران قوا بود!
✅ در واقع این کار دولت، جبران چهار سال تخلف در زمینه حذف کارت سوخت و سهمیه بندی، آن هم به بدترین شکل ممکن (غافلگیر کردن مردم) بود.
💢 متاسفانه آقای روحانی، هم سایر دستگاه ها را مقابل عمل انجام شده قرار می دهد، و هم نتیجه بی تدبیری ها خود را به دیگر قوا نسبت می دهد. این رفتار، سوء استفاده از حمایت همدلانه نظام، و عاری از صداقت و انصاف و مسئولیت پذیری است.
🆔: @sgm_ghaemon
⭕️ کنار قدمهای تدبیر
آقای روحانی گفته: قدم به قدم مردم خوبی برجام رو لمس کردن 😕
🔻شاید منظورش از مردم، مدیر مسئول روزنامههای اصلاحطلبه که برجام رو دستوری بزک کردن
و اِلا مردم عادی که توی قدمها چیزی جز گرانی بنزین، گرانی ارز، گرانی سکه، قیمت سرسام آور مسکن و ... حس نکردن!
🆔: @sgm_ghaemon