eitaa logo
قائمون
307 دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
6هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تنها شاهد زندۀ قتل‌عام ۱۷۵ شهید غواص 🔸۱۷۵ غواص با دستان بسته در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسیدند و زنده به گور شدند. پیکر این شهدا سال ۹۴ پیدا شد.
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا سیستم اقتصادیمون سالهاست که مریضه؟! ‏ 🔹یکی از دلایلش میتونه وجود یک ویروس در این سیستم باشه! ‏ویروسی به اسم ⁧ ⁩ ! ‏🔹با توجه به سخنان این خانمِ جدا شده از فرقه، آرزو دارم کاش یه امیرکبیر دیگه توی تاریخ ایران زاده بشه!
از ریزش نفوذیها،دنیاطلبان و شهوت رانان در مسیر انقلاب نگران نیستیم، این ریزش‌ها همانند خروج موش‌ها ازانبارگندم سودمنداست.برای حفظ آحاد مردم تلاش کنیم که هرگونه ریزشی از این سرمایه ضررست. انقلاب به راه خود ادامه می‌دهد مراقب باشیم درتمام شرایط از امام جامعه و ولی‌فقیه عقب نمانیم تا عاقبت بخیر شویم.
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش سخنگوی دولت به آیت‌الله خواندن گوگل بهادری جهرمی: 🔹وقتی می‌خواهید کتابی بنویسید هرچه در گوگل نوشته بود در کتاب می‌آوردید یا تحقیق و صحت سنجی می‌کنید؟ 🔹همه آمارهای اقتصادی نشان می‌دهد داریم به سمت کاهش تورم حرکت می‌کنیم.
. ♻️ حسن روحانی گفته بود ما بدهی دولت قبل را دادیم، این دولت هم باید بدهی ما را بدهد! حجم بدهی‌ در دولت‌ها را مقایسه کنید تا متوجه یکی از میدان مین‌های عمامه به‌سری که در انگلیس درس خوانده بود، بشوید. نکته مهم‌تر اما این است که دولت کلید، این مبالغ را کجا صرف کرده بود؟ چون هیچ اثری از آن دیده نمی‌شد! 👈 یادداشت‌های حمید رسایی را   (اینجا)   بخوانید