eitaa logo
قائمون
308 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
5.9هزار ویدیو
470 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ظاهرا اربابان ایران اینترنشنال به این شبه‌رسانه دستور داده‌اند رسما بجای خلیج فارس از عنوان خلیج برای خلیج همیشه فارس استفاده کنند! کارمندان مفلوک فارسی‌زبانش هم که چاره‌ای جز اطاعت ندارند!
🔴 پشتیبانان اصلی تروریست، لیست تروریستی ارائه دادند ◾️ شبکه الجزیره گزارش داد که کشورهای عضو "مرکز مقابله با تأمین مالی تروریسم" که آمریکا عربستان و چند کشور دیگر عربی در آن عضو هستند، اسامی ۱۳ فرد و سه گروه را در لیست "تروریستی" قرار دادند. ◾️ به گزارش این شبکه: در این لیست، نام سه عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که دو نفر از این افراد تبعه ایران و یک نفر دیگر تبعه لبنان است وجود دارد.  ◾️ یک تبعه افغانستانی، سه تبعه سوری و۶ تبعه نیجریایی دیگر کسانی هستند که در این فهرست قرار گرفته‌اند. ◾️ در ادامه این گزارش آمده: نام گروههای "سرایا الاشتر" و "سرایا المختار" که در بحرین حضور دارند  هم در این لیست دیده می‌شود. ⏪ آمریکا و عربستان سعودی در ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ با امضای یک توافق‌نامه، مرکز موسوم به "مقابله با تامین مالی تروریسم را تاسیس کردند. ◾️این اقدام مضحک در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا و عربستان و به اعتراف مسئولان بلند پایه خود جزو پشتیبان‌‌ها و موسسان گرو‌ه‌های تروریستی همچون القاعده و داعش بوده‌اند.
🇫🇷🔴 غارتگران میراث فرهنگی آفریقا ❗️ طی فتوحات خود در اروپا آثار فرهنگی را به سرقت می‌برد و با این آثار موزه لوور را پایه‌گذاری کرد. بعد از شکست ناپلئون تعداد زیادی از این آثار بازگردانده شدند ولی درس سایر ملل را به خوبی فرا گرفتند. ❗️یکی از مورخین آمریکایی می‌نویسد: «با بازگشت این آثار، «ملل متمدن» آموختند به جای سرقت از یکدیگر، آثار تاریخی سرزمین‌های «غیرمتمدن» را در ابعاد گسترده به سرقت ببرند.» ❗️در سال‌های استعمار آفریقا، هزاران اثر تاریخی و هنری به فرانسه منتقل شدند که تعداد زیادی از آنها از راه زورگیری و سرقت بدست آمده بودند. ❌در سال ۲۰۱۸ گزارشی منتشر شد که نشان می‌داد حدود ۹۰ درصد میراث فرهنگی آفریقا خارج از این قاره نگهداری می‌شوند و از این تعداد بیش از ۹۰۰۰۰ اثر در موزه‌های فرانسوی به نمایش گذاشته شده‌اند. ❗️در سال‌های اخیر ماکرون برای به دست آوردن دل کشورهای غارت شده اعلام کرد که این آثار باید در آفریقا هم به نمایش گذاشته شوند و البته باز به فرانسه برگردند. آنها در ادامه نشان دادن حسن نیت خود، از بین هزاران شی سرقت شده، در سال ۲۰۲۱، "۲۶" اثر تاریخی بنین را به این کشور بازگرداند. 🌐 https://www.france24.com/en/europe/20210507-glory-of-arms-and-art-napoleonic-plunder-and-the-birth-of-national-museums 🌐 https://www.nytimes.com/2018/11/21/arts/design/france-museums-africa-savoy-sarr-report.html 🔴 کانال جنایات غرب
تیپ جدید بابای روح الله زم بعد از آنکه خودش را از لباس روحانیت خلع کرد. این بشر چندین دهه در جمهوری اسلامی مسئولیت های مهم فرهنگی را بعهده داشت‌.
🇮🇷 ❌ نشست مجازی ✅ موضوع: دولت سیزدهم و تحولات داخلی، منطقه‌ای و بین المللی 🌏سخنران: دکتر قربانعلی محبوبی- دکتری مطالعات بین الملل زمان: سه شنبه ۱۷ خرداد ساعت ۲۲:۰۰ 🎥 لینک ورودبه نشست👇👇 🆔https://rubika.ir/ahlolbasar
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | سوپر انقلابی ها 🍃🌹🍃 🔗 دریافت با کیفیت اصلی👇 https://basirat.ir/fa/news/337892 | 🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 چرا دنیا درگیر بحران غذا و انرژی است؟ 🍃🌹🍃 ❌ تنش‌های سیاسی- نظامی به همراه هزینه‌های حمل و نقل، خشکسالی و تغییرات آب و هوایی منجر به بروز بحران بزرگ‌تر مواد غذایی شده‌است. | 🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷 📝 میراث «آبدار» پیمان سوفا در کره! 🍃🌹🍃 🔻چند سال پس از اشغال توسط در جنگ جهانی دوم، بین کره و آمریکا در سال ۱۹۶۷ به امضا رسید تا خاک کره بی‌کم و کاست در اختیار یانکی‌ها قرار بگیرد. 🔸سوفا باعث شد خاطرات تلخی از حضور آمریکایی‌ها در ذهن مردم کره ثبت شود چرا که آمریکایی از آن پس، آزادانه به هر کاری دست می‌زدند. 🔹در طول بیش از ۴۰ سال حضور و نفوذ آمریکایی‌ها به صورت رسمی بیشتر از ۵۰ هزار جرم از آنها ثبت شده است. دو نظامی آمریکایی به دختر بچه ❌ تجاوز چهار سرباز آمریکایی به یک زن ❌ تجاوز جمعی هشت سرباز آمریکایی به یک زن ❌ تجاوز به دختر بچه ۶ ساله کره‌ای تنها گوشه‌ای از این جنایات است. 🔸مهمتر از همه اینها میراثی بود که آمریکایی از خود در کره جنوبی به جا گذاشتند؛ "!" 🔹فقر شدید و راضی نگه‌داشتن آمریکایی‌ها بهانه‌هایی بود تا دولت کره را مجبور کند زنان و دختران را در اختیار یانکی‌ها قرار دهد! 🔺امروز نیز در پس آن روزهای سیاه مکان‌هایی به‌نام (میکده‌های آبدار) در کره وجود دارد که مملو از سربازان آمریکایی است. 📚 کتاب جنایات غرب: ص ۷۴۰ 👤دکتر مهدی سعیدی | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
♨️ پشت پرده حمله سایبری صهیونیستی به شهرداری تهران 🔻با اظهارات اخیر رئیس شورای شهر تهران، حمله سایبری صهیونیست ها به برخی سامانه های شهرداری تهران به صورت رسمی تایید شد. 🔹اما در ادامه چند ناگفته از دلایل حمله سایبری صهیونیست ها به سامانه های شهرداری تهران را می خوانید: 1⃣در نگاه اول از مجموع جنگ سایبری که تاکنون کشور با آن مواجه بوده، حمله به شهرداری تهران یک موضوع چندان دور از ذهن به منظور سوژه شدن برای حمله سایبری نیست. 🔹اساسا اخلال در مراکزی که به عموم مردم خدمات ارائه می دهند، به منظور ایجاد نارضایتی یک اصل محسوب می شود. همچنانکه پیش از این نیز دشمن در قضایای هک مراکز سوخت‌گیری تلاش کرده بود که کشور را وارد یک فتنه بنزینی کند که در همان ساعات اول با هوشیاری مسئولین دولت و امنیتی و به خصوص همکاری و صبر مردم، این فتنه در نطفه خاموش شد. 2⃣ اما با بررسی برخی شواهد در ماجرای حمله سایبری به شهرداری تهران، گزاره های قابل تاملی دیده می شود که این حمله اخیر را خاص تر می کند. در چند سال اخیر، روند ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور نشان می دهد که دشمن راه اندازی آشوب و اغتشاش در کشور را در شهرهای کوچک با تمرکز بیشتری دنبال کرده است. معادله کلان ضد امنیتی که بر اساس آن باید محیط داخلی ایران ابتدا از پیرامون به صورت زنجیره وار در تله بی نظمی و اغتشاش ساماندهی شده قرار گرفته و سپس با داغ شدن محیط اطراف ایران، کلان شهرهای کشور و به خصوص پایتخت نیز به عنوان مرحله نهایی و اساسی وارد ماجرا بشود. 🔹بررسی چند موج ضدامنیتی اخیر مثل حواشی اصلاح یارانه ها نشان داد که این معادله امنیتی در یکی از جدی ترین مراحل تست و اجرا دچار شکست شده است. به این معنا که تعداد شهرهای کوچکی که در آن برخی تجمعات اعتراضی دیده میشد به نسبت اغتشاشات سالهای گذشته به شدت پایین تر و محدود تر بود. به نظر می رسد که صهیونیست ها خشمگین از این شکست راهبردی، تلاش کردند که با ایجاد شوک سایبری به شهرداری تهران – بخوانید پایتخت-، اینبار معادله ضد امنیتی را از مرکز آغاز کنند. 3⃣حال این سوال اساسی پیش می آید که صهیونیست ها در این حملات سایبری محوری خود به ایران چه دستاوردی بدست آوردند؟! این پرسش از آن جهت مهم است که این حمله سایبری بزرگ، می تواند تصویری واقعی از میزان قدرت تهاجمی اسرائیل و میزان مقاومت سایبری کشور باشد. 4⃣ از محدود اظهارنظرهای مقامات مسئول اینگونه بر می آید که کارشناسان فناوری شهرداری تهران توانسته اند، موفقیت های جالبی را کسب کنند. جدی ترین دلیل برای این موفقیت ها این است که این حملات سایبری قرار بود به نوعی مراسم محوری و ملی سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) را تحت تاثیر قرار داده و علاوه بر آن اخلال های بسیار بزرگ و فلج کننده ای در سیستم های خدماتی شهر ایجاد کند که مطابق شواهد ظاهری به نتیجه دلخواه نرسیده است.
🌍 🔹 رئیس ‌اسبق موساد: اوضاع اسرائیل خوب نیست، در لبه پرتگاه قرار داریم 🔸 «تامیر پاردو»، رئیس‌سابق موساد در سخنانی با اذعان به مشکلات عدیده رژیم صهیونیستی گفت: «اسرائیل خودش فروپاشی را انتخاب کرده است.» این روزها تعداد مقامات صهیونیستی که نسبت به خطر فروپاشی این رژیم هشدار می‌دهند رو به فزونی گذاشته است. نفتالی بنت نخست زویر رژیم صهیونیستی اوایل هفته جاری طی سخنانی خطاب به شهرک نشینان صهیونیست گفته بود:« اسرائیل در برابر یک دوراهی تاریخی قرار گرفته است و شاهد شرایطی بی‌سابقه است که به سمت فروپاشی پیش می‌رود» به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا) به نقل از سایت روزنامه عربی۲۱، «تامیر پاردو»، رئیس‌اسبق موساد نیز در سخنانی با اشاره به مشکلات عدیده رژیم صهیونیستی گفت: « اسرائیل خودش فروپاشی را انتخاب کرده است. قبل از آنکه زمان از دست برود این کار را متوقف کنید.» وی خطاب به سیاسیون این رژیم با بیان اینکه این رژیم هیچ‌گاه از گذشته درس نگرفته است افزود: «شاید فکر می‌کنید اسرائیل ثروتمند و در آسایش است اما از هم فروپاشیده است. مشکلات به پایان نمی‌رسد. اسرائیل بعد از چهار جنگِ انتخاباتی، دولت ائتلافی را تشکیل داد که اکثریت را در کنست به دست آورد و تا به این لحظه با ۵۸ نماینده تغییر نکرده است این دولت اسرائیل است.» وی با اشاره به اختلافات شدید داخلی گفت: «حزب و ائتلاف سابق نتیجه انتخابات و مشروعیت دولت و اختیارات آن را به رسمیت نمی‌شناسند. تحریم لایحه‌ها صرفا به دلیل اینکه دولت آن را در کنست مطرح کرده، کاملا اشتباه است. این مفهوم سیاسی به فلج شدن عملکرد دولت منجر می‌شود. اسرائیلی‌ها در مقابل هر کسی که متفاوت با آنها فکر کند از خشونت لفظی استفاده می‌کنند.»
🔰 فعال شدن دیپلماسی خفته گازی 🔰 فعال‌سازی دیپلماسی انرژی یکی از محورهای مهم فعالیت‌های وزارت نفت در دولت سیزدهم بوده است، در این راستا، در چند ماه نخست کار دولت سیزدهم بود که قرارداد سواپ گاز ترکمنستان به آذربایجان پس از 5 سال وقفه در سفر رئیسی به ترکمنستان از سوی وزیر نفت امضا شد. بر اساس این قرارداد حدود 1.5 تا 2 میلیارد مترمکعب گاز ترکمنستان از مسیر ایران به آذربایجان منتقل می‌شود و ایران بخشی از این گاز را به‌عنوان حق ترانزیت یا سواپ برمی‌دارد. 🔰 نکته بسیار مهم در این قرارداد، عدم نیاز به مبادلات مالی برای اجرای آن است که باعث می‌شود اجرای قرارداد بسیار روان و بدون مشکل انجام شود. طی روزهای اخیر وزیر نفت تفاهم‌نامه دو برابر شدن سواپ گاز ترکمنستان به آذربایجان را با مقامات آذری امضا کرد و اعلام کرد که ایران ظرفیت بالاتر بردن این میزان تا 3 یا 4 برابر را نیز دارد. قرارداد سواپ گاز از یک‌سو به پایدارتر شدن شبکه گاز شمال شرق کشورمان کمک زیادی می‌کند و از سوی دیگر مسیر ایران را در تبدیل به هاب انرژی منطقه هموارتر می‌کند. علاوه بر این، احیای این قرارداد پس از 5 سال وقفه و دو برابر شدن آن در کمتر از چند ماه، در واقع باز کردن مسیر مسدود شده دیپلماسی انرژی است و امکان انعقاد قراردادهای مشابه با دیگر کشورهای منطقه را فراهم می کند.
مرتضوی: مسئولان وقت خوزستان در ریزش متروپل مقصرند معاون اجرایی رئیس‌جمهور: 🔹مسئولان وقت استان خوزستان به شدت قصور کرده‌اند و اگر به چیز دیگری تعبیر نکنم، حتماً این‌ها باید پاسخگو باشند. متاسفانه از این آوارها پیش روی دولت فراوان گذاشتند. 🔹متاسفانه کاربری این پروژه را تغییر ندادند. پروانه مناسب گرفته نشد. ناظر ذی‌صلاح نداشت. مجری ذی‌صلاح نداشت. شورای عالی معماری و شهرسازی وقت به شدت قصور کرده است.