eitaa logo
قائمون
306 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهسا امینی عضو حزب کومله است و به صورت کاملا اختیاری و از روی سناریوی از پیش تعیین شده به سراغ گشت ارشاد رفت. برای کشتار برای فتنه برای نا آرامی و قتل. و لعن الله علی القوم الظالمین.. این حقیقت را از ترس بدتر شدن اوضاع مخفی کردیم ، تا از زبان دیگران مطرح شد . برای فراموش نشدن اصل موضوع ! باید آن را تکرار کرد . باید تکرار شود.... باید روشنگری کرد تا همه بدانند و موقع دستگیر شدن نگن ، گول خوردیم اشتباه کردیم و ....! اتمام حجت شد .و تمام . ⁦✍️⁩ کانال خبری تحلیلی را دنبال کنید. @Akhbarvijehh
🇮🇷 📝 | به آمار معاون وزیر صمت خود اعتماد کنید نه به آمارسازی فضای ولنگار مجازی! 🍃🌹🍃 🔻شاه میرزایی معاون وزیر صمت و عضو سابق شورای عالی فضای مجازی گفت: سهم فروشندگان محصولات اینستاگرامی فقط ۳ درصد از کل اقتصاد دیجیتال ایران است. آمارهای نجومی خلاف واقع است❗️ ‌ 🔸 آمارهای ارائه شده درباره تعداد آنهایی که زندگی شان به اینستاگرام گره خورده خلاف واقع است و سهم فروشندگان محصولات اینستاگرامی فقط ۳ درصد از کل اقتصاد دیجیتال ایران است. 🔺حتی اگر این سهم سی درصد بود، باز هم بایستی این شاهرگ اغتشاش قطع می شد. چون کسب و کار مردم با برنامه‌ریزی جهادی و کوچ اکثریت مردم به بستر امن پیام رسان داخلی بر می‌گردد و بیشتر هم رونق می‌گیرد. اما جان و مال مردم برنمی‌گردد. ✍️ | | 🆔 http://eitaa.com/meyarpb
جلالی: اینستاگرام با ایرانیان رفتار خصومت‌آمیزی دارد 🔸 جلالی، رئیس پدافند غیر عامل: پلتفرم اینستاگرام توانایی فیلترینگ بالایی دارد و اسم و عکس حاج قاسم را در کل فیلتر می‌کند اما آموزش ساخت سلاح و دعوت مردم به اغتشاشات را تشخیص نمی‌دهد و فیلتر نمی‌کند. 🔸 قطعا رفتار اینستاگرام خصومت آمیز است و  استکبار جهانی از این پلتفرم به عنوان ابزاری برای دشمنی با ایران استفاده می‌کند. 🔸 فیلترینگ و محدودسازی این اپلیکیشن را کار بسیار هوشمندانه‌ای می‌دانم
🔥فرصتی در فتنه مهسا❗ 🔻مقاومت مردم موجب شده است که از میان «تهدید» اعتششاشات اخیر به تدریج «فرصت» ها خود را نشان دهند... 🔻در جریان این اغتشاشات، بسیاری از مردم و نیروهای انقلابی جوان به طور واقعی، خود را در برابر یک جنگ چندوجهی بین المللی احساس کردند و با عبور از شوک روزهای اولیه توطئه‌ای که با رمز مهسا امینی آغاز شده بود؛ اکنون در حال بازیابی و تقویت درونی و توسعه بیرونی روحیه جهادی و به دست گرفتن ابتکار عمل هستند. 🔻علاوه بر این اتحاد بی سابقه‌ای بین نیروهای متدین و علاقمند به کشور و نظام شکل گرفته که زمینه ساز مقابله موثرتر در برابر جنگ ترکیبی دشمن است. 🔻از سوی دیگر با شناسایی و رخ نمایی برخی تنگه های احد و نقاط ضعف درونی؛ در برابر ساختارهای نظام و بسیاری از جریان‌های انقلابی، افق جدید و انگیزه پر قدرتی برای تحول و ارتقاء اقدامات ایجابی برای جذب بیشتر اقشار و توسعه اندیشه اسلامی و انقلابی و همچنین مبارزه موثر با جریان های غربگرا و منحرف که در پوشش متفکر، سیاستمدار، هنرمند و ورزشکار مخفی شده بودند، ایجاد شده است. 🔻شکل گیری امواج بزرگ مردم انقلابی که این روزها در شهرها و دانشگاهها مشاهده می شود و البته توفنده تر هم خواهد شد؛ حاصل عنایت خاص امام عصر(عج)، هدایت های امام انقلاب، خون شهیدان مظلوم و بصیرت ویژه ملت ایران است. 🔻عبور از انواع دام های رسانه ای شیاطین و پیروزی در این امتحان، کارنامه قبولی ملت ایران در آزمون ولایت پذیری از امام عصر عج را رقم خواهد زد.
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍از حاشیه تا متن تجمعات این روزهای دانشگاه‌ها 🔹 اینها اوباش نیستند دانشجوی شریف هستند!/ فحاشی دانشجویان دختر و پسری که حتی شبکه‎های لندنی هم آن را سانسور می‌کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍وقتی سی ان ان توی گزارشش ناخودآگاه دروغ مادر نیکا شاکرمی رو عیان میکنه 🔹مادرش میگفت اون فیلمی که ازش منتشر شده نیکا نبوده ولی سی ان ان نشون میده که نیکا دقیقا همون لباسها رو به تن داشته
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رژه چند روز پیش جیش الظلم در نزدیکی مرزهای ایران قرار است به زودی این تروریست‌ها با سرب داغ قلع و قمع شوند :)
🔴سردار جلالی: برای شورای امنیت ملی اثبات شد که دو پلتفرم فیلترشده مخل امنیت کشور هستند سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل: 🔹در اروپا قانونی به نام حفاظت از حقوق شهروندی در فضای مجازی وجود دارد که ترجمه فارسی آن، قانون صیانت است. 🔹اگر عین قانون اروپا را تصویب کنیم از طرح صیانت بسیار شدیدتر است. 🔹آیا حضور در فضای مجازی نیاز به قانون دارد یا خیر؟ اگر نه که می‌شود همین جنجالی که امروز در فضای مجازی شاهدیم که هرکس یک شایعه‌ای را منتشر می‌کند و فضا را ملتهب می‌کند. 🔹برای شورای امنیت ملی اثبات شده بود که این دو پلتفرم فیلتر شده، مخل امنیت کشور هستند. این‌ها دیگر تبدیل به ماشین تجهیزات جنگی شده اند. 🔹در دولت گذشته در این مفاهیم ساده چالش داشتیم و ۸۵ درصد از اینترنت خود را در اختیار این پلتفرم‌ها قرار دادیم آن هم بدون هیچ تعهدی. 🔹مرز خروج اعتراض اجتماعی با اغتشاش، نوع برخورد با پلیس است. شما در انگلیس و فرانسه حق ندارید دست به پلیس بزنید پلیس اگر حس کند سلاح گرم و سرد دارید در جا به شما شلیک می‌کند.
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ظهور شیطان در سرزمین وحی 🔺صحنه‌های عجیب و باور نکردنی در سرزمین وحی با عنوان "آخر هفته وحشت" در جشنواره "موسم ریاض"! این رفتارهای شیطانی حاصل اصلاحات بن سلمانی است.
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این تحلیل شبکه لهستانی را ببینید جالبه👌 ⭕️ داره به ظهور یک قدرت و بلوک جدید در دنیا یعنی ایران اشاره میکنه! 👈 خیلی جالبه میگه: ⭕️ روسیه به عنوان ابرقدرت دوم دنیا از ایران سلاح و توربین گازی خریداری می‌کند ایرانی که بیش از چهار دهه زیر تحریم آمریکا و غرب قرار داشته است. این یعنی ناکارآمدی تحریم آمریکا و توانایی چشمگیر ایران!
🚨 سقوط آزاد اینستاگرام ⭕️ حجم ترافیک و پهنای باند مصرفی اینستاگرام در روزهای اخیر، یک سقوط آزاد قابل توجه داشته که در نوع خود جالب است. ⭕️ براساس گزارش آماری مجموعه لایف وب، تعداد پست‌های اینستاگرامی، 69 درصد، تعداد کاربران فعال، 64 درصد، تعداد لایک، 68 درصد و تعداد کامنت ها، 78 درصد سقوط داشته است❗️ ◀️ چنین چیزی یعنی شلیک مستقیم به مغز و قلب یک شبکه اجتماعی!
⭕️ اين اوباش جز و هيچ نيستند! تصویر راهپیمایی روحانيون ى طلبه هاي حوزه هاي قم در محکومیت جنایت تروریستی حرم شاهچراغ را به اسم تظاهرات مردم شیراز منتشر میکنند!! و می گویند در شيراز مردم نیامدند، فقط آخوند آمده!!