eitaa logo
قائمون
303 دنبال‌کننده
10.8هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیر عبدالهیان: آمریکایی‌ها ریاکارانه برخورد می‌کنند وزیر امور خارجه: 🔹برای عبور از تحریم‌ها قوی به کار خود ادامه خواهیم داد. 🔹ما برای مذاکره، مذاکره نکردیم برای دریافت نتیجه مذاکره کردیم. 🔹آمریکایی‌ها واقعا ریاکارانه برخورد می‌کنند.
واکنش بایدن به نامزدی ترامپ 🔹پس از آنکه دونالد ترامپ نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ را اعلام کرد، جو بایدن گفت: ترامپ آمریکا را ناکام می‌گذارد.
وزیر کشور: با مزاحمان کسب و کارها برخورد می‌شود وحیدی: 🔹در یکی دو روز گذشته بسیاری از کسب و کارها گلایه داشتند که افرادی مزاحم‌شان شدند و مانع از کسب و کارشان شدند که تعدادی از آن افراد دستگیر شده‌اند. 🔹سازمان انتظامی کشور تامین امنیت کسب و کارها را وظیفه خود می‌داند و با عناصر معدودی که تهدید به بستن مغازه‌ها می‌کنند، برخورد خواهد شد. 🔹اجازه داده نخواهد شد عده‌ای برای کاسبان مشکلاتی به وجود بیاورند.
واکنش رئیس صدا و سیما به تحریم «پرس‌تی‌وی» جبلی: 🔹بار اول نیست ادعای آزادی بیان که غرب دارد و از آن به عنوان یک امتیاز مطرح می‌کند، خلاف آن عمل می‌کند. 🔹شبکه پرس‌تی‌وی با وجود اینکه رقبای بسیار قدرتمندش از پشتیبانی بسیاری برخوردار است و در یک عرصه نابرابر رقابت می‌کند، با این وضعیت حضور حداقلیش را به لحاظ امکاناتی نمی‌توانند تحمل کنند. 🔹شبکه‌های برون مرزی ایران چون تجربه و آمادگی لازم را دارند، حتما از این وضعیت عبور خواهند کرد.
🔺مردم هوشیار باشند: دروغ بزرگ ابتکار درباره بنزین پتروشیمی‌ها/ جیغ بنفشی که منجر به واردات یک میلیارد لیتر بنزین پاتیلی شد 🔹بعد از ۳ سال صادرات بنزین ایران حال زمزمه‌هایی درباره تراز منفی و پیشی گرفتن مصرف از تولید به گوش می‌رسد. اما برای روایت افول یک خودکفایی نباید قصه را از وسط کتاب خواند. 🔹واردات گسترده واکسن در دولت سیزدهم و فروکش کردن کرونا باعث شد که فنر مصرف بنزین رها شود و این موضوع در کنار افت تولید بنزین در دولت روحانی (طبق آمار شرکت ملی پخش) از ۱۰۷ به ۹۸ میلیون لیتر در روز، مزید بر علت شد و فعلا ایران را از لیست صادرکنندگان بنزین خارج کرده است. 🔹در این شرایط یکی از گزینه‌های روز میز دولت برای تامین پایدار بنزین کشور، استفاده از ریفرمیت پتروشیمی‌ها است، موضوعی که در دوره تحریم اول نیز آزمایش شد و از واردات بنزین جلوگیری کرد. اما این موضوع جیغ بنفش مافیای واردات بنزین را درآورده است. 🔹اخیرا معصومه ابتکار رئیس اسبق سازمان محیط‌زیست مدعی شده است که تولید بنزین از ریفرمیت پتروشیمی‌ها باعث آلودگی هوا در دولت دهم و سیزدهم نسبت به دولت روحانی بوده است. نکته جالب اینکه شائبه‌های زیادی درباره نقش شوهر ابتکار در واردات بنزین پاتیلی در ابتدای دولت یازدهم مطرح است که با هجمه رسانه‌ای به تولید بنزین باکیفیت پتروشیمی‌ها رقم خورد. 🔹البته خانم ابتکار همه واقعیت را درباره آلودگی هوا نمی‌گوید، اما شاید بهتر است بدانید که دولت یازدهم برای ثبت رکورد هوای پاک، استانداردهای سخت‌گیرانه دولت قبل را تغییر داد و همین موضوع را دستاویز هجمه علیه بنزین پتروشیمی‌ها و واردات بنزین پاتیلی کرد. البته تکمیل پروژه‌های تولید گاز و پروژه‌های بهبود کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه‌های اراک و تهران که در دولت دهم انجام شد هم به این موضوع در دولت یازدهم کمک کرد. 🔹اما برای بررسی آلایندگی بنزین پتروشیمی به جای رجوع به استانداردهای متفاوت از هوای پاک و آلوده بهتر است ریفرمیت پتروشیمی را طبق «آنالیزهای دقیق» با ریفرمیت پالایشگاه‌ها مقایسه کنیم. به عنوان مثال ریفرمیت پتروشیمی نوری دارای عدد اوکتان ۹۵، درصد بنزن ۱.۹ و درصد آروماتیک ۵۶ است و این اعداد برای پالایشگاه شازند اراک که بهترین پالایشگاه ایران است معادل عدد اوکتان ۹۸، درصد بنزن ۲.۳، درصد آروماتیک ۶۱ می‌باشد. 🔹طبق استانداردها درصد بنزن ریفرمیت باید کمتر از ۲ درصد باشد که درباره پتروشیمی نوری صدق می‌کند همانطور که شاهرخ خسروانی قائم‌مقام مدیرعامل پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در دولت یازدهم نیز در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس عنوان کرده بود که «مشکلی با بنزن بنزین پتروشیمی نوری نداریم». 🔹همچنین کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس نهم و یازدهم نیز با حضور کارشناسان متعدد از همه دستگاه‌های متولی به موضوع آلایندگی بنزین پتروشیمی‌ها ورود کرده و در پایان آن را دروغی بزرگ به نفع واردات یک میلیارد لیتر بنزین پاتیلی و بی‌کیفیت توسط دلالان بنزین اعلام کرد. 🔹درحالیکه همه اسناد و گزارشات معتبر بر آلوده نبودن بنزین پتروشیمی‌ها تاکید می‌کند اما ارجاع جریان همسو با معصومه ابتکار به یک سایت خبری مجهول به نام نفتون است که نشاندهنده خالی بودن دست آنهاست. البته از جریانی که یوسف رشیدی تئوریسین اصلی آن‌ها در مصاحبه با خبرگزاری فارس نمی‌داند بنزین پتروشیمی از گاز تولید نمی‌شود یا حتی نمیداند میعانات گازی چیست نباید انتظار حرف‌های مستند داشت.
🔴گل به خودی؟! ♦️اعتبار چهره های بسیاری، خرج آقای روحانی و ستاد حامی او شد. علی دایی، آقای گل سابق ما، سال 1394 تصاویر شرکت در مهمانی روحانی را به اشتراک گذاشت؛ 🔹اما بعدها به فردوسی پور گفت پشیمان است: اگه زمان برمی‌گشت، به هیچ عنوان به اون افطاری نمی‌رفتم. کاری واسه مردم نکردند.کارگری که برای منزل آوردیم فوق لیسانس داشت، گریه ام گرفت". ♦️حالا روزنامه حزب اشرافی و غربگرا (شریک دولت روحانی)، از این که دایی، تیم ملی را حمایت نکرده، خوشحال است و تیتر زده: غمخوار مردم. 🔹کارگزاران، سال 74 در دولت هاشمی، با زدن رکورد تورم 49/6 درصدی، مردم را ناراضی کرد. آنها و برخی اصلاح طلبان دیگر ( با استفاده از سلبریتی ها) دولت روحانی را سر کار آوردند که تورم 60 درصدی را بر جا گذاشت. ♦️وارد شدن بدون آگاهی کافی در سیاست که یک فنّ پیچیده است، پشیمانی به همراه دارد. امثال علی دایی، نباید اشتباه قبلی را با اشتباهاتی پر خسارت تر برای مردم تکرار کنند. 🔹احزاب و گروه های پادوی بیگانه، برای فریب مردم، چهره های مشهور را طعمه قرار می دهند. هیچ کس نباید در زمین انگلیس و آمریکا بازی کند و به تیم خودی گل بزند. ✍محمد ایمانی
. 📍و اما ماجرای زینب.... زینب ۱۲ساله است. مثل خیلی از بچه‌های امروز به کلاس زبان انگلیسی می‌رود. او تنها دختر چادری آموزشگاه‌شان است. بیش از ۴۰ روز در و دیوارهای آموزشگاه را پر از شعارهای مختلف «مرگ» دیده و طاقتش تمام شده. به تازگی اعتراف کرده که از چند روز قبل با خودش الکل می‌برده و قبل و بعد از کلاس، وقتش را به پاک کردن شعارها می‌گذرانده. البته هر که از پشت سرش رد می‌شده، ناسزایی نثارش می‌کرده که با سکوت زینب ما مواجه می‌شده. بله... و دلاور ما برای اعتقادش هم دیوار پاک می‌کند، هم فحش می‌شنود. اما لب به ناسزا باز نمی‌کند. این است تفاوت این بچه‌ها با بعضی‌های دیگر. این بچه‌ها دانش‌آموخته‌ کلاس قهرمانی حاج‌قاسم هستند... القصه... معلم کلاس زبان به بچه‌ها تکلیف داده که انشایی (writing) بنویسند و یک شخصیت بزرگ را معرفی کنند. زینب که انگار ناسزاها به او کارگر نیفتاده، تصمیم می‌گیرد از آرمان بگوید؛ « ». او می‌خواهد باز هم در قامت یک انسان فرهیخته و عاقل، اعتقادش را با کلمات بیان کند. مادرش که می‌ترسد در آموزشگاه بلایی سر دخترش بیاورند، مخالفت می‌کند! اما در نهایت راضی می‌شود. زینب می‌نشیند به نوشتن و چه نوشتنی... شنیده‌اید؟ آن هم از زبان یک زینب ۱۲ساله؟... زینب می‌داند نوشتن چنین متنی و خواندنش بین کسانی که فقط شعار «آزادی» می‌دهند یعنی چه. ولی کار خودش را می‌کند. انشایش را سر کلاس می‌خواند و بر خلاف انتظارش، استادش که تفکرات ضدانقلاب دارد در حالی که اشک در چشم‌هایش جمع شده، ایستاده برایش دست می‌زند! خبردار شدیم چند روز بعد انشای زینب به حوزهٔ حاج‌آقا مجتهدی رسیده و آقای میرهاشم حسینی از زینب ما تقدیر کرده است. تا باد چُنین بادا... 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوج حقارت شبکه ضد ایرانی با تریبون دادن به متوهمین؛ وظیفه هواداران ایرانی در قطر از نگاه سعودی اینترنشنال!! 💢 میهمان شبکه سعودی اینترنشنال در پاسخ مجری پیرامون هدف از حضور تماشاگران ایرانی در قطر: 🔺 فکر می‌کنم یکی از وظایف ما این است که نیروهای آنها[حکومت] را از ایران به قطر بکشانیم تا فضا برای بچه‌های کف خیابان باز شود!!!😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍ترجمه دقیقتر مصاحبه کی‌روش/درباره بلایی که در کشورت بر سر مهاجران آمد فکر‌ کن! 🔻پاسخ کی روش به سوال خبرنگار انگلیس که پرسیده بود آیا شما از اینکه در کشوری که زنان را سرکوب می‌کنند مربیگری می‌کنید راضی هستید؟ 🔹«چقدر به من می دهی که این سوال تو را جواب بدهم؟ چقدر می دهی؟ با رییست صحبت کن و آخر اگر پیشنهاد خوبی بهم بدهی جواب سوالت را می دهم. حرف توی دهان من نگذار.. هر وقت گفتی چقدر می دهی جواب سوالت را می دهم. بهتره در آنچه در کشورت انگلیس میگذره فکر کنی و در حالی که سالن کنفرانس را ترک می‌کرد گفت: «درباره بلایی که در کشورت بر سر مهاجران آمد فکر‌ کن!» 😎
📍این تصویری از انشای انگلیسی زینب دختر ۱۲ ساله دربارهٔ شهادت آرمان علی‌وردی است 🔺ترجمه انشا رو براتون می‌نویسم، ترجمه رو خوندید پست بعدی رو هم ببینید تا بگن قصه چیه!!! «آرمان علی‌وردی» کیست؟ او متولد ۱۳۸۰ و دانش‌آموز مدرسهٔ (حوزه) مجتهدی بود. وقتی به خانه برمی‌گشت دوستانش گفتند اکباتان شلوغ شده. رفت به اکباتان. و افرادی که آنجا می‌دانستند آرمان بسیجی است، خواستند دنبالش بروند و نزدیکش شوند. یکی که شهیدش کرده بود، می‌گفت حدود ۳۰ نفر او را دوره کرده بودند. آنها از آرمان خواستند به انقلاب و رهبرش اهانت کند. ولی او نپذیرفت. کیفش را باز کردند و متوجه شدند کتاب‌های مربوط به دین و یک عبا دارد. فریاد زدند: «طلبه است! بیشتر بزنیدش!...». او را کشتند، با توهین و ناسزا، و سنگ و چاقو... و سپس بدنش را به گوشه‌ای از پیاده‌رو منتقل کردند. من از آرمان یاد گرفتم باید پای اعتقادات و باورهایم بایستم.» 😢 🔻پست بعدی رو بخونید...
🔺روزنامه اطلاعات: اکثر روحانیونی که مورد توهین قرار می گیرند نه تنها دستی در حاکمیت ندارند که منتقد بسیاری از کارها هستند 🔹روزنامه اطلاعات نوشت:رفتارهای غیرقابل دفاعی توسط عده‌ای معدود سر می‌زند و به عمامه پرانی مشهور شده است و اکثراً آنهایی در مقام توهین و تحقیر قرار می‌گیرند که متأسفانه باید آنان را مصداق آن ضرب‌المثل دانست که هم چوب را می‌خورند و هم پیاز را. خیلی ساده و روشن باید گفت دوستان اشتباه گرفته‌اید. حسابی هم... 🔹جدای بخشی از این گروه که به مناصب قدرت رسیده و بعضاً مکنتی به هم زده و از مردم تا حد زیادی فاصله گرفته‌اند، بسیاری از این قشر زندگی حتی کمتر و پائین‌تر از طبقه متوسط جامعه دارند و ده‌ها درد در سینه دارند و بغض در گلو نهفته‌اند و بعضاً از همه شاکی‌ترند و حال مظلومانه مورد تحقیر و تهمت قرار می‌گیرند.
🔺مردم هوشیار باشند: دروغ بزرگ ابتکار درباره بنزین پتروشیمی‌ها/ جیغ بنفشی که منجر به واردات یک میلیارد لیتر بنزین پاتیلی شد 🔹بعد از ۳ سال صادرات بنزین ایران حال زمزمه‌هایی درباره تراز منفی و پیشی گرفتن مصرف از تولید به گوش می‌رسد. اما برای روایت افول یک خودکفایی نباید قصه را از وسط کتاب خواند. 🔹واردات گسترده واکسن در دولت سیزدهم و فروکش کردن کرونا باعث شد که فنر مصرف بنزین رها شود و این موضوع در کنار افت تولید بنزین در دولت روحانی (طبق آمار شرکت ملی پخش) از ۱۰۷ به ۹۸ میلیون لیتر در روز، مزید بر علت شد و فعلا ایران را از لیست صادرکنندگان بنزین خارج کرده است. 🔹در این شرایط یکی از گزینه‌های روز میز دولت برای تامین پایدار بنزین کشور، استفاده از ریفرمیت پتروشیمی‌ها است، موضوعی که در دوره تحریم اول نیز آزمایش شد و از واردات بنزین جلوگیری کرد. اما این موضوع جیغ بنفش مافیای واردات بنزین را درآورده است. 🔹اخیرا معصومه ابتکار رئیس اسبق سازمان محیط‌زیست مدعی شده است که تولید بنزین از ریفرمیت پتروشیمی‌ها باعث آلودگی هوا در دولت دهم و سیزدهم نسبت به دولت روحانی بوده است. نکته جالب اینکه شائبه‌های زیادی درباره نقش شوهر ابتکار در واردات بنزین پاتیلی در ابتدای دولت یازدهم مطرح است که با هجمه رسانه‌ای به تولید بنزین باکیفیت پتروشیمی‌ها رقم خورد. 🔹البته خانم ابتکار همه واقعیت را درباره آلودگی هوا نمی‌گوید، اما شاید بهتر است بدانید که دولت یازدهم برای ثبت رکورد هوای پاک، استانداردهای سخت‌گیرانه دولت قبل را تغییر داد و همین موضوع را دستاویز هجمه علیه بنزین پتروشیمی‌ها و واردات بنزین پاتیلی کرد. البته تکمیل پروژه‌های تولید گاز و پروژه‌های بهبود کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه‌های اراک و تهران که در دولت دهم انجام شد هم به این موضوع در دولت یازدهم کمک کرد. 🔹اما برای بررسی آلایندگی بنزین پتروشیمی به جای رجوع به استانداردهای متفاوت از هوای پاک و آلوده بهتر است ریفرمیت پتروشیمی را طبق «آنالیزهای دقیق» با ریفرمیت پالایشگاه‌ها مقایسه کنیم. به عنوان مثال ریفرمیت پتروشیمی نوری دارای عدد اوکتان ۹۵، درصد بنزن ۱.۹ و درصد آروماتیک ۵۶ است و این اعداد برای پالایشگاه شازند اراک که بهترین پالایشگاه ایران است معادل عدد اوکتان ۹۸، درصد بنزن ۲.۳، درصد آروماتیک ۶۱ می‌باشد. 🔹طبق استانداردها درصد بنزن ریفرمیت باید کمتر از ۲ درصد باشد که درباره پتروشیمی نوری صدق می‌کند همانطور که شاهرخ خسروانی قائم‌مقام مدیرعامل پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در دولت یازدهم نیز در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس عنوان کرده بود که «مشکلی با بنزن بنزین پتروشیمی نوری نداریم». 🔹همچنین کمیسیون اصل ۹۰ در مجلس نهم و یازدهم نیز با حضور کارشناسان متعدد از همه دستگاه‌های متولی به موضوع آلایندگی بنزین پتروشیمی‌ها ورود کرده و در پایان آن را دروغی بزرگ به نفع واردات یک میلیارد لیتر بنزین پاتیلی و بی‌کیفیت توسط دلالان بنزین اعلام کرد. 🔹درحالیکه همه اسناد و گزارشات معتبر بر آلوده نبودن بنزین پتروشیمی‌ها تاکید می‌کند اما ارجاع جریان همسو با معصومه ابتکار به یک سایت خبری مجهول به نام نفتون است که نشاندهنده خالی بودن دست آنهاست. البته از جریانی که یوسف رشیدی تئوریسین اصلی آن‌ها در مصاحبه با خبرگزاری فارس نمی‌داند بنزین پتروشیمی از گاز تولید نمی‌شود یا حتی نمیداند میعانات گازی چیست نباید انتظار حرف‌های مستند داشت.