هدایت شده از روشنا استان زنجان
🔴 پیامدهای راهبردی ناو اقیانوس پیما
✍️ #علیرضا_تقوی_نیا
🔹 شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه پاسداران با نام شهید رودکی رسما عملیاتی شد. در خصوص این دستاورد استراتژیک ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣ این شناور در واقع یک پایگاه و فرودگاه عملیاتی متحرک برای سپاه پاسداران ایران در هر کجای دنیا خواهد بود. زیرا با استفاده از آن ، ضعف ایران در نداشتن پایگاه های دریایی در نقاط فرامنطقه ای و اقیانوس های دوردست جبران خواهد شد.
2️⃣ سلاح هایی که این شناور آنها را حمل می کند جالب توجه است؛ از قایق های تندروی موشک انداز سپاه گرفته تا هلیکوپترهای نظامی و ترابری و سیستم پدافند هوایی.
🔸 با التفات به شعاع عملیاتی قایق های موشک انداز سپاه که حداکثر چند صد کیلومتر بوده و پس از انجام عملیات مجددا نیاز به سوخت گیری پیدا می کنند ، این کشتی وظیفه پشتیبانی و لجستیک آنان را در نقاط دوردست ایفا خواهد کرد. خطر اصلی برای دشمنان رقبای ایران در عرصه دریایی ، خود این شناور عظیم الجثه نیست بلکه تجهیزات پرسرعت و منعطفی ست که حمل کرده و یگان هایی که در زمان بسیار کمی می توانند علیه آنان وارد عمل شوند. به عبارت دیگر محدوده عملیاتی سپاه از امروز صرفا خلیج فارس نخواهد بود ، بلکه هر کجای دنیا که لزوم عملیات در آن برای منافع ملی ایران احساس شود ، شناورهای تندروی سپاه مجهز به موشک های کروز دوربرد حاضر خواهند بود.
3️⃣ پیام اصلی حرکت این شناور پیام صلح و امنیت برای کشورهای منطقه است ولی زین پس برای دشمنان ایران معادلات دریایی پیچیده تر می شود ، زیرا در گذشته به محض وقوع خطر درگیری، ناوهای بزرگ متخاصم از محدوده آب های سرزمینی ایران بسیار دور می شدند تا از شعاع عملیاتی موشک های این کشور در امان باشند. با به کار افتادن این شناور ، دیگر هیج نقطه ای برای استقرار ایمن آنان وجود نخواهد داشت و قایق های ۱۳ متری سپاه که محمول آن هستند ، با سرعت بالای ۸۰ نات و قابلیت موشک اندازی ، مین ریزی و اژدر افکنی می توانند کابوس هر کشتی متخاصمی باشند.
4️⃣ این ناو بزرگ از تجهیزات پدافندی برد بلند و کوتاه مختلفی بهره می برد که توانایی آن برای دفاع و پایداری در مقابل حملات هوایی و موشک های کروز دشمن احتمالی را به نحو محسوسی بیشتر می کند .
5️⃣ کمک به متحدان ایران یکی از کارویژه های اصلی این کشتی و قایق های تندروی آنست .
اقیانوس هند و دریای عربی( نزدیک به یمن ) ، مدیترانه ( لبنان ، فلسطین و سوریه ) و اقیانوس اطلس و دریای کارائیب ( ونزوئلا ) می تواند گستره فعالیت این پایگاه متحرک باشد.
✅ در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه برمی آید که جمهوری اسلامی قصد گذار از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و به همین علت در سال های اخیر از تجهیزاتی رونمایی می کند که شعاع عملیاتی آنان فراتر از خاورمیانه است.
💢مطمئناً مقاومت مردم ایران در برابر شدیدترین تحریم های همه جانبه آمریکا و پیروزی در برابر آن ، مکمل قدرت نمایی های نظامی ست و پرستیژ و اقتدار جمهوری اسلامی در صحنه بین الملل را افزایش داده و دست آن را برای تحصیل منافع ملی می گستراند.
🌓 روشنا استان زنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نمونهای از تدابیر دولت روحانی:
قیمت لبنیات گران شد/ تاریخ خبرها:
۴ تیر ۹۹
۸ تیر ۹۹
۸ مرداد ۹۹
۲۰ مرداد ۹۹
۵ آبان ۹۹
۲۴ آبان ۹۹
۲۸ آبان ۹۹
🔻خبرنگار: افزایش قیمت بنزین تا کجا منطقیه؟
زنگنه: "تا وقتی که مردم تحمل کنند!!!"
🔸روحانی خطاب به منتقدین (آبان ۹۹): "میگویند مدیریت دولت فلانجور است. شما اصلا مدیریت میدونید چیه؟"
🔹جهانگیری خطاب به قالیباف (آبان ۹۹): "کمترین آشنایی با اقتصاد ندارید"!
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران: اروپاییها هم خواستار #برجام_موشکی و #برجام_منطقهای هستند.
◀️ «الیوت آبرامز»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در مصاحبهای گفته کشورهای اروپایی خواستار تمدید «بندهای زوالپذیر برجام» هستند.
🔹منظور از «بندهای زوالپذیر» در برجام که با نام «بندهای غروب آفتاب» هم شناخته میشود بندهایی در توافق هستهای است که محدودیتهای تعریفشده ذیل آنها برای فعالیتهای هستهای ایران بعد از دورههای زمانی مشخص منقضی میشوند.
🔹منتقدان برجام در آمریکا منقضی شدن برخی از محدودیتهای ایران در این توافق با گذشت زمان را جزو معایب این توافق دانسته و مدعی هستند که این محدودیتها باید تمدید و دائمی شوند. آنها از این بندهای مندرج در برجام که محدودیتهای آنها با گذشت زمان از بین میروند به عنوان بندهای «غروب آفتاب» یاد میکنند.
🔻آیا تحریمها در دولت آتی آمریکا رفع میشود؟
🔹آبرامز در مصاحبه با «الشرقالاوسط» درباره برنامههای احتمالی دولت آتی آمریکا برای بازگشت به برجام گفت: «برخی از تحریمهای ما علیه ایران به برنامه هستهای مربوط میشوند اما پارهای دیگر تحریمهای #حقوق_بشری یا #ضد_تروریستی هستند.»
🔹 وی اضافه کرد: «دشوار میتوان تصور کرد که یک رئیسجمهور بخواهد همه این تحریمها را- در حالی که میدانیم موارد نقض حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه دارند- لغو کند.»
🔹 نماینده ویژه دولت آمریکا در ادامه مدعی شد بازگشت به برجام پیچیده است و به آسانی فشار دادن یک کلید برق نیست. او گفت: «بازگشت به برجام، مثل فشار دادن کلید برق نیست [استعاره از ساده بودن]. کار بسیار پیچیدهای است و برای من روشن نیست چطور این اتفاق میتواند در یک روز یا حتی ظرف چند ماه بیافتد.»
🔻همگرایی اروپا و آمریکا علیه ایران
🔹او در ادامه به همگراییهای آمریکا و اروپا در خصوص سیاستهای دو طرف در قبال ایران هم اشاره کرد و مدعی شد که کشورهای اروپایی هم خواستار تمدید بندهایی از برجام هستند که با گذشت زمان منقضی میشوند.
🔹 آبرامز تصریح کرد: «روشن است که اروپاییها هم خواستار رسیدگی به برنامه #موشکی ایران، یا صادرات #تروریسم توسط ایران هستند و آنها هم میخواهند بندهای زوالپذیر برجام برای سالهای بیشتری تمدید شوند.» / فارس
#دشمن_نقابدار
🆔:@sgm_Ghaemon
☑️کنایه تند سرلشگر محسن رضایی به حادثه بندرعباس
🔹نالههای این زن و فرزندانش، روح قانون اساسی و وجدان عمومی مردم را جریحهدار کرد. آقای روحانی روز اول آمد و گفت سرهنگ نیستم و حقوقدانم.
🔹این چه حقوقدانی و مجری قانون اساسی است که اصل ۳۱ قانون اساسی را که بیانگر وظایف دولت است، فراموش کرده است؟ مردم امروز میگویند کاش یکنفر بیاید و بگوید من رئیس نیستم، #سربازم.
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍سید نظام الدین موسوی، نماینده ی مردم تهران در مجلس شورای اسلامی؛
🔷 دولت محترم گمان نمیکرد شورای نگهبان، طرح معیشتی مجلس را تایید کند لذا برغم مخالفت با طرح مجلس و ادعای خالی بودن خزانه، از بسته معیشتی خود رونمایی کرد.
حالا با تایید طرح مجلس، مجبور است هر دو بسته را به مردم بدهد.
اگر جای "صداقت" را "لجاجت" بگیرد، آدم هم چوب را میخورد هم پیاز را.
🆔:@sgm_Ghaemon
قا بل تامل آیا بازگشتِ بدون مذاکره، و یا بیبرنامه طرفین، خطایی استراتژیک نیست؟... ابتدا باید مشخص شود بازگشت آمریکا به برجام وفق کدام محملِ حقوقی-برجامی خواهد بود؟ چراکه بازگشت یکباره و غیرحقوقی، هم تایید کننده ضمنی خروج یکجانبه آمریکا است و هم هرگونه ادّعا و انتظار ایران و ایجاد زمینه برای استحکام تعاملات و... را انفعالی و بیاعتبار خواهد کرد... بایدن به احتمال قوی نخواهد پذیرفت بدون مذاکره به برجام بازگردد؛ و اعلام کرده است که خواهان مذاکرهای همهجانبه با ایران برای بازگشت و رفع تحریمها است... ترامپ منطقه را هم به برجام گره زده است، لذا معضلات ایران و آمریکا دیگر منحصر به مسائل هستهای نبوده و تمام مشکلات فیمابین را در بر میگیرد...»! کیهان
🆔:@sgm_Ghaemon
قائمون
قا بل تامل آیا بازگشتِ بدون مذاکره،
درباره نوشته ایشان اشاره به چند نکته ضروری است.
۱- مینویسد؛ «بازگشت یکباره و غیرحقوقی» آمریکا به برجام یک خطای استراتژیک است! که باید پرسید چه کسی گفته است و یا اجازه داده است که آمریکا به صورت «یکباره و غیرحقوقی» به برجام بازگردد؟! جمهوری اسلامی ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، سه شرط اساسی و قطعی تعیین کرده است، لغو همه تحریمها، پرداخت خسارت و آزاد کردن داراییهای بلوکه شده ایران. این سه شرط در مصاحبه هفته گذشته آقای عراقچی نیز مطرح گردیده و روی آن به عنوان شروط ایران تاکید شده بود. بنابراین سؤال این است که چرا ایشان صورت مسئله را به میل خود و به نفع آمریکا تغییر داده است؟!
۲- مینویسد؛ قبل از بازگشت آمریکا به برجام باید ایران و آمریکا با یکدیگر مذاکره کنند و میافزاید «بایدن به احتمال قوی نخواهد پذیرفت بدون مذاکره به برجام بازگردد»! و توضیح نمیدهد که از جانب ایران سخن میگوید یا آرزوی بر باد رفته ترامپ و پیشروی مانده بایدن را تکرار میکند! از کسی که مدعی آگاهی از امور بینالملل است بسیار بعید به نظر میرسد تاکنون متوجه نشده باشد که منظور بارها اعلام شده ترامپ و بایدن از مذاکره با ایران، «دیکتهنویسی» است و نه مذاکره به معنا و مفهوم تعریف شده آن در فرهنگ سیاسی. ترامپ چرا از برجام خارج شد؟ او به صراحت اعلام کرد که باید محدودیت صنایع موشکی ایران و محدودیت و کنترل حضور ایران در منطقه نیز به برجام اضافه شود! بایدن هم به صراحت اعلام کرده است که ورودش به برجام در صورت پذیرش همین شرایط از جانب ایران خواهد بود! و بازهم به صراحت اعلام کرده و میکنند که منظورشان از مذاکره، پذیرش این شرط و شروط از سوی ایران است! یعنی بیایید آنچه را به شما دیکته میکنیم، بنویسید! آیا جناب ابوطالبی خواهان دیکته دیگری از سوی آمریکا به ایران است؟! شبیه دیکتهای که با برجام به تیم مذاکرهکننده کشورمان تحمیل کردند؟! اگر پاسخشان منفی است پس بفرمایند منظورشان چیست؟!
۳- مشاور پیشین رئیس جمهور -شاید بیآنکه بداند و البته بسیار ناشیانه- آرزوی بر زمین مانده ترامپ را که امروزه بایدن در دست گرفته است تئوریزه میکند! و کاش توضیح میدادند که نظر ارائه شده ایشان با آنچه ترامپ و بایدن اعلام کرده و دنبال میکنند چه فرقی دارد؟! گفتنی است جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر شرایط سهگانه خود برای بازگشت آمریکا به برجام، بر این نکته نیز تاکید کرده است که هیچگونه مذاکرهای با آمریکا نخواهد داشت.
۴- یکی از تاسفآورترین بخشهای نوشته آقای ابوطالبی آنجاست که خواسته برزمین مانده آمریکا برای محدودیت صنایع موشکی و حضور ایران در منطقه را نیز ضروری!! میداند! ایشان بهگونهای که انگار با چند کودک دبستانی طرف است مینویسد «ترامپ منطقه را هم به برجام گره زده است، لذا معضلات ایران و آمریکا دیگر منحصر به مسائل هستهای نبوده و تمام مشکلات فیمابین را در بر میگیرد؛ ازاین رو، رفع تمامی تحریمها و بازگشت مطمئنِ طرفین نیازمند اجماعی ملّی برای حضور در میز مذاکره خواهد بود»! یکبار دیگر بخوانید! میگوید معضلات فیمابین ایران و آمریکا منحصر به مسئله هستهای نیست (دقیقاً همان ادعای ترامپ و بایدن) و تاکید میکند حل این معضلات نیاز به مذاکره دارد! (ترجمه دیکتهنویسی به مذاکره)!!
۵- مشاور پیشین رئیس جمهور در جایگاهی نیست که از ایشان انتظار تحلیل مسائل هستهای و سیاست خارجی باشد! و به نظر میرسد، به نیابت از سوی کسانی به صحنه آمده است که خود آنها، به علت ناکارآمدیهای پیدرپی و خسارتهای فراوانی که به ملت تحمیل کردهاند، جرأت آفتابی شدن در این زمینه را ندارند و پردهنشینی را ترجیح میدهند!
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از باقری
💠ما سازش را از هر کس و به هر شکلی باشد نخواهیم پذیرفت.
ما سازش را از هر کس و به هر شکلی باشد نخواهیم پذیرفت چون ملت نخواهد پذیرفت. در مذاکرات خود با این اشخاص مطالب خود را قاطعانه بیان کرده ایم، هر کس قبول کند، با ماست، والا از ما جداست.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۲ ، صفحه ۲۶۵
🔴 اجماع درباره یک ارزیابی امنیتی؛ روزهای بسیار خطرناک، پیش روی آمریکاست
💬 اوباما و بایدن: آمریکا بسیار از هم گسیخته و قطبی شده است.
💬 جان برنان رئیس پیشین سازمان سیا:
🔻 "روزهای آینده، برای آمریکا بسیار خطرناک است. ۶۰ روز آینده، از نقطه نظر امنیت ملی، روزهای بسیار بسیار خطرناکی است".
✍️ فارین پالیسی: زمانی به هویت مشترک در ایالات متحده افتخار می کردیم و تجزیه، دور از ذهن به نظر می رسید. اما اکنون، جنگ داخلیِ دوباره و تجزیه، در کمین آمریکاست. شبیه جنگ و خشونت هایی که در خاورمیانه و عراق سراغش را می گرفتیم.
#آمریکای_سابق
#ایالات_متفرقه
#ایالات_متحده_سابق
محمد ایمانی
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قائمون
📍امام خمینی( ره): بسیج لشکر مخلص خداست.
🔻 آغاز هفته بسیج بر بسیجیان عزیز مبارک باد.
#هفته_بسیج
#بسیج
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️با حضور سردار سلیمانی فصل جدیدی از مبارزه با داعش شروع شد/ سردار سلیمانی مستمرا با آیت الله سیستانی دیدار داشتند
✍دانایی فر، سفیر سابق ایران در عراق: ساعت 11 قبل از ظهر روز سه شنبه بیستم خرداد موصل سقوط کرد. ما مدام گزارشات را به تهران مخابره می کردیم. حدود ساعت 12 ظهر تلفنی با سردار سلیمانی صحبت کردیم. مدام گزارشات می آمد و ایشان در جریان بود. تقریبا ساعت یک بامداد روز چهارشنبه ایشان وارد بغداد شدند و فصل و نگاه جدیدی برای مقابله با داعش شروع شد. روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تا قبل از خطبه های نماز جمعه وضعیت روحی بسیار بدی در عراق حاکم بود.
سردار آمد و شروع به سازماندهی کرد و پل هوایی برای ارتباط بین تهران و بغداد برقرار شد و دولت عراق رسما از جمهوری اسلامی ایران تقاضای کمک کرد و با رهبری و هدایت آقای سلیمانی کارها شروع شد و نیروهای مقاومت برای دفاع اعلام آمادگی کردند. در خطبه نماز جمعه که مرجعیت فتوای جهاد داد و زمینه را فراهم کرد که نیروهای مردمی وارد شوند، نیروها سرازیر شدند و ناگهان شرایط روحی کاملا عوض شد. البته آمریکایی ها مدام در این ساعات و روزها اخبار منفی می آوردند که فلان جا دارد سقوط می کند و ناگهان چهار پنج استان دچار مشکل جدی شده بود.
اینجا بود که با فتوای تاریخی مرجعیت نیروهای قابل توجه مردمی اعلام آمادگی کردند و وارد شدند و سردار سلیمانی در کنار نیروهای مقاومت ظرف هایی برای جذب این گروه ها شدند
🆔:@sgm_Ghaemon