♦️ارتباطِ خود و خانوادهاش را با خارج تکذیب میکند اما نامه و پاسخِ نامهاش اولینبار از خارج منتشر میشود!
✍️صادق جعفری
🔹بندهای رد صلاحیت لاریجانی هر کدوم میتونه شامل هر یک از مسئولین بشه، اما کل بندها فقط شامل خودش و جهانگیری و روحانی میشه!
✍️حاج فیدل
🔹اگر شورای نگهبان همین مصادیق را در دوره های آینده نیز ملاک قرار دهد و برخی تسامح ها و مصلحت سنجی ها را کنار بگذارد، انتخابات صحنه رقابت سوابق، برنامه ها و کارنامه ها خواهد شد و دیگر هر کسی نمیتواند با شومن بازی و جنگ روانی از مردم رای جمع کند و ۸ سال کشور را منتظر تحقق وعده هایش نگه دارد!
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از روشنا استان زنجان
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمیک موشن به یاد سردار.تولید شده :مرکز افرینش های هنری بسیج معاونت فرهنگی هنری استان زنجان.آذر ۱۴۰۰
#حاج_قاسم
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
مجموعه ایده های مردمی سالگرد شهادت حاج قاسم.pdf
2.03M
📦 بسته مجموعه ایده
📌ایده های مردمی سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
#حاج_قاسم_سلیمانی
#قاسم_سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
🌅معرفی سایت ها جهت دانلود پوستر حاج قاسم سلیمانی
🔴 شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔹پایهگذاری امثال قاسم سلیمانیها در دوران دفاع مقدّس گذاشته شد. ۹۹/۶/۳۱
🔎b2n.ir/k77815
🔎b2n.ir/j11532
🔎b2n.ir/Faezun_Special
🔎b2n.ir/a55163
🔎soleimani.ir/poster
عکس اقامه نماز و مراسم تشییع
https://b2n.ir/k01791🔎
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
📍سفیر ایران در یمن به شهادت رسید
🔹سخنگوی وزارت خارجه: #شهید_حسن_ایرلو که از جانبازان شیمیایی جنگ تحمیلی بود، در یمن به کرونا مبتلا شد و بهدلیل همکاری دیرهنگام برخی کشورها، در شرایط نامناسبی به کشور بازگشت و علیرغم تلاش برای درمان، سحرگاه امروز به شهادت رسید.
#قائمون
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۲۹)
🌀 خبر: نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند.
🍃🌹🍃
❌گزارههای خبری:
1⃣ «محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات ۲۲ آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد...».
2⃣ «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (۲۷ آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
3⃣ «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
🔺 گزاره تحلیلی: این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند!
✍ حسین عباسیان
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۳۰)
🌀خبر: طی روز گذشته نشستی بینالمللی با حضور نمایندگان سازمان همکاری اسلامی و نمایندگان سازمان ملل و برخی کشورها همچون آمریکا، جین، روسیه و ... در راستای حمایت از افغانستان در اسلامآباد پاکستان برگزار شد. در این نشست اکثریت وزرای خارجه کشورهای منطقه همچون ایران، عربستان و ترکیه حضور پیدا کرده بودند. در رابطه با این نشست و تأثیرگذاری جمهوری اسلامی ایران بر تحولات افغانستان ذکر چند نکته ضروری است؛
🍃🌹🍃
1⃣ این نشستها در قالب حمایت از مردم افغانستان و کمک به این کشور جهت جلوگیری از بحرانهای اجتماعی و انسانی است؛ اما بر همگان روشن است که ماهیت این نشستها صرفنظر از مسائل انسانی، تأثیرگذاری بازیگران منطقهای و جهانی بر تحولات افغانستان است.
2⃣ از زمان به قدرت رسیدن طالبان، میلیاردها دلار کمک مالی که برای افغانستان در نظر گرفته شده بود، در تابستان امسال به حالت تعلیق درآمده و این نشست به دنبال راهحلهایی برای کمکرسانی به این کشور است.
3⃣ بسیاری بر این باورند که برگزاری این نشست در پاکستان با هدف به رسمیت شناخته شدن طالبان صورت گرفته است. این در حالی است که تاکنون هیچ کشوری دولت طالبان را به رسمیت نشناخته است.
4⃣ راهبرد جمهوری اسلامی ایران در افغانستان مبتنی بر چند گزاره است: الف) حکومت فراگیر واقعی و مؤثر که همه اقوام و مذاهب افغانستان در آن نقش داشته باشند؛ ب) ارسال کمکهای بشردوستانه به مردم افغانستان؛ ج) عدم مداخلات خارجی توسط بازیگران فرامنطقهای و عدم حضور آنها در این کشور؛ د) حل مسائل افغانستان با گفتگوهای بین جریانی. این چهار گزاره راهبردهای اصلی ایران در رابطه با افغانستان است که در صحبتهای وزیرخارجه در این کنفرانس هم منعکس شد.
🔺نکته آخر: در مجموع میتوان گفت که تحولات افغانستان بر روی سایر کشورها همچون ایران تأثیر مستقیم دارد؛ ازاینرو، نقشآفرینی تهران در ایجاد ثبات در این کشور ضروری است.
✍ محمدرضا فرهادی
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🍁
⭕️ روایت پژوهشگران "دانشگاه هاروارد" از قدرت فزاینده سایبری ایران:
🔹"مرکز بلفِر برای علم و امور بین المللی"، در دانشکده هاروارد-کندیِ آمریکا که از سال 2017 میلادی تاکنون، توسط "اَش کارتر" وزیر دفاع سابق آمریکا مدیریت می شود، به تازگی در یک گزارش راهبردی با عنوانِ "ارزیابی مجدد در مورد راهبردهایِ سایبری ایران"، به بررسی قدرت و توان سایبری ایران پرداخته و به طور خاص این مساله را مورد اشاره قرار داده است که اساسا بسیاری از رهبران غربی به اشتباه، ماهیت توان سایبری ایران را "واکنشی"(به مثابه واکنشی در برابر انجام اقدامات مختلف علیه ایران) ارزیابی می کنند. این مرکز همچنین معتقد است که همین تصورِ اشتباه، در ذهنِ بسیاری از تصمیم سازان غربی به باوری غالب تبدیل شده و عملا موجب شده تا آن ها خلاقیت های قابل توجه و پیشرفت های سریعِ توان و قدرت سایبری ایران را نبینند.
🔻گزارش راهبردی مذکور می نویسد: "بسیاری از سیاست سازان غربی، تصوری ابتدایی از قدرت سایبری ایران دارند. آن ها معتقدند ایران به گزینه انجام اقدامات سایبری تنها در صورتی می اندیشد که بخواهد پاسخی برای اقدامات علیه خود ارائه کند. از طرفی، یک ایده دیگر نیز در این راستا مطرح است و آن این که اساسا رهبران غربی سعی دارند با هماهنگ سازی جریان های رسانه ای خود علیه توان سایبری ایران و تصویرسازی از ایران به عنوان بازیگری که در حوزه سایبر، رویه های غیرمنطقی را در پیش می گیرد، عملا فضا را برای توجیه اقداماتِ نادرست و تهاجمی خود علیه ایران فراهم کنند و در عین حال تا جای ممکن از انتقادات گسترده افکار عمومی جهانی علیه خود نیز در امان باشند".
🔹در این گزارش آمده: "ایران رویه ها و راهبردهای هوشمندانه ای را در عرصه مسائل سایبری در پیش گرفته است و عملا از این توان خود برای جمع آوری اطلاعات، و همچنین ترویج روایت ها و گفتمان هایی که به عنوان نماد آن ها در عرصه بین المللی شناخته می شود استفاده می کند. از این منظر، قدرت سایبری ایران از ماهیتی چند لایه برخوردار است".
🔸مرکز یاد شده همچنین به طور خاص به این مساله اشاره دارد که "آنچه در شرایط کنونی بازیگران منطقه ای، مخصوصا اسرائیل و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را نگران کرده این است که ایران به نحو فزاینده ای در محیط سایبری قدرت می گیرد و عملا قادر است آن ها را با چالش هایی اساسی رو به رو سازد. در این راستا، بسیاری از نهادهای تحقیقاتی اسرائیلی به مقامات این رژیم هشدار داده اند که اگر ایران بخواهد دست به تشدید نزاع های سایبری با اسرائیل بزند، بدون تردید این اسرائیل خواهد بود که بازنده بازی است. دلیل اصلی این مساله نیز کاملا روشن است زیرا ایران به صورت هدفمند می تواند بانک ها، مراکز تجاری و اقتصادی و بسیاری از زیرساخت های حیاتی اسرائیل را هدفِ حملات سایبری قرار دهد که این مساله در نوع خود خسارت های جبران ناپذیری را برای تل آویو به همراه خواهد داشت. موضوعی که حتی می تواند اقتصاد اسرائیل را نیز تا حد زیادی فلج سازد".
📍این گزارش به طور خاص به این مساله اشاره کرده که "ساده انگاری های مقام های غربی در مورد قدرت سایبری ایران موجب شده تا تهران بتواند از این مساله نهایت استفاده را ببرد و عملا به نقاط نفوذ کند که آمریکایی ها و اسرائیلی ها حتی تصور آن را نیز نمی توانستند بکنند".
🔸در پایان گزارش، ضمن تکرار این مساله که "رهبران غربی باید برنامه و قدرت سایبری ایران را در قالبی منسجم و کاملا عقلانی و هدفمند ارزیابی کنند و تفاسیر کهنه خود را دراین رابطه دور بیندازند"، چند پیشنهاد برای مهار توانمندی های سایبری ایران مطرح شده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
1_1359274711.pdf
216.4K
📦 بسته مجموعه ایده
📌ایده های مردمی سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی بخش سوم
#حاج_قاسم_سلیمانی
#قاسم_سلیمانی
#سردار_سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل
🍃🌹🍃
🌀خبر:سیاست تخصیص ارز ترجیحی به جامعه هدف محقق نشده است
معاون امور اقتصادی وزارت اقتصاد گفت: اصابت سیاست تخصیص ارز ترجیحی به جامعه هدف کاملاً محل تردید و ابهام است.
🌐 تحلیل:
🌍 علت اینکه نگاه عموم کارشناسان و اساتید علم اقتصاد به ارز ۴۲۰۰ تومانی منفی است تخصیص این ارز به بخش خصوصی و فسادی است که این ارز ایجاد کرده است.
🌍 در دوران دفاع مقدس شاهد بودیم که وزارت بازرگانی با دلار ارزان، کالا تهیه میکرد و از طریق کالابرگ، این کالاها را به دست مصرف کننده میرساند.
🌍 در آن زمان تعاونیها نقش اصلی را ایفا میکردندهر چه از آن دوران عبور کردیم فساد در تعاونیها نیز افزایش پیدا کرد به طوری که تعاونیها دیگر کارایی اولیه را نداشتند.
🌍 در قانون اساسی ایران یکی از اصول مهم، تشکیل تعاونیها در اقتصاد است اما این نکته لازم به ذکر است که با افراد مفسد نمیتوان کار تعاونیها را پیش برد و قطعاً تعاونیها نمیتوانند کارایی لازم را با حضور این افراد داشته باشند.
🌍 اکنون دلار ارزان قیمت در اقتصاد ایران وجود دارد که وقتی به سابقه این دلار ارزان می نگریم میبینیم منشأ حضور دلار ارزان قیمت در دست بخش خصوصی از زمان دولت هاشمی رفسنجانی وجود داشته است که این ناشی از سیاستهای تعدیل اقتصادی آن دوران است.
🌍 در نظام سرمایه داری مبنا بر این است که دلار ارزان قیمت در دست بخش خصوصی باشد تا این بخش تصمیم بگیرد چه چیزی مورد نیاز است و آن را وارد کند که نتیجه این تصمیم حداکثر کردن سود و لذت و ثروت خواهد بود. برای همین دست بخش خصوصی آزاد بود که هر طوری که بخواهد از این دلار استفاده کند و در نهایت نظام لیبرالیسم به جایی رسید که فقط افزایش سود را برای بخش خصوصی میدید و دیگر کاری نداشت که مردم در چه شرایطی زندگی میکنند که نتیجه اش را میتوان در اقتصاد انگلستان و یا در خود آمریکا طی ۵۰ سال گذشته مشاهده کرد.
🌍 متأسفانه در دورانی مسئولین اجرایی کشور نیز سعی میکردند همان سیاستهای لیبرالیسم را در اقتصاد ایران جا بیندازند عدم دخالت دولت در اقتصاد موجب میشود تا بخش خصوصی هر طور که بخواهد رفتار کند و منفعت خود را بالا ببرد. زیرا بخش خصوصی فقط به دنبال حداکثر کردن سود خود است که دیدید در همین ارز ۴۲۰۰ تومانی وقتی ارز ارزان قیمت در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت عدهای در بهترین حالت کالای مورد نیاز را آوردند اما توزیع نکردند و آن را احتکار کردند تا قیمت کالاها در بازار افزایش پیدا کند و کمترین نظارت نیز از سوی دولت در این خصوص صورت گرفت.
🌍 متأسفانه افرادی در کنار شخص رئیس جمهور قرار گرفتهاند که همان تفکر اقتصاد لیبرالیسم را دارند و سعی میکنند همان سیاستهای تعدیل را در اقتصاد دوباره پیاده کنند.
🌍 وقتی تصمیم به حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی میگیریم و قصد داریم با دلار بالای ۲۰ هزار تومان کالا تأمین کنیم قطعاً اثرات اقتصادی خود را در جامعه خواهد گذاشت. در سه سال گذشته دیدیم که چگونه قیمت کالا با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به میزان حد اقل ۱۹۰ درصد افزایش پیدا کرد و در عوض کالاهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز دریافت نکرده بودند رشد قیمت ۴۰۰ درصدی داشتند. با این شرایط اکنون دولت تصمیم دارد ارز ۴۲۰۰ تومانی را حذف کند. بنابراین طبیعی است که قیمتها رشد فزاینده و غیر قابل باوری را تجربه کنند و این سوال مطرح است که آیا ۶۰ میلیون نفر مردم که به گفته مرکز آمار و بانک مرکزی زیر خط فقر هستند و درآمد ماهانه زیر ۱۱ میلیون تومان دارند میتوانند از عهده این گرانی کالا بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برآیند؟
🌍 حقوق کارگر ۴ میلیون تومان در ماه است. قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی آیا تصمیمی برای بهبود معیشت این افراد گرفتهاند؟ اگر این گونه است ابتدا این تصمیم را اجرایی کنند و بعد به دنبال اصلاح نرخ ارز باشند زیرا مردم هم اکنون گرفتار معیشت هستند.
🌍 یکی از سیاستهایی که دولت میتواند در این شرایط اجرا کند نظام توزیع کالابرگ است و دقیقاً همان سیاستی که در زمان دفاع مقدس پیگیری شد اکنون نیز این سیاست باید در دستور کار دولت قرار گیرد. به طوری که کالاها از طریق تعاونیها و بر اساس نظام عرضه کالابرگی در اختیار اقشار آسیب پذیر جامعه قرار گیرد.
🌍 دولت با احیای مجدد تعاونیها میتواند کمک مؤثری به اقتصاد کند و دست دولت را در خصوص کنترل قیمتها باز بگذارد. زیرا قطعاً کنترل و نظارت روی تعاونیها بسیار راحت تر از کنترل روی بخش خصوصی است زیرا تعاونی یک نظام خودکنترلی هم دارد به طوری که اعضا حتماً روی مدیریت تعاونیها نیز نظارت میکنند تا تعاونیها به سمت فساد اقتصادی حرکت نکنند.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon