eitaa logo
قائمون
308 دنبال‌کننده
10.6هزار عکس
5.9هزار ویدیو
470 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
وزیر کشور: افراد رده پایین طالبان که اظهاراتی علیه ایران داشتند، برکنار شدند 🔹براساس اشتباهی که مرزبانان افغانستانی انجام دادند، درگیری‌ها اتفاق افتاد. تاکنون چند نوبت اتفاقات ازاین‌دست داشته‌ایم به مسئولان افغانستان توصیه می‌کنیم که مرزبانان خود را توجیه کنند. 🔹برخی افراد غیرمسئول یا در رده‌های مسئولیت پایین افغانستانی اظهاراتی علیه ایران داشته‌اند که براساس گزارش‌های دریافتی، آنها را برکنار کرده‌اند. 🔹اکنون با حاکمان افغانستان در تعامل هستیم و هر حرفی باشد از طریق گفت‌وگو باید حل شود.
راهبرد جدید آمریکایی‌ها برای توافق با ایران چیست؟ شنیده‌ها حاکی از این است که ظاهراً راهبرد جدید آمریکایی‌ها در خصوص تعامل با ایران در مسئله هسته‌ای چیزی شبیه آنچه توافق موقت می‌گفتند است. در این خصوص شنیده شده است که مدل و مبنای اصلی این طرح که آنها اسم این موضوع را -فریز در مقابل فریز- نام گذاشته اند، بر این اساس است که ایران در مقابل فریز کردن برخی اقدامات خود در حوزه هسته‌ای، تعلیق برخی تحریم‌ها را دریافت کند. طبق شنیده ها یکی از مقامات ارشد دستگاه سیاست خارجی در سفر خود به عمان تأکید کرده است که با توجه به امکانپذیر بودن جمع بندی و حل اختلافات محدود باقیمانده در مسیر احیای توافق هسته‌ای بررسی پیشنهاد غرب مبنی بر انعقاد توافق موقت فریز در برابر فریز موضوعیتی در حوزه دیپلماسی و سیاست خارجی ایران ندارد. عمانی‌ها طی ماههای اخیر به یکی از واسطه گران مذاکرات غیر مستقیم برجامی ایران و آمریکا تبدیل شده اند و در تلاش هستند نسبت به این موضوع اجماع حاصل کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا نیلوفر حامدی و الهه محمدی تنها برای یک خبر بازداشت شده‌اند؟ 🔹رسانه‌های ضدایرانی تلاش دارند بازداشت ۲ خبرنگار روزنامه‌های شرق و هم‌میهن را تنها به‌خاطر پوشش خبری حادثه مهسا امینی تقلیل دهند. اما اطلاعات موثق نشان می‌دهد نیلوفر حامدی و الهه محمدی در دوره‌های آموزشی موسسات براندازی نرم شرکت کرده و با سرویس‌‌های جاسوسی بیگانه ارتباط داشته‌اند.
📍 جدای از کابینه یهودی بایدن، تعداد کارکنان کاخ سفید ۴۷۴ نفر است که حدود نیمی از آنها یهودی‌اند، در حالی که جمعیت یهودیان آمریکا به ۳ درصد هم نمیرسد. آمریکا دارای ایدئولوژیک‌ترین حکومت است، با نقاب دموکراسی ✍ج.ا. توسط همینا متهم است به استفاده ابزاری از دین و دائم نسخه جدایی دین از سیاست برامون میپیچند
📍رهبر انقلاب در دیدار رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان: ایران و ترکمنستان خویشاوند و دارای اشتراکات فرهنگی بسیار هستند 🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان، ایران و ترکمنستان را خویشاوند و دارای اشتراکات فرهنگی بسیار خواندند و تاکید کردند: این اشتراکات فرهنگی زمینه مهمی برای گسترش بیش از پیش روابط در بخش‌های مختلف به‌‍ویژه در حوزه‌های انرژی و راه است. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود صدها دانشمند وشخصیت نام‌آور در حدفاصل رودخانه‌های اترک و جیحون در دوکشور و همچنین وجود مقبره «مختومقلی فراغی» شاعر پرآوازه ترکمن در ایران افزودند: این زمینه‌های فرهنگی را نباید دستکم گرفت. 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تقدیر از توجه ویژه رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان به مسایل فرهنگی و دینی و اهتمام برای گسترش مراکز فرهنگی و مساجد، خاطرنشان کردند: در زمینه مسایل تجاری، ظرفیت‌های بیشتری برای گسترش همکاری‌ها به‌خصوص در بخش راه و حوزه‌های مربوط به آب، برق و گاز وجود دارد و جمهوری اسلامی ایران آماده همکاری در این بخش‌ها است. 🔸ایشان با اشاره به درخواست رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان برای حضور متخصصان و کارشناسان ایرانی جهت احداث یک بزرگراه، از نزدیکی مرز ایران و ترکمنستان تا دریای خزر، افزودند: وزارت راه ایران توانایی احداث این بزرگراه را دارد، ضمن آنکه با توجه به جایگاه مهم ارتباطات زمینی و ریلی در اقتصاد جهانی، ما مصمم به تکمیل مسیر ترانزیتی شمال به جنوب هستیم که می‌تواند ترکمنستان و کشورهای اطراف ان را به دریای عمان متصل کند. 🔹رهبر انقلاب اسلامی گسترش روابط را به نفع دوکشور دانستند و با اظهار خوش‌بینی نسبت به آینده روابط، تاکید کردند: همکاری بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران و ترکمنستان زمینه ساز ارتقاء جایگاه دو کشور در دنیای درحال تحول خواهد بود. 🔸در این دیدار که آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز حضور داشت، آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس شورای مصلحت خلق ترکمنستان با اظهار خرسندی از دیدار با رهبر انقلاب اسلامی گفت: من همواره در طول سال‌های گذشته و در دوران ریاست جمهوری خود، در سفرهایی که به ایران داشتم از دیدگاه‌ها و توصیه‌های جنابعالی بسیار استفاده کردم و براساس آن توصیه‌ها کارهای مهمی انجام گرفته است و در این دیدار نیز بدنبال بهره‌گیری از توصیه‌ها برای انجام طرح‌های بزرگ در ترکمنستان هستم. 🔹وی با اشاره به مذاکرات خود با مسئولان کشورمان افزود: در این مذاکرات توافق‌های خوبی برای گسترش همکاری‌ها به‌ویژه استفاده از توان متخصصان و کارشناسان ایرانی در ساخت راه و حوزه های آب،برق و گاز انجام گرفت.
📍حرکت در مسیر درست 🔶حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه با هدف شرکت در نشست وزرای خارجه کشورهای گروه بریکس ،در صدر هیاتی عازم کیپ تاون آفریقای جنوبی شد. 1⃣‌ بریکس، گروهی متشکل از پنج اقتصاد بزرگ در حال ظهور دنیاست(برزیل،‌روسیه،هند،چین،آفریقای جنوبی) که رقیب اصلی گروه هفت که تحت سلطه غرب است می باشد. 2⃣ کشورهای بریکس در مجموع، حدود چهل درصد جمعیت، نزدیک به یک‌چهارم تولید ناخالص ملی و حدود یک‌سوم خاک دنیا را تشکیل می‌دهند. 3⃣ کشورهای عضو بریکس نقشی حیاتی در اعمال چند جانبه‌گرایی واقعی و ارتقاء وحدت و قدرت در میان کشورهای در حال توسعه ایفا می‌کنند. 4⃣ یکی از برنامه‌های اصلی بریکس دلارزدایی و شکستن انحصار دلار در اقتصاد دنیاست که امروزه مورد توجه اکثریت کشورها و حتی متحدان سنتی آمریکا قرار گرفته است. ✅ عضویت در بریکس ،در ادامه مسیر درست سیاست منطقه‌ای و نگاه به شرق دولت سیزدهم می‌باشد،که پس از عضویت ایران در پیمان شانگهای ،تلاش برای تکمیل کریدور شمال به جنوب و توسعه‌ی روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه می‌تواند به اقتصاد کشور کمک شایانی نماید.
🔴شهادت «حمیدرضا الداغی» افکار عمومی کشور را بشدت تحت تاثیر قرار داد 🔹رهبر انقلاب:در فاصله زمانی میان «فضل بن شاذان نیشابوری» تا «حاج ملاهادی سبزواری» که حدود هزارسال است، ستاره‌های درخشان علمی، معنوی و معرفتی فراوانی به چشم می‌خورند که همه این بزرگان، شناسنامه و هویت تاریخی این شهرها هستند و باید به نسل جوان معرفی شوند. 🔹در این دو شهر از یک جوان عارف و مجاهد حدوداً بیست ساله همچون شهید ناصرباغانی از سبزوار تا یک انسان مجاهد میان سال و جاافتاده همچون شهید نورعلی شوشتری از نیشابور می‌توان دید که وصیتنامه‌های آنها پر از حکمت و معرفت است. 🔹هر یک از شهدا همچون شوشتری، باغانی، برونسی و شهید اخیرِ سبزوار، شهید «الداغی»، به نحوی می‌توانند الگو باشند، همان‌گونه که دیدیم شهادت «حمیدرضا الداغی» افکار عمومی کشور را چگونه بشدت تحت تاثیر قرار داد.
نوشته ۲ نکته بعد ۳ تا گفته! آرای میرحسین سال۸۸ هم همینجوری شمردن و مشارکت ۴۰میلیونی رو به گند کشیدن😂 آخرش هم یادش رفت بنویسه رفع حصر، خواست مردم😂 🤣درضمن قابل توجه آقای ابطحی و رفقاش: شورش اشرافیت شما برعليه جمهوریت در سال۸۸ فراموشمان نشده!!!
🔴دفتر رایزن فرهنگی ایران در باکو بسته و نماینده آن اخراج شد 🔹ایرنا، خبرگزاری دولت نوشت:بسته شدن دفتر رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در باکو پس از اخراج نماینده آن سازمان، بهانه جویی‌های دولت آذربایجان به دلیل اختلافات اخیر میان دو کشور است. 🔹جمهوری اسلامی ایران همواره در روابط با همسایگان حسن نیت داشته است و خواستار حل مشکلات میان دو کشور از طریق گفتگو و پرهیز از اقدامات بی منطق، احساسی و تنش افزا بوده است، لذا برخی ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه های آذربایجانی در این خصوص کذب محض است. 🔹جمهوری اسلامی ایران املاک زیادی در باکو دارد که مالک آن ها است و اقدامات اخیر بهانه جویی هایی یکطرفه و عجولانه طرف آذربایجانی برای املاکی است که متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران است که البته با گفتگو قابل حل و فصل است.
✴️پیروزی بزرگ ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 🔸ایران به یک پیروزی بزرگ در مجادله مداوم خود با ادعاهای دروغین و غیرکارشناسی رژیم صهیونیستی, انگلیس و آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دست پیدا کرد؛ یک پیروزی بزرگ که دشمن صهیونیستی را به شدت ناامید کرده و آنها امشب رخت عزا پوشیده و در گزارش‌های متعدد به پیروزی غیرقابل باور ایران در این عرصه پرداختند. بر اساس گزارش‌ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تازه‌ترین گزارش فصلی خود درباره موضوعات پادمانی و اجرای برجام در ایران را عصر روز چهارشنبه در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار داد. 🔸مدیرکل آژانس در گزارش خود که به طورکم سابقه‌ای با لحن مثبت نوشته شده، اعلام کرده است که یکی از سه مکان‌ مورد بحث در «مریوان» مورد بررسی، حل و فصل و «بسته» شده است. آژانس پیش از این اسناد پشتیبان در مورد مکان موسوم به «مریوان» را به ایران ارائه کرده بود. این اسناد ادعایی آژانس تنها دو تصویر از یک مکان ناشناخته بود که نمی‌توانست به هیچ وجه به عنوان شواهد معتبر تلقی گردد، زیرا به راحتی قابل جعل بوده و به همین دلیل ارزش حقوقی و فنی نداشت. آژانس در اسناد ارایه شده به وجود آشکارسازهای نوترونی در این مکان اشاره کرد که اصولاً هیچ مبنای پادمانی و حتی پروتکل الحاقی ندارد که ایران بخواهد در این چارچوب‌ها به آن پاسخ دهد. 🔸با این وجود، ایران بر اساس حسن نیت خود، به صورت داوطلبانه اجازه دسترسی به آژانس داد و توضیحات در مورد تاریخچه کامل، استفاده و حتی کاربرد سوله‌های موجود در این مکان را ارائه کرد. آژانس اطلاعات دریافتی از ایران را صرفاً با اتکای غیرموجه به برخی اسناد غیرمعتبر و ساختگی و نتیجه‌گیری جعلی و باطل مبتنی بر مفروضات نادرست مطابق با اسناد ادعایی مذکور درنظر گرفت. (این اسناد و تصاویر با همکاری نزدیک انگلیس و رژیم صهیونسیتی جعل و با حمایت آمریکا در اختیار آژانس قرار گرفته و با لابی سنگین به آنها استناد می‌شد) 🔸ایران در پاسخ اعلام کرده بود، این مکان برای بهره‌برداری از خاک نسوز طی قراردادی با یک شرکت خارجی در چند دهه‌ پیش مورد استفاده قرار گرفته است. با این حال، آژانس بی‌دلیل ادعا کرد که این مکان در فعالیت‌های هسته‌ای مشارکت داشته است. ایران تاکید کرد که ادعاهای آژانس مبنی بر اینکه در این مکان آزمایشات انفجاری با سپر محافظ برای آماده‌سازی جهت استفاده از آشکارسازهای نوترونی بوده است صرفاً یک خیال‌پردازی مبتنی بر اطلاعات غیرموثق و نادرست است. 🔸به علاوه، ایران اعلام کرده بود که منشأ وجود اورانیوم تهی شده با U-۲۳۶ ذکر شده در نتایج تحلیلی نمونه‌های محیطی آژانس ناشناخته است و واضح است که منشأ این ذرات ایران نیست، بلکه منشأ آن‌ها از شرکت‌هایی مانند مرک، امرشم و ... است که به صورت تجاری در بازار موجود هستند. برای آژانس که ادعا می‌کند مجموعه‌ای غنی از ویژگی‌های ذرات برای اثبات آن‌ها را دارد یافتن این مساله نباید کار دشواری باشد. مقامات ایران هم‌چنین تصریح کردند که منشأ احتمالی دیگر ذرات گزارش شده توسط آژانس می‌تواند ناشی از اقدامات خرابکارانه (خرابکاری) باشد. 🔸حل و فصل یکی از سه موضوع پادمانی بعد از ماه‌ها تنش بر سر آنها نشان می‌دهد، همکاری‌ها میان ایران و آژانس از جنس تعامل و گفت‌وگو بیش از تقابل و تشدید فضا موثر است. پیشرفت انجام گرفته نشان می‌دهد، اگر اراده سیاسی برای حل و فصل آنها وجود داشته باشد موضوعاتی از این دست لاینحل و بغرنج نبوده و نیست.‌ کشورهای اروپایی و آمریکا هر زمان تصمیم به تشدید فضا گرفتند، جز پاسخی سخت‌تر از سوی ایران دریافت نکرده‌اند. از جمله این پاسخ‌ها، تصمیم ایران برای غنی‌سازی ۶۰ درصد در فردو در واکنش به قطعنامه سه کشور اروپایی و آمریکا در آبان ماه ۱۴۰۱ بود. 🔸بر اساس گزارش جدید آژانس، ایران اجازه داده است که تعدادی از دوربین‌های جمع‌آوری شده بعد از صدور قطعنامه در آژانس دوباره نصب شوند. مدیرکل در گزارش خود همچنین اعلام کرد که موضوع کشف ذرات اورانیوم ۸۳.۷ درصد مورد بررسی و سوالات و ابهامات آژانس رفع شده است.‌ با این حال این موضوع نیز در فرآیند مذاکرات فنی که در یکی دو ماه اخیر انجام شد مطرح و آژانس اعلام کرده است که دیگر سوال و ابهامی در این‌باره ندارد. 🔸به نظر می‌آیدبا توجه به پیشرفت‌های انجام گرفته درروند مذاکرات، که در نتیجه آن دو موضوع پادمانی حل و بسته شده و از ایران سطح نظارت های آژانس در سایت اصفهان را افزایش داده است، فضا برای همکاری‌های بیشتر میان ایران و آژانس و حل و فصل ابهامات ایجاد شده است. به علاوه گزارش رو به جلو و تقریبا مثبت آژانس این پیام را دارد که کشورهای صاحب نفوذ اروپایی و آمریکا در شورای حکام نسبت به حل مسایل و اختلافات ایران و آژانس بیشتر از سه ماه گذشته تمایل دارند. به عبارت دیگر، آن‌ها اعتراف کردند که از ایران شکست سختی خورد
🔴 شبهه: برخی افراد از این می ترسند که نکند با مقابله قاطع با هنجارشکنان، کشور خدشه دار شود. پاسخ اجمالی: 1⃣ اگر اینگونه باشد، نه در مورد که در مورد هزار مساله دیگر هم این احتمال وجود دارد که امنیت ما تحت تاثیر قرار بگیرد و با اعتراضات مواجه شویم؛ مثل موضوع ، وضعیت ها، ، وضعیت تجارت بازی مدارس غیردولتی، ترک فعل برخی مسئولین و مدیران، گرفتار شدن مردم در پیچ و خم ادارات دولتی و ... 👈 جالب این است که آن مسائل را حل نکرده ایم و سال هاست که در حال راه رفتن روی اعصاب مردم هستند اما وقتی سخن از اجرای حکم الهی و اتفاقاً خواست مردم و صاحبان اصلی انقلاب می شود، مساله امنیت را وسط می کشیم❗️ 2⃣ ره در اوج درگیری های داخل کشور و در اوج جنگ با سایر کشورهای جهان و در زمانی که مردم عادت به وضعیت فسق و فجور زمان شاه داشتند، در مشکلات اقتصادی به سر می بردیم و ... به طور قاطع پای مساله ایستاد. اتفاقاً آن زمان وضعیت امنیتی ما به اندازه امروز، محکم و استوار نبود. 3⃣ اتفاقاً برای هم که شده باید محکم جلوی هنجارشکنان ایستاد. از آنجایی که باور، اعتقاد و فرهنگ اسلامی، بزرگترین پشتوانه انقلاب اسلامی و مایه امنیت و نگهداری کشور در بیش از ۴۴ سال گذشته بوده، بنابراین در برابر هر چیزی که موجب تهدید و آسیب زدن به این ریشه و دستاوردهای آن می شود - چه به صورت جنگ و چه به صورت جنگ - باید محکم ایستاد. ادامه هنجارشکنی ها منجر به برای کل کشور و در عرصه های گوناگون می شود. هنجارشکنی علنی یعنی شدن پایه های نظام اسلامی و سست شدن پایه های نظام اسلامی یعنی اجازه طمع به دشمن دادن و راه را برای از بین بردن ماهیت جمهوری اسلامی باز کردن. وقتی هم که جمهوری اسلامی نداشتیم، به ناچار باید عوارض گوناگون و ناامنی ها در عرصه های مختلف را به جان بخریم. ⏪ نتیجه اینکه، نمی توان از ترس اینکه یک جا اعتراض و داد و فریادی از یک مشت طرفدار بی بند و باری بلند می شود، عقب نشینی کرد اما برای هزارجای دیگر کشور نا امنی ایجاد کرد.
♦️‌ایران، عامل اصلی لغو ناگهانی سفر برنامه‌ریزی شده بلینکن به سرزمین‌های اشغالی شب گذشته روزنامه صهیونیستی معاریف، به نقل از یک مقام سیاسی صهیونیست نوشت: 🔹این سفر احتمالا به علت «مسائل فنی» لغو شده است، اما نباید اثر «شرایط کنونی منطقه» را هم نادیده گرفت. 🔹تلاش آمریکا در «نادیده گرفتن مسئله پرونده هسته‌ای ایران» در آستانه انتخابات ۲۰۲۴ را می‌توان از دلایل لغو این سفر دانست./مهر ‌