eitaa logo
قائمون
304 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌مروری بر نفوذ استارتآپی در کشور! ⚠در آوریل سال ۹۴ (۲۰۱۴) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند. 🟡در همان سال، دانشگاه برکلی کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند که استارتآپ های ایرانی و خارجی در آن شرکت می کنند. دومین کنفرانس ibridge در سال ۲۰۱۵ در برلین آلمان برگزار شد. در کنفرانس برلین، استارتآپ هایی مانند دی جی کالا،تخفیفان، آپارات و کافه بازار شرکت می کنند. ⛔روزنامه کیهان در طی دو گزارش در سال ۹۴، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا،برگزار نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه،به آن اشاره شده است. ⁉سوالی که پیش می آید این است که چرا آمریکایی که تحریم های سنگین بر علیه مردم ایران در این چندین سال بسته است و حتی تحریم های داروهای ضروری را اجرا کرده است، در سال ۹۴ تصمیم میگیرد که مساله آموزش را از موارد تحریم جدا کند تا راه برای رفتن استارتآپ های ایرانی به کنفرانی آی بریج باز بشود؟! 👈در اغتشاشات سال گذشته،نقش استارتآپ هایی مانند دی جی کالا، تخفیفان، آپارات و کافه بازار را نیز مشاهده کردیم! حالا هم برخی از پلتفرم های استارتآپی در سالگرد اغتشاشات بار دیگر با سردمداری دی جی کالا، اقدام به کشف حجاب های سازمان یافته می کنند و وقتی از طریق افکار عمومی مواخذه می شوند، گردن گیرشان کم می شود و می گویند مواضع رسمی ما این نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دانشجوهای فحاش و بی‌ادب که پارسال دیدیم، شبیه طاقچه و ازکی و… هستن. با رانت پیشرفت کردن؛ ولی آخر سر طلبکارم شدن!
تولید نفت ایران رکورد زد اویل پرایس: 🔹تولید نفت ایران حدود یک میلیون بشکه در روز از زمان آغاز ریاست جمهوری رئیسی در اوت ۲۰۲۱ افزایش یافته و از ۲.۲ میلیون بشکه در روز در آن زمان به ۳.۱ میلیون بشکه در روز رسیده است. 🔹آخرین باری که ایران این مقدار نفت تولید کرده بود به اکتبر ۲۰۱۸ برمی‌گردد، یعنی زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا از قرارداد برجام خارج شد و صنعت نفت ایران را تحریم کرد.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وزیر اقتصاد سوریه: سفر آقای رئیسی به دمشق تاریخی بود/ بسیاری از توافقات دو کشور به نتیجه‌ رسیده‌اند محمدسامر الخلیل، رئیس سوری کمیسیون مشترک ایران‌ و سوریه در نشست خبری مشترک با همتای ایرانی خود: 🔸هدف مهم سفر هیات سوری به تهران اجرایی شدن توافقات سفر تاریخی رئیس جمهور ایران به سوریه است. 🔸نتایج توافقات و همکاری ها باید در راستای منافع و مصالح مشترک ایران و سوریه باشد. 🔸گام های بسیار زیادی در دو ماه گذشته در بخش همکاری های بانکی، تاسیس شرکت بیمه ای مشترک، حوزه گردشگری، زوار، حمل و نقل و تجارت آزاد که بسیاری از آنها به نتیجه رسیده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوزش عجیب نماینده ضد ایرانی پارلمان اروپا از نفوذ باورهای امام خمینی در اروپا و هشدار به سران اروپایی 🔺"آنچه که در خیابانهای اروپا از بروکسل تا منچستر رخ می‌دهد دقیقا همان چیزی است که آیت‌الله خمینی 44 سال پیش وعده‌اش را داده بود اینکه آنها اسلام را به سراسر جهان صادر می‌کنند"
📍تعهد غیرقانونی به FATF در جلسه‌ای با حضور جناب علی طیب‌نیا وزیر اسبق اقتصاد که با امضای وی تعهد ایران در دولت روحانی به گروه ویژه اقدام مالی () ایجاد شده است، برای آشکار شد روند طی شده برای ایجاد تعهد مذکور متکی بر قوانین و اختیارات نبوده و ایرادات و ابهامات مهمی به آن وارد است. ✍این گونه‌ اقدامات‌ خوب است با قوت و با سرعت انجام شود تا کسانی فکر کنند پس از انقضای دوران ریاست و وزارت کسی یا مقامی تخلفاتشان را دنبال نمی کند
سلامی: حامیان آمریکا به سمت ایران گرایش پیدا کردند فرمانده کل سپاه: 🔹آمریکا دیگر آمریکای سابق نیست هزینه‌های زیادی می‌کند، اما دستاوردی ندارد و این روند هم اکنون موجب شده است تعدادی از حامیان آمریکا به سمت چین، روسیه و ایران گرایش پیدا کنند. 🔹اغتشاشات سال گذشته، قوی‌ترین، خطرناک‌ترین، جدی‌ترین، نابرابرترین و وسیع‌ترین پیکار جهانی ضد نظام اسلامی ایران بود، اما دشمن در این پیکار سنگین، شکست خورد. 🔹هم اکنون در نقطه عزیمت جدیدی هستیم و دشمن قصد دارد در سالگرد حوادث پاییز ۱۴۰۱ بار دیگر فتنه انگیزی کند و با آمادگی و هوشیاری ما دشمن نمی‌تواند کاری انجام دهد و راهکار مقابله با آن، پیش‌گیری است.
مدعی‌اند که رابرت‌ مالی، اطلاعات مذاکرات و نتایج را از پیش در اختیار تهران قرار میداده و از داخل ایران، او را فروخته‌اند؛ هدفشان از این همصدایی با مخالفان برجام و ایران ستیزان در آمریکا، رفع اتهام از دولت بایدن بابت عدم احیای برجام با انداختن توپ مذاکرات به زمین کشورمان، توجیه خیانت برخی افراد تیم مذاکره کننده کشورمان در گذشته و همچنین ساده لوحی خودشان در تفکیک آمریکا‌ به خوب و بد بنظر میرسد!
16.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شاهکار حاج مهدی رسولی 🌍دلم پرواز میخواد،دلم همراز میخواد...
🔴مخصوص اینترنشنال! 🔹 شبکه تروریستی اینترنشنال از فضاسازی رسانه های جریان غربگرا در موضوع استارتاپ ها استقبال کرد. این شبکه ضدایرانی به مطالب منتشر شده در روزنامه های سازندگی و اعتماد استناد کرد.