eitaa logo
قائمون
304 دنبال‌کننده
10.7هزار عکس
5.9هزار ویدیو
475 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
همه باهم غضو جامعه اطلاعاتی ایران باشیم.
🔺رهبری گفتن اگر مصوبات دهه ۸۰ اجرایی میشد امروز چهره سیستان بلوچستان فرق میکرد! اما «بعضی دولت ها» تنبلی و بی توجهی کردند! البته آخرش گفتند این دولت مشغوله و داره تلاش میکنه و امیدوارن که زودتر به نتیجه برسه... حالا حالاها مونده بفهمیم اون دولت پیر و تنبل چقد به مردم ظلم کرده!
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رحیم پور ازغدی: مؤمن عقل اقتصادی دارد 🔹رحیم‌پور ازغدی در نشست سیره سیاسی امام صادق(ع) اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان:مؤمن پول و سرمایه را هدر نمی‌دهد، اقتصادی و متعادل زندگی می‌کند. جامعه‌ای که کنترل مصرف نمی‌کند فقیر می‌شود. اصراف فقر می‌آورد. 🔹در مسئله بانک هم به لحاظ فقهی و هم دانشگاهی اختلاف و ابهام است. مشکلی اصلی شیوه نظارت و اجرای غلط و نادرست بوده است تا مباحث نظری. اصلاح نظام بانکی و پولی کشور کار آسانی نیست.
⭕️ تفاوت صادرات تقریباً برابر 1396 و 1401 🔹گزارش بانک مرکزی از نماگرهای اقتصادی سال 1401 حاکی از این است که در این سال مجموع صادرات نفتی و غیر نفتی کشورمان به بیش از 97 میلیارد و 600 میلیون دلار رسیده و به این ترتیب میزان این شاخص بعد از یک دوره افول تا سال 99، در 2 سال 1400 و 1401 صعودی شده و هم اینک نیز به بیش از میزان خود در سال 96 رسیده است. نکته قابل توجه در این باره این جاست که به‌رغم میزان تقریباً برابر صادرات کشور در سال های 1401 و 96، حجم صادرات غیر نفتی در سال 1401، حدود 9 میلیارد دلار بیشتر است.
⭕️جناب هستند! تا امروز فکر می‌کردیم لیدر جریان کارگزاران و روحانی و... هستند! ولی تازه یه سلطنت طلب افشا کرده که ایشون ۷۰۰ میلیون دلار به شبکه کمک مالی کرده. هم کمک مالی می‌کنند و هم خبرنگارهاشون رو اینجا بعد آموزش صادر می‌کنند به اونور!
✔️ مصوبات سفر دهه ۸۰ رهبر انقلاب به سیستان چه بود؟ 🔹در ۱۸ اسفند ۱۳۸۱ و در جریان سفر رهبر انقلاب اسلامی به سیستان و بلوچستان، جلسه جمعی از مسئولان نظام در حضور رهبر انقلاب برای بررسی راه‌های تسریع محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان برگزار شد. 🔹مسئولان وقت کشور از جمله رئیس‌ جمهور، معاون‌ اول‌ رئیس‌ جمهور، ۱۳ نفر از وزیران‌، دبیر شورای‌ عالی‌ امنیت‌ ملی‌، رئیس‌ سازمان‌ صدا و سیما، رئیس‌ سازمان‌ مدیریت‌ و برنامه‌ریزی‌، رئیس‌ کل‌ بانک‌ مرکزی‌، رئیس‌ ستاد کل‌ نیروهای‌ مسلح‌، فرماندهان‌ عالی‌رتبه‌ نظامی‌ و انتظامی‌ و مسئولان‌ دستگاه‌های‌ مختلف‌ و استاندار و نمایندگان‌ ولی‌ فقیه‌ در استان‌ سیستان‌ و بلوچستان‌ در این جلسه حضور داشتند. اما مصوبات مورد اشاره رهبری چیست؟ - در ۳ سال‌ آینده‌ (تا پایان سال ۱۳۸۴) هزار و ۴۰ میلیارد ریال‌ برای اجرای‌ طرح‌های‌ مختلف‌ برای‌ حل‌ مشکلات‌ مردم‌ و رفع‌ محرومیت‌های‌ سیستان‌ و بلوچستان‌. - طرح مقابله با خشکسالی و تسریع‌ در احداث‌ چاه‌ نیمه‌ چهارم‌. - اجرای‌ طرح‌ آبیاری‌ تحت‌ فشار. - ایجاد و اصلاح‌ شبکه‌های‌ آبرسانی‌. - توجه ویژه و نگاهی‌ جدید و از زاویه‌ اهمیت‌ فراوان‌ این‌ منطقه‌ در ارتباط ایران‌ با اقتصاد و تجارت‌ جهانی به عنوان دروازه‌ تجارت‌ کشور با مناطق‌ شرقی‌ جهان‌ و قاره‌ آسیا. - استفاده از طرفیت بندر چابهار در دریای‌ عمان‌. - ایجاد منطقه‌ ویژه‌ تجاری‌ در زابل‌. - سرمایه‌گذاری روی مرز دریایی‌ طولانی‌ و همجواری‌ با دو کشور پاکستان‌ و افغانستان‌ و استفاده از ظرفیت‌ ترانزیتی‌ استان. - احداث‌ بازارچه‌های‌ مرزی‌. - پیگیری ستاد توسعه‌ محور شرق‌، رفع نواقص احتمالی آن و گزارش‌ مستمر فعالیت‌های‌ انجام‌ شده‌. - فعال‌ شدن‌ سازمان‌ عمران‌ سیستان‌. - بهبود راه‌های‌ استان‌ از جمله‌ راه‌ زابل‌ به‌ نهبندان‌ و بیرجند. - آغاز طرح‌ گازرسانی‌ به‌ استان‌. - خانه‌سازی‌ برای‌ محرومان‌. - برق‌رسانی‌ به‌ روستاها. - بهبود وضع‌ بهداشت‌ عمومی‌. - توجه‌ جدی‌ به‌ معادن‌ استان‌. - حمایت‌ از صنایع‌ دستی‌ سیستان‌ و بلوچستان‌ و ایجاد صنایع‌ کوچک‌ در منطقه‌. - رسیدگی‌ به‌ مسئله‌ آبزیان‌ و احداث‌ بنادر صیادی‌. - ایجاد استخرهای‌ پرورش‌ میگو. - رسیدگی‌ به‌ دامداری‌ منطقه‌. - احداث‌ کارخانه‌ سیمان‌. - احداث‌ کتابخانه‌ مرکزی‌ دانشگاه‌. - راه‌اندازی‌ شبکه‌ استانی‌ سیما. - احداث‌ زمین‌های‌ ورزشی‌. - توجه‌ ویژه‌ به‌ مسئله‌ امنیت‌ عمومی‌ و مرزها را در استان‌ و برخورد جدی‌ با باندهای‌ قاچاق‌. - مبارزه‌ با هرگونه‌ تلاش‌ تفرقه‌افکنانه‌ برای‌ ایجاد دو دستگی‌ در میان‌ شیعه‌ و سنی‌. 🔸در این جلسه محمد ستاری‌فر رئیس وقت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت‌: «در سه‌ سال‌ آینده‌ در مجموع‌ هزار و ۴۰ میلیارد ریال‌ صرف‌ رفع‌ محرومیت‌ها و اجرای‌ طرح‌های‌ عمرانی‌، اقتصادی‌، بهداشتی‌، فرهنگی‌ این‌ استان‌ خواهد شد. 🔸۵۵۰ میلیارد ریال‌ از این‌ مبلغ‌ از بودجه‌ عمومی‌ دولت‌، ۳۸ میلیارد ریال‌ از بودجه‌ دفتر مناطق‌ محروم‌، ۲۸۰ میلیارد ریال‌ از محل‌ تسهیلات‌ بانکی‌ و ۸۰ میلیارد ریال‌ آن‌ از بودجه‌ دستگاه‌های‌ اجرایی‌ تأمین‌ خواهد شد. 🔸ضمن‌ آنکه‌ دفتر مقام‌ معظم‌ رهبری‌ نیز مبلغ‌ ۹۰ میلیارد ریال‌ به‌ اجرای‌ طرح‌های‌ محرومیت‌ زدایی‌ در استان‌ اختصاص‌ داده‌ است.‌»
🔺آیت الله خامنه ای کشور رو اینطوری با این شرایط حفظ کرده: 🔹بودجه نظامی آمریکا ۶۰ برابر ایران! 🔹بودجه نظامی عربستان ۵ برابر ایران!