هدایت شده از محمدجواد محمدزاده
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلاً با مغالطه پهلوان پنبه و ترسیم یک گروه خیالی کاری ندارم.
خود قالیباف به عنوان نماد عقلانیت انقلابی تفاهمنامهای رو کارسازی کرد که مهمترین محور و چارچوب و عنوانش «تفاهم خاتمهی جنگ» بود.
ما یادمون نرفته مهمترین وجه تفاهم اسلامآباد چه بود.
خب سوال؛ جنگ رو خاتمه دادید؟
@mj_mohammadzade
هدایت شده از عــیّار
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیرحسین ثابتی: کاری که لیاخوف با توپ نتونست بکنه، هفت ماه مجلس رو ببنده، یه عده انجام دادن! این ماجرا سیاسیه نه امنیتی، مصوبه شعام هم نداره و به اندازه کافی رسوا هم شدن!
شیر مادر حلالت پسر
✍️ عـــیّار
@ayyarom
قال و مقال | میلاد نیکمرام 🚩
#خیلی_مهم چند نکته راجعبه فسادستیزی گزینشی یاشار سلطانی؛ مقدمه: عبارت «Trust | تراست» به معنی مطم
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید احسان حسینی؛ پژوهشگر حوزهی انرژی:
برخلاف ادعای یاشار سلطانی، اتفاقا منافع تراستیها در اجرای تفاهم اسلامآباد تعریف شده بود، زیرا با رفع موقت محاصره، ایران میتوانست نفت بفروشد و این افراد این درصدشان را میگرفتند.
پروژهای که یاشار سلطانی کلید زده، مخالف تراستیها نیست بلکه میخواهد برخی را سوزانده و تراستیهای دیگری را جایگزین کند، همانها که ۱۳ میلیارد دلار ارز نفتی را به کشور برنگرداندند و منجر به حوادث دیماه شدند.
✊ @Ghalomaghal
آکسیوس:
جنگ در ایران، قیمت سوخت را در سراسر جهان افزایش داده است و این امر باعث اعتراضات و فشارهای اقتصادی در کشورهایی دور از این درگیری شده است.
پ.ن: اگر دقت کنید چندتا کشور حالت بحرانی دارن؛ یکی ماییم که خب از قبل هم بحران انرژی رو به خاطر سوء مدیریت داشتیم، و دو کشور دیگه پاکستان و آمریکا هستن. خیلی واضحه که چرا پاکستان به عنوان میانجی وارد شده و کدوم طرف میایسته.
✊ @Ghalomaghal
قال و مقال | میلاد نیکمرام 🚩
#خیلی_مهم چند نکته راجعبه فسادستیزی گزینشی یاشار سلطانی؛ مقدمه: عبارت «Trust | تراست» به معنی مطم
یاشار سلطانی:
سؤال من ساده بود:
ماجرای واگذاری ۸۰ میلیون بشکه نفت به ۴ تریدر چیست؟ این چهار نفر چگونه انتخاب شدند و خط اعتباری با چه مجوزی برایشان ایجاد شد؟
اگر بنا دارید با کجفهمی عمدی از تعبیر «موشک به توافق»، اصل ماجرا را منحرف کنید، از فردا اسناد بیشتری منتشر میکنم تا سوءتفاهمهای ساختگیتان کاملاً برطرف شود.
پ.ن: خیلی جالبه که رسماً میگه اون موشکهایی که شلیک شد تفاهم رو بهم زد و بعد به تراستیها ربطش میده. حالا میگه چرا با کجفهمی از تعبیر موشک به توافق استفاده کردید؟ دقیقاً سوال ما هم همینه، پولی که باید دی میاومد کو؟ بسم الله اگر مردی اسم اونه رو هم نام ببر، نه اینکه نیروی نظامی رو پروژهبگیر تراستیها معرفی کنی.
✊ @Ghalomaghal
قال و مقال | میلاد نیکمرام 🚩
سلام به همهی دوستان، شب همگی بخیر. یه مورد خیلی خیلی مهم برامون پیش اومده که مثل همیشه نیازمند کم
سلام بچهها، شبتون بخیر.
یادتونه یک ماه پیش برای رهن خونهی یه مادر عزیزی حدود ۳۰ میلیون تومن جمع کردیم؟
خبر خوب اینکه دو روز پیش رفتن اجارهخونهشون رو تمدید کردن.
خدا خیرتون بده که یه باری از روی دوش این مادر برداشتید.
✊ @Ghalomaghal
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهم
محمدجواد آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات روحانی:
باور خیلی از داخلیها، حتی سیاسیون، این بود آمریکا حمله کنه کار جمهوری اسلامی تمومه و سر این باورشون یه سری رفتارهایی داشتن. برخی از تراستیها به کمپین پهلوی پول داده بودن.
یاشار سلطانی چرا اسامی این افراد رو نام نمیبره که پول نفت رو علیه جمهوری اسلامی و برای جنگ خرج کردن؟ سواله دیگه بالاخره.
✊ @Ghalomaghal
هدایت شده از آدم
طبق تصاویر جدید ماهوارهای تا این لحظه حداقل ۲۵ سوخترسان آمریکایی توی پایگاه هوایی العدید قطر مستقر شدن که این بزرگترین حضور این تعداد سوخترسان توی این پایگاه از شروع جنگه!
چندماه پیش هم حدود ۶۰ سوخترسان آمریکایی توی فرودگاه بنگورین اسرائیل بودن و به هزار بهانه نزدیمشون!
الان چرا نباید این هدف راحت رو بزنیم؟!
نه گنبد آهنین اونجاست نه فاصلهش از ما زیاده و نه توی اسرائیله که بگیم سطح تنش بالا میره!!
ما وسط جنگ وجودی با آمریکاییم! حتماً که نباید صبر کنیم اول اونا بزنن بعد ما جواب بدیم!!
@Ebnehava
هدایت شده از علی بیطرفان | روایت میدان 🇮🇷
86.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مخازن سوخت فرودگاه ریاض عربستان که بدست یمن نوازش شدن 😌😌😌
@ali_bitarafan5
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو سه شب پیش اوکراین یکی از بزرگترین حملات پهپادی خودش رو به پالایشگاه نفت کاپوتنیا مسکو انجام داد.
حمله انقدر بزرگ بود که روسیه اعلام کرده ما حدود ۱۶۰۰ پهپاد رو سرنگون کردیم.
✊ @Ghalomaghal
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مصاحبهکننده:
آیا ایران عامل ایجاد ناآرامی است؟
نخستوزیر قطر:
به وضوح مشخص است که آنها صلحجو نیستند.
پ.ن: این رو گذاشتیم میانجی خودمون با آمریکا!
✊ @Ghalomaghal