هدایت شده از خبرگزاری فارس
نوبت انتقام ماست/ این فرصت را از دست ندهید!
🔹یادداشت شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در واکنش به خطونشان دولتهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه به اعدام ابَرجاسوس انگلیسی: علیرضا اکبری از سال ۸۲ تا ۸۹ یعنی ۷ سال به جاسوسی برای سازمان اطلاعاتی انگلیس مشغول بوده و بسیاری از اطلاعات راهبردی و طبقهبندی شده از مراکز حساس کشورمان را به سیستم اطلاعاتی دشمن فروخته است.
🔹او در بازجوییها و برخوردهای فنی و کارشناسانه وزارت اطلاعات گزارشها و اطلاعات فراوانی از کانون اطلاعاتی و امنیتی انگلیس، فرانسه، آلمان و موساد و سیا را در اختیار سربازان گمنام قرار داده.
🔹این اطلاعات شامل برخی از سرنخهای MI6 در کشورهای دیگر و شمار قابل توجهی از سرپلهای داخلی انگلیس در ایران است.
🔹شنیدههای قابل اعتماد حاکی از آن است که بازداشت این جاسوس بهگونهای صورت گرفته که سیستم اطلاعاتی انگلیس تا مدتها از بازداشتش بیخبر بوده و در این فاصله و تحت مدیریت مسئولان پرونده اکبری، اطلاعات گمراهکنندهای از جانب جاسوس بازداشت شده به سرویس اطلاعاتی انگلیس منتقل میشده و سرویس یاد شده با این تصور که اطلاعات منتقل شده واقعیت دارد، دست به اقداماتی زده که برای دولت انگلیس خسارات قابل توجهی داشته.
🔹اکنون نوبت انتقام ما رسیده و انتظار آن است که وزارت اطلاعات برخی از اطلاعات مربوط به سرنخها، سرپُلها و عوامل سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و موساد را که در بازجوییهای فنی و کارشناسانه از جاسوس مورد اشاره به دست آورده، منتشر کند.
🔹این حرکت ضمن آن که دروغپراکنیهای حریف را خنثی میکند، ضربه هولناکی بر پیکره سیستم جاسوسی انگلیس و بخش اطلاعات و جاسوسی خارجی آن MI6 خواهد بود. ضربهای که جرثومههای فساد در انگلیس و رژیم صهیونیستی و... را نقره داغ میکند.
🔹لطفاً در افشای اطلاعات بهدست آمده و یا حداقل در افشای بخشهای رسواکننده دشمن کوتاهی نکنید. از اطلاعات کسبشده باید بهموقع استفاده شود وگرنه با مرور زمان و عبور از موقعیت موثر، به کاغذ پارههایی تبدیل میشوند که به درد کارخانههای مقوا و کارتنسازی میخورند!
🔹و بالاخره درباره چگونگی نفوذ این جاسوس به مراکز حساس و راهبردی نظام نیز پرسشهایی هست که نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
@Farsna - Link
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاهش_مصرف_گاز
🙏خدایا برف بس است🤲
پر تلفات ترین سرما و بوران جهان که در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد
سال۱۳۵۰ در ایران 3متر برف بارید و بیش از 4هزار نفر جان دادند
✅ این روزها هم شرایط #گاز مناسب نیست این یعنی در این خدمت گسترده و بزرگ در کشور، بخشی از هموطنان با مصرف بیشتر ما، دچار مشکل میشوند و شاید شرایطی بحرانی و سخت برای خودشون و بچههاشون پیش بیاد
👌دنبال راهکارهای پیچیده نباشیم، همینکه ما از اجاق گاز درست استفاده کنیم، شعله رو کمتر کنیم، از شعلههای کوچکتر و ظروف کوچکتر استفاده کنیم، وقتی آب جوش اومد زیرش رو خاموش کنیم و از فلاسک استفاده کنیم، درز پنجرهها و درها رو با درزگیر بگیریم، اگر پنجرهها دوجداره نیستند، اونها رو با پلاستیک یا یه پتو بپوشونیم، دریچههای کولر رو با پوشش ببندیم، اگه رادیاتورها زیر پنجره هستند، پردهها رو پشتشون بندازیم و... کمک میکنه تا مصرف گاز بسیار کاهش پیدا کنه.
👌همدلی کنیم تا خدای ناکرده خاطره بدی برای کسی ساخته نشه. فکر کنیم بچهها و پدر و مادر خودمون توی اون سرما گیر کردند. الان وقت مقصریابی نیست! وقت همدلی و درک مسئولیت همه ماست
لطفاً این پیامو انتشار بدید 🙏
هدایت شده از چراغ هدایت /سجادخانیآرانی
29.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقد استاد طائب، در تحلیل غصب خلافت، و ارتباط مستقیم آن با یهود!
▫️شبهه نوزدهم
▫️قسمت اول
🎙حجتالاسلامسجادخانیآرانی
#غصب_خلافت
#سقیفه
#شیطنت_یا_توانمندی_ابیبکر
#بررسی_اجماع_در_خلافت_ابوبکر
#یهود
#صهیونیست
#مهدی_طائب
#تبار_انحراف
#مهار_انحراف
#دشمن_شدید
🔸 چراغ زندگی. کلیپ۱۱۷
@cheragh_ir
هدایت شده از تفکر صحیح رمز هدایت
🔻میز ایران در سازمان اطلاعات بریتانیا
حسین فردوست، رئیس دفتر ویژه اطلاعات دربار، قائممقام ساواک و دوست نزدیک شاه در خاطراتش مینویسد:
🔹«در امآی-۶ من با تمام رؤسای مربوط به ایران ملاقات داشتم: رئیس کل، رئیس ادارهکل خاورمیانه و خاورنزدیک و آسیای جنوب شرقی، رئیس اداره خاورمیانه (که قرار بود بازنشسته شود)، رئیس «شعبه» (دسک) ایران و اکثر یا تمام پرسنل «دسک» ایران. ایران در سازمان مرکزی امآی-۶ یک «دسک» دارد که تمام پرسنل اطلاعاتی آن به زبان فارسی تسلط کامل دارند و هیچگاه پرسنل شعبه عوض نمیشود.
🔹همیشه حداقل دو نفر از پرسنل شعبه در صحنه (ایران) کار میکنند که یکی رئیس امآی-۶ سفارت در تهران است و دیگری معاون او. این دو نفر با رؤسای شبکهها و عوامل انگلیس در ایران و ارگانهای دولتی (مانند دفتر ویژه، ساواک، اداره دوم و غیره) تماس داشتند و کلیه گزارشات خود را فقط به شعبه ایران در ستاد مرکزی ارسال میداشتند و لاغیر. در سازمان مرکزی نیز فقط پرسنل شعبه ایران و رؤسای مربوطه (تا رده رئیس کل) از گزارشات مطلع میشدند و چنین نبود که مثلا پرسنل میز مصر در جریان مسائل ایران قرار بگیرند.
🔹کلیه بایگانی سیصدساله فعالیت اطلاعاتی انگلیس در ایران (از میکروفیلم تا پروندهها) نیز در اختیار پرسنل شعبه ایران است. پرسنل شعبه ایران پس از ۲۰ سال کار، و در موارد استثنایی مانند رئیس خاورمیانه که دیدم پس از ۳۰ سال، بازنشسته میشوند و معمولا مورد استقبال مجامع دانشگاهی و تحقیقی انگلیس قرار میگیرند. آنها پس از بازنشستگی در موارد لازم تجربیات خود را در اختیار پرسنل ایران قرار میدهند و همکاری میکنند و چنین نیست که ارتباط آنها کاملا قطع شود. طبق همین اصل، افراد معدودی که در گذشته در وزارت خارجه با سایر مشاغل مسئولیتهایی داشته و در رابطه با ایران دوستیها و ارتباطات خاصی یافتهاند نیز ممکن است با میز ایران همکاری افتخاری داشته باشند.»
📸 مقر فرماندهی سازمان اطلاعاتی بریتانیا در حاشیه رود تیمز لندن
🌐
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 کیوان عباسی در توئیتر نوشته: قرار بود زمستان اروپا سخت باشد، اما ظاهرا این برای ایران رخ داده است ؟
کدوم کشور ساکن هستی عمو؟
پهنِ گربه بهت پیشنهاد دادن یا هیزم یا زغال سنگ؟
اگر فرانسه هستی، یارانه ی هیزم گرفتی؟
تفاوت "افت فشار گاز" و "نبود گاز" رو میدونی؟
اینا رو بی خیال ! این ویدئو و ویدئوهای مشابه که این روزها از اروپا منتشر میشه رو دیدی ؟
دیدن این ویدئو برای هرکسی که میخواهد متوجه شود زمستان سختی که تا مغز استخوان اروپا رو درگیر کرده چه شکلی است ضروری می باشد ...
هدایت شده از موسسه مصاف
🔅 #پندانه
✍ افسوس مسافران دنیا در روز حسرت
کاروانی در دل شبی تاریک که چشم چشم را نمیدید، به بیابانی رسید و بنا شد تا روشنشدن هوا در آنجا توقف کند.
قافلهسالار باتجربه که با راه و جزئیات آن آشنایی کامل داشت، مرتباً به مسافران تاکید میکرد که زمین این بیابان پوشیده از گیاهانی است که بوی خوشی دارند. از طرفی این بیابان پُر از سنگهای ریز و درشت نیز میباشد.
تا جایی که در توان دارید از سنگها جمعآوری کنید، اما مبادا از گیاهان چیزی بردارید، چراکه بهزودی با فواید سنگها و مضرات گیاهان آشنا خواهید شد!
مدت اقامت ما کوتاه و غیرقابلبرگشت خواهد بود، لذا تا میتوانید از این فرصت استفاده کنید.
در این بین گروهی به سفارش قافلهسالار عمل نموده و با پرهیز از جمعآوری گیاهان خوشبو، شروع به گِردآوری سنگهای کوچک و بزرگ کردند. اما در مقابل، عدهای هم با این توجیه که حمل سنگها مشکل بوده، از برداشتن سنگ خودداری و در عوض به کندن گیاهان خوشبو مشغول شدند.
پس از گذشت ساعتی، طوفانی شدید وزیدن گرفت. قافلهسالار برای رسیدن به اولین کاروانسرا، ناچار شد حرکت کاروان را شروع کند.
او در اواخر شب مجبور شد کاروان را از روی پلی طولانی که روی رودخانهای خروشان ساخته شده بود، عبور دهد.
دقایقی بعد از عبور آخرین نفر، از شدت طوفان پل بزرگ در هم شکسته و فروریخت. با عبور کاروان از پل، بهتدریج از تاریکی هوا کاسته شده و دیوارهای کاروانسرا نیز از دور نمایان میگشت.
آنچه در این میان عجیب بود، صدای همهمه و ناله کاروانیان بود که با روشنشدن تدریجی هوا، بلند و بلندتر میشد! با ورود کاروان به کاروانسرا و روشنشدن کامل هوا، فریاد مسافران به اوج خود رسید.
قضیه از این قرار بود که با روشنشدن هوا، معلوم شد سنگهایی که قافلهسالار به جمعآوری آن توصیه کرده بود، جواهرهای ارزشمندی بوده است.
علت ناله و حسرت افرادی که از آن سنگها برنداشته بودند، مشخص بود، اما وقتی از دلیل حسرت کاروانیانی که بههمراه خود سنگ داشتند، سوال شد، در پاسخ گفتند افسوس میخوریم که چرا به برداشتن همین مقدار از این جواهرات بسنده کردیم!
دلیل دیگر ناراحتی و حسرت بسیاری از مسافران کاروان این بود که متوجه شده بودند گیاهان خوشبویی که بههمراه دارند، نوعی گیاه سمی بوده که بهمحض برخورد با دستشان آنان را مسموم کرده است!
در واقع تمام کاروانیان از افسوس اینکه چرا به توصیههای قافلهسالار عمل نکرده یا بهطور کامل آن سفارشات را عملی نساخته بودند، فریاد واحَسرتا سر داده بودند!
آری عزیزان، حکایت این داستان حکایت دنیا و آخرت ماست!
دنیا بهمنزله آن بیابان تاریک، قافلهسالار بهمنزله بزرگان دین، سنگها در حکم واجبات و کارهای نیک، گیاهان خوشبو به مَثابه گناهان، پل غیرقابلبرگشت بهمنزله مرگ، و روشنایی روز بهمنزله دنیای پس از مرگ است.
طبق آیات مبارکه قرآن، یکی از اسامی روز قیامت، «یومالحسرة» یعنی روز اندوه، افسوس و پشیمانی است.
تا فرصت داریم از غنیمتهای دنیا که همان واجبات و کارهای خوب است، بهرهمند شده و فریب ظاهر جذاب گناهان را نخوریم که پشیمانی سودی نخواهد داشت.
🆔 @Masaf
هدایت شده از تفکر صحیح رمز هدایت
26.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔲معجزه ای از #حدیث_شریف_کساء که تازگی رخ داده است!
🎙#استادفرحزاد
لطفا تا جایی می تونید نشر دهید
هدایت شده از تفکر صحیح رمز هدایت
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی برگزار میکند
📋 دوشنبه 1401/10/26 ساعت 19
🗂 موضوع: آسیبهای تربیتی در خانواده
💡 سخنران: حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم اخوی
روانشناس و مدیر مرکز مشاوره مأوای موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره
❓علل و آثار رابطه ناسالم در خانوادهها چیست؟
❓چرا برخی از فرزندان ما پسران جامعهستیز میشوند
❓علت افسردگی دختران در خانوادهها چیست؟
❓علت تمایل فرزندان ما به ناهنجاریها چیست؟
❓علت خودبزرگبینی فرزندان چیست؟
📡 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🔶 لینک کانال حجتالاسلام ابراهیم اخوی "همراهان نوجوان"👇
🌐https://eitaa.com/eakhavi
🆔 @difqom
♨️تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت:
📌بخش دوم:
🔸۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
🔸۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
🔸۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود.
و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
🔸۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
🔸۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
🔸۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
🔸۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت اهداف مختلفی دارد و قاعدتا هدف غایی هر دو آنها تغییر کامل نظام سیاسی یک کشور است که البته با اهداف محدودتر هم انجام میگیرد.
در حقیقت جنگ نرم و جنگ سخت یک هدف را دنبال میکنند و این وجه مشترک آنهاست، در هر صورت هدف اصلی این جنگ، اعمال فشار برای ایجاد تغییر در اصول و رفتار یک نظام و یا به طور خاص تغییر خود نظام است.
💠اهداف جنگ نرم:
⚡️۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
⚡️۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
⚡️۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بیاعتمادی و ناامنی روانی.
⚡️۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
⚡️۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
⚡️۶- بیتفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
⚡️۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
⚡️۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
⚡️۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
⚡️۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
⚡️۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
جنگ نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
💠ابزارهای جنگ نرم:
جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام میگیرد.
بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیامها با اهداف خاص هستند.
در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم.
🎬رسانهها شامل رادیو، تلویزیون و مطبوعات، عرصههای هنر شامل سینما، تئاتر، نقاشی، گرافیک و موسیقی، انواع سازمانهای مردم نهاد و شبکههای انسانی در زمره ابزار جنگ نرم به شمار میآیند.
با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزار مختلفی استفاده میشود میتوان گفت که به همان نسبت نیز گروههای مختلفی را مورد هدف و مبارزه قرار میدهد.
📌ادامه دارد...👇
🇮🇷 اقتصاد مقاو متی 🇮🇷 ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1712849096C2da9ddc513
سروش
https://splus.ir/joingroup/ADGcCYPXhm9QsqxsZs_fZw
ble.ir/join/OTI5ZjQ1MD
بله
♨️چه افراد و تشکلهایی هدف جنگ نرم هستند؟
📌بخش سوم:
💠همه افراد جامعه میتوانند بخشهای مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفتهاند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال میکند.
🔅اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر میگیرند اما در حالت کلی میتوان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و تودههای مردم هستند.
🌀نخبگان نیروهای میانی را تشکیل میدهند و میتوانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند.
🔹نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، میتوانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.
در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروهها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار میدهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. مانند استفاده از قومیتهای مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.
🔸با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده میشود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوتتر است. جنگ رسانهای میتواند تودههای مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد.
🍂افراد مورد نظر جنگهای نرم وابسته به هدف جنگهای نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر میشوند اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروههای نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.
📳در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانههای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیکهای متنوعی مختلفی استفاده میشود.
💢تاکتیکهای جنگ نرم:
⚡️۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانهها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
⚡️۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
⚡️۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
⚡️۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است.
تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
⚡️۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
⚡️۶- کلیگویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است.
اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینهای مشخص بکار گرفته میشوند.
⚡️۷- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار میگیرد.
⚡️۸- پاره حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
⚡️۹- انسانیتزدایی و اهریمنسازی: یکی از موثرترین شیوههای توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیت زدایی» است.
چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، میتوان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.
⚡️۱۰- ارائه پیشگوییهای فاجعهآمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوههای جنگ روانی (از جمله کلیگویی، پاره حقیقتگویی، اهریمنسازی و...) به ارائه پیشگوییهای مصیبتبار میپردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.
📌ادامه دارد...🇮🇷
🇮🇷 اقتصاد مقاو متی 🇮🇷 ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1712849096C2da9ddc513
سروش
https://splus.ir/joingroup/ADGcCYPXhm9QsqxsZs_fZw
ble.ir/join/OTI5ZjQ1MD
بله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای نیایش (1).mp3
2.61M
📻#رادیو_قرآن
📌کاش هیچ دعایی از من،
در دنیا به اجابت نمیرسید... 😳
🔊اجرا شده در برنامه صدای نیایش
١۴٠١/٧/٢٨📆
🎤حجةالاسلام امیرحسین دریایی
⬇️کانال سبک زندگی مومنانه
🆔️ https://eitaa.com/joinchat/596639820C3e139e7ae6